2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktor da yeri iyi pek gelesi yok dedi. Başı aşağıya 28de dönmüştü hala aynı duruyor. 40a kadar beklicez gelmesini diyor ne zaman gelir dediğim de. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

Angajmana girmiş mi başı?

Al_pi tebrik ederim canım. Göğsünün kahverengi kısmını da ağzına sokmaya çalış. Elinle burnunun olduğu yeri ayır ki nefes alabilsin şirinen. Gebe okulunda bana öyle anlattılar. Ben hala beklemelerdeyim. ❤

Tabii anlamaz olurmu biraz sesi çıkmasın tıktık diye telgraf çekiyorum hemen cevap geliyor maşallah

Canım sen inşallah gününü bekleyen ilk anne olacaksın. 6 güncük kalmış ne güzel var mı şiddetli kasılmaların sancıların. böyle son günlere yakın neler yaşıyorsun bize de haber ver.
İnşallah bakalım. Garip ama hiçbir şeyim yok. Yemek bile hala yapıyorum o derece yani. Kızım da kıpır kıpır... Eskisi gibi değil ama 20den fazla tekme atıyor diyebilirim.

Göbek deliğim iyice pörtledi ya artık son kısmı dışarda resmen orası yumuşacık değişik bir doku oraya dokununca oğlan karnımda deliriyor :) niye acaba:)
Geçen hafta anca keşfettim ben onu . Göbek deliğinden dokununca çok iyi hissediliyor bebek. O da muhtemelen seni daha iyi hissediyordur annesi elime kemikli birşeyler geliyor siz de deneyin kızlar, çok tatlı bir his.

Aa benim kanala bile daha girmemiş. Neyi bekliyor bu kız anlamadım gitti. Doğunca ısırıcam poposunu

İnşallah bakalım. Garip ama hiçbir şeyim yok. Yemek bile hala yapıyorum o derece yani. Kızım da kıpır kıpır... Eskisi gibi değil ama 20den fazla tekme atıyor diyebilirim.
Bende de sancı hiç yok. Yemeği de hala yapıyorum çünkü iştahım çok fena.Öleceğimi bilsem illa canımın istediğini pişirmem lazım. 10 dakika yapıyorum 5 dakika oturuyorum devam ediyorum kaldığım yerden. Ellerim çok ağrıyor Karpel tünel sendromu oldu. Bir de dengem iyi değil, ağırım o yüzden yürürken düşerim diye duvarlardan destekle gidiyorum bazen. Ama o yemek illaki pişecek

Canım orası nere acaba. Doğum kanalı mı? Eğer oraysa yok daha girmemiş...
Evet kanal kuzum. ilk Doğumunsa genelde kanala girip bir iki hafta daha bekliyorlar,amca yavaş yavaş iniyorlar ama sonraki doğumlarda o aşaması genelde daha hızlı oluyormuş. Oohh kanala girmediyse keyfi yerinde fıstığın. İyice büyüyüp öyle gelecek heralde annesi

Biz 2600 doğduk 33+5 te. Haftasına göre kilosu çok iyi dedi doktorum. Ama işte sonradan biraz zayıfladık biz de aynı şekilde. Öyle çok zorlanmıyorum çok şükür ama herşeye ekstra dikkat özen gerekiyor. Engeksiyon falan. Bir de kendini ısıtamıyor. Kıyafet işi en zoru. Çok kolay üşüyor. E hava da sıcak giydirince de bir anda terleyiveriyor. Onu çözsem bir de meme işini büyüyüp gidecek kuzum :)
Çok şükür halimize biz kontrole gittik 1650 gr bebeği şimdi annesine verdik dedi doktorum. Allah herşeyin kolaylığını veriyor. Hepimizinki düzene girecek inşallah. Biz de deneyim kazanıcaz onlar da büyüyecek düzelecek herşey allah sağlık versin yeterki :)

Ahh bu minnoşlar :)) bilirim çok pis acıtıyor bazen ahh diye bağırdığımda oluyordu :) şimdi de yan yatamıyorum ne tarafa yatsam dürtüyor cadı :)

Cnm sende mi yan yatamıyorsun?
Benim kız bugun durmuyor hiç sürekli tekmeliyor, geriliyor canımı acıtıyor, hele birde aşagrdan vurunca ........cok acıtıyor
Bugun ne sag nede sola yatamıyorum , rahatsız mı oluyor artık bilemedim sürekli vuruyor.. sırtıma yastık koydum şu an boyle deniycem oturuyorum

sagol canim.. Senin prenses ne zaman gelecek baakalim :)
Oyle yapiyorum zaten ama almazsa ne verirsen ver almiyormus onu ögrendim.. gogus ucum var normalde ama almiyor cildiriyor sinirden alamayincada minnacik boyuyla siniride biliyo :))

Bu arada kizlar ben spinal sandim ama benimki kombine epuduralmis belime katater takmislardi ordan anladim ertesi gun cikarttilar onuda bana kimse de sormadi belden uyusacagimi sanmistim halbuki tek igne ile :))
Aklima geldikce yaziyorum :)

O yan yattığı için maalesef canım. Hanımefendi sevmiyor vuruyor yan yatınca. Sağıma zorla yatıyorum onda da göbeğin altına yastıkla hafif yan yatıyorum desem daha doğru sırt üstü uyuyamıyorum döndüğüm gibi vuruyor. Nasıl yatacağımı bilemez oldum sayesinde..

Reactions: SGd
Bende bugun var bişey dönmeye çalışıyor fakat yarım kaldı galiba göbeğim ortası bir metre dışarı çıkıyor artık alt üst boş

Bebiş mi yan yatıyor tatlım, ondan mı oyle ?
Benimki yan degildi .. hiç te boyle yapmazdı kuzum , bugun hiiç yatırmıyo valla ogf
Yatıyorum 5 dk snra - başlıyorof

Bende bugun var bişey dönmeye çalışıyor fakat yarım kaldı galiba göbeğim ortası bir metre dışarı çıkıyor artık alt üst boş

Seninki baş aşagıya degilmi tatlım.. nasıl donmek istiyor ...artık çıkma zamanı gelmiş nereye dönuyor kucuk fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…