2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğduğundan beri yollardayım, burada arka koltuğa koymak yasak on koltuğa yerleştiriliyor. Genelde araba uyutuyor zaten korkma cnm.
Aaaa ön koltuga koymak cok rahat olur. Ben de onu yasak biliyordum. Bi arastirayim. Aglasa bile sag elle emzigini falan veririm sakinlestiririm. Bizimki cadı sekerim. Evden uyuyarak cikartiyorum. Pusette uyaniyor. Sonra 20 dk yol ciglik kiyamet. Ama 8 saatlik yolda misil misil uyuyor.

Doğduğundan beri yollardayım, burada arka koltuğa koymak yasak on koltuğa yerleştiriliyor. Genelde araba uyutuyor zaten korkma cnm.
Arastirdim. Ön hava yastiklarini kapatmak sartiyla bebekler burda da ön koltukta tasinabilirmis. Hava yastigi acik oldugunds bebegi ezip geciyormus. Aman dikkat. Çok saol zorda kaldigimda böyle yaparım.

Kolik anneler hayat nasıl gidio neler yapıosunuz bebek için benim denemediğim şey kalmadı her akşam 6 11 aglama modunda bnm oğlan ne yapcam bilmem.

Bizde 3 ayimizi doldurduk. Göz muayenesi hastaneden çıkmadan yapılmıştı.
Nasıl gidiyor canım prematur paşa ile hayat benimki kök sokturmeye başladı. Oğluma sütüm yetmiyor ne yaparsam yapayım sen yusuf a sadece süt mü veriyorsun? Bi de süt uğruna kilo da veremedim sen nasıl verdin öyle canım ne yiyip ne içiyorsun ben mecburen mama veriyorum sütten sonra doymayinca

Kolik anneler hayat nasıl gidio neler yapıosunuz bebek için benim denemediğim şey kalmadı her akşam 6 11 aglama modunda bnm oğlan ne yapcam bilmem.
Canım ben iki çorap , Nurse harveys colik şurubu kullanıyoum,hergün bir armut yiyorum.2 çay kaşığı kimyonu az bi su ile karıştırıp içiyorum.altını açtığımda biraz ayaklar bacaklarla oynuyoruz.yatarken karnını sıcak tutuyorum.müslini katlayıp örtüyorum karnına.klimalı odada bulundurmuyorum.herşeyden ama az yiyorum.çok şükür azaldı gazımız.

Cok sukur bidaha ki aya normal asi yok sadece kontrol icin cagiriyor saglik ocagi ama rotavirus isterseniz bizde yapiyoruz ama o ozel alip geliceksiniz dedi ben zaten yaptiricam kendi doktoru yapicak doktoruyla konusmustuk
Oh iyi barı bidaha aşı olmaması o rotavırusude damla şeklnde oral zannedersem

Evet kızlarimiz dogumgunu kardesi:)) çok şukur biz de gaz problemi yok ama bizimki de gunduzleri uyumuyor. Surekli memede surekli mızmız. 5 dk ya uyuyor ya uyumuyor.
Gece uyuyorsa daha iyi gunduz uyuyamadgnı gece uyur ksntsz uyuyodr inşallah

Şansa denk gelmis demek ki anadolunun cocuk doktorlarindan bende memnun kalmadim medstar yildiZda demir beye gidiyordum ama bu son gaz mevzusunda hic bi destek göremeyince aklim karisti arastirmaya devam edicem mama konusundada hangisini alayim hala muallaktayim baby goat ve bebelac arasinda kararsızım yarın birini alıp mutlaka degistiricem

bizim sorun yaptığımız konularda doktorlar biraz rahat kaç tanesine sordum eczacı arkadasım var bugun ona sordum hep aynı olur dediler normal dediler en fazla mama ve gaz ilacı önerdiler. benim sorunum gazdan daha çok kaka yapamaması bende hipp aldım bugun son kez de onu denemek istiyorum işe yaramazsa similac a geri geçicem daha uygun fiyat olarakta bir de facebook ta antalya kadınlar klübü diye bir sayfa var orada çocuk doktoru önerisi çok oluyordu takip et istersen sorabilirsin de

Merhaba kizlar bebek mevlutu kendi eviniz disinda kayinvalidede ya da kendi annenizin evinde de yapilabilir mi cunku benim anne tarafim bana uzak oturuyor o yuzden annemlerde de okutmak istiyorum olabiliyor mu

Merhaba kizlar bebek mevlutu kendi eviniz disinda kayinvalidede ya da kendi annenizin evinde de yapilabilir mi cunku benim anne tarafim bana uzak oturuyor o yuzden annemlerde de okutmak istiyorum olabiliyor mu
Ben annemin evinde yaptim. Olmustur niye olmasin? Dini bir zorunluluk degil nasilsa biz istedigimiz icin yapiyoruz. Mevlid zaten Insan yazmasi, peygambere guzelleme. Bir de yasin okuduk öncesinde. Dualar guzel dilekler ilahiler bitti gitti. Niyet ayni, bebek ayni ev niye farketsinki. Otelde restaurantta yapanlar da var mevlidini.

ben çıkmaya başladım, en uzun 20 dklık yolculuk yaptık ama sıkıntı yaşamadık .. airbag i kapatmak şartıyla ön koltuğa koyulabilir bebek, hem müdahele etmek de kolaylaşıyor

benim kv uzak olduğu için önce onun evinde yaptık onun çevresini çağırdık.. yarın da kendi evime bizim tarafı çağıracağız.. tercih senin kim ne diyebilir ki?

Cok sagol bir bakayim

Bu abilerine göre biraz daha uslu gibi ama belli olmaz yinede her ay degisiyorlar :) şimdilik sadece emiyor cnm, kilo alımıda güzel.
60 kiloda kalmak istiyordum ama emzirmekten sanırım gidiyor. Çok iştahli biride değilim, kahvaltı mutlaka olsun gerisini öylesine mecburiyetten yerim.
Sütün kalitesi artsın diye çok az fındık badem hurma felan yiyorum günlük, farklı yaptığım baska bisey yok .
Bebisinin kilo alımı iyiyse doyuyordur cnm, benim gogusler bomboş gibi sürekli emdiği için dolmasına izin bile vermiyor. :)

Evin icinde bebek arabasiyla mi gezmiyoruz ya da saatlerce disarda arabayla dolasiyoruz.telefonu arabaya baglayip buzuki orhanin kolik albumunu dinliyoruz.elimizde battaniyesiyle saaliyoruz,bazen muslin ortuyle kundak yapmaya calisiyorum ama bizimki kiyameti kopariyor illa o el kol oynayacak,bu sefer de uyandiriyor kendini..karnina ayagina aci elma yagi suruyoruz..sicak tutmaya calisiyoruz,koridorda hafif kosu yapiyoruz..masaj yapmaya calisiyorum eger izin verirse bazen kaskati oluyor.doktor kesinlikle yapmalisiniz dedi,hamur yogurur gibi gosterdi,bir de youtubesdan da birkac bisey izledik deniyoruz..gaz ilaclarini saymiyorum bile.ha dersen cok mu ise yariyor,anlik cozum oluyorlar iste sanki ya da bana oyle geliyor..pilates topuna oturup sekecegim bir de bakalim..ha bir de gurultulu ortam sesi dinletiyorum cunku hastaneye ne zaman gitsek uyuyor

Evet rahat taşınıyor ya her odaya goturuyorum ben de.
Oyy annesi minik melegin kilo alinca dhaa rahat eder o zaman.
Bu arafa kemerini takmaya calis hep aşağı kayıyor çünkü :)

annemde yapıcam canım ben paşa gönlümüz bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…