2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Katılıyorum kızlar herzaman yaZamasamda okuyorum ve siz benim en büyük destekcimsiniz iyiki varsınızzz

Ilk sayfalara bakarken takviminizi gördum hamilemisiniz ?

Slm kızlar kızım 4 aylık oldu yeni benim gibi olan var mı bide ben 2. Ayda. Sonra sütüm yetmeyince aptamil süt verdim hala da vermeye devam ediyorum ek mama olarak kaşık mama falan da başlanabilirmis veren var mı merak ettim yada Dr a soran var mı bide bebeğiniz kilosu falan yazarsaniz sevinirim :)

canim bizde 3 gun sonra 4 aylik olacagiz. ilk baslarda benimde sutum yetmiyordu gunde 1 veya 2 ogun aptamil mama veriyordum. dogum kilosu 3750 idi ilk ay 4700 ikinci ay 5500 ucuncu ay 6700 du. yaklasik bir bucuk aydir mamayi kestim belki bir iki defa yapmisimdir takviye. bu ay kontrole gitmedik bende merak ediyorum kac kilo oldugunu. doktora ek gida mevzusunu sordugumda kesinlikle 5. ayin dolmasini bekle dedi yani sadcee anne sutu ve formul mama onerdi. bende yetebildigi kadar 6. ay dolana kadar vermeyi dusunmuyorum

b
birde o kasik mamalarin icerisinde katki maddeleri oluyor seker orani bazilarinin oldukca yuksek iyice arastirip baslamani tavsiye ederim

Merhaba canim benim kizda 1 hafta surekli simdi ara ara memeyi istemiyor ve hic biberon mama vermedim. (Kuvez haric ) aç bile kalsa uykusunda emiyor cok sukur kilo alimi guzel pes etme genelde bu durum gecici. Uykuda emzirmeyi dene

Malt içecekleri, humana still tea gibi bazi caylar süt arttirdigini okudum burda.uyanikken mama da mi içmiyorlar? Mama değiştirmeyi denediniz mi?
sütümü sağıp veriyorum onu da almıyorlar uyanıkken mama değiştirmeyi denemedim dr almazsa değiştirsen bile almaz dedı bi süreçmiş bu ins geçer

Bizim bastan beri hep gec yatiyor kendime ayiricak 1dk vaktim yok 2cocukla cok zormus
Aynen öyle canım Allah ömürlerini versin yoruyo sıpalar benim büyük kızım cok kıskanıyo bide aralarında 4.5yas var ama cok etkilendi bebişinde düzeni bozuldu bana sardı kızımda onu görüyo iyice hırcınlasıyo

sagol cnm daldığı an veriyorum azcik cekip bırakıyor açken cok huysuz oluyorlar aynen . bakalım bizde doktordan onay çıkınca basliycaz ek gıdaya ins :))

Cok sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim

Bizim de 8yas oldugu halde kıskançlıklar oluyor bir yandanda cok yardımı oluyor oglumun benden iyi oyalıyor kardesini valla abisine bayılıyor onun odasinda bile keyifli zaman geciriyor tabi seneye abisi odasına falan soknaz onu asıl kavgalar ozaman başlıycak:)

Malesef bizim kız gece haric artık emmiyor istahıda hic yok 2ölcek mamayı zorla iciyor sutumu sagiyorum ama cok azaldi emmeye emmeye kesilicek gibi oda bide alıstırma bardagi alip deniycem haftasonu onla memeye tekrar donus yapanlar varmis

Hanımlar bende adet düzensizliği var folik asitle birlikde progestan kullanıyorum . Progestan yumurtalıkları çatlatır mı ? Hamile kalan var mı çok baş dönmesi yapıyor ve acabahamilemiyim diyorum acil yardımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…