Aynı seyleri yasıyoruz canım ayaklarımın sisligi 10.gundem sonra azaldı ama hala sis ellerimde oyle kızım surekli uyuyor hafif sarilik vardi artik artmaz dedi doktor ama kilo kaybimiz cok surekli emziriceksin ustune sutunu sagip vericeksin ustune mama diyor zorla uyandirip vermeye calisiyoruz cok yipratici kan sekeri dusuyor ondan uyuyor diyor doktor her gittigimde moralimi bozuyor kilo almaya basladik ama cok az diyor begenmiyor doktor yarin 2haftalik olucaz 2gundur biraz uyanik kalmaya basladiHerkese iyi bayramlar..
Biz iyiyiz şukür ama ayaklarim fil ayagi gibi oldu sistikce sisiyor doktor normal dedi ama yuruyemiyorum bile..
Kızımı soracak olursaniz herkesin bebegi aglar benimki 7/24 uyuyor dün ömrümden ömür gitti Kavustugumun ertesi gunbebegime bisi oldu diye saatlerce agladim doktora gitti kan alindi o minnacik elinden 1 saat sonucu beklerken ömrümden 10 yıl gitti en az.. Şükür kan normal çıktı bazı bebekler uyurmuş ama emmiyor savaşıyoruz pompa aldım mama takviyesi ile sütu sagarak veriyorum. 1 gunde 100gram zeyiflamis doktor cok dedi bugun yine gitti kilo kontrolu icin doktora bende firsat bulunca yazayim dedim..
Bizden haberler boyle size tavsiyem bol pijama alin ben saat basi degisiyorum evde emzirme sureci cok eforlu sırılsıklam oluyorum.. Birde ne olursa olsun normal dogum yapin sezeryanin sonrasi cok fenaymis karnim sanki yırttik gibi cok acıyorondan dolayi kizima odaklanamiyorum kendi canimin derdine dustum..
Bu arada hic bir msji okumadim vaktim yok biri liste yaparsa sonra ilk sayfata anneleri eklerim ☺
saol canım erkekler de bıyere kadar anlıyorlar o da bktı benden artık galıba yasadıklarım kolay deıl kortızonlu ıgneyle yasıyorum hıcbısey yapamıyorum dun gece hıc uyumadım sabah da malum annesıne gıdemedık hemen anlayıslı ınsanlar onlar cok ıyıler ıyı olunca bıraz gel dedıler ama esım keyfın nezman gelırse dıye laf ettı bana bende cıktım gıttım evden sıcaktan kımsemde yokkı ızmırde dısarda kaldım annemı aradım benı al gel dıye ankaradalar zaten gelcektı bı haftaya ben aglayınca o da uzuldu tansıyonu cıkmış ben de o sınırle eve geldım esım kendıne yemek soylemıs benı dusunmemıs bıle yemedım bende ayagım kaydı düştum kocan bıle olsa nekadar acı cekersen çek bıyere kadar anlamıyorlar suankı aklım olsa memleketımı bırakıp tayın ısteyıp gelırmıyım hıc kımsem olmayan yere cok zormuş gerı donusu de yok lohusa depresyonu dıyorlar ama ben 2 haftadır cok agır depresyon yasıyorum bebegın yıne ıyı duruyorGeçmiş olsun canım, yine de bi dr.a görünsen, eşin niye üzüyor bu son zamanlar..Bu erkekleri anlamıyorum bazen.
Benimki wee baby silikon gogus koruyucu diye geciyor. Kantinden 8 tlye almis esim. Muhtemelen daha ucuzdur. Ben cok rahat ettim. Bu iletiyo yazarken bile sagiyorum birikmeson goguste diye ama emzirmenin hazzi baska. Bi dedigim markayi da dene istersen insallah cozulur.Aldım phlips aventin 2 boyunuda aldım ya ben kullanmayı beceremedim çıktı durdu kızda istemedi. Sağıp biberonla veriyorum başka carem kalmadı.
Ah canım anlıyorum, bazen benim eşim de annesi sözkonusu olunca çok kırıcı oluyor..Senin yaşadıkların kolay değil zaten, bi de hamilesin hassas davranilmasi lazım. .Bebeğin için kendini üzme meye çalış, eşine de Allah vicdan versin de seni üzme sin bu halinle.saol canım erkekler de bıyere kadar anlıyorlar o da bktı benden artık galıba yasadıklarım kolay deıl kortızonlu ıgneyle yasıyorum hıcbısey yapamıyorum dun gece hıc uyumadım sabah da malum annesıne gıdemedık hemen anlayıslı ınsanlar onlar cok ıyıler ıyı olunca bıraz gel dedıler ama esım keyfın nezman gelırse dıye laf ettı bana bende cıktım gıttım evden sıcaktan kımsemde yokkı ızmırde dısarda kaldım annemı aradım benı al gel dıye ankaradalar zaten gelcektı bı haftaya ben aglayınca o da uzuldu tansıyonu cıkmış ben de o sınırle eve geldım esım kendıne yemek soylemıs benı dusunmemıs bıle yemedım bende ayagım kaydı düştum kocan bıle olsa nekadar acı cekersen çek bıyere kadar anlamıyorlar suankı aklım olsa memleketımı bırakıp tayın ısteyıp gelırmıyım hıc kımsem olmayan yere cok zormuş gerı donusu de yok lohusa depresyonu dıyorlar ama ben 2 haftadır cok agır depresyon yasıyorum bebegın yıne ıyı duruyor
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah iyidir İnci'miz. Seni çok çok iyi anlıyorum Melisa'mında biraz sarılığı çıktı dünde bugünde kan alındı ömrümden ömür gitti. Meğer az besliyormuşum doktorları hemşireleri dinlemedim saat başı 1.5saatte bir en geç uyandırıp emziriyorum. Ama mama takviyesine bizde başladık. 2.gündür bunu uyguluyorum hemen düzelmeye başladı şükürler olsjn.Herkese iyi bayramlar..
Biz iyiyiz şukür ama ayaklarim fil ayagi gibi oldu sistikce sisiyor doktor normal dedi ama yuruyemiyorum bile..
Kızımı soracak olursaniz herkesin bebegi aglar benimki 7/24 uyuyor dün ömrümden ömür gitti Kavustugumun ertesi gunbebegime bisi oldu diye saatlerce agladim doktora gitti kan alindi o minnacik elinden 1 saat sonucu beklerken ömrümden 10 yıl gitti en az.. Şükür kan normal çıktı bazı bebekler uyurmuş ama emmiyor savaşıyoruz pompa aldım mama takviyesi ile sütu sagarak veriyorum. 1 gunde 100gram zeyiflamis doktor cok dedi bugun yine gitti kilo kontrolu icin doktora bende firsat bulunca yazayim dedim..
Bizden haberler boyle size tavsiyem bol pijama alin ben saat basi degisiyorum evde emzirme sureci cok eforlu sırılsıklam oluyorum.. Birde ne olursa olsun normal dogum yapin sezeryanin sonrasi cok fenaymis karnim sanki yırttik gibi cok acıyorondan dolayi kizima odaklanamiyorum kendi canimin derdine dustum..
Bu arada hic bir msji okumadim vaktim yok biri liste yaparsa sonra ilk sayfata anneleri eklerim ☺
Canım Allah yardımcın olsun.Lütfen kendini bırakma.Güçlü olmaya çalış.Bugünlerde geçecek.Eşin çok hatalı davranmış. Ama sen kendini üzme.Allaha dayan. Allaha Sığın. Dua Et. Allah kalbine bedenine ferahlık versin.Dua ediyorum sana.Allah felaha ulaştırsınsaol canım erkekler de bıyere kadar anlıyorlar o da bktı benden artık galıba yasadıklarım kolay deıl kortızonlu ıgneyle yasıyorum hıcbısey yapamıyorum dun gece hıc uyumadım sabah da malum annesıne gıdemedık hemen anlayıslı ınsanlar onlar cok ıyıler ıyı olunca bıraz gel dedıler ama esım keyfın nezman gelırse dıye laf ettı bana bende cıktım gıttım evden sıcaktan kımsemde yokkı ızmırde dısarda kaldım annemı aradım benı al gel dıye ankaradalar zaten gelcektı bı haftaya ben aglayınca o da uzuldu tansıyonu cıkmış ben de o sınırle eve geldım esım kendıne yemek soylemıs benı dusunmemıs bıle yemedım bende ayagım kaydı düştum kocan bıle olsa nekadar acı cekersen çek bıyere kadar anlamıyorlar suankı aklım olsa memleketımı bırakıp tayın ısteyıp gelırmıyım hıc kımsem olmayan yere cok zormuş gerı donusu de yok lohusa depresyonu dıyorlar ama ben 2 haftadır cok agır depresyon yasıyorum bebegın yıne ıyı duruyor
Lcw de var canim gorumcem ordan almisti:)Tamam o zaman canım bakayım :) lcw yan binada yarın gidip bakayım bulamazsam orda bebek mağazasına bakarım olmadı internetten alırım. Oğlumda gerek duymadım öyle ince bir şeye çünkü mayıstı rahattık yani penye battaniye iyi oluyordu :) eskiden bu müslin bezleri alta bağlarlardı naylonları vardı hatırlıyorum efil efil ince bir şey :) alayım bende sağol canım
Haklisin kuzum ama bu kocalar bazen odun olabiliyo hatta odun az gelir bildigin kutuk mesela dun gece beni 9da kaldir ise gitcem dedi ben 8de kalkip kahvalti hazirlamisim yataga gittim hadi uyan canim diye bana diyo bidaha erken kahvalti hazirlama neden dedim diyo cok konusuyosun karnim burnimda sabahin 8inde kalkmisim kahvalti hazirlamisim dedigi lafa bak gelde cildirma pufff belki bu cok kucuk bisi ama insanin canini skiyo isteaynen canım hareket ettıgı ıcın gitmedim hersyden once bebegımız dogru soyluyorsun depresyona smdıden gırdım ben yasadıklarımdan
Yanman varsa enfeksiyondur canim bence git doktoraKizlar cok sık tuvaletim geliyor veidrarimi yaparken yanma oluyor. Acile mi gitsem yoksa sabahi mi beklesem?
Sanırım idrar yollarında enfeksiyon var ,Kizlar cok sık tuvaletim geliyor veidrarimi yaparken yanma oluyor. Acile mi gitsem yoksa sabahi mi beklesem?
Geçmiş olsun canım.Yanma fazla ise idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Doktora git derim benKizlar cok sık tuvaletim geliyor veidrarimi yaparken yanma oluyor. Acile mi gitsem yoksa sabahi mi beklesem?
Ay evet yazinda bilelim kizlar :) beklemede olanlar ogrenelim bariBayramınız mübarek olsun sancı gelen arkadaşlar nasıl başladı mesela bende mide bulsnyıdo hslsizlik ve arada çok krap şimdide szcık bel sğrısı sanki gaz sıkışması gibi böylemi başlıyor
Maydonuzu duymadim ama dereotunun cok sut yaptigi soyleniyor.Kızlar maydanoz sut mu yapıyor süt mu kesiyor?
Geldim acile tahlil sonucunu bekliyorum.Geçmiş olsun canım.Yanma fazla ise idrar yolu enfeksiyonu olabilir.Doktora git derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?