2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar zaman sürüyor , Sizin nasıl oldu
Benim iki hafta sürdü memeye aldığımda ağlıyordu sadece uyurken emiyordu. Zorlayınca da ağlıyordu. O dönemde yatırarak emzirdim. Kucağımda gezdirerek incirdim. Şimdide etraftan en küçük sese dönüp bakası geliyor. Emmeyi kesiyor bakıyor ses jesilince ya da kişi gidince devam ediyor. :)) kızım okula yetişeceğim cabuk diyorum ama hiç umrunda değil. Keyofci benimki:)) sağolsun amirim anlayışlı.

Sütün normalde yetiyor muydu kilo alimi nasildi? Mesela benim bebegim baslarda emerken sonra emmez oldu sut gelmedigi icin reddetti sonrada tamamen gitti zaten
Aylık kilo alimi 800 900 gram, boyuda uzuyor, 2 gündür Neden böyle yapıyor anlamadım.

Iyi ki varsınız aarkadaşlar. Ne dönemler atlattık ve her gün farklı deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Rabbim sağlıkla kuzucuklarimizi büyütmeyi nasip etsin. Kuzular büyüyünce bir yerde etkinlik yapıp toplanabir miyiz acaba :))

Evet gebeligi ogrendigimden beri burdayim. Cok iyi arkadaslar edindim. Gercek arkadaslarim beni ve bebegimi bu kadar dusunmedi ama umursamiyorum. Buradan edindigim yuzunu hic gormedigim ama kalbime dokunmuş arkadaşlarima cok tesekkur ederiz bende, kizimda..

kizlaaar iyi aksamlar herkese benim 2
cadım var ( ikiz) 5. ayimizdayiz cok cok zorlar vok huysuzlar emmiyorlar sağıp veriyorum birde aptamil veriyorum ama artık uyanıkken içmiyorlar saatlerce ac kalıyorlar o kadar uzuluyorum ki
okuyamadım yazılanları . bu durumu yaşayan var mi ?
1 aydır böyleler ac olunca haliyle huysuz oluyorlar ek gıda onayı vermedi doktorumuz kasik mamasına da onay cikmadi birde sutumu inanilmaz arttırdı dediğiniz formüller var mi cok ihtiyacım var

Malt içecekleri, humana still tea gibi bazi caylar süt arttirdigini okudum burda.uyanikken mama da mi içmiyorlar? Mama değiştirmeyi denediniz mi?

Kızlar Merhaba :)

eskiler beni hatırlar Bu grup ilk açıldığında bende grubun bir üyesiydim. bebeğimi kaybetmiştim. bugün güzel bir haberle geldim. tekrar hamileyim :) inşallah bu sefer her şey güzel olacak. Al_pi ve tüm güzel anneler dualarınızla sizde bizile olun sevgiler :))

Cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

bende sagip veriyorum canim bizdede ay i durum uyanikken istemiyor ac olunca huysuz olup uyumuyor careyi uykuya geciste yada uyanmasi yakinken veriyorum uykuluyken iciyor ek gidaya hevesli gibi biz tadimlara gectik heyecanlaniyor bi onu red etmiyor sende uykuluyken dene istersen hem daha uzun uyuyor karni tok olunca uykuyu alinca keyifli oluyolar

Yaa ne gizel maşallah yöntem bulmuşsun. Yeni yeni yüzüst uyumaya başladı tam alışsın o zaman tekrar denicem yöntemi

çok sevindim, hayırlı olsun. sağlıkla kucağına al inşallah..

toplanma etkinliği olursa ben gelmek çok isterimm :)

kesinlikle iyi ki var burası. her zaman yazmıyorum ama muhakkak okuyorum. hamile arkadaşlarıma da söylüyorum ama üşeniyorlar okumaya ve karışık geliyormuş. ben herşeyi buradan, sizden öğreniyorum. bir sürü anne-bebek, bir sürü tecrübe oluyor. benden de bir "iyi ki varsınız" :)

Canimmm ❤
Cook sevindim yine temmuz bebisimi oluyor senin bebisin :) Saglikla hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah. Biz burdayiz bu sefer tecrubeliyiz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…