Kanguru arastiran kanguru alan var mi kizlar ben alacagim bi solomombaby birde momfortbaby var ikisi arasinda kararsiz kaldim cok benziyorlar solomombaby daha uygun ama bana bi el atin hele :)
Solomombaby gayet uygun ve kullanıslı duruyor:) bnde onu dusunuyorumKanguru arastiran kanguru alan var mi kizlar ben alacagim bi solomombaby birde momfortbaby var ikisi arasinda kararsiz kaldim cok benziyorlar solomombaby daha uygun ama bana bi el atin hele :)
Fiyatları nasıl onların?Kanguru arastiran kanguru alan var mi kizlar ben alacagim bi solomombaby birde momfortbaby var ikisi arasinda kararsiz kaldim cok benziyorlar solomombaby daha uygun ama bana bi el atin hele :)
Ben 4 ay sonrasi icin alacagim slinge birde para vermeyeyim istiyorum yenidogan aparatiyla 4 aydan öncede kullaniliyor zaten.Bende ayni kararsizliktayim,ergobaby varmis bir de.ben 3 ay olana kadar wrap sling kullanmaya karar verdim hatta dun siparis verdim
149 lira olmasi lazim solomombaby in diger 200 onemli oldugu icin iyi birsey olsun istiyorum. Cunku biz disariya bi cikista en az 5 saat geiyoruz bakayim biraz daha belki alan kullanan vardir soyler.Fiyatları nasıl onların?
Ben 100 liraya almıştım instagramdan ithal üründü henüz kullanmadım ama seninkine çok benziyor
Kim ilk once alirsa digerine söylesin kullanislimi diye :)Solomombaby gayet uygun ve kullanıslı duruyor:) bnde onu dusunuyorum
Canım kuzenimde ve görümcemde momfortbaby var, çok memnunlarda, ben yeniden almıcam görümceminkini alıcam 3.aydan itibaren kullanırım artık, yenidoğan aparatına para vermek istemiyorum birdaha slingre almıcamkucakta çok kalan kolik bebekler için sling güzel fikirBen 4 ay sonrasi icin alacagim slinge birde para vermeyeyim istiyorum yenidogan aparatiyla 4 aydan öncede kullaniliyor zaten.
Asiya giderken tekim kullanirim kisa mesafede bir seferlik acil durumlarda yoksa 4 aydan sonra kullanacagim.
149 lira olmasi lazim solomombaby in diger 200 onemli oldugu icin iyi birsey olsun istiyorum. Cunku biz disariya bi cikista en az 5 saat geiyoruz bakayim biraz daha belki alan kullanan vardir soyler.
Kim ilk once alirsa digerine söylesin kullanislimi diye :)
Bebişlerınz ıkıncı ayda kac kilo aldı kızlar 23nde gdıcezde bebiş ufak glıo gozume halen:))
Ben yine mastit olmuşum. Usuyorum bütün kemiklerim sızlıyor. Aslında emiyor da, galiba gogsumun üstüne yattım. Kilo kaybetmeye devam ediyorum malesef, 56 yida gordum bugun.
Tartıldik geldik yeni, cok sukur herşey güzel. Haftaya da 2.asimiz için gideceğiz.
Maşallah cnm bzmkıde ilk ay 4600 dü bakalm ne kadr olmusBenim ki de öyle geliyor gözüme, kıyafetlerinden anlıyorum büyüdüğünü
amaaan her bebeğin Doğum kilosu farklı olduğu gibi gelişimi de farklı, 3400doğdu bizim kuzu 4700civarıydı hafta içi tarttığımızda, 26haziran doğumlu
Ben 4 ay sonrasi icin alacagim slinge birde para vermeyeyim istiyorum yenidogan aparatiyla 4 aydan öncede kullaniliyor zaten.
Asiya giderken tekim kullanirim kisa mesafede bir seferlik acil durumlarda yoksa 4 aydan sonra kullanacagim.
149 lira olmasi lazim solomombaby in diger 200 onemli oldugu icin iyi birsey olsun istiyorum. Cunku biz disariya bi cikista en az 5 saat geiyoruz bakayim biraz daha belki alan kullanan vardir soyler.
Kim ilk once alirsa digerine söylesin kullanislimi diye :)
Armutunn ne faydası var ?Canım ben iki çorap , Nurse harveys colik şurubu kullanıyoum,hergün bir armut yiyorum.2 çay kaşığı kimyonu az bi su ile karıştırıp içiyorum.altını açtığımda biraz ayaklar bacaklarla oynuyoruz.yatarken karnını sıcak tutuyorum.müslini katlayıp örtüyorum karnına.klimalı odada bulundurmuyorum.herşeyden ama az yiyorum.çok şükür azaldı gazımız.
Oy oyy bizde çarşafla sallayınca rahat ettik .Evin icinde bebek arabasiyla mi gezmiyoruz ya da saatlerce disarda arabayla dolasiyoruz.telefonu arabaya baglayip buzuki orhanin kolik albumunu dinliyoruz.elimizde battaniyesiyle saaliyoruz,bazen muslin ortuyle kundak yapmaya calisiyorum ama bizimki kiyameti kopariyor illa o el kol oynayacak,bu sefer de uyandiriyor kendini..karnina ayagina aci elma yagi suruyoruz..sicak tutmaya calisiyoruz,koridorda hafif kosu yapiyoruz..masaj yapmaya calisiyorum eger izin verirse bazen kaskati oluyor.doktor kesinlikle yapmalisiniz dedi,hamur yogurur gibi gosterdi,bir de youtubesdan da birkac bisey izledik deniyoruz..gaz ilaclarini saymiyorum bile.ha dersen cok mu ise yariyor,anlik cozum oluyorlar iste sanki ya da bana oyle geliyor..pilates topuna oturup sekecegim bir de bakalim..ha bir de gurultulu ortam sesi dinletiyorum cunku hastaneye ne zaman gitsek uyuyor
bende sling ve yenidogan aparatina para vermek istemiyorum 4 kilodan sonra kullaniliyor diye biliyorum ama ben 4 . Aydan sonra kullanacagim sadece simdilik kisa mesafede tek kaldigimda kullanacagim.Evde slingler cok kullanisli aslinda bebegi sürekli kucakta olmak isteyen anneler icin :)Canım kuzenimde ve görümcemde momfortbaby var, çok memnunlarda, ben yeniden almıcam görümceminkini alıcam 3.aydan itibaren kullanırım artık, yenidoğan aparatına para vermek istemiyorum birdaha slingre almıcamkucakta çok kalan kolik bebekler için sling güzel fikir
Bebek arabasi her yerde kullanilmiyor birde aglayinca illa ki kucaga almak sart o yuzden kangurular cok kullanisli gerci 4.aydan 9.aya kadar öneriliyor ama olsun az degil o surede :)Canım bana arkadaşım doğum hediyesi The Baba Sling kanguru almıştı. Kendim araştırmadım ama aklımda böyle birşey vardı. Yatış pozisyonu da olduğu için ben sevdim. Asiya avm ye gittik rahattı kullanımı. Bebek büyüdükçe daha rahat olacağını düşünüyorum
15 mi bencede cok benim damla gunde 5 damlaydi. Kullananlar yardimci olur sana .Kizlar bu sab simplex 15 damla çok d3gilmi 13 günlük bebeğim kaç damla vermeliyim bi öğün için
Ben boba 4 g sipariş verdim yenidoğan da kullanabiliyor. Araştırdım bayaKanguru arastiran kanguru alan var mi kizlar ben alacagim bi solomombaby birde momfortbaby var ikisi arasinda kararsiz kaldim cok benziyorlar solomombaby daha uygun ama bana bi el atin hele :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?