- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
Aminnn bugün markette ben çeviriyor um diğer tarafa kadın bakmak için srkilden sekile girdi ta burnun dibine giriyor yani sevme istemiyorum işte görmemişin çocuğu olmuş olayı değil ama başkasının bebeğine insanlar çok ilgili neden böyle anlamıyorumBunu okuyana Allah ın izniyle o gün hiç bir kötülük zarar veremezmiş cok uzun zaman almıyo günlük kuzularımıza okuyabiliriz aslında Allah ım onları her türlü kötülüklerden korusun inşallah
Merhaba, uyku sersemi iken kucakta hoplata hoplata emiyor Şükür . Gece sıkıntı yok emiyor ama çok huysuzlasti sanırım dişi patlayacakMerhaba canim benim kizda 1 hafta surekli simdi ara ara memeyi istemiyor ve hic biberon mama vermedim. (Kuvez haric ) aç bile kalsa uykusunda emiyor cok sukur kilo alimi guzel pes etme genelde bu durum gecici. Uykuda emzirmeyi dene
Ben ebeye kızım ara ara öksürüyor dedim. Senin kız gayet sağlıklı bir şeyi yok dedi. Annelerde doktora götürüp durma su çocuğu diyorlar. Bizim öksürük kendiliğinden geçti. En iyisini sen bilirsin annesi. Içine sinmiyorsa götür. Kafan rahat eder. Ben ateş kusma keyifsizlik görmedikçe götürmüyorum artık.Miniğim 2 gündür geceleri birkaç defa öksürdü ama böyle büyük insan öksğrmesi gibi..gün içinde olmadığı için dr götürmeyi düşünmedim. Bu sabah da öksürdü içim gitti. Aradım doktor izindeymiş pazartesi zaten randevumuz vardı. Ptesiyi mi beklesem herhangi bir hastaneye mi götürsem
Hırıltı ateş vs yok keyfi yerinde bu arada
Aynen, ben de soluğu hastanede alanlardan olmak istemiyorum ama işte sonrada pişman olursam fikri beynimi kemiriyorBen ebeye kızım ara ara öksürüyor dedim. Senin kız gayet sağlıklı bir şeyi yok dedi. Annelerde doktora götürüp durma su çocuğu diyorlar. Bizim öksürük kendiliğinden geçti. En iyisini sen bilirsin annesi. Içine sinmiyorsa götür. Kafan rahat eder. Ben ateş kusma keyifsizlik görmedikçe götürmüyorum artık.
Aynen seneye başlicak asıl catışmaları :))Bizim de 8yas oldugu halde kıskançlıklar oluyor bir yandanda cok yardımı oluyor oglumun benden iyi oyalıyor kardesini valla abisine bayılıyor onun odasinda bile keyifli zaman geciriyor tabi seneye abisi odasına falan soknaz onu asıl kavgalar ozaman başlıycak:)
Aynen öyle gecen bizede oğlum cok gülüyo kucagımdaydı ileri gectim hala daha sevcem diye ugrasıyo nazar degiyo işte bu yavrulara daha cok kücükler niye zorluyosunuzz anlamıyorum okuyalım cokca yavrularımızaAminnn bugün markette ben çeviriyor um diğer tarafa kadın bakmak için srkilden sekile girdi ta burnun dibine giriyor yani sevme istemiyorum işte görmemişin çocuğu olmuş olayı değil ama başkasının bebeğine insanlar çok ilgili neden böyle anlamıyorum
Sutun coksa ve kilo alimi iyiyse bazi drlar ek gidaya baslamayi 8. aya birakiyorlar.Kızlar gunaydin ısrarla anne sutunden yanayim ama cevremde cogu kisi artik basla meyve suyu bilmem ne diye konusup duruyor baslayan var mi ? Erken degilmi yahu ? Hem kilosu gelisimi guzelken anne sutu gibisi var mi yetmese neyse
Canim benimki de oksuruyor ve hiriltisi da var. Ben de ilac kullanma karsiti oldugum icin goturmek istemiyorum bir de hastane mikrop yuvasi zaten hasta degilse bile hasta oluyo insan :/ yanlis mi yapiyorum acaba gotursem mi bilemedimMiniğim 2 gündür geceleri birkaç defa öksürdü ama böyle büyük insan öksğrmesi gibi..gün içinde olmadığı için dr götürmeyi düşünmedim. Bu sabah da öksürdü içim gitti. Aradım doktor izindeymiş pazartesi zaten randevumuz vardı. Ptesiyi mi beklesem herhangi bir hastaneye mi götürsem
Hırıltı ateş vs yok keyfi yerinde bu arada
Aynen canim ya teyzenin biri yanaklarini sıktı hatta masallah diye oglum kangurusunde kirmizi isikta beklerken, sinir oldum elleri temiz mi pis mi nerden bileyim. Kotu niyetli degil ama ufacik bebek bunlar yani, ortalik hastalik kayniyo dusunmek lazim.Aminnn bugün markette ben çeviriyor um diğer tarafa kadın bakmak için srkilden sekile girdi ta burnun dibine giriyor yani sevme istemiyorum işte görmemişin çocuğu olmuş olayı değil ama başkasının bebeğine insanlar çok ilgili neden böyle anlamıyorum
Canim alistirma bardagi 4 ayliklar icin aldim ucu biberon gibi,onu da emdi.Ben aglata aglata emzirdim.En sonunda memeye geri dondu.Dun gece 4 kez kaldirdi :)Biberonu tamamen kestim.Emzige ilgisini yitirdi beni emzik yapti.Su an buna da ses cikarmiyorum.Insallah 2 yasina kadar emziririz.Sutumu sagmiyorum.Sagsam da buzluga atacagim.Belki ek gida doneminde bir seyler yaparim.Malesef bizim kız gece haric artık emmiyor istahıda hic yok 2ölcek mamayı zorla iciyor sutumu sagiyorum ama cok azaldi emmeye emmeye kesilicek gibi oda bide alıstırma bardagi alip deniycem haftasonu onla memeye tekrar donus yapanlar varmis
Elleri nasil temiz olsun.Evden cikarken yikasa bile mutlaka bir yerlere dokunmustur.Dokunmayin demek lazim.Tanidik degil arkadas degil.Bozulursa bozulsun.Aynen canim ya teyzenin biri yanaklarini sıktı hatta masallah diye oglum kangurusunde kirmizi isikta beklerken, sinir oldum elleri temiz mi pis mi nerden bileyim. Kotu niyetli degil ama ufacik bebek bunlar yani, ortalik hastalik kayniyo dusunmek lazim.
Aynı düşüncedeyiz, yine de gidersen haber et olur mu inş ilerlemez Rabbim tüm bebeklere şifa versinCanim benimki de oksuruyor ve hiriltisi da var. Ben de ilac kullanma karsiti oldugum icin goturmek istemiyorum bir de hastane mikrop yuvasi zaten hasta degilse bile hasta oluyo insan :/ yanlis mi yapiyorum acaba gotursem mi bilemedimkeyfi yerinde atesi yok ama iste 2 gundur gecmedi bu durum. Balgam da var sanirim burnunu temizleyince cikmiyo.
Hanımlar bende adet düzensizliği var folik asitle birlikde progestan kullanıyorum . Progestan yumurtalıkları çatlatır mı ? Hamile kalan var mı çok baş dönmesi yapıyor ve acabahamilemiyim diyorum acil yardımm.
Bana göre 6. Aydan önce erken özellikle yeterli sütünüz varken ama düşünüyorsanız bile Meyve ile başlamayın.Kızlar gunaydin ısrarla anne sutunden yanayim ama cevremde cogu kisi artik basla meyve suyu bilmem ne diye konusup duruyor baslayan var mi ? Erken degilmi yahu ? Hem kilosu gelisimi guzelken anne sutu gibisi var mi yetmese neyse
Ben 6.aydan 8.aya kadar tadim ayi olarak verecegim. Yine anne sutu ve mamayla devam edecegim yani.Kızlar gunaydin ısrarla anne sutunden yanayim ama cevremde cogu kisi artik basla meyve suyu bilmem ne diye konusup duruyor baslayan var mi ? Erken degilmi yahu ? Hem kilosu gelisimi guzelken anne sutu gibisi var mi yetmese neyse
Dimi ama bide demezlermi sana da verdik neyle buyudun saniyosunBen 6.aydan 8.aya kadar tadim ayi olarak verecegim. Yine anne sutu ve mamayla devam edecegim yani.
Çok erken su anda annesi sensin kim ne derse desin. Hele meyve suyu sebze suyu dese anlarim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?