- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Kompostoyu hazirlarim canim,ne kadar hazirlikli olursak o kadar iyi :)Insallah dedigin gibi olur sorunsuz gecer :)Amin kuzum rabbim cumlemize kolayliklar versin..yuruyememeye takilma herkesin basina gelmiyor..anestezi her insanda farkli etki edermis.insallah sende kolaylikla atlatirsin canim depolarin cok iyi olmus elinin altinda olmasi cok iyi hatta gunun belliyse ameliyata gitmeden evde hazirla gecince hemen kompostoya yumulursun :))
Hastanede yattigim surece humana laktamil verdiler birde onlarin sut sagma makinesi sanayi tipi diyim :))) kocaman orda gelmesede cok etkili oldu kanallara masaj yapti hep :)
Ya kizlar ne sorucam.. 39+1 haftaligim sezeryanim devlet hastanesine gidiyorum ankarada.. bana gün mün vermediler benimle ayni hamişlere gün verdiler dogurdular bilee. Ne yapsam acaba bayram dolayisiyla devlet polikliginide kapali yarin sancim var deyip acilden giris yapip kendimimi hatirlatsam unutuldum gibi hissediyorum ??? Napayım bi yardimci olunn :)
Sağol cAnim bu aralar biraz canım skkindi ama çok şükür iki gündür iyiyim.cinar iyiye gidiyor derken ayni gün hem solunum hem beslenmede sıkıntı oldu beslenmesi kesildi solunum burnundan makineye bağlandı 1900 e çıkmıştı kilosu tekrar 1800 e düştü ama cok şükür makineden cikti beslemeyede basladilar 1860 gr olduk inşallah sıkıntı olmazda bu hafta emzirmeye başlarız diye dusunuyoruz.Çok bakmadım buraya dogum yapan varsa gecmis olsun arkadaslara bebisler saglikla büyüsünler inşallah
Hiç canını sıkma annesi. Çınarlar yaramaz olduğu kadar da güçlüSağol cAnim bu aralar biraz canım skkindi ama çok şükür iki gündür iyiyim.cinar iyiye gidiyor derken ayni gün hem solunum hem beslenmede sıkıntı oldu beslenmesi kesildi solunum burnundan makineye bağlandı 1900 e çıkmıştı kilosu tekrar 1800 e düştü ama cok şükür makineden cikti beslemeyede basladilar 1860 gr olduk inşallah sıkıntı olmazda bu hafta emzirmeye başlarız diye dusunuyoruz.Çok bakmadım buraya dogum yapan varsa gecmis olsun arkadaslara bebisler saglikla büyüsünler inşallahherkese iyi bayramlar
Canım allah yardimciniz olsun üzme kendini inşallah herşey güzel olacakSağol cAnim bu aralar biraz canım skkindi ama çok şükür iki gündür iyiyim.cinar iyiye gidiyor derken ayni gün hem solunum hem beslenmede sıkıntı oldu beslenmesi kesildi solunum burnundan makineye bağlandı 1900 e çıkmıştı kilosu tekrar 1800 e düştü ama cok şükür makineden cikti beslemeyede basladilar 1860 gr olduk inşallah sıkıntı olmazda bu hafta emzirmeye başlarız diye dusunuyoruz.Çok bakmadım buraya dogum yapan varsa gecmis olsun arkadaslara bebisler saglikla büyüsünler inşallahherkese iyi bayramlar
Dr lar ne diyor bilemiyorum ama benim bi arakadaşın ablası bu şekil sezeryan oldu. Sancısını bekledi. Hatta hastanesinden farklı bi ildeydi ordaki hastane ambulans çıkarıp gönderdi 1 saatlik yolu. Ortalama 2.5 saat sancı çekerek sezeryan olduSezeryan düşünsek bile sancımızın gelmesini beklesek oluyor mu? Gelmek istediği zamana saygı duyuyorum hem,hem de sancılarla oksitosin salgılansın istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum.. O şekilde acil bir operasyon olur ama planlı olursa bir gün evvelinden aç kalarak hazırlanıyorsun vs vs..
Kızlar ben kesin kararımı verdim. Sezeryan istiyorum. Insallah doktorumu da ikna edebilirim. Hangi yontemi tavsiye edersiniz? Sizinle konusayim da doktora da ayrintili anlattiracagim carsamba gunu. Carsamba gideyim ki bu haftaya alsin beni insallah. Yine de hayirlisiysa olsun diyorum. Esimle birazdan konusacagim. Cok istediginiz bir sey olmuyormus gercekten.
Ozele gidiyorum ama doktorumu normal dogum yanlisi diye sectim ve gercekten oyle. Ben hala normal istiyorum ama sinirimden sezeryana döndüm. Bebegim olsun ve ailem bir an once gitsin istiyorum. Cunku her gun olsa da gitsek modundalar. Aynisini ev yerlestirmede de yasadim. Su an ki tek dusuncem milletin keyfi icin bebegime haksizlik yaptigim. Her gun aglamaktan yoruldum. Bebege ve kendime bir sey olacak diye korkuyorum desem doktorum ve esim bir sey demez.Canım sen özele mi gidiyorsun devlete mi? Özelde böyle bir sorun olur mu ki sen istiyorsan kabul eder herhalde neden etmesn. Kaygılanıyorum desen en basitinden.. bende cuma günü perinatolog kontrolunde olucam. Bende doktoru ikna etmeye çalışıcam. Çok stres yapıyorum gerçi benim durumum daha farklı. Şuan cuma için gün sayıyorum
Ben aslında çok rahat, milleti takmayan biriyimdir. He hee der gecerim. Ama insana bunu anasi yapinca cok koyuyor. Dugun oncesi ev yerlestirmeye geldi o zamanda ben nisana yetisecegim diyip durdu. Simdide dugune gidecegim diyip duruyor. Gitsin istiyorum. Keyfi ne zaman isterse o zamn gelsin. Bebege de bakma dedim. Gerekirse kanguruya alirim onu biri sikayet edene kadar oyle ders anlatirim dedim bugun. Dedigimi de yaparim lafta kalmazCanım sen özele mi gidiyorsun devlete mi? Özelde böyle bir sorun olur mu ki sen istiyorsan kabul eder herhalde neden etmesn. Kaygılanıyorum desen en basitinden.. bende cuma günü perinatolog kontrolunde olucam. Bende doktoru ikna etmeye çalışıcam. Çok stres yapıyorum gerçi benim durumum daha farklı. Şuan cuma için gün sayıyorum
Anlamadım gitseler çok mu zor olacak bende kimse yokOzele gidiyorum ama doktorumu normal dogum yanlisi diye sectim ve gercekten oyle. Ben hala normal istiyorum ama sinirimden sezeryana döndüm. Bebegim olsun ve ailem bir an once gitsin istiyorum. Cunku her gun olsa da gitsek modundalar. Aynisini ev yerlestirmede de yasadim. Su an ki tek dusuncem milletin keyfi icin bebegime haksizlik yaptigim. Her gun aglamaktan yoruldum. Bebege ve kendime bir sey olacak diye korkuyorum desem doktorum ve esim bir sey demez.
Canim daha oncede soylemistim gidin demen daha iyi bence senin icinde boylesi daha iyi olacak cunku iyice sinirlerin lacka olacakYine cok sinirlendim. Dugununuz cok mu onemli dedim sonra mubarek olsuna gidersiniz dedim. Teyzem sonucta teyze oglu evlenecek. Evet onemli dediler yaaa! Bu lafin uzerine ne denir
Gitmeleri sorun degil canım. Bebek olmadan gidemiyorlar sorunlari oAnlamadım gitseler çok mu zor olacak bende kimse yok
Dedim ama ciddiye almiyorlarCanim daha oncede soylemistim gidin demen daha iyi bence senin icinde boylesi daha iyi olacak cunku iyice sinirlerin lacka olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?