Aaaa ön koltuga koymak cok rahat olur. Ben de onu yasak biliyordum. Bi arastirayim. Aglasa bile sag elle emzigini falan veririm sakinlestiririm. Bizimki cadı sekerim. Evden uyuyarak cikartiyorum. Pusette uyaniyor. Sonra 20 dk yol ciglik kiyamet. Ama 8 saatlik yolda misil misil uyuyor.Doğduğundan beri yollardayım, burada arka koltuğa koymak yasak on koltuğa yerleştiriliyor. Genelde araba uyutuyor zaten korkma cnm.
Arastirdim. Ön hava yastiklarini kapatmak sartiyla bebekler burda da ön koltukta tasinabilirmis. Hava yastigi acik oldugunds bebegi ezip geciyormus. Aman dikkat. Çok saol zorda kaldigimda böyle yaparım.Doğduğundan beri yollardayım, burada arka koltuğa koymak yasak on koltuğa yerleştiriliyor. Genelde araba uyutuyor zaten korkma cnm.
Nasıl gidiyor canım prematur paşa ile hayatBizde 3 ayimizi doldurduk. Göz muayenesi hastaneden çıkmadan yapılmıştı.
Canım ben iki çorap , Nurse harveys colik şurubu kullanıyoum,hergün bir armut yiyorum.2 çay kaşığı kimyonu az bi su ile karıştırıp içiyorum.altını açtığımda biraz ayaklar bacaklarla oynuyoruz.yatarken karnını sıcak tutuyorum.müslini katlayıp örtüyorum karnına.klimalı odada bulundurmuyorum.herşeyden ama az yiyorum.çok şükür azaldı gazımız.Kolik anneler hayat nasıl gidio neler yapıosunuz bebek için benim denemediğim şey kalmadı her akşam 6 11 aglama modunda bnm oğlan ne yapcam bilmem.
Oh iyi barı bidaha aşı olmaması o rotavırusude damla şeklnde oral zannedersemCok sukur bidaha ki aya normal asi yok sadece kontrol icin cagiriyor saglik ocagi ama rotavirus isterseniz bizde yapiyoruz ama o ozel alip geliceksiniz dedi ben zaten yaptiricam kendi doktoru yapicak doktoruyla konusmustuk
Gece uyuyorsa daha iyi gunduz uyuyamadgnı gece uyur ksntsz uyuyodr inşallahEvet kızlarimiz dogumgunu kardesi:)) çok şukur biz de gaz problemi yok ama bizimki de gunduzleri uyumuyor. Surekli memede surekli mızmız. 5 dk ya uyuyor ya uyumuyor.
bende aynı canım yetmeyınce veriyorum ben anadoluda doğum yaptım 2 farklı dr nöbetleşe kontrole geldi başka bir drada kontrol gününde götürdük saanki bedavaymış gibi alel acele kontrol etti hiç sevmedim üçünü de perge çocuk hastanesine götürdüm 2 defa onlar daha çok ilgilendiler gece acilde bile çok ilgilendi aslı yalçınkaya ydı ismi ya da bizim şansımıza iyi günündeydi dpoktor yoksa devlette daha ilgizisler biliyorsun ben hiç araştırmadım doktor
bizim sorun yaptığımız konularda doktorlar biraz rahat kaç tanesine sordum eczacı arkadasım var bugun ona sordum hep aynı olur dediler normal dediler en fazla mama ve gaz ilacı önerdiler. benim sorunum gazdan daha çok kaka yapamaması bende hipp aldım bugun son kez de onu denemek istiyorum işe yaramazsa similac a geri geçicem daha uygun fiyat olarakta bir de facebook ta antalya kadınlar klübü diye bir sayfa var orada çocuk doktoru önerisi çok oluyordu takip et istersen sorabilirsin deŞansa denk gelmis demek ki anadolunun cocuk doktorlarindan bende memnun kalmadim medstar yildiZda demir beye gidiyordum ama bu son gaz mevzusunda hic bi destek göremeyince aklim karisti arastirmaya devam edicem mama konusundada hangisini alayim hala muallaktayim baby goat ve bebelac arasinda kararsızım yarın birini alıp mutlaka degistiricem
Damlaysa iyi ogluma yaptirmistim ama 8yil gecti unuttumOh iyi barı bidaha aşı olmaması o rotavırusude damla şeklnde oral zannedersem
Ben annemin evinde yaptim. Olmustur niye olmasin? Dini bir zorunluluk degil nasilsa biz istedigimiz icin yapiyoruz. Mevlid zaten Insan yazmasi, peygambere guzelleme. Bir de yasin okuduk öncesinde. Dualar guzel dilekler ilahiler bitti gitti. Niyet ayni, bebek ayni ev niye farketsinki. Otelde restaurantta yapanlar da var mevlidini.Merhaba kizlar bebek mevlutu kendi eviniz disinda kayinvalidede ya da kendi annenizin evinde de yapilabilir mi cunku benim anne tarafim bana uzak oturuyor o yuzden annemlerde de okutmak istiyorum olabiliyor mu
ben çıkmaya başladım, en uzun 20 dklık yolculuk yaptık ama sıkıntı yaşamadık .. airbag i kapatmak şartıyla ön koltuğa koyulabilir bebek, hem müdahele etmek de kolaylaşıyorKizlar, bebekle hic araba kullandiniz mi? Mesela bugun doktora gidecegiz. Mecburen eşim izin almak zorunda kaldi. Mesela haftaya denetimi var izin alamazdi. Arkaya oto koltuguna cocugu koysam ben surerim. Ama ya uyanir da aglarsa, otoyolda duramam da, durdum desem emmek istese kamyonlarin arasinda emziremem de. Hastahane 20 dk yol ama cesaret edemiyorum. Var mi deneyen yada önerisi olan?
benim kv uzak olduğu için önce onun evinde yaptık onun çevresini çağırdık.. yarın da kendi evime bizim tarafı çağıracağız.. tercih senin kim ne diyebilir ki?Merhaba kizlar bebek mevlutu kendi eviniz disinda kayinvalidede ya da kendi annenizin evinde de yapilabilir mi cunku benim anne tarafim bana uzak oturuyor o yuzden annemlerde de okutmak istiyorum olabiliyor mu
bizim sorun yaptığımız konularda doktorlar biraz rahat kaç tanesine sordum eczacı arkadasım var bugun ona sordum hep aynı olur dediler normal dediler en fazla mama ve gaz ilacı önerdiler. benim sorunum gazdan daha çok kaka yapamaması bende hipp aldım bugun son kez de onu denemek istiyorum işe yaramazsa similac a geri geçicem daha uygun fiyat olarakta bir de facebook ta antalya kadınlar klübü diye bir sayfa var orada çocuk doktoru önerisi çok oluyordu takip et istersen sorabilirsin de
Bu abilerine göre biraz daha uslu gibi ama belli olmaz yinede her ay degisiyorlar :) şimdilik sadece emiyor cnm, kilo alımıda güzel.Nasıl gidiyor canım prematur paşa ile hayatbenimki kök sokturmeye başladı. Oğluma sütüm yetmiyor ne yaparsam yapayım sen yusuf a sadece süt mü veriyorsun? Bi de süt uğruna kilo da veremedim sen nasıl verdin öyle canım ne yiyip ne içiyorsun ben mecburen mama veriyorum sütten sonra doymayinca
Kolik anneler hayat nasıl gidio neler yapıosunuz bebek için benim denemediğim şey kalmadı her akşam 6 11 aglama modunda bnm oğlan ne yapcam bilmem.
Evet rahat taşınıyor ya her odaya goturuyorum ben de.Oy maşallah kuzuya içinde huzurla uyusun büyüsün inşallah. Biz de aldık canım. Başka odada mutfakta vs. yanımızda olması için çok iyi oluyor. Henüz uyku için kullanamadım bizimki biraz zor uyuyor ams biraz daha buyusun daha çok kullanıcaz inşallah henüz 3,200 gr içinde kıvrılıyor biraz:)
annemde yapıcam canım ben paşa gönlümüz bilir :)Merhaba kizlar bebek mevlutu kendi eviniz disinda kayinvalidede ya da kendi annenizin evinde de yapilabilir mi cunku benim anne tarafim bana uzak oturuyor o yuzden annemlerde de okutmak istiyorum olabiliyor mu
Biogaiga yi kullandim .Kizlar gaz icin hangi damlayı kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?