2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kanguru arastiran kanguru alan var mi kizlar ben alacagim bi solomombaby birde momfortbaby var ikisi arasinda kararsiz kaldim cok benziyorlar solomombaby daha uygun ama bana bi el atin hele :)

Kanguru arastiran kanguru alan var mi kizlar ben alacagim bi solomombaby birde momfortbaby var ikisi arasinda kararsiz kaldim cok benziyorlar solomombaby daha uygun ama bana bi el atin hele :)

Bende ayni kararsizliktayim,ergobaby varmis bir de.ben 3 ay olana kadar wrap sling kullanmaya karar verdim hatta dun siparis verdim

Bebişlerınz ıkıncı ayda kac kilo aldı kızlar 23nde gdıcezde bebiş ufak glıo gozume halen:))

Solomombaby gayet uygun ve kullanıslı duruyor:) bnde onu dusunuyorum

Fiyatları nasıl onların?
Ben 100 liraya almıştım instagramdan ithal üründü henüz kullanmadım ama seninkine çok benziyor

Eklentiler

• IMG_9398.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 41
Bende ayni kararsizliktayim,ergobaby varmis bir de.ben 3 ay olana kadar wrap sling kullanmaya karar verdim hatta dun siparis verdim
Ben 4 ay sonrasi icin alacagim slinge birde para vermeyeyim istiyorum yenidogan aparatiyla 4 aydan öncede kullaniliyor zaten.
Asiya giderken tekim kullanirim kisa mesafede bir seferlik acil durumlarda yoksa 4 aydan sonra kullanacagim.

Fiyatları nasıl onların?
Ben 100 liraya almıştım instagramdan ithal üründü henüz kullanmadım ama seninkine çok benziyor
149 lira olmasi lazim solomombaby in diger 200 onemli oldugu icin iyi birsey olsun istiyorum. Cunku biz disariya bi cikista en az 5 saat geiyoruz bakayim biraz daha belki alan kullanan vardir soyler.
Solomombaby gayet uygun ve kullanıslı duruyor:) bnde onu dusunuyorum
Kim ilk once alirsa digerine söylesin kullanislimi diye :)

Canım kuzenimde ve görümcemde momfortbaby var, çok memnunlarda, ben yeniden almıcam görümceminkini alıcam 3.aydan itibaren kullanırım artık, yenidoğan aparatına para vermek istemiyorum birdaha slingre almıcamkucakta çok kalan kolik bebekler için sling güzel fikir

Bebişlerınz ıkıncı ayda kac kilo aldı kızlar 23nde gdıcezde bebiş ufak glıo gozume halen:))

Benim ki de öyle geliyor gözüme, kıyafetlerinden anlıyorum büyüdüğünü

amaaan her bebeğin Doğum kilosu farklı olduğu gibi gelişimi de farklı, 3400doğdu bizim kuzu 4700civarıydı hafta içi tarttığımızda, 26haziran doğumlu

Ya bende kaç kere ateşlenip sıtmalandım, göğüsleri boşaltınca rahatlıyorum, kız gece uzun uyuyunca oluyor sanki, üzeeine yatınca da mı oluyor ki

Maşallah cnm bzmkıde ilk ay 4600 dü bakalm ne kadr olmus

Canım bana arkadaşım doğum hediyesi The Baba Sling kanguru almıştı. Kendim araştırmadım ama aklımda böyle birşey vardı. Yatış pozisyonu da olduğu için ben sevdim. Asiya avm ye gittik rahattı kullanımı. Bebek büyüdükçe daha rahat olacağını düşünüyorum

Armutunn ne faydası var ?

Slm kızlar dudagimdan uçuk cikmis bebek icin korkuyorum öpmuyorum ama yine de endişeleniyorum malum haberler

Oy oyy bizde çarşafla sallayınca rahat ettik .

bende sling ve yenidogan aparatina para vermek istemiyorum 4 kilodan sonra kullaniliyor diye biliyorum ama ben 4 . Aydan sonra kullanacagim sadece simdilik kisa mesafede tek kaldigimda kullanacagim.Evde slingler cok kullanisli aslinda bebegi sürekli kucakta olmak isteyen anneler icin :)

Bebek arabasi her yerde kullanilmiyor birde aglayinca illa ki kucaga almak sart o yuzden kangurular cok kullanisli gerci 4.aydan 9.aya kadar öneriliyor ama olsun az degil o surede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…