2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar islak mendili yikiyarak kullanma ne oluyor marka onemlimi vs aklimda bir suru soru dahami uyguna geliyor

Canım valla 38+1de sezaryen olduğumdan bilemiyorum. Çünkü gittiğimde iyice yerleşmiş artık demişti ertesi gün de doğuma gittim gün verdi. Beklese ne zaman gelirdi bilmiyorum o yüzden. Baskı hissi yoksa henüz var olabilir bilmiyorum o kadarını. Benim bu sıpa yan olduğu halde altta baskım var hep. Pıt dese çıkacak gibi şuan mesela.

Kizlar islak mendili yikiyarak kullanma ne oluyor marka onemlimi vs aklimda bir suru soru dahami uyguna geliyor

Islak mendili yıkayarak kullanmak mı ne anlamı kalıyor ki o zaman ıslak mendil olmasının. Bende merak ettim şimdi :)) bebek bakım pamukları olmuş olsa hadi ılık su ve bebeyağını karıştırıp üzerine döküp kutuda bulundurarak kullanmak daha mantıklı sanki. Yıkayıp kullanmak

Canm bnmkindede akma yok ust uste hapşırıyor bse çıkmıor dun sadece kusunca burnundanda geldi hapsurdu ve çıktı onun dişinda akkntımz yok bakalm inş işe yarar ya
Canım bizimkinde akma yok sadece hırıltı var. Hapşırınca çıkmıyor birşey. Akıyorsa serum fizyolojik damlatıp burun aspiratörü ile çekebilirsin.

Anladım cnm..

Ay o beni mahfetmistiya birgun.burda kim ne dediyse yaptim yogurda sute una yumurtaya bandim parmaklari kar etmedi soguk buzlu su iyi geldi bende silverdinle acisini aldim ama Allah yardimcin olsun zehir olmustu ogunum
Sagol arkadasim sorma cok kotu bi acı elimden buz torbasını indiremedim artik en son silverdin ile anestol karistirdim gecti cok sukur bi daha eldivensiz yapmam bu isi hatta sivri biber almam fena yandim

Mecburi yapıyolar oğlumda öyleydi

Canm bnmkindede akma yok ust uste hapşırıyor bse çıkmıor dun sadece kusunca burnundanda geldi hapsurdu ve çıktı onun dişinda akkntımz yok bakalm inş işe yarar ya
Otri bebe vermişti bize oğlumda doktor tavsiye oğlumun sürekli tıkanıyordu baya uzın bir süre kullandık

Evi süpürmek dışında bütün işlerimi yapıyorum. Gezme konusunda da üstüme yok arabayla saatlerce yolculuk ederim yürüyerekte bir saat yürür 5 dk dinlenirsem istediğim kadar gezebilirim. Benim tek sorunum uzun süre yatınca sağdan sola soldan sağa dönerken rahim kısmındaki kemiklerin ayrılmış gibi acıması. Aynı şeyi birde yataktan inerken yaşıyorum. Onun dışında kasılma sancı hiç bişey yok. Yarın kontrolüm var bakalım belki çatı muayenesi yapar dr

Sagol arkadasim sorma cok kotu bi acı elimden buz torbasını indiremedim artik en son silverdin ile anestol karistirdim gecti cok sukur bi daha eldivensiz yapmam bu isi hatta sivri biber almam fena yandim
Ayyy canim ben geçen cok fena yandim oyle. Ellerim yetmedi salak gibi elimi gozlerime de sürdüm yarim saat kör oldum resmen yikamaktan mahvoldum ellerinki hicbisey gibi geldi banam sanada gecmis olsun bol bol suyla yika hemen gecmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…