28.06 canımDogum tarihi ne
Katılıyorum kızlar herzaman yaZamasamda okuyorum ve siz benim en büyük destekcimsiniz iyiki varsınızzztoplanma etkinliği olursa ben gelmek çok isterimm :)
kesinlikle iyi ki var burası. her zaman yazmıyorum ama muhakkak okuyorum. hamile arkadaşlarıma da söylüyorum ama üşeniyorlar okumaya ve karışık geliyormuş. ben herşeyi buradan, sizden öğreniyorum. bir sürü anne-bebek, bir sürü tecrübe oluyor. benden de bir "iyi ki varsınız" :)
Ilk sayfalara bakarken takviminizi gördum hamilemisiniz ?Sanırım ve umarım oldu. Arkadaşlar bu benim 4. Çocugum 3. Bebeğim olucak. 11 yaşında, 20 aylık ve 5 aylık üç oğlum var. Bu son olan planlı değildi tabiki. Ama oldu. Şimdi etrafmdaki herkes aldırmamı istiyor. Bakamicagımı düşünerek. Çünki tek başımayım kimsem yok. Cok canm sıkkın.
canim bizde 3 gun sonra 4 aylik olacagiz. ilk baslarda benimde sutum yetmiyordu gunde 1 veya 2 ogun aptamil mama veriyordum. dogum kilosu 3750 idi ilk ay 4700 ikinci ay 5500 ucuncu ay 6700 du. yaklasik bir bucuk aydir mamayi kestim belki bir iki defa yapmisimdir takviye. bu ay kontrole gitmedik bende merak ediyorum kac kilo oldugunu. doktora ek gida mevzusunu sordugumda kesinlikle 5. ayin dolmasini bekle dedi yani sadcee anne sutu ve formul mama onerdi. bende yetebildigi kadar 6. ay dolana kadar vermeyi dusunmuyorumSlm kızlar kızım 4 aylık oldu yeni benim gibi olan var mı bide ben 2. Ayda. Sonra sütüm yetmeyince aptamil süt verdim hala da vermeye devam ediyorum ek mama olarak kaşık mama falan da başlanabilirmis veren var mı merak ettim yada Dr a soran var mı bide bebeğiniz kilosu falan yazarsaniz sevinirim :)
birde o kasik mamalarin icerisinde katki maddeleri oluyor seker orani bazilarinin oldukca yuksek iyice arastirip baslamani tavsiye ederimSlm kızlar kızım 4 aylık oldu yeni benim gibi olan var mı bide ben 2. Ayda. Sonra sütüm yetmeyince aptamil süt verdim hala da vermeye devam ediyorum ek mama olarak kaşık mama falan da başlanabilirmis veren var mı merak ettim yada Dr a soran var mı bide bebeğiniz kilosu falan yazarsaniz sevinirim :)
Merhaba canim benim kizda 1 hafta surekli simdi ara ara memeyi istemiyor ve hic biberon mama vermedim. (Kuvez haric ) aç bile kalsa uykusunda emiyor cok sukur kilo alimi guzel pes etme genelde bu durum gecici. Uykuda emzirmeyi deneKızlar merhaba, bende kızımı 16 temmuzda kucağıma aldım , size sormak istediğim bi konu var dünden beri çok üzülüyorum . Kızım emmemek için direniyor gözünden yaş geliyor ağlayacağım diye, uykulu iken ve gece güzel emiyor ama gündüz isteği gittiNe yapacağım
walking dead'deki zombiler gibi ses cikartiyor kizim iki gündür. uyumak istemediginde ya da gun icinde ara sira. Sesini mi test ediyor anlamadim :)
Bizim bastan beri hep gec yatiyor kendime ayiricak 1dk vaktim yok 2cocukla cok zormusYa bizim düzenimizde böyleydi ama artık geceye kadar uyutamıyorum bilmiyorum neden oldu
sütümü sağıp veriyorum onu da almıyorlar uyanıkkenMalt içecekleri, humana still tea gibi bazi caylar süt arttirdigini okudum burda.uyanikken mama da mi içmiyorlar? Mama değiştirmeyi denediniz mi?
Aynen öyle canım Allah ömürlerini versin yoruyo sıpalar benim büyük kızım cok kıskanıyo bide aralarında 4.5yas var ama cok etkilendi bebişinde düzeni bozuldu bana sardı kızımda onu görüyo iyice hırcınlasıyoBizim bastan beri hep gec yatiyor kendime ayiricak 1dk vaktim yok 2cocukla cok zormus
sagol cnm daldığı an veriyorum azcik cekip bırakıyor açken cok huysuz oluyorlar aynen . bakalım bizde doktordan onay çıkınca basliycaz ek gıdaya ins :))bende sagip veriyorum canim bizdede ay i durum uyanikken istemiyor ac olunca huysuz olup uyumuyor careyi uykuya geciste yada uyanmasi yakinken veriyorum uykuluyken iciyor ek gidaya hevesli gibi biz tadimlara gectik heyecanlaniyor bi onu red etmiyor sende uykuluyken dene istersen hem daha uzun uyuyor karni tok olunca uykuyu alinca keyifli oluyolar
Cok sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canimKızlar Merhaba :)
eskiler beni hatırlar Bu grup ilk açıldığında bende grubun bir üyesiydim. bebeğimi kaybetmiştim. bugün güzel bir haberle geldim. tekrar hamileyim :) inşallah bu sefer her şey güzel olacak.Al_pi ve tüm güzel anneler dualarınızla sizde bizile olun sevgiler :))
Bizim de 8yas oldugu halde kıskançlıklar oluyor bir yandanda cok yardımı oluyor oglumun benden iyi oyalıyor kardesini valla abisine bayılıyor onun odasinda bile keyifli zaman geciriyor tabi seneye abisi odasına falan soknaz onu asıl kavgalar ozaman başlıycak:)Aynen öyle canım Allah ömürlerini versin yoruyo sıpalar benim büyük kızım cok kıskanıyo bide aralarında 4.5yas var ama cok etkilendi bebişinde düzeni bozuldu bana sardı kızımda onu görüyo iyice hırcınlasıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?