2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bi kontrole gitmende fayda var cnm hareketli olması iyi ama ne olur ne olmaz

Ah cnm ya senin de bu çektiklerin nedir,
Her darlığın ardından bir ferahlık verir Allahım,
Hareket etmesi güzel ama yine de bi kontrol ettir derim ne olur ne olmaz.
Çok geçmiş olsun cnm

Al_pi canım en kısa zamanda toparlarsınız inşallah.. kuzun da emer seni güzel güzel. Dikişlerin de iyileşir merak etme. Ayaklarını tuzlu suya koy bol su iç canım şişliklerin gider. Ağrı kesici vermiştir zaten onları kullan azaltır ağrısını. Normal doğumdaki dikişlerin nerede olduğunu düşününce oturup kalkarken ya da ne bileyim hani cinsel temas sırasında sanki daha çok can yakar düşüncesi geliyor aklıma benim. Herkeste ağrı durumu farklı işte. Geçmiş olsun canım kuzun seni en kısa zamanda emsin :)

Oyyy gecmis olsun canim dikkat et nolur bebegin oynuyorsa bi sorun olucagini sanmam ama yinede git sende bi gorunursun en azindan sakin ol kuzum benim bugun bizde pek guzel bi gun gecirmiyoruz ama herseyden once bebegini dusun bosgeccc

Gecmis olsun Al_pi. Ayni seyleri yasiyorum. Ve diyorum ki "geçecek" adi sezeryan olsa da oldugumuz ameliyat sonucta. Ameliyat olunca insan en az 1 hafta kalkamiyor biz ertesi gun ayakta. Emzir, alt degistir, bak ilgilen vs vs. Benim yarin 1 hafta olacak anca kendime geldim sayilir. Kalkamiyorum diye yatamadim bile kac gün. Kiyiya vuran fok baligi gibi gidim gidim ilerliyordum yatakta.
Hastaneden cikarken baya tembihlediler. Ayaklarini uzatip emzir diye. Plates topu koydum altina. Ama dun geceyi hastanede gecirince bi baktim fil ayagi olmus benimkiler de. Butun gun yuksege uzattim geciyor biraz. Hamilelikte hic sismemisti((
O karin yirtigi hissinin en kotusu nerde yasaniyor biliyor musun? Hastaneye giderken araba kasislerden, bozuk yoldan yada virajdan giderken. Yalvariyorum esime 3km hizla git 3 le diye. 15 km yol 3 le bitmiyor ama:)) bu durum bile 2 gunde farketti . bugun cok agrimadi mesela.
Bir daha hic normal olamayacakmisim gibi geliyordu ama gecicekmis azicik sabir:)

İyi bayramlar canım.Yürümekte zorlanmayı ikinci kez duyuyorum burada.Anneneler yanında iyi ki,yardım ederler.Sen kendini toparlamaya bak.Ne kadar çabuk toparlanırsan İnci'yle o kadar erken ilgilenirsin.Sen süt sağma,emzirme dışında hep uyu canım,güç topla.

42 derece sıcak burası yine de lazım olur mu ki uyurken falan müslin battaniye? Alsam mu e bebekten falan acaba?
Adi battaniyede cok ince terletmez eskiden pike kumaslari boyleydi bende izmirdeyim cok kullanisli oluyor terletmiyor ustu heptende acik birakilmazya bebisin..bende alinca ogrendim muslini :) al memnun kalirsin canim lcwde var bugun yine sparis verdimuygunda 2 si 15lira

Tamam o zaman canım bakayım :) lcw yan binada yarın gidip bakayım bulamazsam orda bebek mağazasına bakarım olmadı internetten alırım. Oğlumda gerek duymadım öyle ince bir şeye çünkü mayıstı rahattık yani penye battaniye iyi oluyordu :) eskiden bu müslin bezleri alta bağlarlardı naylonları vardı hatırlıyorum efil efil ince bir şey :) alayım bende sağol canım

Ahh tum duygularima tercuman oldun sizden tek ricam guclu olun ve bol bol zorlayin ayaga kalkmaya calisin benim bebekler kuvezde oldugu icin o 10 gunum cehennem gibi gecti 20 gunluguz suan ben hala ayaklanamadim.benimde zorunlu sezeryan olmadigi surece tek tavsiyem normal dogum

O ne guzelmis yan binada lcw :)) ben carsida sordumda muslin olarak bilmiyordu saticilar hep penye cikartiyorlardi :)
Bu senede sansimiz sicaklar bir basladiki yaniyor buralar eminim orada oyledir klimayada dikkat etmek gerekiyor

O ne guzelmis yan binada lcw :)) ben carsida sordumda muslin olarak bilmiyordu saticilar hep penye cikartiyorlardi :)
Bu senede sansimiz sicaklar bir basladiki yaniyor buralar eminim orada oyledir klimayada dikkat etmek gerekiyor

Aynen canım yan bina:) yeni açıldı valla şanslıyız :)) buralarda cayır cayır evin içi 35 dereceydi klimayı çok buz gibi yapmam ama bebek için gece çalışır illa ki. Gece daha basık oluyor sanki. Arar bulurum mutlaka. Gündüz lazım bir şey belli :) bebek mağazaı var burda çocukistan diye orda vardır hiç bilemedim orası da yakın zaten :) azcık yürür gelirim doktorum duymasın :)

Üzülmedim ama kızdım çok , kızgındım bayaaa ondan mı olmuş dersinn...
Sen nasıl kriz geçirdin ??
bişeye sinirlendim bişey diyemedim kendi kendimi yedim doldum doldum ağlama krizine girdim sonra kalp atışım değişti bise bebek çok oynamaya başladı

Geçmiş olsun canım, yine de bi dr.a görünsen, eşin niye üzüyor bu son zamanlar..Bu erkekleri anlamıyorum bazen.

Aldım phlips aventin 2 boyunuda aldım ya ben kullanmayı beceremedim çıktı durdu kızda istemedi. Sağıp biberonla veriyorum başka carem kalmadı.

Ah cnm ya senin de bu çektiklerin nedir,
Her darlığın ardından bir ferahlık verir Allahım,
Hareket etmesi güzel ama yine de bi kontrol ettir derim ne olur ne olmaz.
Çok geçmiş olsun cnm
evt canım neoldu bana bılmıyorum bıttım artık kortızon ıgne kullanıyorum heryerım sıstı hareket edemıyorum bır de gecırse gecırmedı de uyku zaten yok bebek dogmadan bıttım artık lohusa depresyonunu smdı yasıyorum tesekkur ederım agrı devam ederse gdııcem artık

Oyyy gecmis olsun canim dikkat et nolur bebegin oynuyorsa bi sorun olucagini sanmam ama yinede git sende bi gorunursun en azindan sakin ol kuzum benim bugun bizde pek guzel bi gun gecirmiyoruz ama herseyden once bebegini dusun bosgeccc
aynen canım hareket ettıgı ıcın gitmedim hersyden once bebegımız dogru soyluyorsun depresyona smdıden gırdım ben yasadıklarımdan

Canım geçmiş olsun. Ben de hep normal doğumda ki dikislerden korkmusumdur.Bana sezeryan rahat geldi, normali bilmiyorum ama, kişiden kişiye degisiyodur. .Bebekler de ilk günler çok uyur, özellikle sezeryan olanlarda, doğum zamanından önce alındığı için hala kendini anne karnında zannedermis, o da birkaç güne normale döner canim.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…