2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim özel sağlık sigortam yok canım bebek için yaptıracağız sadece ama ilk 15gün yapmıyorlar. Sigortacımızdan haber bekliyoruz bakalım. Ama allianzı çok önerdiler nesinden memnun kalmadın sen? Götüreceğim doktor doçent mama düşmanı bakalım nasıl ilerlicez

Sezeryani siz mi istediniz yoksa zorunluluktan mi oldu?
Kızımda son haftaya kadar dönme olmadı ve sezaryen tarihi aldım.
Oğlumda ssvd istedim o da dönmeyince yine sezaryen oldum.
Bu gebeliğimde 3. Hamilelikte ssvd denemek dikiş yırtımına sebep olur dendi bende sezaryen tarihi aldım. zaten yine mecbur almak zorunda kalacaktım çünkü küçük bir kavun kadar kist oluştu büyüdü ve rahim ağzımı tıkamış durumda.
Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Ne oldu ki canım? Sen normal doğumu bekliyordun bildiğim kadarıyla.Aileler acele ettirdiği için mi sezaryen düşündün?

Kendi istegiyle sezeryan olanlarda oldu zorunluluktanda. Eger boyle bi istegin varsa druna bildir sezeryan gunun gelmis
Persembe kontrole gidip konusacagim. Cok sagol canım. Normali cok istiyordum ama bu ara boyle dusunuyorum. Yine de hangisi hayirliysa o olsun hakkimizda insallah

Ne oldu ki canım? Sen normal doğumu bekliyordun bildiğim kadarıyla.Aileler acele ettirdiği için mi sezaryen düşündün?
Aynen canım. Gün gectikce daha alingan olmaya basladim ve agladikca esimi ve bebegimi uzuyorum. Bir an once gelsin yavrum ve evdeki kalabalik dagilsin istiyorum. Agladigim zaman bebegim cok hareketleniyor belli mi onu da uzuyorum diye dusuniyorum. Esime yalan soyleyip duruyorum. Niye agliyorsun dediginde birine kizmis oluyorum fakat( ilk bebegimiz düşükoldu) bebegimize bir sey olacak diye korkuyorum diyorum. Hic oyle bir sey yok halbuki

Yaa nasip işi işte.. bir şeyde çok ısrar etmemek lazım sanırım dediğin gibi hayırlısını istemeli.. bir tanıdığım 2 sezeryandan sonra normal doğum yaptı veee evde yaptı. Yani kendi isteğiyle bir ebe ayarlayıp normal doğurdu 3.çocuğunu.. büyük cesarett gibi geliyor bana bu da..

Amin canim. Gecmis olsun. Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah

Canim benim istedigim tarih ve saatte yapmadi,hastaneye disaridan dr getiriyoruz.Kendi programlarina seni uyduruyorlar.

Kendi hislerinle hareket etmen en doğrusu bence canım. Kaybetmek korkusu çok kötü çünkü.. Rabbim endişelerimizden kaygılarımızdan emin kılsın, uzak eylesin inşallah. Doktoruna söylersen bu kaygılarınla birlikte, sorun olmaz bence.

Canim benim istedigim tarih ve saatte yapmadi,hastaneye disaridan dr getiriyoruz.Kendi programlarina seni uyduruyorlar.
Doktorum kesin kizacak esimde doktora soylerken ogrenecek. Ilk bebegi bahane edip israr edecegim artik. Inadimdan bebegime haksizlik yapiyorum ama sinirlendigimde gozum bir sey gormuyor. Bu hafta yapsinda gun saat onrmli degil

Sağol canım. Hayirlisiyla insallah

Amin kuzum rabbim cumlemize kolayliklar versin..yuruyememeye takilma herkesin basina gelmiyor..anestezi her insanda farkli etki edermis.insallah sende kolaylikla atlatirsin canim depolarin cok iyi olmus elinin altinda olmasi cok iyi hatta gunun belliyse ameliyata gitmeden evde hazirla gecince hemen kompostoya yumulursun :))
Hastanede yattigim surece humana laktamil verdiler birde onlarin sut sagma makinesi sanayi tipi diyim :))) kocaman orda gelmesede cok etkili oldu kanallara masaj yapti hep :)

Hayırlısı olsun canım.Sen üzme kendini.Bebeğine sağ salim kavuş inşallah.Belki de perşembeye kadar doğar bebişin kim bilir?

Masallah canım darisi basimiza

Dogum icin odedigimiz arti ucret fazla geldi canim ama muayenelerde iyi oluyor.Muayene 360 dan 36 ya dusuyor.6 yasina kadar bebege sigorta yapmiyorlar diye biliyorum,belki farkli bir cozum bulurlar canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…