2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok uzun zamandır gıremıyorum buraya ınsallah ıyısınızdır arkadaslar.bebegım bana hıc fırsat vermıyor kolık bebek sanırım ve hıc uyumuyor uyutuyorum 5 dakka sonra sıcrayarak uyanıyor aglıyor herseyı denedım gaz damlası olarak hangısı etkili?? suan sadece humana rezeneden onada ıcırıyorm acı elma yagı suruyorum ayagına bır de onceden sutum pek gelmıyordu ve emmıyordu mama vermıstık sımdı sutum cok olmasa da var ama emdıkten sonra ıllakı o mamayı yıyecek cıglık cıglıga aglıyor mecbur verıyorum doktorların ve ebelerın sakın verme demelerıyle olmuyo ıste beceremedim artıo oyle bır algı yaratılmıskı sankı mecbur mama veren ıyı bır anne degıl gıbı bakıyorlar ınanılmaz yorgunum hıc uyumuyor

Merhaba kızlar oğlumun aşırı gaz sancısı var sürekli ıkınma halinde uykuya dalamıyor 1 saat uyumuyor mesela hep yarım yarım. Metsil damla kullanıyorduk ama bir etkisini görmedim. Sab simplex e başlasam diyorum yanlış mı olur. Kullananlar ne sıklıkta kaç damla kullanıyor yazabilir mi? 36 günlüğüz. Metsil i gunde 3 kere 8 damla veriyordum

Ana kucağında sizin bebişler de sanki iki büklüm oluyor mu? Belini destekledim ama hala dik geliyor boynu bükülüyor sinir oldum bütün ana kucakları mı böyle bizimki mi? O kadar para verdik hiç tatmin etmedi
Dr a gittiğimizde gösterdim böyle mi oturmalı diye, hatta belini desteklememiştim, evet böyle iyi bu şekilde kullanın dedi. İçinde uyuyor çok şükür hastaneye falan gittiğimizde ama içim hiç rahat değil öyle iki büklüm görünce onu

Selam kızlar. Nasılsınız? Bebisler gazdan kivraniyor gordugim kadariyla. Uykulari az birde. Benimkide ayni:)

Ayni canim bizimki de bayiliyo iki büklüm uyumaya.ana kucaginda oyle sessiz duruyo ki...anne karnina benzetiyo heralde.

Hanhi bezi kac numarayı kullaniyorsunuz? Bizim ogluş 54cm 4800gr oldu.3 numara bez kullandim bugun ilk defa.onceki bezlerimiz huggies ve molfix di memnundum.3 numarayi da molfix aldim ama sanki hic iyi degil.firsat paketi aldik onlar mi kotu cikti yoksa diger paketler de mi böyledir acaba?

Ya bende kaç kere ateşlenip sıtmalandım, göğüsleri boşaltınca rahatlıyorum, kız gece uzun uyuyunca oluyor sanki, üzeeine yatınca da mı oluyor ki
Benimki sürekli emiyor cnm başka neden olur diye bir baktım öyle, üstüne yatınca, ski takılan sutyen den, emzirirken yapılan parmakla makas şeklinden, vücut direncinin bagisikliginin zayiflamasin dan.... da oluyormus. Benim bagisikligimda düşmüş olabilir, Yusuf nekadar kilo alıyorsa ben okadar zayifliyorum. Balik yağı vitamin hapi felan aldım ama yutma fobisi var bende onuda tutamıyorum

Başını da sabitlemek gerektiğini söylemişti bize yenidoğan yoğunbakım hemşiresi. Omurgasının eğri olması iyi değilmiş aslında. Omurgası düz başı da düz sabit olması gerekiyormuş onun içindeyken. Biz aldık kullanamadık zaten yavru çok küçük doğdu 2500 gr çıktı hastaneden. Geri verdik ev tipi ana kucağı aldık.

Primanın beyaz paketinden kullandık 1-2 numara. Çok güzel bir bez bence yapısı hiç naylonlu değil pamuklu. Canbebe iyi dediler 2 numara aldım fakat ne zaman kullansam bezin örttüğü yerler havasızlıktan kızarıyor. Huggies deneyeceğim bakalım. Hafta başında 3300 dü kilomuz.

İkisi aynı etken maddeye sahip

Bebek arabasi her yerde kullanilmiyor birde aglayinca illa ki kucaga almak sart o yuzden kangurular cok kullanisli gerci 4.aydan 9.aya kadar öneriliyor ama olsun az degil o surede :)
Bunun resimlerinde normal kucağa alınan şekilde de taşıma görünüyor canım bi bak istersen. Ayrıca annemler bizi hep sırtına sarardı kumaşla dört yaşa kadar falan bence uygun ürün olursa zararlı olmaz

Prima 2 numaraya geçtik

Neden mama veren anne iyi anne olmasın ki canım sen dinleme onları benim kendi doktorum söyledi aç bırakma mama ver diye ama mümkün olduğunca anne sütü sonra mama dedi. Sen tıka kulağını canım kimse senin bebeğini senden iyi bilemez

Ben boba 4 g sipariş verdim yenidoğan da kullanabiliyor. Araştırdım baya
onada bakayim canim sagol.

Ne yazikki öyle benimkide bel destegi var aldim ama yinede iki buklum artik kullanmiyorum arkada kucagima aliyorum. Yazik cocuk asagiya kayip duruyor birde eziyet ediyormusum gibi geliyor. Cok gereksiz birseymis.

bizde de fırsat paketi kotu cikmisti molfixin. bantlari yapismiyordu dogru duzgun. primaya gectim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…