2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Pompa da almadım göğüs ucumda yok ay napıcan bilmiyorum, o güğüs ucuna konan kelebek varya ona alışan çocuk zor bırakıyor allah korusun o yüzden almadım şimdi ama zorda kalırsak alırız galiba , bazılarında emzik gibi meme ucu oluyor :) o nasıl oluyor ya öyle eskiden de mi öyle sonradan mı oluyor :)

Yürümek çok önemli , sütçü beygiri gibi aşağı yukarı hem hastanede hem evde yürüdüm sürekli , millet bana kafayı yemiş gözüyle bakıyordu , eşim annem horluyordu bildiğin odada ben yuvarlak tur atıyordum odada, sanki yürüdükçe yaram kaynayacak kan akışı olacak gibi düşündüm hep

Gögüs ucun yoksa mutlaka pompa almalısın çok faydalı ve kullanışlı bende almamıştım dogum yaptığım g0n pazardı heryeri dolaştı eşim zorla bulmuştu

Gögüs ucun yoksa mutlaka pompa almalısın çok faydalı ve kullanışlı bende almamıştım dogum yaptığım g0n pazardı heryeri dolaştı eşim zorla bulmuştu
Ya geçen sefer almıştım hiç kullanmadın diyor eşim aldırmadı bu sefer bilmiyorum artık kendi bilir :)

Normal doğum bekliyordum sancı ve acılma ile son dakika sezeryana alındım sabah 11 de sabah saat 8 gibi poğaca yemiş meyvr suyu içmiştim birşey olmadı şükür doktor da hiç sormadı.
Valla ilk defa duydum böyle bişi, doktorun ve ya anestezistin sormaması da ayrı bi tuhaflık

Bize de böyle nasip olsun :)

Kızlar dün sivri biber dograr iken acısından elim yandi hala buz torbasini birakamiyorum canim aciyor silverdin de surdum ama gecmedi hala

Maşallah de kendine canım herkesin vücut aynı olmuyor ben kişiye göre değil genele göre söyledim normal doğumla doğum yapan daha çabuk kalkıyor ben 3 yıl önce sezeryan oldum ilk gün gezinmeye başladım ama tam olarak günlük hayatına dönemiyorsun yine de normal doğumu isterdim adı üstünde normal olan

En az 6 saatlik açlık lazım dedi doktor su bile içmeyeceğim ama neden onu bilmiyorum, ama senin gibi olan da duydum yani olabiliyor demekki

Nedeni anesteziyle tüm kasların gevşemesi sonucu mideden akciğere yiyecek kaçma ihtimali imiş tehlikeliymiş yengem gece 12de su içti diye sabah 7deki ameliyatı birkaç saat ertelenmiş

Nedeni anesteziyle tüm kasların gevşemesi sonucu mideden akciğere yiyecek kaçma ihtimali imiş tehlikeliymiş yengem gece 12de su içti diye sabah 7deki ameliyatı birkaç saat ertelenmiş
Evt var bir önemli sebep ki tüm ameliyatlarda prosedür bu şekilde

herkese iyi bayramlar kızlar çok kötü bi bayram geçirdim kampa falan da gitmedik korktuk nolur olmaz diye. sabahın sekizinde kalktık eşimin babasına gittik hastayım dediğim halde kum döküyorum dediğim halde resmen apar topar ordan oraya gezdik o kadar sıcaktı ki anlatamam baygınlık geçircektim sabah yoldan simit alıp çıktık eşimin abiside vardı eltimde hamile 6 aylık aç aç dolaştık yemin ederim kimse demedi bi yemek yiyelim diye en son akşama doğru annemlere gittik eltimlerde bizimle geldi annem görünce bizi şok oldu hemen yemnek yaptık oturduk yedik öyle kendimize geldik bide evleneli bir buçuk sene oldu gittğimiz insanlar daha kapımın önünden geçmedi yok halaymış yok büyükbabaymış hayırlı olsun diye arayan bile olmadı eşimede çok kızdım anlamadı halimden çok büyük yemin etttim kurban bayramında anne babalar o kadar kucağımda bebekle kapı kapı gezmicem diye. dün denize gittik ama denizde uyuyup kalmışım tansiyonum düştü o günün yorgunlugundan kusa kusa eve döndüm allahım düşünnce bile karnım ağrıyo

Orda rahat ediyormuş, annesinin yatağında yatıyor, bi de iş yapıyor orda, dosya okuyor bilgisayarda yazıyor filan.valla onun yetiştirdiği hiç öyle değil, yani eşim, annesi öl dese ölür, her dediğini yapar, aşırı anneci, bu da aramızda sorun oluyor, çünkü annesinin hatalarını göremeyecek kadar kör olmuş malesef. .

beniim cadı makat pozisyonundaydııı.. artık yan yatıyor.. kafa sağımda popo solumda.. döner belki.. ablamın doğuma 1 gün kala dönmüştü.. zamanı var yani :)

ailelerden bahsediliyor... kızlar bu süreç zorlu süreç aile dahi olsa kimin gözünde ne kadar kıymetlisiniz anlıyorsunuz.. ne yazık ki durum bu.. ben mesela ablamdan doğuma gelmesini beklemezdim. hava sıcak sezaryen olacağım ve üstelik 2 yaşında kızı var. o da yetmez gibi eşi asla ve asla evden giden bir tip değil eline telefonu ya da bilgisayarı alır köşeye oturur. babam bile yatırırken beni onun evde olması benim sinirlerimi zıplatmaya yeter. yatak odasında hapis gibi olmak istemiyorum. yeğenime aman aman bakmaz biz koşarız peşinden normalde. bebeği nasıl korurum naparım bilmiyorum. evet ben doğumuna gittim annemle birlikte. ama eşimi götürmedim. her işimizi yemeğimizi yaptık orda. ama o burda 1 çöp dahi kaldırmaz. hatta yapılan yemeği yemedikleri gibi hadi dışarda yiyelim havasındadır. o da yetmez gibi oğlumu götürmeye kalkar. kendi çocuğuna bakamaz ben de güvenip yollamam zaten. ama can sıkıcı yani.. hele ki bu sıcaklarda.. ben dayanamıyorum şimdiden doğum sonrası nasıl olacak. dikişlerin terlememesi lazım. anlayacağınız herkeste var bu gibi durumlar. o yüzden bende bundan sonra kim bana nasıl davrandıysa 1 tık fazlasını göremez diyorum. bundan böyle ne kadar ekmek o kadar köfte.. yapacak başka bir şeyimiz yok.. yapan bizim ailemiz olsa bile...

Benim dokununca ucu büyüyor,normalde öyle değil.Anneminkinin ucu emzik gibi.Sanırım biz üç kardeş öyle yaptık onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…