- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Gelsinler canım ya annenle kendini zorlamadan sen de gezersin,sana iyi gelir.Annen faalsa bir sürü anlatacak şey biriktirmiştir,konuşursunuz :)Bugun tam 36+0 oldum pek sancım yok sadece arada karnım agrıyor annem de hastayım dıye dayanamıyo bu haftasonu gelıcekler cok ıstıyorum gelmesını ama daha 39 da sezeryan olucam 3 hafta var daha dogumdan sonrada annem 1 ay kalcak sonra benı alıp ankaraya gıdıcez beraber bebekle sıcaklarda orda kalcam ekıme kadar falan ama smdı anneme dedım sıkılırsın burda daha doguma var bı hafta daha dur dedım ama uzuluyor cok faal bır kadın sureklı gezmelerde yemeklerde arkdaslarıyla burda smdıden cok sıkılır dıye korkuyorum ınanılmaz heveslıler cok da ısteklı zaten bana cok düşkunler bı taraftan da ya daha once dogum olursa annem olmazsa hemen dıye korkuyorum bu haftadan sonra her an gelme ohtımalınde olabılır deılmı bı korku sardı benı ev daha temız degıl ayy ben strese gırdım bugun de burda aıleler konusunca bı stres oldum
Ne guzelllYa ben kendimi hatırlatiyim derken meğerse 3 cm acilma varmis :)) 5 te sezeryana girdim 5.15 te bebegim dogduu :) 2. Emzirişim cook guzel kokuyor allah herkese nasip etsin :))
Seninle normal doğum tarihlerimiz aynı.Benim bebişi sezeryanla erken almak istediler.İkinci gittiğim dr 7 si dedi,üçüncü 13 ü dedi.Kafalarına göre bebişin gelişimine ileri,geri ya da normal dedikleri de oldu :)Bu arada gittiğim drlara da googlede adını yazınca methiyeler düzülmüş ama bir işe yaramazlar.En son dışarıdan bir dr buldum,ayın 17 si istiyordum,ona tarih aldım.Göbüşünün ileri olması bence bir engel oluşturmaz.Doğum kanalına girmediyse,kasılman yoksa,çok fazla yürümüyorsan,hareketli değilsen ayın 17 sine kadar bekleyebilir.Ayın 17 sini beklesin diye çok dikkat ediyorum ben,erken gelirse de kendi tercihi olacak.Kızlar az bakın fikir verin bana.
Benim sezaryen tarihim 17 si.
Arada bir hafta kalıyor haftanın tamamlanmasına.
Oğlumunda göbeği 2 hafta önden gidiyor .
Şimdi bu erken doğuma sebep olur mu sizce?
17 sini bekler mi beklemez mi ?
Tahmin alayım ....
aynen canım haklısın benım de bıraz psikolojım düzelir en azından hayırlısı artk bebeklerımız ıcın nezman hayırlısysa ozaman gelsınlerGelsinler canım ya annenle kendini zorlamadan sen de gezersin,sana iyi gelir.Annen faalsa bir sürü anlatacak şey biriktirmiştir,konuşursunuz :)
Kızlar az bakın fikir verin bana.
Tahmin alayım ....
Aaa benim ayak :)) canım benim ayak nerdeyse 15 gündür böyle Dr a kaç kez gittim idrar kan kaç kez yapıldı ama bende birsey çıkmadı idrar temiz tansiyon normal üstelik benim özellikle sağ ayak ve artık sav ayağımı sürüklemek zorunda kaliyorum dun kardeşimle biraz gezinti yapalım dedik geceyi acil de geçirdim 4 e geliyodu eve geldiğimizde ağrı kesici serum verdiler ve ben günlerrrr sonra ilk kez mışıl mışıl uyudum. Şöyle birsey var bende birsey çıkmadı ama yine de tansiyon idrar bakılabilir için rahat ederKızlar sizce ayagımın bu kdar sismesi normal mi güneşe cıktım bu tatilde ama sadece 1 gün diger günler gölgede kaldım tansiyonum genelde düsüktür bas agrım ya da mide bulantımda yok ama yıne de korkuyorum tabiki sizin yorumunuz nedir daha önce böyle bir ayak görmüsmüydünüz :)
Sanci gelince anlarsin diyorlar ama bana sanki anlamayacakmisim gb geliyor. Anlatilsa süper olur.
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün maşallah ikinize deKizlarr ben dogum yaptim bir prensesim olduu :))
Çınar da çok hapşırıyordu belki altı yedi kere üst üste ve sık. Doktor hapşırma üşüme belirtisidir bir kat fazla giydir demişti bana. Gerçekten de dikkat ettim üşüyünce hapşırıyor. Elleri ayakları bir de burnu sıcak olmalıymışCanm bnmkindede akma yok ust uste hapşırıyor bse çıkmıor dun sadece kusunca burnundanda geldi hapsurdu ve çıktı onun dişinda akkntımz yok bakalm inş işe yarar ya
Sorma canım. Beklemedi yaramaz :) 16 temmuzda geldi kuzumAaaaaa doğdu mu Çınar
Teşekkür canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah
Doktorum bana göbek gelişimi doğum tarihini öne almaz önemli olan ciğer gelişimidir o da adete göre gelişir demişti canım. Ama bebeğin iri olması yorulduğunda falan kasılmaları tetikleyebilir. Çok yorma kendini. Gönlünce olsun inşallahKızlar az bakın fikir verin bana.
Tahmin alayım ....
Canım bence doktoruna bilgi ver. Benim de o şekilde ağrım olmuştu. Akıntıyı hatırlayamadım ama. Bilgisi olsun en azından için rahat eder.Kizlar bi sorum olucak bugun adet olucakmis gibi bel agrim var ve yaklasik 3saattir falan hic gecmedi sanki akintimda cogaldi beyaz ve kokusuz bnlar dogum belirtisi olabilirmi dune kadar rahimde ara ara kasilmalarim vardi ama bigin pek olmadi eminde olamadim sizlere sormak istedim
Canım bel ağrın gaz kabızlık yorgunluk vs.gibi sebeplerden değilse doğum sancın başlamış olabilir.Bu ilk bel ağrılarıyla birkaç santim açılma olabiliyor.Daha sonra sancılar çoğalıp bir müddet kesilip bir müddet sancılanılırsa ve dakika aralıkları düzene girerse doğum başlıyor .Gidebilirsen doktora git istersen.Acil hissetmiyorsan durumunu yarın sabah gitKizlar bi sorum olucak bugun adet olucakmis gibi bel agrim var ve yaklasik 3saattir falan hic gecmedi sanki akintimda cogaldi beyaz ve kokusuz bnlar dogum belirtisi olabilirmi dune kadar rahimde ara ara kasilmalarim vardi ama bigin pek olmadi eminde olamadim sizlere sormak istedim
Ptesi randevum var zaten ama emin olamadim sadece bakalim devam ederse ararim dun randevum vardi bel agrim var dedim normal ve guzel bisi bel agrin olmasi dedi :) belkide bana verdigi gun gelmeden dogururum bellimi olurHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün maşallah ikinize de
Çınar da çok hapşırıyordu belki altı yedi kere üst üste ve sık. Doktor hapşırma üşüme belirtisidir bir kat fazla giydir demişti bana. Gerçekten de dikkat ettim üşüyünce hapşırıyor. Elleri ayakları bir de burnu sıcak olmalıymış
Sorma canım. Beklemedi yaramaz :) 16 temmuzda geldi kuzum
Teşekkür canım. Sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah
Doktorum bana göbek gelişimi doğum tarihini öne almaz önemli olan ciğer gelişimidir o da adete göre gelişir demişti canım. Ama bebeğin iri olması yorulduğunda falan kasılmaları tetikleyebilir. Çok yorma kendini. Gönlünce olsun inşallah
Canım bence doktoruna bilgi ver. Benim de o şekilde ağrım olmuştu. Akıntıyı hatırlayamadım ama. Bilgisi olsun en azından için rahat eder.
Kabizligim yok yorgunluk desen sagolsun annem yanimda nerdeyse yerime yatip kalkicak ama sancilarim yok suan icin zaten gitsem bile muhtemelen eve gondericeklerdir kramplar girmeye baslarsa giderim hersey hazir zaten bekliyorum en azindan insallah boyle olursa suni sanci yememis olurum :)Canım bel ağrın gaz kabızlık yorgunluk vs.gibi sebeplerden değilse doğum sancın başlamış olabilir.Bu ilk bel ağrılarıyla birkaç santim açılma olabiliyor.Daha sonra sancılar çoğalıp bir müddet kesilip bir müddet sancılanılırsa ve dakika aralıkları düzene girerse doğum başlıyor .Gidebilirsen doktora git istersen.Acil hissetmiyorsan durumunu yarın sabah git
Canım zaten haftan ilerde doğum sancısıysa da sağlıkla gelsinPtesi randevum var zaten ama emin olamadim sadece bakalim devam ederse ararim dun randevum vardi bel agrim var dedim normal ve guzel bisi bel agrin olmasi dedi :) belkide bana verdigi gun gelmeden dogururum bellimi olur
Gözün aydın canımm :) darısı bekleyenlereKizlarr ben dogum yaptim bir prensesim olduu :))
Valla sevinirim canim ya cunku gunumu beklesem suni sanci vericekler umarim o gune kadar dogururum :)Canım zaten haftan ilerde doğum sancısıysa da sağlıkla gelsin
Benim de gece böyle ağrım başlamıştı. Sabah gittim 3 cm açılma olmuş. Hayırlısı olsun hakkında
Aaa benim ayak :)) canım benim ayak nerdeyse 15 gündür böyle Dr a kaç kez gittim idrar kan kaç kez yapıldı ama bende birsey çıkmadı idrar temiz tansiyon normal üstelik benim özellikle sağ ayak ve artık sav ayağımı sürüklemek zorunda kaliyorum dun kardeşimle biraz gezinti yapalım dedik geceyi acil de geçirdim 4 e geliyodu eve geldiğimizde ağrı kesici serum verdiler ve ben günlerrrr sonra ilk kez mışıl mışıl uyudum. Şöyle birsey var bende birsey çıkmadı ama yine de tansiyon idrar bakılabilir için rahat eder
tebrik ederimmmmYa ben kendimi hatırlatiyim derken meğerse 3 cm acilma varmis :)) 5 te sezeryana girdim 5.15 te bebegim dogduu :) 2. Emzirişim cook guzel kokuyor allah herkese nasip etsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?