2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz 3 aydan sonra kucakta sırtını bize dayayarak oturur pozisyonda tuttuk. Bayadırda kucakta destekli oturuyor. Son 1 haftadır mesela yastığa koyduysam kendini kaldırıyor resmen. Oto koltuğunda da öyle. Salı kontrolümüz var bakalım ne dicek dr koltukta destekli oturtmaya

Rulo havlu hareketiyle bizde 10dk durmayi basaramiyoruz hemen agliyo max 5dk bazen daha az oyalamays calissamda olmuyo ya kucakciyiz bizde aynen bizi tarif etmissin canim:)) biz de dönmedik henüz sadece sag sol o kadar

Aminn canim insallah

Kızlar tüm mesajları okuyamıyorum bu rulo kağıt mevzusu nedir neresine rulo koyuyorsunuz merak ettim

Kızlar nasılsınız insallah tüm annelerimiz ve bebislerimiz iyidir cok giremiyorum ama bugün 1 tane kavanoz mama aldım 4. Aydan itibaren olan 1-2 kşık verdim hafiften tatmalara baslatmayı düsünüyorum şeker ve tuz olmadan ve katkı maddesi olmadan tabi ki.sizler basladınız mı tattırmalara

Benimki de dönemiyor ki tombişliktrn bence bilmiyormuş yüzüstü koyunca yay gibi gerilip ağlıyor alın beni diye, yatırınca kafayı kaldırıyor baya baya kalkıyor oturmak için erken benimkine daha

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı kızları hele hiç boş bırakmamalı annesine herşeyi anlatmalı en azından kaçak köçek işlere hiç girmemeli yalnış insanları bulmasın

Canım şampuanını , sabununu değiştir.çok dar kıyafetler giydirme.

Az derken kaç aylık kaç kilo

Az derken kaç aylık kaç kilo
Canım 35haftalık dogdu 2700 dogmustu 4.5 aylikken 5900 du kilo doktor elindeki cizelgeye gore soyluyor kiloyu biz hep 25 persentilde gittik bu zamana kadar hep iyi diyordu son gittigimizde boy 25 persentilde devam ederken kilo 10 persentile dusmus yani 6200 olmasi gerekirken 5900 olmusuz oyuzden az diyor simdi bu hafta yine kontrolumiz var 5ay 10 gunluk olucak pazartesi saglik ocaginda 6425 gram cikti mama takviyesi alan bebege gore az dedi ebe 500gram almis 1ayda icse daha iyi alicak ama hic istah yok uyku iyice berbar oldu gunduzleri 10 dk zor uyuyor ginde 2kere oda dun tam 13 saat uyumadi dismi cikariyor bilmiyorum

Bizim vaktinde doğdu ama biraz küçük 2730 4 aylık kilosu 5800 dü bide mama veriyorum yese daha çok vericem ama bizim doktor zorlama ne kadar yerse dedi ben en fazla 6 kere besleyebiliyorum çocukta iştah yok ya 4 kes gündüz 2 kez gece öğünler 100-120 arası değişiyo tabi her bebek farklı ama kaç içmesi gerekiyormuş onu söylediler mi

Amiiin

Dün bebeğim ne gündüz ne akşam uyumak bilmedi. Yatırınca agliyor. Uykumu alamayınca bana sinir basıyor. Dün yavruma çok bağırdım( sözde bağırmayan anne olacaktım. Kızdıkça daha çok ağladı tabi. Işe gittiğim günlerde de hiç sabrım olmuyor. Hemen sinirlenip kızıyorum. Uykusuz annelere Rabbim güç versin. Ben 1 güne tahammül edemedim uykusuz. Çok üzülüyorum yavruma. Daha çocuğa hazır değilmişim dedim. Sonra hemen sustum. Sanki yavrum aklımı okuyor hissediyor diye. Ağlasam tüm yaptiklarim telafi olur mu? Benim ailem bana hiç bağırmadı hiç dövmedi. Ben niye böyle bir anne oldum((

Canim uYkusuz oldugun icin biraz sinirlerin bozulmus senin sinirlendigin zaman bebegi esine ver biraz sakinles baska bi odaya gidip calisiyosun bide esin biraz baksin yada aileden birileri sen yat biraz benim bebis de öyle bu gece kac kez kalktm ugrastm uyutmaya hatrlamiyorum bile üzülme kötü bi anne degilsin sadece yoruldun sinirlerin bozuldu anneligini yargilama lütfen

Peki yumurta çatlamadan adet olunabiliyor mu ki ?
Yumurta catlamazsa kist olur. Bazen buyumez kucuk kucuk kistler olur polikistik dedigimiz, bazen buyur çatlamaz tek kist olur.
Yumurta çatlarsa -ki genelde çatlar- döllenirse bebek olur, döllenmezse çatladigi günden 14 gün sonra regl olursun.

Gunaydin kizlar biz bayadir oturuyoruz size hayret ettim nasil tutuyorsunuz ki oturtmadan benim cadı durmaz bide dün yan yatirdim bi baktim yuz ustu donmus misil misil uyuyor ayaklar yakalaniyor gulucukler tavan yapti ve en onemlisi anne diyo

Ben de elme ve havuc suyu baslamak istiyorum ama nasil yapmak gerek.3 gun ara vererek mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…