Yürümek çok önemli , sütçü beygiri gibi aşağı yukarı hem hastanede hem evde yürüdüm sürekli , millet bana kafayı yemiş gözüyle bakıyordu , eşim annem horluyordu bildiğin odada ben yuvarlak tur atıyordum odada, sanki yürüdükçe yaram kaynayacak kan akışı olacak gibi düşündüm hepSezeryan oldım 2 gün ayakta idim bebeğim 3 gün yoğun bakımda yattı hiç hissetmedim gittim geldim orda benimle aynı gün notmal doğum yapan bi bayan vardı dikişlerinden dolayı oturamıyordu bile hatta beni görünce bende sezeryan olsaydım keşke dedi.
Gögüs ucun yoksa mutlaka pompa almalısın çok faydalı ve kullanışlı bende almamıştım dogum yaptığım g0n pazardı heryeri dolaştı eşim zorla bulmuştuPompa da almadım göğüs ucumda yokay napıcan bilmiyorum, o güğüs ucuna konan kelebek varya ona alışan çocuk zor bırakıyor allah korusun o yüzden almadım şimdi ama zorda kalırsak alırız galiba , bazılarında emzik gibi meme ucu oluyor :) o nasıl oluyor ya öyle eskiden de mi öyle sonradan mı oluyor :)
Ya geçen sefer almıştım hiç kullanmadın diyor eşim aldırmadı bu sefer bilmiyorum artık kendi bilir :)Gögüs ucun yoksa mutlaka pompa almalısın çok faydalı ve kullanışlı bende almamıştım dogum yaptığım g0n pazardı heryeri dolaştı eşim zorla bulmuştu
Valla ilk defa duydum böyle bişi, doktorun ve ya anestezistin sormaması da ayrı bi tuhaflıkNormal doğum bekliyordum sancı ve acılma ile son dakika sezeryana alındım sabah 11 de sabah saat 8 gibi poğaca yemiş meyvr suyu içmiştim birşey olmadı şükür doktor da hiç sormadı.
Bize de böyle nasip olsun :)Gözünaydın canım :) maşallah kuzuna :) hayırlı evlat olsun. Sana da çok geçmiş olsun
Bence herkesten önemlisi eşler. Onlar yardım ediyorsa olur herşey. Başka kimseye gerek yok. Hastanede eşim kaldı benim bezinden mamasına herşeyini kendi yaptı. Eve çıktık 3, gün annemle babam memelekete döndü ikisinin de annesi hasta. On gündür eşimle ben bakıyoruz oğluma. Üstelik sarılık oldu kilo kaybı yaşadık bisürü sıkıntı ama yettik çok şükür. Kv gelmeyi bile teklif etmedi. Yalandan söyleniyor eşime bir faydam olmuyor size diye. Ben de dedim faydası olacaksa yemek yapsın göndersin ya da bebeğin ütülerini yapsın madem o kadar üzülüyor. Tabiiki onları da yapmadı. Hiç kafanıza takmayın bence. inşallah gönlünüze göre olur ama ben sezaryen olmama rağmen hepsini kendim yapıyorum. Allah gücünü veriyor. Ben de aynı düşüncedeyim sizlerle. Kendi işimi kendim yapayım hiç değilse kafam rahat olsun.
İnşallah:) allah hepinizin gönlüne göre yaşatsın her anını bu güzelliğin :)Bize de böyle nasip olsun :)
Maşallah de kendine canım herkesin vücut aynı olmuyor ben kişiye göre değil genele göre söyledim normal doğumla doğum yapan daha çabuk kalkıyor ben 3 yıl önce sezeryan oldum ilk gün gezinmeye başladım ama tam olarak günlük hayatına dönemiyorsun yine de normal doğumu isterdim adı üstünde normal olanSezeryan oldım 2 gün ayakta idim bebeğim 3 gün yoğun bakımda yattı hiç hissetmedim gittim geldim orda benimle aynı gün notmal doğum yapan bi bayan vardı dikişlerinden dolayı oturamıyordu bile hatta beni görünce bende sezeryan olsaydım keşke dedi.
Limonla ovala acısını alıyorKızlar dün sivri biber dograr iken acısından elim yandi hala buz torbasini birakamiyorum canim aciyorsilverdin de surdum ama gecmedi hala
En az 6 saatlik açlık lazım dedi doktor su bile içmeyeceğim ama neden onu bilmiyorum, ama senin gibi olan da duydum yani olabiliyor demekki
Denedin mi canim asitli daha cok yakmasinLimonla ovala acısını alıyor
Evt var bir önemli sebep ki tüm ameliyatlarda prosedür bu şekildeNedeni anesteziyle tüm kasların gevşemesi sonucu mideden akciğere yiyecek kaçma ihtimali imiş tehlikeliymiş yengem gece 12de su içti diye sabah 7deki ameliyatı birkaç saat ertelenmiş
Orda rahat ediyormuş, annesinin yatağında yatıyor, bi de iş yapıyor orda, dosya okuyor bilgisayarda yazıyor filan.valla onun yetiştirdiği hiç öyle değil, yani eşim, annesi öl dese ölür, her dediğini yapar, aşırı anneci, bu da aramızda sorun oluyor, çünkü annesinin hatalarını göremeyecek kadar kör olmuş malesef. .Hiç deli olma canım insanlar nasıl davranirsa onun yetiştirdiğide zamanı gelince öyle olacaktır kocan senin ailenin yanında rahat değil mi neden annesinin evinde kalıyor hoş doğrusu ikinizde halinden memnun değilsiniz inşallah 1 aya kadar evinize gidersiniz hayatınız tekrar düzene girer
Kızlar bebeği makat gelişli olan var mı? Benim bebeğim haftada 1-2 kere dönüyor kesin. Gece yine dönmüş sanırım şuan çok aşağıya tekmeler atıyor. Çok canım yanıyornasıl dayanıyorsunuz. Ayaktayken ve yürüyünce daha az hissediyorum ama bu sefer de karnım sertleşiyor ne yapcam bilemedim
Benim dokununca ucu büyüyor,normalde öyle değil.Anneminkinin ucu emzik gibi.Sanırım biz üç kardeş öyle yaptık onu :)Pompa da almadım göğüs ucumda yokay napıcan bilmiyorum, o güğüs ucuna konan kelebek varya ona alışan çocuk zor bırakıyor allah korusun o yüzden almadım şimdi ama zorda kalırsak alırız galiba , bazılarında emzik gibi meme ucu oluyor :) o nasıl oluyor ya öyle eskiden de mi öyle sonradan mı oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?