Sabah aksam 10 ar damla verıodık bız bebiş okdrkenKizlar bu sab simplex 15 damla çok d3gilmi 13 günlük bebeğim kaç damla vermeliyim bi öğün için
Bende de oldu.Emzirenler icin ucuk kremi kullandim.Bebisin iki kere genzine sut kacti.Ikisinde de ucuk cikti.Simdi alistim hemen ters ceviriyorum.Slm kızlar dudagimdan uçuk cikmis bebek icin korkuyorum öpmuyorum ama yine de endişeleniyorummalum haberler
Canım gaz için armut suyu içirin bebeğe diyorlar ya bende bebeğe içirmeyi doğru bulmuyorum.çünkü bağırsakları hazmedemez.o yüzden ben yiyorum.ama 1 tane.hiçbir yiyeceği abartmamak gerekmiş sırf gaz giderse bile.fazlası da gaz yaparmış herşeyinArmutunn ne faydası var ?
Ayni canim bizimki de bayiliyo iki büklüm uyumaya.ana kucaginda oyle sessiz duruyo ki...anne karnina benzetiyo heralde.Ana kucağında sizin bebişler de sanki iki büklüm oluyor mu? Belini destekledim ama hala dik geliyor boynu bükülüyor sinir oldum bütün ana kucakları mı böyle bizimki mi? O kadar para verdik hiç tatmin etmedi
Dr a gittiğimizde gösterdim böyle mi oturmalı diye, hatta belini desteklememiştim, evet böyle iyi bu şekilde kullanın dedi. İçinde uyuyor çok şükür hastaneye falan gittiğimizde ama içim hiç rahat değil öyle iki büklüm görünce onu
Benimki sürekli emiyor cnm başka neden olur diye bir baktım öyle, üstüne yatınca, ski takılan sutyen den, emzirirken yapılan parmakla makas şeklinden, vücut direncinin bagisikliginin zayiflamasin dan.... da oluyormus. Benim bagisikligimda düşmüş olabilir, Yusuf nekadar kilo alıyorsa ben okadar zayifliyorum. Balik yağı vitamin hapi felan aldım ama yutma fobisi var bende onuda tutamıyorumYa bende kaç kere ateşlenip sıtmalandım, göğüsleri boşaltınca rahatlıyorum, kız gece uzun uyuyunca oluyor sanki, üzeeine yatınca da mı oluyor ki
Ana kucağında sizin bebişler de sanki iki büklüm oluyor mu? Belini destekledim ama hala dik geliyor boynu bükülüyor sinir oldum bütün ana kucakları mı böyle bizimki mi? O kadar para verdik hiç tatmin etmedi
Dr a gittiğimizde gösterdim böyle mi oturmalı diye, hatta belini desteklememiştim, evet böyle iyi bu şekilde kullanın dedi. İçinde uyuyor çok şükür hastaneye falan gittiğimizde ama içim hiç rahat değil öyle iki büklüm görünce onu
Hanhi bezi kac numarayı kullaniyorsunuz? Bizim ogluş 54cm 4800gr oldu.3 numara bez kullandim bugun ilk defa.onceki bezlerimiz huggies ve molfix di memnundum.3 numarayi da molfix aldim ama sanki hic iyi degil.firsat paketi aldik onlar mi kotu cikti yoksa diger paketler de mi böyledir acaba?
İkisi aynı etken maddeye sahipMerhaba kızlar oğlumun aşırı gaz sancısı var sürekli ıkınma halinde uykuya dalamıyor 1 saat uyumuyor mesela hep yarım yarım. Metsil damla kullanıyorduk ama bir etkisini görmedim. Sab simplex e başlasam diyorum yanlış mı olur. Kullananlar ne sıklıkta kaç damla kullanıyor yazabilir mi? 36 günlüğüz. Metsil i gunde 3 kere 8 damla veriyordum
Bunun resimlerinde normal kucağa alınan şekilde de taşıma görünüyor canım bi bak istersen. Ayrıca annemler bizi hep sırtına sarardı kumaşla dört yaşa kadar falan bence uygun ürün olursa zararlı olmazBebek arabasi her yerde kullanilmiyor birde aglayinca illa ki kucaga almak sart o yuzden kangurular cok kullanisli gerci 4.aydan 9.aya kadar öneriliyor ama olsun az degil o surede :)
Prima 2 numaraya geçtikHanhi bezi kac numarayı kullaniyorsunuz? Bizim ogluş 54cm 4800gr oldu.3 numara bez kullandim bugun ilk defa.onceki bezlerimiz huggies ve molfix di memnundum.3 numarayi da molfix aldim ama sanki hic iyi degil.firsat paketi aldik onlar mi kotu cikti yoksa diger paketler de mi böyledir acaba?
Neden mama veren anne iyi anne olmasın ki canım sen dinleme onları benim kendi doktorum söyledi aç bırakma mama ver diye ama mümkün olduğunca anne sütü sonra mama dedi. Sen tıka kulağını canım kimse senin bebeğini senden iyi bilemezCok uzun zamandır gıremıyorum buraya ınsallah ıyısınızdır arkadaslar.bebegım bana hıc fırsat vermıyor kolık bebek sanırım ve hıc uyumuyor uyutuyorum 5 dakka sonra sıcrayarak uyanıyor aglıyor herseyı denedım gaz damlası olarak hangısı etkili?? suan sadece humana rezeneden onada ıcırıyorm acı elma yagı suruyorum ayagına bır de onceden sutum pek gelmıyordu ve emmıyordu mama vermıstık sımdı sutum cok olmasa da var ama emdıkten sonra ıllakı o mamayı yıyecek cıglık cıglıga aglıyor mecbur verıyorum doktorların ve ebelerın sakın verme demelerıyle olmuyo ıste beceremedim artıo oyle bır algı yaratılmıskı sankı mecbur mama veren ıyı bır anne degıl gıbı bakıyorlar ınanılmaz yorgunum hıc uyumuyor
onada bakayim canim sagol.Ben boba 4 g sipariş verdim yenidoğan da kullanabiliyor. Araştırdım baya
Ne yazikki öyle benimkide bel destegi var aldim ama yinede iki buklum artik kullanmiyorum arkada kucagima aliyorum. Yazik cocuk asagiya kayip duruyor birde eziyet ediyormusum gibi geliyor. Cok gereksiz birseymis.Ana kucağında sizin bebişler de sanki iki büklüm oluyor mu? Belini destekledim ama hala dik geliyor boynu bükülüyor sinir oldum bütün ana kucakları mı böyle bizimki mi? O kadar para verdik hiç tatmin etmedi
bizde de fırsat paketi kotu cikmisti molfixin. bantlari yapismiyordu dogru duzgun. primaya gectim .Hanhi bezi kac numarayı kullaniyorsunuz? Bizim ogluş 54cm 4800gr oldu.3 numara bez kullandim bugun ilk defa.onceki bezlerimiz huggies ve molfix di memnundum.3 numarayi da molfix aldim ama sanki hic iyi degil.firsat paketi aldik onlar mi kotu cikti yoksa diger paketler de mi böyledir acaba?
Bantlarda sorun yok simdilik ama ici boyle mavi olan benimki.ve naylon gibi sanki islak kaliyor.pek beğenmedimbizde de fırsat paketi kotu cikmisti molfixin. bantlari yapismiyordu dogru duzgun. primaya gectim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?