2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hadi donelim diyorum parmagimi uzatiyorum tutuyor cekiyorum donuyor ya da kendisi koluma kıyafetime tutunup kendini sirt üstünden yüz üstüne döndürmeye çalışıyor. Tam oyun bebesi oldu kuzular :)

Bana da sağlık ocağındaki Dr 4. Ay bitince başla dedi bir ay daha beklerim benim kızım da 3 kilo doğdu 2. Ayında 4 bucuk kilo 3. Ayında 6 buçuk iki gün önce gittiğimde de 7250 çıktı :)
Masallah kuzucuguna bence kendi doktoruna danismadan baslama derim pek guvenmiyorum saglik ocagindakilere :)

4 ayı bitince oturabilirmis ama desteksiz tek basina degil biz kucakta oturuyoruz artık ve cok seviyor kuzucuk ayaklar 3 gundur yakalaniyor bizde de

Canım akşam üzeri öksürüğe hırıltı eklendi doktora gittik, çok şükür temiz ciğerleri dedi ağız salyaları arttığı için yutuyor ondan hırıltı oluyor dedi ilaca da gerek yok zaten dedi ard Arda atak gibi öksürürse görülmesi gerek sadece dedi o kadar içimiz rahat döndük şükür şimdi uyuyor meleğim
He bir de hergün yıkadığım için uyku rutinine girdi banyo, yıkamadığım zaman uyutamıyorum dedim. Rahatlıkla hergün yıkayabilirsin dedi.
Kar yağsa da yıkarım ben ya

Cok sevindim canim ya bizim oglanin da gecmedi oksurugu ben de yarin goturucem artik, hem 4 ay kontrolu de yaklasmisti oksuruge de bakar. Insallah bizim de bisey cikmaz.
Ay ben 2 gunde 1 yikiyorum acaba 3 gune mi cikarsam sogukta diyodum, bunu duyduguma sevindim :)

İnşAllah bişey çıkmaz kuzum
Ortam ısısı kontrol altında olduktan sonra problem değil bence, salonda klima var hemen altında kalorifer, onun altına yerleştirdim ayaklı küveti, yıkayacağım zaman da açıyorum klimayı sauna gibi oluyor ve bebişin saçlarını da makşneyle kurutuyoruz (önermeyen olabilir ama başka türlü içim rahat etmez) o kadar rahatlıyorki hemen uyuyuveriyor.
Yıkamasam elini yüzünü kaşıyıp çizip duruyor ağlıyor uyumuyor, terliyorlar haliyle

Çok teşekkür ederim canım evet yine temmuz bebişi. Bu sefer her şey güzel olsun inş sizinkileri de rabbim bağışlasın :)
Aminn Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim yavrularımızın ömrünü bereketli kılsın inşallah

Anneler pusete nasıl oturtuyorsunuz? Ben hala destekle oturuyorum ama artık ayaklar dışarı taşıyor desteği kaldırınca içine gömülüyor gb geliyor.

Ben hadi donelim diyorum parmagimi uzatiyorum tutuyor cekiyorum donuyor ya da kendisi koluma kıyafetime tutunup kendini sirt üstünden yüz üstüne döndürmeye çalışıyor. Tam oyun bebesi oldu kuzular :)
aynen tam oyunculuga basladilar. Emzirirken benim yakamdan tutup kalkiyor :) Aynen arkadasin dedigi gibi bebek arabasina koyuyoruz yatar sekilde kafa havada geziyor bir sure sonra pes edip yatiyor. Emzikle kandiriyorum bazen kafasini indirsin diye emzigi alinca yatiyor :)
Benimkinden hep kalkma cabasi vardi halada ayni artik kucagimda oturtuyorum yatinca agliyor .

Anneler pusete nasıl oturtuyorsunuz? Ben hala destekle oturuyorum ama artık ayaklar dışarı taşıyor desteği kaldırınca içine gömülüyor gb geliyor.
Ayaklar disarda destekle oturuyor desteksiz cok icinde cocuk ya . Zaten az kaldi araba koltugu alacagiz nasilsa . Bebek arabasindada bizimkinin ayaklar havada yada bebek arabasinin tutunma yerinde hic duz degil :)
Sanirim benim.cadi cok hareketli afacan birsey olacak :)

Ne guzel masallah bizim kilo alımıda az doktor bol bol mama dedi oyuzden.mecbur biberon kullaniyorum sırınga ve kasıkla denedim hic icmiyor bide alıstırma bardagı deneyim dedim 4ay olanlar biberon gibiyse 6aylik falan varmi acaba onlar nasil

Bizim de ilk zamanlar kıskançlık yoğundu.ama artik kardeşinin ihtiyacı olduğu için benimle fazla hasır nesir olduğunu kavradı.ve gerçekten bizden iyi oyaliyorlar kardeşlerini. En guzel sey de onları oynarken görmek bol bol gülüyor ablasına. O okuldan gelince heyecanla kolunu bacagini sallıyor.

Kizlar oğlumun konaklarını 3 defa tamamen temizlemeye rağmen yine cik ti.bu ara hava serin zeytinyağı ile bekletsem usuturmu sizce.usutur diye temizlemiyorum.ama temizlemesem de konaklar kalinlasiyor .

Kizlar oğlumun konaklarını 3 defa tamamen temizlemeye rağmen yine cik ti.bu ara hava serin zeytinyağı ile bekletsem usuturmu sizce.usutur diye temizlemiyorum.ama temizlemesem de konaklar kalinlasiyor .
Ben dun gece yikamadan once surdum o sirada zaten klima fan calisiyordu iceri gayet sicakti banyo yapacagi ortam hazirlanirken surdum 15 dk bekledi sonra bi guzel taradim banyodan sonrada taradim baya azaldi.
Yada sür bi sapka tak yagi ceker ama kafasi üşümez.

Kizlar wellcare e devam ediyo musunuz saglik ocagi d vitamini kes kan ilacina 8 damla basla dedi.bi doktor d vitaminine devam 6 damla kan ilaci dedi.baska bi doktor d vitaminine devam kan ilacina gelecek ay tahlil yapalim oyle basla dedi.wellcare 1.kutu bitti bi tane daha siparis vercem fazlasinin zarari yoktur dimi offff of

Sizin bebisler de korkup sicriyor mu bazn oglum oyle bi sicriyor bagiriyor ki babasini bile sicratti dün normal mi bu ayda.bu arada bu 4. Ay nasil bir aymis arkadas yeni yeni bir suru huy edindik.

1 yasina kadar devam dedi saglik ocagida doktorumuzda.
Tahlil yapmadan ezbere ilac vermeye karşıyım bizimde 6.ayda tahlil yapilacak öyle başlanacak gerekli ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…