2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gogus ucu yarasi icin ise yaramis cozumleriniz var mi kizlar.dogumdan once ivir zivir almistim her seyi.kalkan da takiyorum ama yine.de oldu ucunda yara.lansinohun kremini de suruyorum((
Ben lansinohtan memnunum bugun fito krem icerigini okudum gogus ucu yaralari yaziyordu dr.danisarak o var bildigim.birde ayva cekirdegini kaynatip surenler cok cok etkili oldugunu soylemisti ark.sim

Canım asıl bizim için daha gerekli olacak her gittiğimiz yerde klima olacak evde olsan bile klimasız duramazsınız incede olsa üzerine birşey örtmek gerekecek işte o zaman bu müslinler kurtarıcı olacak

Kızlaaar ooff doktordan geldm şimdi. 4 gündür deli gbi karnım ağrıyor. Midemin hemen alt kısmından girip yanlara yayılıyor. Kendi doktormla knuştm izinde perşembe geleck. Kadın doğmluk bşye benzemiyo bi acile gt ddi. Duramadm artk gttm. Genç bi çocuk vardı anladğnı düşünmüyorm hiç. İşte bebek var karnında organları kontrol edemeyiz vs bi ton şey söyledi. Afedersinz ama dışkım çok değişti. Bide ne yersem yiyim sanki ishal olmuşum gbi karnımdan birden büküveriyor hemen wc çıkartıyo. Yemek yiyim 5 dk oluyo hemen oluyo bu olay. 4 gndür böyleyim. Byük tuvalet olarak çıkartıyorm. Bağırsaklarmdan gırıl gırıl sesler geliyor. Wc çıkarttığı anda birde şiddetli mide bulantısı yapıyor. Kıvranıp duruyorm. Birşey yiyemiyorm korkuma artk hemoroid var bide iyice azdı. Anında çıkarmam ne kdr normal kii. Sanki sindirim yapılmıyor gbi başınıza gelen oldu mu ? Dışkı testi yaptı enfeksiyon yda parazit yok ddi. Taze kan hücresi bulundu oda hemoroid den gelmiştir kesn ddi. Minoset iç ddi yolladı bni. Ama bn ilaç kullanmak istemiyorm. Niye ağrıyo bu niyeeee offf.

Canım çok geçmiş olsun. Sıkıntın direk bağırsakla ilgili gibi ama uzman olmayan doktorlar anlayamayabiliyor. Bayram bitene kadar dayanamayacaksan bazı hastanelerde nöbetçi uzman doktor oluyor, dahiliye doktoru mesela. Öyle bir yere gidebilirsin Allah şifa versin

Üşütmüş olabilir misin canım? Eşim 1 hafta boyunca kusma ishal bulantı mahvolmuştu. Kaç kere doktora gittik geldik hiçbirşey anlamadılar adam günlerce kıvrandı. Yemeden içmeden kesildi. Meğer atesi vardı geçen hafta karnına ıslak bez koymuştuk ondan midesini üşütmüş. Sadece bu. Mide üşütmesini anlayamadık, ne kadar korkmuştum bulamıyolar hastalığını diye hamdolsun geçiverdi sonra.

Gogus ucu yarasi icin ise yaramis cozumleriniz var mi kizlar.dogumdan once ivir zivir almistim her seyi.kalkan da takiyorum ama yine.de oldu ucunda yara.lansinohun kremini de suruyorum((
Gecmis olsun cnm@ bana ilk emzirmeden once kuru sogani kesip surduler. Bir de ebe madecassol krem dedi. Yaralari hemen geciriyormus. Ama onu emzirmeden once iyice temizlemek lazimmis bebege gitmesi@ diye. Lansinoh gibi onla emzirilmiyormus.

Çok teşekkürler cnm ya ağlaya ağlaya bi hal oldm artk doktor arıyorm gidecekk. Bende ishal kusma yok. Dışkı afedersn keçi pisliği gbi. Parça parça hep. Bn yedklermi hemen çıkartıyorm. Domates yedim denemek için. 5 dk snra hooop heöen wc. Dışkıda domates kabuğu hepp.

Canım asıl bizim için daha gerekli olacak her gittiğimiz yerde klima olacak evde olsan bile klimasız duramazsınız incede olsa üzerine birşey örtmek gerekecek işte o zaman bu müslinler kurtarıcı olacak

Doğru klimasız yer yok maalesef. Bugün çıkıp bakacağım :)

Günaydın kızlar Mutlu bi gün geçirmek dileğiyle
Tugceilker cnmm senin durum mide üşütmesine benziyor, ben hamile kalmadan önce olmuştum bi kaç sefer ordan biliyorum. Ama içim rahat etmeyecekse arkadaşların dediği gibi bi uzmana gidebilirsin muhakkak anlayacaktır, geçmiş olsun .

Karnını ya da üşütmüş gibi duruyorsun canım. Patates falan ye iyi gelir ishaline. Bu kadar ishal olmak iyi değil çünkü. Bol su iç. Sıvı kaybın olmasın. Yoğurtlu çorba falan ye. Süt içme şu ara. Geçmiş olsun canım

Evet herhalde anlarızda başlangıcını merak ediyorum ilk ne yaşanıyor mesela şimdi belim ağrıyor ayağıma vuruyor sanki böbrek ağrısı ama bilemedim ve içim daralıyor sıkıntıdan patlayacam
Ben ilk oglumda 15 onceden baslayan nstde ckmayan gece ozellikle bir keskin bel agrisiyla uyanirdim. Herkeste ayni olmaz fakat nişan dedigimiz koyu kayveden kirmiziya donen bir kan pihtisi dogumdan once geliyor genelde fakat gelse bile dogum 1 hafta sonra asil sancilarla baslayabiliyor bu sure tamamen yapisal yani nisandan ne zaman sonra asil sanci gelir bilemeyiz. Benim gibi nisani farketmeyenler de olabilir. Sabah 6da cit diye bir sesle hafif suyum gelmisti sonrasinda kalkip hemen ilik suya girdim suyunuzun geldiginizi idrari tutae gibi yaptiginizda akmaya devam ettigini gorursunuz ve seffaf kokusuzdur. Aksi halde eger suyunuz grimsi yada renkli kokulu ise bebeginiz makonyum denilen ilk kakasini anne karninda yapmis olma ihtimali vardir ki bunu farkederseniz hic beklemeden dr basvurun. Baktiniz seffaf suyunuz kokusuz ark saatler icinde dogum baslayabilir demektir ki bende oyle oldu. Sonrasinda ilik dus aldim sancim belimden kasigima dogru ilerleyen adet sancisindan bir tık daha fazla olan bir sanciydi ve 2 saat icinde 5 dk aralikla 1 dkika surerken hastaneye gittim ve 8cm acikligim vardi. Fakat zorunlu bir sebepten sezeryan oldm. Tabi arkadaslar suyunuz nisaniniz gelmedende sanci olabilir onemli olsan duzeni. Kac dakikada geliyor ve ne kadar suruyor kizda kasiga erkekte bele vurur derler oglumda kasik agrimdan cok belim agridi. Sanci kisinin yapisina ve sakinligine gore arts yada azalis gosterior. Kesinlikle heycan panik yapmayin kendinizi kontrol edin sanci saniye ve dk takip edin. Insaallah benim.gibi az sancili falat sonu normal dogumla biten skintisiz dogumunz olur. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayn :)

Sağol cnm cevabımdan dolayı takipmedeyim şunan çok durulmayacak gibi değil yalancıda varmış o olabilir kısmet artık
Evet canım takip et.Bazısının doğumu önce suyu gelerek başlıyor bazısının sancıyla başlıyor. Suyun gelirse hemen git de sancılar düzene girerse gidiliyormuş bildiğim kadarıyla.Yani dakika tutuyorsun dakika aralıkları eşitse doğum sancısı oluyormuş

Enfeksiyon cikmadi. Nst debsanci cikmadi. Alttan muayene istemedim. Parol verecek sanirim ama onu icmem
Canım parol verdiyse kullanmanda sakınca yok.Kullan kendine eziyet etme. Bol su iç. Bir de kendini üzme. Birçok hastalık üzüntü kaynaklı oluyor bilirsin.Rahat olmaya çalış. Allaha duaya sarıl ki güçlü olasın

Çok sağol cnm

Evet zaten geçti gibi yalancı sancı sezeyana gşrmek istemiyorum ama doktorum sanki sezeyan yanlısı gibi geldi bana o yğzden tam sancıda gitmekiyim yoksa direk sezeyan olmuyorvder alır

Günaydın kızlar
Bademciklerim şişmiş şekilde uyandım şimdi nolacak ignesiz asla geçiremem normalde

Sorma bende hep duştayım :) ohh rahatlıyorum sonra yine ter basıyor :) 11 kilo almışım toplamda ilk defa tartıldım bakalım kaç kilosu gidecek hayırlısıyla bir doğursaydık şu hafta geçsin de kasıklarım ağır yük taşımaktan acıyor çok

Günaydın kızlar
Bademciklerim şişmiş şekilde uyandım şimdi nolacak ignesiz asla geçiremem normalde
Soğukları fazla kaçırdın tabi adaçayı gargara yapabilirsin ama sakın yutma bal limon ılıksu karıştırıp sıksk içebilirsin tuzlu suyla gargara yapabilirsin

Meyveyi çok abartınca olur o bana yiyorsan bırak bir süre süt de içme bozulmuş sistem pilav makarna ye bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…