Benimki daha başka çeşit.Evlenmeden önce bana ben ev gezmesi sevmem,bir yere de gitmem demişti.Hı hı demiştim ben de,bu kadar gerçekçi olduğunu bilmiyordum.İlk defa İst de bayram geçiriyoruz gerçekten bir yere gitmedik,kimse bize gelmedi.İzole hayatım benim :)herkese iyi bayramlar kızlar çok kötü bi bayram geçirdim kampa falan da gitmedik korktuk nolur olmaz diye. sabahın sekizinde kalktık eşimin babasına gittik hastayım dediğim halde kum döküyorum dediğim halde resmen apar topar ordan oraya gezdik o kadar sıcaktı ki anlatamam baygınlık geçircektim sabah yoldan simit alıp çıktık eşimin abiside vardı eltimde hamile 6 aylık aç aç dolaştık yemin ederim kimse demedi bi yemek yiyelim diye en son akşama doğru annemlere gittik eltimlerde bizimle geldi annem görünce bizi şok oldu hemen yemnek yaptık oturduk yedik öyle kendimize geldik bide evleneli bir buçuk sene oldu gittğimiz insanlar daha kapımın önünden geçmedi yok halaymış yok büyükbabaymış hayırlı olsun diye arayan bile olmadı eşimede çok kızdım anlamadı halimden çok büyük yemin etttim kurban bayramında anne babalar o kadar kucağımda bebekle kapı kapı gezmicem diye. dün denize gittik ama denizde uyuyup kalmışım tansiyonum düştü o günün yorgunlugundan kusa kusa eve döndüm allahım düşünnce bile karnım ağrıyo
benim ki de sevmiyo hiç hem de bekarken misafir geldiğinde odadan çıkmazmış ben zaen öyle ama babası yok mu babası adam psikopat ya sürekli kendi istediği olsun istiyor diyorum artık sende bi ailenin babasının biraz sesin çıksın ya ama adam öyle davranmış ki abisine ve eşime resmen pusturmuş çocukları anne de olamyınca koruyan olmamış üzülüyurum hem de çok kızıyorumBenimki daha başka çeşit.Evlenmeden önce bana ben ev gezmesi sevmem,bir yere de gitmem demişti.Hı hı demiştim ben de,bu kadar gerçekçi olduğunu bilmiyordum.İlk defa İst de bayram geçiriyoruz gerçekten bir yere gitmedik,kimse bize gelmedi.İzole hayatım benim :)
Canım sen inşallah gününü bekleyen ilk anne olacaksın. 6 güncük kalmış ne güzel var mı şiddetli kasılmaların sancıların. böyle son günlere yakın neler yaşıyorsun bize de haber ver.Ayyyyy herkescikler bebişlerine kavuşmuş nerdeyse. Hepinizi tebrik ediyorum. İsimlerinizi alıntı yapamadım kusura bakmayın inşallah bebişlerde annelerde iyisinizdir. ben 39+1le beklemeye devam. Çok nazlı benim kızım yeri de rahat galiba gelmek istemiyor.. :)
Geçmiş olsun canım allah sağlık versin bebeğine. Kan uyuşmazlığı ile ilgili mi problem oldu? Igne vurmamışlar mıydı? Tekrar emmesi için göğüs ucu dene istersen faydası olduğunu söyleyenler olmuştu.Selam anneler hiç bakamıyorum buralara bebekli hayat gerçekten yoğun geçiyot ah birde hamilelikte inanmadığım yok öyle birşey dediğim kadınlar abartıyor canım dediğim lohusa kafası ile uğraşıyorum. Varmış hemde millet abartmıypr eksik sölüyormuş herşeye aglayan , her lafa alınan , her kelimeyi kafaya takan biri oldum gittim . bebeğim sarılık oldu kan uyşmazlığına bağlı daha da arttı 3 gün yoğun bakımda kaldık çok zor bir dönemdi ilk gün sütü gelmeyen arkadaşlar mutlaka mama verin çekinmeyin. 3 günlük yoğun bakım sürecinde bebek biberona alışmış meme verirken çok zorlanıyorum bu konuda önerisi olan varmı ?
Ah bende cok zorlanıyorum bir aydır biberonla beslendi göğüs ucu kullanmAma rağmen günde birkere basarabiliyorum emzirmeyi oda uyanıkken cok acıkmadan yoksa kıyamet kopuyor tutmuyor genelde sütü biberonla içiyor kolayına geldiği için sanırım biraz sabır gerekiyorSelam anneler hiç bakamıyorum buralara bebekli hayat gerçekten yoğun geçiyot ah birde hamilelikte inanmadığım yok öyle birşey dediğim kadınlar abartıyor canım dediğim lohusa kafası ile uğraşıyorum. Varmış hemde millet abartmıypr eksik sölüyormuş herşeye aglayan , her lafa alınan , her kelimeyi kafaya takan biri oldum gittim . bebeğim sarılık oldu kan uyşmazlığına bağlı daha da arttı 3 gün yoğun bakımda kaldık çok zor bir dönemdi ilk gün sütü gelmeyen arkadaşlar mutlaka mama verin çekinmeyin. 3 günlük yoğun bakım sürecinde bebek biberona alışmış meme verirken çok zorlanıyorum bu konuda önerisi olan varmı ?
Allah sabir versin,hem bir yardimlari olmaz hem konusurlar.Benim basima neler gelecek acaba!Selam annişler biz bu gece 1 haftalık oluyoruzdün gecemiz biraz zor geçti ama kızımla alışıyoruz herşeye. Bu sabah tartıldım 59.8 çıktım doğuma 67-67.5la girmiştim. Bol su ve sıcaklardan ödemimin çoğu indi gitti şükürler olsun. Herkesin ailelerden yana dertleri var. Benimde kaynanam ve görümcelerimle başım dertte. Taburcu olduğumuz günden beri ancak pazar günü geldiler oda eşim kızdı diye. Gelmeselerd keşke. Çocuğu uyurken bile mıncıkladılar. Kaynanam beşiğinin başında nöbet tuttu resmen. Kızımın beşiği odamda bende uyuyacağım diyorum ışığı kapatıyorum o halde geliyolar sewiyolar kızı. Hiç kaliteli uyku uyuyamadı yawrum. Dün gelmelerini istemedim ama birazdan damlayacaklar zor bir gün beni bekliyor. Gazını ona çıkarttırmadım diye eşime söylemiş sanırım. Birde hani anneler bebeği emmek istiyo mu diye serçe parmağıyla denerya kaynanam bunu yapmaya kalktı anne hayır dedim tekrar yeltendi yine uyardım bozuldu. İnanın her zamanı çok zor. Rabbim sabır versin.
Bizde de gorumce baskin.Bana gecen gun ilk" hala "diyecek diyor:)"En cok beni sevecek" diyor :)bebisimi alip gezdirecekmis,kendisi cok geziyor.Oyle dinliyorum ben de.Ne diyeyim simdi.Ilk anne diyecek,en cok beni sevecek mi :)benim ki de sevmiyo hiç hem de bekarken misafir geldiğinde odadan çıkmazmış ben zaen öyle ama babası yok mu babası adam psikopat ya sürekli kendi istediği olsun istiyor diyorum artık sende bi ailenin babasının biraz sesin çıksın ya ama adam öyle davranmış ki abisine ve eşime resmen pusturmuş çocukları anne de olamyınca koruyan olmamış üzülüyurum hem de çok kızıyorum
Kullanmadığın pompayı ne yaptın peki ben çok kullanmıştım ama yine de saklamıştım şimdi onu kaynattim hazır ettim ilk doğduğunda onunla idare ederim baktım çok gerekli neyi istediğimi eşime gösterdim ben gidemesem bile o gider alırYa geçen sefer almıştım hiç kullanmadın diyor eşim aldırmadı bu sefer bilmiyorum artık kendi bilir :)
beniim cadı makat pozisyonundaydııı.. artık yan yatıyor.. kafa sağımda popo solumda.. döner belki.. ablamın doğuma 1 gün kala dönmüştü.. zamanı var yani :)
Ne dertliymişiz be :)) benim sorun hala görümcenin oğlu ahahaha şimdi de karnımdaki çocuğu kıskanıyo anakucağını sallayıp duruyo gidip gelip tabi ondan önce burnunu karıştırdığı için ellemesine ayar oluyorum valla doğunca napcam bilmem ömere tablet alcak mısınız diyo annesinin yanındayken bişe demiyorum tenhada kıstırıp akülü araba bile alcaz diyorum iyice delleniyo iyice manyadım
Denedim canım kestikten dolayı değil yanma biberin acısından dolayı. Biber bazdır limon asit bu yüzden birbirlerini nötrlüyorDenedin mi canim asitli daha cok yakmasin
Bildiğin kanlı kanlı sümüksü bir şey geliyor nişan. Benim öyle olduSormaya çok çekiniyorum ama , az önce berrak sümüksü bir akıntı geldi bu nişan mı oluyor pembe falan da değil tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi
Yok berraktı nişan değil o zmn saolasınBildiğin kanlı kanlı sümüksü bir şey geliyor nişan. Benim öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?