MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Benim iki hafta sürdü memeye aldığımda ağlıyordu sadece uyurken emiyordu. Zorlayınca da ağlıyordu. O dönemde yatırarak emzirdim. Kucağımda gezdirerek incirdim. Şimdide etraftan en küçük sese dönüp bakası geliyor. Emmeyi kesiyor bakıyor ses jesilince ya da kişi gidince devam ediyor. :)) kızım okula yetişeceğim cabuk diyorum ama hiç umrunda değil. Keyofci benimki:)) sağolsun amirim anlayışlı.Ne kadar zaman sürüyor , Sizin nasıl oldu
Aylık kilo alimi 800 900 gram, boyuda uzuyor, 2 gündür Neden böyle yapıyor anlamadım.Sütün normalde yetiyor muydu kilo alimi nasildi? Mesela benim bebegim baslarda emerken sonra emmez oldu sut gelmedigi icin reddetti sonrada tamamen gitti zaten
Bizimkininde çenesi acıldi. Bebekce konusuyo anlamiyozdawalking dead'deki zombiler gibi ses cikartiyor kizim iki gündür. uyumak istemediginde ya da gun icinde ara sira. Sesini mi test ediyor anlamadim :)
Evet gebeligi ogrendigimden beri burdayim. Cok iyi arkadaslar edindim. Gercek arkadaslarim beni ve bebegimi bu kadar dusunmedi ama umursamiyorum. Buradan edindigim yuzunu hic gormedigim ama kalbime dokunmuş arkadaşlarima cok tesekkur ederiz bende, kizimda..Iyi ki varsınız aarkadaşlar. Ne dönemler atlattık ve her gün farklı deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Rabbim sağlıkla kuzucuklarimizi büyütmeyi nasip etsin. Kuzular büyüyünce bir yerde etkinlik yapıp toplanabir miyiz acaba :))
hahahah cok tatlısınAdi başka bir şey v ile başlıyor unuttum :))))
Malt içecekleri, humana still tea gibi bazi caylar süt arttirdigini okudum burda.uyanikken mama da mi içmiyorlar? Mama değiştirmeyi denediniz mi?kizlaaar iyi aksamlar herkese benim 2
cadım var ( ikiz) 5. ayimizdayiz cok cok zorlar vok huysuzlar emmiyorlar sağıp veriyorum birde aptamil veriyorum ama artık uyanıkken içmiyorlar saatlerce ac kalıyorlar o kadar uzuluyorum ki
okuyamadım yazılanları . bu durumu yaşayan var mi ?
1 aydır böyleler ac olunca haliyle huysuz oluyorlar ek gıda onayı vermedi doktorumuz kasik mamasına da onay cikmadi birde sutumu inanilmaz arttırdı dediğiniz formüller var mi cok ihtiyacım var
Kızlar Merhaba :)
eskiler beni hatırlar Bu grup ilk açıldığında bende grubun bir üyesiydim. bebeğimi kaybetmiştim. bugün güzel bir haberle geldim. tekrar hamileyim :) inşallah bu sefer her şey güzel olacak.Al_pi ve tüm güzel anneler dualarınızla sizde bizile olun sevgiler :))
bende sagip veriyorum canim bizdede ay i durum uyanikken istemiyor ac olunca huysuz olup uyumuyor careyi uykuya geciste yada uyanmasi yakinken veriyorum uykuluyken iciyor ek gidaya hevesli gibi biz tadimlara gectik heyecanlaniyor bi onu red etmiyor sende uykuluyken dene istersen hem daha uzun uyuyor karni tok olunca uykuyu alinca keyifli oluyolarkizlaaar iyi aksamlar herkese benim 2
cadım var ( ikiz) 5. ayimizdayiz cok cok zorlar vok huysuzlar emmiyorlar sağıp veriyorum birde aptamil veriyorum ama artık uyanıkken içmiyorlar saatlerce ac kalıyorlar o kadar uzuluyorum ki
okuyamadım yazılanları . bu durumu yaşayan var mi ?
1 aydır böyleler ac olunca haliyle huysuz oluyorlar ek gıda onayı vermedi doktorumuz kasik mamasına da onay cikmadi birde sutumu inanilmaz arttırdı dediğiniz formüller var mi cok ihtiyacım var
Emzik de meme reddine sebep olabiliyor eger kullaniyosaniz.Ne kadar zaman sürüyor , Sizin nasıl oldu
Yaa ne gizel maşallah yöntem bulmuşsun. Yeni yeni yüzüst uyumaya başladı tam alışsın o zaman tekrar denicem yöntemiBen de yaramiyor diye dusunuyordum. Zaten sirt ustu yattigi icin pat pat yapamiyorum. Ama 4 gundur falan emziriken da "gercek anne piş piş sesi" ni aciyorum. Rahatliyor. Yatagina alip emzigini veriyorum. Koluna elimle pat pat yapiorum. Pis pis sesiyle uyuyor.
Ben gunduzleri uyutamiyordum bir turlu, annem ayaginda salliyordu.
Simdi ben pis pisle uyutuyorum. Annem yine ayaginda salliyor.
Belkide canım gecede cok sık uyanıyo atak haftası da olabilir ciddenSizi
Sizinde atak haftaniz mi acaba. Bebisleri anlamak cok zor cidden
Dogum tarihi neBelkide canım gecede cok sık uyanıyo atak haftası da olabilir cidden
Kızlar Merhaba :)
eskiler beni hatırlar Bu grup ilk açıldığında bende grubun bir üyesiydim. bebeğimi kaybetmiştim. bugün güzel bir haberle geldim. tekrar hamileyim :) inşallah bu sefer her şey güzel olacak.Al_pi ve tüm güzel anneler dualarınızla sizde bizile olun sevgiler :))
Iyi ki varsınız aarkadaşlar. Ne dönemler atlattık ve her gün farklı deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Rabbim sağlıkla kuzucuklarimizi büyütmeyi nasip etsin. Kuzular büyüyünce bir yerde etkinlik yapıp toplanabir miyiz acaba :))
Canimmm ❤Kızlar Merhaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?