2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kompostoyu hazirlarim canim,ne kadar hazirlikli olursak o kadar iyi :)Insallah dedigin gibi olur sorunsuz gecer :)

Sezeryan düşünsek bile sancımızın gelmesini beklesek oluyor mu? Gelmek istediği zamana saygı duyuyorum hem,hem de sancılarla oksitosin salgılansın istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum.. O şekilde acil bir operasyon olur ama planlı olursa bir gün evvelinden aç kalarak hazırlanıyorsun vs vs..

Ya kizlar ne sorucam.. 39+1 haftaligim sezeryanim devlet hastanesine gidiyorum ankarada.. bana gün mün vermediler benimle ayni hamişlere gün verdiler dogurdular bilee. Ne yapsam acaba bayram dolayisiyla devlet polikliginide kapali yarin sancim var deyip acilden giris yapip kendimimi hatirlatsam unutuldum gibi hissediyorum ??? Napayım bi yardimci olunn :)

Acili bilemem ama carsamba mutlaka git derim. Bende 38 oluyorum yarin daha dogum icin hic konusmadik drla bugunde yokmus carsamba konuscaz

H Hopilus canım nasılsın? Birden aklıma düştün. Oğlun nasıl sağlığı? İnsallah ikiniz de iyisinizdir.
Sağol cAnim bu aralar biraz canım skkindi ama çok şükür iki gündür iyiyim.cinar iyiye gidiyor derken ayni gün hem solunum hem beslenmede sıkıntı oldu beslenmesi kesildi solunum burnundan makineye bağlandı 1900 e çıkmıştı kilosu tekrar 1800 e düştü ama cok şükür makineden cikti beslemeyede basladilar 1860 gr olduk inşallah sıkıntı olmazda bu hafta emzirmeye başlarız diye dusunuyoruz.Çok bakmadım buraya dogum yapan varsa gecmis olsun arkadaslara bebisler saglikla büyüsünler inşallah herkese iyi bayramlar

Hiç canını sıkma annesi. Çınarlar yaramaz olduğu kadar da güçlü biz de erken doğduk üstüne sarılık olduk sonra hep kilo kaybettik ama toparlıyoruz yavaş yavaş. Arada bizi heyecanlandırmayı seviyorlar sadece. maşallah çınarına. Az kaldı iki kiloya ikiyi gördü mü artık hep olumlu olacak herşey

Kizlar 1temmuzda doktor randevumuz var..artik bi sezaryen tarihi verir gibime geliyor.. tarihimiz basta 14temmuz du ama..kızımım keyfi içerde iyiymiş

Canım allah yardimciniz olsun üzme kendini inşallah herşey güzel olacak

Kızlar ben kesin kararımı verdim. Sezeryan istiyorum. Insallah doktorumu da ikna edebilirim. Hangi yontemi tavsiye edersiniz? Sizinle konusayim da doktora da ayrintili anlattiracagim carsamba gunu. Carsamba gideyim ki bu haftaya alsin beni insallah. Yine de hayirlisiysa olsun diyorum. Esimle birazdan konusacagim. Cok istediginiz bir sey olmuyormus gercekten.

Dr lar ne diyor bilemiyorum ama benim bi arakadaşın ablası bu şekil sezeryan oldu. Sancısını bekledi. Hatta hastanesinden farklı bi ildeydi ordaki hastane ambulans çıkarıp gönderdi 1 saatlik yolu. Ortalama 2.5 saat sancı çekerek sezeryan oldu

Canım sen özele mi gidiyorsun devlete mi? Özelde böyle bir sorun olur mu ki sen istiyorsan kabul eder herhalde neden etmesn. Kaygılanıyorum desen en basitinden.. bende cuma günü perinatolog kontrolunde olucam. Bende doktoru ikna etmeye çalışıcam. Çok stres yapıyorum gerçi benim durumum daha farklı. Şuan cuma için gün sayıyorum

Ozele gidiyorum ama doktorumu normal dogum yanlisi diye sectim ve gercekten oyle. Ben hala normal istiyorum ama sinirimden sezeryana döndüm. Bebegim olsun ve ailem bir an once gitsin istiyorum. Cunku her gun olsa da gitsek modundalar. Aynisini ev yerlestirmede de yasadim. Su an ki tek dusuncem milletin keyfi icin bebegime haksizlik yaptigim. Her gun aglamaktan yoruldum. Bebege ve kendime bir sey olacak diye korkuyorum desem doktorum ve esim bir sey demez.

En son bi sıkıntı yok 38de çatı muayenesi yapılacak normal gözüküyor demişti doktor bir sıkıntı çıkmazsa ama ben psikolojik olarak normal Doğuma hiç hazır olmadığımı fark ettim ve bekledikçe düşünmekten daralıyorum. O yüzden 3 Temmuz'da randevumda sezaryen istediğimi belirteceğim. Ben annenin psikolojisinin de çok önemli olduğunu düşünüyorum bu konuda. Sonuçta normal de zorlu bir süreç her ne kadar sonrası rahat da olsa

Ben aslında çok rahat, milleti takmayan biriyimdir. He hee der gecerim. Ama insana bunu anasi yapinca cok koyuyor. Dugun oncesi ev yerlestirmeye geldi o zamanda ben nisana yetisecegim diyip durdu. Simdide dugune gidecegim diyip duruyor. Gitsin istiyorum. Keyfi ne zaman isterse o zamn gelsin. Bebege de bakma dedim. Gerekirse kanguruya alirim onu biri sikayet edene kadar oyle ders anlatirim dedim bugun. Dedigimi de yaparim lafta kalmaz

Yine cok sinirlendim. Dugununuz cok mu onemli dedim sonra mubarek olsuna gidersiniz dedim. Teyzem sonucta teyze oglu evlenecek. Evet onemli dediler yaaa! Bu lafin uzerine ne denir

Anlamadım gitseler çok mu zor olacak bende kimse yok

Tayinimizi iki memlekete de istemem karari aldik bu yasananlar uzerine. Esim istiyor ama ben istemiyorum. Eskisehire yerlesecegiz insallah.

Yine cok sinirlendim. Dugununuz cok mu onemli dedim sonra mubarek olsuna gidersiniz dedim. Teyzem sonucta teyze oglu evlenecek. Evet onemli dediler yaaa! Bu lafin uzerine ne denir
Canim daha oncede soylemistim gidin demen daha iyi bence senin icinde boylesi daha iyi olacak cunku iyice sinirlerin lacka olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…