2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende mecbur kullaniyorum bari yikayim diye dusunuyorum en hassas yerlerine suruyoruz yavrularin

Rabbim o kadar büyük ki muhakkak bi yerde bazı şeyler ona da batacaktır sen elinden geldiğince kocanla inatlaşma ben taşınma faslında hatırlıyorsan ne kadar çok üzüldüm şuan kaynanamın beğenmeyip gittiği evinde oturuyorum ama Allah büyük her gün dua ediyorum birgün eşimde herşeyi görecek o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Atmışım herhalde bulamadım :) 9 sene oldu bacım ya :)
Seninki zaman aşımına uğramış

Canim annenin senin yaninda olmasi seni ve esini gericekse 1 hafta sonra gelsin yok iyiyiz diyorsan gelsin 36 dan sonra heran gelebilir cunku bebis..birde sana duskunse merak etme o bebisi beklemekte bakmakta hic sikmaz onlari

Ah canım bana da nasıl gecicek bilmiyorum sabrediyorum bu sıcaklar ayaklarımı kocaman yaptı simdi terlik giyiyorum ama yarın ise nasıl gitcem bilmiyorum ayakkabı olmazsa mecbur 3 numara büyük terlikle gitcem :))
Canım cok güldüm Allahta seni güldürsün :))

canım stres yapma benim evde pislik içinde sadece mutfagı topluyorum o kadar annen erken gelince yanında kalma süresi azalıcaksa doğuma yakın gelsin ama süre kısıtlı değilse erken gelisn o kadar hevesli olduktan sıkılmaz ki seve seve gelir sana da moral destek olur bi kahve içmek bile sevdiğin biriyle nasıl mutluluk veriyor

Canim annenin senin yaninda olmasi seni ve esini gericekse 1 hafta sonra gelsin yok iyiyiz diyorsan gelsin 36 dan sonra heran gelebilir cunku bebis..birde sana duskunse merak etme o bebisi beklemekte bakmakta hic sikmaz onlari
yok canım esım cok ıstıo gelmelerını ustunden yuk kalkar bıraz hem dıye annem bakmakta sklmaz bana dedıgım gıbı çok duskunler ama işte hamılelıkten galıba kımseyı sıkmak ıstemıyorum ben zaten cok bunaldım cektıklerımden artık gelsın bebiş dıyorum bı tarftan da kucuk zaten haftasına gore yazık dıyorum beynım yoruldu hayırlısı neyse o olsun

M Maya_06 cogu ailesini erken cagiran yada ailesinin yanina gidenlee pisman bence bir hafta daha bekle en az. Bende ramazan basinda annemle kaynanam temizlik yapti halilarimi yikamaya verdim daha dün serdik tabi azcik stres olduk ya dogum olursa diye ama temizlik oyle de boyle de yapiliyo 3-4 saatlik iş canim takma kafana

yok canım suresı kısalmaz bı işi yok ama skılır dıye korktum yoksa cok ıstıyorum kımsem yok burda bı arkdas bı komsu bıle eve tıkıldım esım var bıtek o ısteyken de bunalıma gırıyorum dedıgın gıbı esım nekadar temızlık yapsa da ev bana pıs gelıyor bebek gelse naparım ev berbat dıye dusunmye basladım walla duusncek ne cok sey varken taktıgım seye bak ıste hamılelık bnce bızı duygusal yonden cok zorluyor hepımızı

haklısın canım bugun burda da okuyunca aılesı yanına gelenleri ben de bı stres oldum artık gelcekler ben cagırmasam da dayanamadılar babam calısıyo zaten baska bı sehırde annemı bırakıp gıdıcek anem kalcak belkı ben de moral olur ınsallah evı de temizler az bebeklerımız hayırlı zamanda gelsınler ınsallah ozaman

Ben de ailemin evine geldim.ilcedeyiz annem merkezde buradan dra yetişmek daha kolay diye.yarin kontrolümüz var dr kal derse kalıcam.daha var derse eve geçicem.bende de serkilaj riskli gebelik miyom ağrılarım o kadar çok ki.ama artik kimseyi inandiramiyorum.biktim sanki bilerek yapıyorum.normal hamileliğin bile son dönemleri zor .bir de benim serkilajdan kaynaklı rahim ağzının zedelenme hasar görme durumu var.o yüzden de ağrılar daha cok korkutuyor ama anlayan yok.surekli yattım eşim bakti.arada annem geldi sağolsun unutamam iyiliklerini.ama işte çeken bilir hesabı.

Sağol canım valla benimki de durur inşallah çok zor geliyor artık yürümek dışarı çıktık biraz ağır vasıtayım bildiğin gidemiyorum
Durur seninki cnm, çok az var 3 temmuza..
Bende dün çıktım çok zor artık yurumek yoruluyorum hemen , bide hava çoook sıcak, ayaklar hafif şiş..uf zor artık
Sen en azından nezmn dogum yapıcagını bilyrsn, benim kız nezmn gelir acaba cook merk edyrm , heyecan var

Bir günle karar verme 3-4 gün gözlem yap canım hoş doğrusu 14 ise çok ta ihtiyacın yok gibi sanki sweetwitch01

Yarında deneyeceğim Canım. Ama evet 14 ve gayet iyi sanki :) ben bu değerle kan verdim sorunsuz aldılar kızılayda :) doğumda da sorun olacağını sanmıyorum ilktede değerim 14tü çünkü. Demir 78 abartı da düşük değil. Ama kabızlık zorluyor. Bakalım nasılsa yine yapılır kan tahlili. Bu kez de iştah tavan yapıyor :))

Kızlar az bakın fikir verin bana.
Benim sezaryen tarihim 17 si.
Arada bir hafta kalıyor haftanın tamamlanmasına.
Oğlumunda göbeği 2 hafta önden gidiyor .
Şimdi bu erken doğuma sebep olur mu sizce?
17 sini bekler mi beklemez mi ?
Tahmin alayım ....

Şimdi beklememe ihtimali var canım. Benim de oğlum önden gidiyordu. 38+0da kasılmayla gittiğimde 42.haftada görünüyordu gelişimi. Tabii başka sebeplerden dolayı da sabahına doğum yaptım. Ama bu demek değil senin bıdık beklemeyecek. Zaten beklemezse 17 temmuz ister istemez öne çekilir. Ama kilosu da tombik olur :) yani sen gün alsan da kendinin belirleme ihtimali var doğumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…