2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam annişler biz bu gece 1 haftalık oluyoruz dün gecemiz biraz zor geçti ama kızımla alışıyoruz herşeye. Bu sabah tartıldım 59.8 çıktım doğuma 67-67.5la girmiştim. Bol su ve sıcaklardan ödemimin çoğu indi gitti şükürler olsun. Herkesin ailelerden yana dertleri var. Benimde kaynanam ve görümcelerimle başım dertte. Taburcu olduğumuz günden beri ancak pazar günü geldiler oda eşim kızdı diye. Gelmeselerd keşke. Çocuğu uyurken bile mıncıkladılar. Kaynanam beşiğinin başında nöbet tuttu resmen. Kızımın beşiği odamda bende uyuyacağım diyorum ışığı kapatıyorum o halde geliyolar sewiyolar kızı. Hiç kaliteli uyku uyuyamadı yawrum. Dün gelmelerini istemedim ama birazdan damlayacaklar zor bir gün beni bekliyor. Gazını ona çıkarttırmadım diye eşime söylemiş sanırım. Birde hani anneler bebeği emmek istiyo mu diye serçe parmağıyla denerya kaynanam bunu yapmaya kalktı anne hayır dedim tekrar yeltendi yine uyardım bozuldu. İnanın her zamanı çok zor. Rabbim sabır versin.

Benimki daha başka çeşit.Evlenmeden önce bana ben ev gezmesi sevmem,bir yere de gitmem demişti.Hı hı demiştim ben de,bu kadar gerçekçi olduğunu bilmiyordum.İlk defa İst de bayram geçiriyoruz gerçekten bir yere gitmedik,kimse bize gelmedi.İzole hayatım benim :)

benim ki de sevmiyo hiç hem de bekarken misafir geldiğinde odadan çıkmazmış ben zaen öyle ama babası yok mu babası adam psikopat ya sürekli kendi istediği olsun istiyor diyorum artık sende bi ailenin babasının biraz sesin çıksın ya ama adam öyle davranmış ki abisine ve eşime resmen pusturmuş çocukları anne de olamyınca koruyan olmamış üzülüyurum hem de çok kızıyorum

bir sey daha geldi aklıma kızlar yine babasını çekiştircem ama içime oturdu halasına gittik işte vitrinleri kırılmış babası onlara vitrin yaptırıyomuş daha bize ne ihtiyacınız kaldı diye sormadı bile eşimde diyo ki doğunca sorar hea dedim bi ihtiyacı kaldı mı sanki ne sorcak aman zaten sormasınlar o adam bi sene konuşur

Canım sen inşallah gününü bekleyen ilk anne olacaksın. 6 güncük kalmış ne güzel var mı şiddetli kasılmaların sancıların. böyle son günlere yakın neler yaşıyorsun bize de haber ver.

Geçmiş olsun canım allah sağlık versin bebeğine. Kan uyuşmazlığı ile ilgili mi problem oldu? Igne vurmamışlar mıydı? Tekrar emmesi için göğüs ucu dene istersen faydası olduğunu söyleyenler olmuştu.

catterflym Bende cuma günü ayrıldım işten ama sin gün 8 saat geçmek bilmedi eve kendimi zor attım havalarda burda bu hafta kızdırdı yani bi gün daha gitmeye kalksam yollarda yada işyerinde bayılırım. Ama sen sabret son 8 gün. Ondan sonra 4 ay dolu dolu evdesin. Onu düşün motive ol

Ah bende cok zorlanıyorum bir aydır biberonla beslendi göğüs ucu kullanmAma rağmen günde birkere basarabiliyorum emzirmeyi oda uyanıkken cok acıkmadan yoksa kıyamet kopuyor tutmuyor genelde sütü biberonla içiyor kolayına geldiği için sanırım biraz sabır gerekiyor

Allah sabir versin,hem bir yardimlari olmaz hem konusurlar.Benim basima neler gelecek acaba!

Selam annişler emzirme konusulmus bnm kızda meme hastası çıktı surekli emmek istyor hıçkırık tutuor fazlalıgı kusuyor ama yınede kakasını yapana kadar emzryrum. Gaz sancısı yasamıstı kızım doktor bi damla verdi çok işe yarıo rahat rahat sancı çekmeden yapıyor kakasını bide bnde nzle vardı kızımda gecmiş burnu hırlıo braz var mı önerisi olan?

Bizde de gorumce baskin.Bana gecen gun ilk" hala "diyecek diyor:)"En cok beni sevecek" diyor :)bebisimi alip gezdirecekmis,kendisi cok geziyor.Oyle dinliyorum ben de.Ne diyeyim simdi.Ilk anne diyecek,en cok beni sevecek mi :)

Kull
Ya geçen sefer almıştım hiç kullanmadın diyor eşim aldırmadı bu sefer bilmiyorum artık kendi bilir :)
Kullanmadığın pompayı ne yaptın peki ben çok kullanmıştım ama yine de saklamıştım şimdi onu kaynattim hazır ettim ilk doğduğunda onunla idare ederim baktım çok gerekli neyi istediğimi eşime gösterdim ben gidemesem bile o gider alır

Ne dertliymişiz be :)) benim sorun hala görümcenin oğlu ahahaha şimdi de karnımdaki çocuğu kıskanıyo anakucağını sallayıp duruyo gidip gelip tabi ondan önce burnunu karıştırdığı için ellemesine ayar oluyorum valla doğunca napcam bilmem ömere tablet alcak mısınız diyo annesinin yanındayken bişe demiyorum tenhada kıstırıp akülü araba bile alcaz diyorum iyice delleniyo iyice manyadım

Çok üzgündüm bugün. Ama yüzümü güldürdü mesajınız. Hahaha

Sormaya çok çekiniyorum ama , az önce berrak sümüksü bir akıntı geldi bu nişan mı oluyor pembe falan da değil tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…