Sol ayagim balon gibi şişti epeyde canim aciyo :/ buz koydum ama fayda etmedi de
Canım yüzü derken ana kucağının ğstüne demek istedim. Englishomedan aldıklarım çok güzel büyükçe tavsiye ederim
Of cnm .. benimde ellerim ve ayaklarım şiş , çok olmasada şiş belli oluyo..
Özellikle sol el ve ayagım - hatta bazen agrıo ... yüksek tut ayak altına yastık koy
Ben soguk su tutuyorum ama bir işe yaramadınaapcaaz ,uuff
Allah yardimcimiz olsun yarinda annen benim eve temizlik yapacak ufak tefekte olsa yardim edicem insallah dahada kotulemez epey şişik
Al benden de o kadar. Nedenli nedensiz agliyorum durup durup. Kimseye de anlatamiyorum ki. Annem üzülme sütün gider diyor ama ben üzüldügümden aglamiyorum ki sadece aglamak geliyor icimden. İnsallah cok surmez bu ruh halimiz.
Ya seninde mi öyle. Bizde 5.günümüzdeyiz lohusalık fena bişeymiş. Eşimden bile sakınıyorum. Herkesten kıskanıyorum. Sarılığımız oldu biraz dünde bugünde kan aldılar ömrümden ömür gitti
Yarin gidicem kontrole mutlaka sorcamHiç dr sordun mu bu durumu..? Tavsiye fln?
Kapıdada ağladım zaten :))Gerçi ben kapıda da ağlardım da en azından görmüyorsun
Valla bazen öyle canı yanıyorki dayanamıyorsun bakmayaKan alırken ellerini tutuyorum sarılıyorum bende ağlıyorum onunla . Annelik bence lohusalık değil bu
Canim usunde yaziyo zaten muslin bez diye kumasi yumsak bende almamistim gorumcem alip yollamisti bana :)anladım canım. oraya bakayım bakalım :)
sezaryen canim haber verdim ama gormemissindir iyiyiz çok şükür :)Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. .Hiç haberimiz olmadı, normal mi oldu sezeryan mı? Nasıl bebiş sen nasılsın?
Ay cnm Yaa benimde ilk sezaryenim öyle Olmuştu ilkler Biraz zor olur derler tabi ama senin bi de ayağın fln şiş yürüyemiyorsun ondan da acı çekersin. Ameliyattan sonra ne kdr yürürsen o kdr tez iyileşir yaran. Bebişin emer inşallah zayıflamasına üzüldüm ama bebekler Çiçek gibi hemen solar hemen açar geçecek inşallah öpüyorum seniHerkese iyi bayramlar..
Biz iyiyiz şukür ama ayaklarim fil ayagi gibi oldu sistikce sisiyor doktor normal dedi ama yuruyemiyorum bile..
Kızımı soracak olursaniz herkesin bebegi aglar benimki 7/24 uyuyor dün ömrümden ömür gitti Kavustugumun ertesi gunbebegime bisi oldu diye saatlerce agladim doktora gitti kan alindi o minnacik elinden 1 saat sonucu beklerken ömrümden 10 yıl gitti en az.. Şükür kan normal çıktı bazı bebekler uyurmuş ama emmiyor savaşıyoruz pompa aldım mama takviyesi ile sütu sagarak veriyorum. 1 gunde 100gram zeyiflamis doktor cok dedi bugun yine gitti kilo kontrolu icin doktora bende firsat bulunca yazayim dedim..
Bizden haberler boyle size tavsiyem bol pijama alin ben saat basi degisiyorum evde emzirme sureci cok eforlu sırılsıklam oluyorum.. Birde ne olursa olsun normal dogum yapin sezeryanin sonrasi cok fenaymis karnim sanki yırttik gibi cok acıyorondan dolayi kizima odaklanamiyorum kendi canimin derdine dustum..
Bu arada hic bir msji okumadim vaktim yok biri liste yaparsa sonra ilk sayfata anneleri eklerim ☺
Herkese iyi bayramlar..
Biz iyiyiz şukür ama ayaklarim fil ayagi gibi oldu sistikce sisiyor doktor normal dedi ama yuruyemiyorum bile..
Kızımı soracak olursaniz herkesin bebegi aglar benimki 7/24 uyuyor dün ömrümden ömür gitti Kavustugumun ertesi gunbebegime bisi oldu diye saatlerce agladim doktora gitti kan alindi o minnacik elinden 1 saat sonucu beklerken ömrümden 10 yıl gitti en az.. Şükür kan normal çıktı bazı bebekler uyurmuş ama emmiyor savaşıyoruz pompa aldım mama takviyesi ile sütu sagarak veriyorum. 1 gunde 100gram zeyiflamis doktor cok dedi bugun yine gitti kilo kontrolu icin doktora bende firsat bulunca yazayim dedim..
Bizden haberler boyle size tavsiyem bol pijama alin ben saat basi degisiyorum evde emzirme sureci cok eforlu sırılsıklam oluyorum.. Birde ne olursa olsun normal dogum yapin sezeryanin sonrasi cok fenaymis karnim sanki yırttik gibi cok acıyorondan dolayi kizima odaklanamiyorum kendi canimin derdine dustum..
Bu arada hic bir msji okumadim vaktim yok biri liste yaparsa sonra ilk sayfata anneleri eklerim ☺
Ağrı kesici ve antibiyotik baya bir süre sürekli kullanmıştık , oturup kalkarken biraz zorluyor doğru ama diğeri de dikişli olunca ki kesin olur yani onun dikişi daha kötü bir yerde bama göreHerkese iyi bayramlar..
benimde ayaklarım oyleydi 3 gun sonra indi merak etme gecicek. bizim bebiste 3 gun uyudu mama vermedik hic anca sütüm geldi emmeyi başardı sariliktan kurtulduk sanırım sezaryen sonrası kendine gelemiyor bebekler. benim hic ağrım olmadi cnm ağrı kesici bol yürümek falan iyi gelmişti inşallah en kısa zamanda düzelirsin canmHerkese iyi bayramlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?