olacak insallah ben inaniyorum ❤Çok teşekkür ederim canım evet yine temmuz bebişi. Bu sefer her şey güzel olsun inş sizinkileri de rabbim bağışlasın :)
Ben hadi donelim diyorum parmagimi uzatiyorum tutuyor cekiyorum donuyor ya da kendisi koluma kıyafetime tutunup kendini sirt üstünden yüz üstüne döndürmeye çalışıyor. Tam oyun bebesi oldu kuzular :)Benimki zorluyorda yetismiyor ayagi. Şu siralar ayagini kesfetti iki eliyle bacaklarini tutup kendine cekiyor. Özellikle altini acinca baglarken ayaklarini kaldiriyorum ya indirmiyor bir daha :) bugun ilk defa sirt ustu pozisyonda yüz üstü döndü zorluyirdu dönuyordu ama bugun tam desteksiz döndü.
Ama en büyük keyfimiz emzik ben agzina veriyorum uyusum diye o cikariyor sonra agzini bulamiyor buluyor emzigin tersini sokuyor agzina :))
Rabbim bagislasin hepimize ama ciddi is gerektiriyor butun isim o oldu artik :)
Masallah kuzucuguna bence kendi doktoruna danismadan baslama derim pek guvenmiyorum saglik ocagindakilere :)Bana da sağlık ocağındaki Dr 4. Ay bitince başla dedi bir ay daha beklerim benim kızım da 3 kilo doğdu 2. Ayında 4 bucuk kilo 3. Ayında 6 buçuk iki gün önce gittiğimde de 7250 çıktı :)
Canım akşam üzeri öksürüğe hırıltı eklendi doktora gittik, çok şükür temiz ciğerleri dedi ağız salyaları arttığı için yutuyor ondan hırıltı oluyor dedi ilaca da gerek yok zaten dedi ard Arda atak gibi öksürürse görülmesi gerek sadece dedi o kadar içimiz rahat döndük şükür şimdi uyuyor meleğimCanim benimki de oksuruyor ve hiriltisi da var. Ben de ilac kullanma karsiti oldugum icin goturmek istemiyorum bir de hastane mikrop yuvasi zaten hasta degilse bile hasta oluyo insan :/ yanlis mi yapiyorum acaba gotursem mi bilemedimkeyfi yerinde atesi yok ama iste 2 gundur gecmedi bu durum. Balgam da var sanirim burnunu temizleyince cikmiyo.
Cok sevindim canim ya bizim oglanin da gecmedi oksurugu ben de yarin goturucem artik, hem 4 ay kontrolu de yaklasmisti oksuruge de bakar. Insallah bizim de bisey cikmaz.Canım akşam üzeri öksürüğe hırıltı eklendi doktora gittik, çok şükür temiz ciğerleri dedi ağız salyaları arttığı için yutuyor ondan hırıltı oluyor dedi ilaca da gerek yok zaten dedi ard Arda atak gibi öksürürse görülmesi gerek sadece dedi o kadar içimiz rahat döndük şükür şimdi uyuyor meleğim
He bir de hergün yıkadığım için uyku rutinine girdi banyo, yıkamadığım zaman uyutamıyorum dedim. Rahatlıkla hergün yıkayabilirsin dedi.
Kar yağsa da yıkarım ben ya
İnşAllah bişey çıkmaz kuzumCok sevindim canim ya bizim oglanin da gecmedi oksurugu ben de yarin goturucem artik, hem 4 ay kontrolu de yaklasmisti oksuruge de bakar. Insallah bizim de bisey cikmaz.
Ay ben 2 gunde 1 yikiyorum acaba 3 gune mi cikarsam sogukta diyodum, bunu duyduguma sevindim :)
Aminn Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim yavrularımızın ömrünü bereketli kılsın inşallahÇok teşekkür ederim canım evet yine temmuz bebişi. Bu sefer her şey güzel olsun inş sizinkileri de rabbim bağışlasın :)
aynen tam oyunculuga basladilar. Emzirirken benim yakamdan tutup kalkiyor :) Aynen arkadasin dedigi gibi bebek arabasina koyuyoruz yatar sekilde kafa havada geziyor bir sure sonra pes edip yatiyor. Emzikle kandiriyorum bazen kafasini indirsin diye emzigi alinca yatiyor :)Ben hadi donelim diyorum parmagimi uzatiyorum tutuyor cekiyorum donuyor ya da kendisi koluma kıyafetime tutunup kendini sirt üstünden yüz üstüne döndürmeye çalışıyor. Tam oyun bebesi oldu kuzular :)
Ayaklar disarda destekle oturuyor desteksiz cok icinde cocuk ya . Zaten az kaldi araba koltugu alacagiz nasilsa . Bebek arabasindada bizimkinin ayaklar havada yada bebek arabasinin tutunma yerinde hic duz degil :)Anneler pusete nasıl oturtuyorsunuz? Ben hala destekle oturuyorum ama artık ayaklar dışarı taşıyor desteği kaldırınca içine gömülüyor gb geliyor.
Ne guzel masallah bizim kilo alımıda az doktor bol bol mama dedi oyuzden.mecbur biberon kullaniyorum sırınga ve kasıkla denedim hic icmiyor bide alıstırma bardagı deneyim dedim 4ay olanlar biberon gibiyse 6aylik falan varmi acaba onlar nasilCanim alistirma bardagi 4 ayliklar icin aldim ucu biberon gibi,onu da emdi.Ben aglata aglata emzirdim.En sonunda memeye geri dondu.Dun gece 4 kez kaldirdi :)Biberonu tamamen kestim.Emzige ilgisini yitirdi beni emzik yapti.Su an buna da ses cikarmiyorum.Insallah 2 yasina kadar emziririz.Sutumu sagmiyorum.Sagsam da buzluga atacagim.Belki ek gida doneminde bir seyler yaparim.
Bizim de ilk zamanlar kıskançlık yoğundu.ama artik kardeşinin ihtiyacı olduğu için benimle fazla hasır nesir olduğunu kavradı.ve gerçekten bizden iyi oyaliyorlar kardeşlerini. En guzel sey de onları oynarken görmek bol bol gülüyor ablasına. O okuldan gelince heyecanla kolunu bacagini sallıyor.Bizim de 8yas oldugu halde kıskançlıklar oluyor bir yandanda cok yardımı oluyor oglumun benden iyi oyalıyor kardesini valla abisine bayılıyor onun odasinda bile keyifli zaman geciriyor tabi seneye abisi odasına falan soknaz onu asıl kavgalar ozaman başlıycak:)
Ben dun gece yikamadan once surdum o sirada zaten klima fan calisiyordu iceri gayet sicakti banyo yapacagi ortam hazirlanirken surdum 15 dk bekledi sonra bi guzel taradim banyodan sonrada taradim baya azaldi.Kizlar oğlumun konaklarını 3 defa tamamen temizlemeye rağmen yine cik ti.bu ara hava serin zeytinyağı ile bekletsem usuturmu sizce.usutur diye temizlemiyorum.ama temizlemesem de konaklar kalinlasiyor .
1 yasina kadar devam dedi saglik ocagida doktorumuzda.Kizlar wellcare e devam ediyo musunuz saglik ocagi d vitamini kes kan ilacina 8 damla basla dedi.bi doktor d vitaminine devam 6 damla kan ilaci dedi.baska bi doktor d vitaminine devam kan ilacina gelecek ay tahlil yapalim oyle basla dedi.wellcare 1.kutu bitti bi tane daha siparis vercem fazlasinin zarari yoktur dimi offff of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?