- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Bi oturuşta 1 kilo kiraz yiyodm ondan oldu yda üşüttm aynen ddğn gbi sistemi bozdm canım... ara verdm meyveye ymek dahi yiyemiyorm ki artkMeyveyi çok abartınca olur o bana yiyorsan bırak bir süre süt de içme bozulmuş sistem pilav makarna ye bence
Kesin kiraz yapmış :) yapar o cidden sen az yağlı makarna haşlama ye su iç bol birazda çay iyi gelir benceBi oturuşta 1 kilo kiraz yiyodm ondan oldu yda üşüttm aynen ddğn gbi sistemi bozdm canım... ara verdm meyveye ymek dahi yiyemiyorm ki artk
Vücudunun enfeksiyon kapıp kapmadğnı nerden anladılar cnm. Bana acildeki mal dr ddki enfeksiyonun olsa ateş yapar ama sende yok ddi ateşValla canim ben gecen haftalarda oyle olmustum idrarda falan degilde vicudun enfeksiyon kapmis dediler 1hafta hastanede kaldim serumlar antibiotikler agri kesiciler anca kendime geldim baska yere git olmazsa gecmis olsun
Ah Allah yardım etsin sağlıkla al kucağına inşallah ❤Kızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Suyum nişanım geldi hastaneye geçiyoruz,
Hayır dualarınızda bizi unutmayın
amin canım çok sağolCanim birara okadar karisiktiki arka arkaya dogum oldu seni tebrik ettimmi hatirlamiyorum benimde aklim cok karisikti tekrardan tebrik ederim.rabbim saglikla anali babali buyutmeyi nasipp etsin ins
Çok sağol cnm tamam yapcmm :)Kesin kiraz yapmış :) yapar o cidden sen az yağlı makarna haşlama ye su iç bol birazda çay iyi gelir bence
hayırlısı guzelim.guzel haberlerini bekliyoruz .ağrısı az güzel bir doğum dilerim.Kızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
hayırlısı guzelim.guzel haberlerini bekliyoruz .ağrısı az güzel bir doğum dilerim.Kızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Oy maşşallah cnm hayırlısı ile inş haber et bizideKızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Sancı makinesine bi bağlxnsaydın başka binyere daha git kafan rahat değilseÇok sağol canımm ama bnm ishalim yokk kii sdce her ymektn snra wc gdyrm. Skntı bu ama galiba üşüttm. Sdce ishal olmş gbi karnm ağrıyo
Ilaca gerek yok bol su ic dedi. Kendi oktoruma yazdilar o da sikinti yok dedi. Disari yuruyuse cikmistik mecburen israrimi tuttum ondan oldu herhalde. Cok sagolCanım parol verdiyse kullanmanda sakınca yok.Kullan kendine eziyet etme. Bol su iç. Bir de kendini üzme. Birçok hastalık üzüntü kaynaklı oluyor bilirsin.Rahat olmaya çalış. Allaha duaya sarıl ki güçlü olasın
Allah kolaylık versin Sağ salim bebeğine kavuştursun Hayırlısıyla kolayca normal doğum olur inşallahKızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
Tam kan sayımı bildiğümVücudunun enfeksiyon kapıp kapmadğnı nerden anladılar cnm. Bana acildeki mal dr ddki enfeksiyonun olsa ateş yapar ama sende yok ddi ateş
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar sıra bizde bayram şekerim geliyor nasipse,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?