2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar oğlumun konaklarını 3 defa tamamen temizlemeye rağmen yine cik ti.bu ara hava serin zeytinyağı ile bekletsem usuturmu sizce.usutur diye temizlemiyorum.ama temizlemesem de konaklar kalinlasiyor .
Canım ben beklettim 3hafta arka arkaya düzeldi haftada bi kez yaptm yani karbonat artı zeytinyagı sür beklet 1saat geriye dogru hafif bastırmadam tara cıkıyo hemen bi kac kez tekrarlayınca tamamen gidiyo üşütmez merak etme

Bizimkide yaklasik bir aydir kucakta oturuyor. Cunku kendi kafasini one one atiyor. Hatta artik kucuk besikte yada pusette bile kalkmaya ugrasiyo. Ayaklar hep havada bizjmde henuz yakalamadi ama gormedim :)

6 ayliklara bakmadim canim.Kasikla bizimki de hayatta icmez.

Biz gün olarak tam 150günlüğüz ve geçen hafta 6.650geldi ancak. Oda 1.5aydır mama takviyesiyle. Reflüsü nedeniyle kilo vermişti ve bi haftada hiç almamıştı.

Kizlar bebegimin bacaginda kuruluk var derisi boyle dokulecekmis gibi bizim de olur ya bazen nemlendirince gecer oyle. Niveanin bebe yagiyla yagliyorum ama ertesi gun yine aynisi oluyor. Nedendir veya nasil bir cozum bulunur tavsiye edebileceginiz biraeyler varmi

Bizim minik oturmak istiyor.Bugun kahvaltida kucagimizda durdu.Bebek arabasi kesmiyor.45 derecelik aciyla yattiginda elleriyle parmaklarimdan destek alarak oturuyor.Oturmaya calisan cocugu kucagimiz disinda oturtmuyoruz ya hazir degilse neden oturmaya calissin?Oturtmak mi lazim acaba?Yalniz yuzustu durduramiyorum hemen agliyor.Sgd nin rulo havlu hareketiyle max 5 dk durdurabiliyorum.Yuzustu ayaklarinin altini destekleyince kendini biraz one atabiliyor.Su ana kadar donmedi.Neden donmuyor benim yavrucak?Hirilti azaldi yere koymaya basladim.Kalin kalin battaniyelerden bir yer yaptim.Kucakci oldugundan biraz duruyor,agliyor.

dogal bebek vazelini iyi gelebilir

Dr bize broşür vermişti inceledikten sonra attım keşke atmasaydım bebeklerinhangi hareketleri hangi aylarda gerçekleşiyor diye birşeydi.. dönmeler 5.7. Aylar arasında oluyormuş canım.. sıkıntı yapma.. bizimkisi tekntaraflı dönüyor.. oturtma konusunu eksta sorduk çünkü kız artık yatmak istemiyor.. hep kalkma girişimi var önce destek alıyordu şimdi kendi başına kafasını bayağı kaldırıyor.. kesinlikle kucakta oturtun dedi.. oturma gereçleri için çok erkenmiş ve uzun süreli asla oturtulmamalı dedi.. birde maxi-cosi tarzı şeylerdede fazla kalnamalıymış hareketlerini kısıtlıyor ve hareket gelişimini yavaşlatıyormuş.. yere örtü serin yatırın evirin çevirin , spor yaptırın dedi..ek gıda konusundada bebeğin ilğisine göre havuç-patatese başlayabilirsiniz dedi.. ben en az 5,5 ay gibi beklemek istiyorum..

Benimki de dönmüyor kafa ve bacakları aynı amda kendine çekip doğrulmak istiyor ve sürekli bu Hareketi yapıyor uyanır uyanmaz bile ilk yaptığı şey kafasını Yerden kaldırıp kalkmak ama dönmek yok henüz dönemedi ellerinden tutarsan zaten hemen oturma pozisyonuna geçiyor doktor kucağınızda oturabilir dedi bende oturuyorum valla başka türkü durmuyo çocuk çok uzun değil ama oturuyor kucağımda destekli

Bhepanthol pisil kreminden kullanabilirsin guzel nemlendiriyor.

Donmesi her bebegin farkli 7i ayda bile anca donen bebekler varmis cokta takmamali.bizimkide hep oturmak istiyo. Mecbur oturtuyorum cunku artik dayanamiyorum cok yoruluyorum hele aglamaya baslayinca bunaliyorum iyice

Bebe yağı kullanma demişti dr bize kuruturmuş. Losyon kullan birde hergün sürme. Ben 2 günde 1 yıkıyorum mesela yıkafıktan sonra sürüyorum

Ya kızlar şimdi trend konularda bi konu okudum. Eşimle çok üzüldük ve sinirlendik. Eşim diyorki bizim de kızımız var bi öksürüğüne uykumuz kaçıyor, sonra elin oğlu gelsin eziyet etsin çeker vururum topuklarından bi güzel de döverşm
Rabbim evlatlarımızın şansını da bahtını da güzel eylesin. Hep Allah korkusu olan iyi kalpli insanlar olsun hayatlarında ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…