- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Canim facete emzirme sanati grubuna uye olabilirsin yardimci oluyolar. Pes etme bir damla bile sut varsa umut vardir. Bol bol emzir, emzirirken yalniz ol kv gelmesin. Insallah emdikce artacaktir.Bi sorum olacak hanimlar ben ssezeryanla dogum yaptim erkn oldugundan kizimin agzi miniicikti gogus ucumda yoktu vs emziremedim sagip verdim ilk 3 ay sutumu biberona alistigi icin hergun emzirmeyi denedim bu 3 ayimi aldi sonunda emzirdim 1 ay boyunca fakat disleri kasindigindanmi nazardanmi bilemedim ( kv ben ezmirirken cat die odaya girip emiyomu emiyomi die gicik gicik gereksiz davrandigi gun kiz cildirio bida emziremiodum )) elle sıkılan sagma pompam vardi artik sagilmiyo onunlada gogusum hemn firliyo tutmuyo sagamiyordum bu yuzden sutum iyice azaldi 2 ayda boyle sıkinti yasadim simdi kiz 6 aylik oldu elimle sagmaya calissamda damla damla geliodu kasikla olsun veriodum ilk baslarda da zaten 60 cc en fazla sut cikiodu benden gunde 4 5 defa 30 cc 60 cc het sagmamda cikiodu biraz dolayladim ama sorum su simdi yeniden zorda olsa emzirmye calisiyorm sizce bu sekilde sutum eskisi gibi cogalirmi bilen varmi yada yasayan
Blw usulu fincanla ver icsin :))) Zor iş şu bebeler birseyi seviyorsa digerini sevmiyorlar. Ben meyve suyu yerine rendeleyip kasikla veriyorum hem posasini yemis oluyor hemde suyunu kabizlik riskide azalmis oluyor. 8.ayini bekliyorum meyve sulari icin o sirada suda icmeye alisacak oylelikle belki biberona degilde sulukla verirsin icer.Kızlar benim oğlum biberon almıyor ne yapacam bilmiyorum aventin ve bebedorun biberonu diliyle ittiriyor öğürüyor:)
Kaşıkla yiyip içmek istiyor.
Emiyor beni daha çok şükür..emzik alıyor.
Meyve suyu falan vermek istiyorum artık..
Önerisi olan var mı.Nasil alsitiracam biberona
Tekrar gecmis olsun canımBiz hastaneden dönüyoruz kızlar perşembe tekrar görmek istedi dr ciğerleri dinlicek hava ve antibiyotige devam o güne kadar
Bizimki joie mimzy çok memnunuz. Diğeri hakkında bilgim yok canımSelam kızlar. Hasta olan bebişlere geçmiş olsun hemen iyileşsinler inşallah. İlk dişi çıkanlarında gözleri aydın olsun ve pirinç gibi uzun ömürlü dişleri olsun. Bende mama sandalyesi konusunda karar veremedim hiç. Aşağıdaki 2 model arasında kaldık. Dün baya inceledik. Hangisni önerirsiniz kullanan arkadaşlar?
https://www.e-bebek.com/brevi-convivio-mama-sandalyesi-p-brv-281-553/
https://www.e-bebek.com/joie-mimzy-lx-mama-sandalyesi-p-joi-h1013cadnm003/
Bunun aynısını dışarıda bir bebek mağazasında gördüm. 350 dedi 300e veririm dedi. Fırsatın varsa bebek mağazalarını dolaş. Tek kaldığı için o fiyat oluyormusSelam kızlar. Hasta olan bebişlere geçmiş olsun hemen iyileşsinler inşallah. İlk dişi çıkanlarında gözleri aydın olsun ve pirinç gibi uzun ömürlü dişleri olsun. Bende mama sandalyesi konusunda karar veremedim hiç. Aşağıdaki 2 model arasında kaldık. Dün baya inceledik. Hangisni önerirsiniz kullanan arkadaşlar?
https://www.e-bebek.com/brevi-convivio-mama-sandalyesi-p-brv-281-553/
https://www.e-bebek.com/joie-mimzy-lx-mama-sandalyesi-p-joi-h1013cadnm003/
Ben alıştırma bardağı aldım. Biberonda öğüten çocuk onda biberon ucuyla su içiyor. Ben 7 biberon aldım almayıp ogurunce vazgeçtim. 5ayda ek gıdaya başladım. Kaşıkla yeti seviyor. Biberon ucunu ısırarak su içiyor arada emiyor. Alışmazsa alışmaz dediler baba bende öyle diyecegim:))Kızlar benim oğlum biberon almıyor ne yapacam bilmiyorum aventin ve bebedorun biberonu diliyle ittiriyor öğürüyor:)
Tıpkı benimkini anlatmamışsın canım.çalışmaya başlayacağım ne yapacağım bilemedim.süt sağıp koysam biberonla içmeyecek.ne yedireceğim.nasıl yedireceğim bilemedim.emzik almıyor biberon emmiyor.kusacak resmenKızlar benim oğlum biberon almıyor ne yapacam bilmiyorum aventin ve bebedorun biberonu diliyle ittiriyor öğürüyor:)
Sagol canım bnmTekrar gecmis olsun canım
Bende rendeliyorun veriyorum elma muz falan amaBlw usulu fincanla ver icsin :))) Zor iş şu bebeler birseyi seviyorsa digerini sevmiyorlar. Ben meyve suyu yerine rendeleyip kasikla veriyorum hem posasini yemis oluyor hemde suyunu kabizlik riskide azalmis oluyor. 8.ayini bekliyorum meyve sulari icin o sirada suda icmeye alisacak oylelikle belki biberona degilde sulukla verirsin icer.
Bende öyle diyeceğim sanirim bakalım biraz daha büyüyünce heves edip alır belki..Ben alıştırma bardağı aldım. Biberonda öğüten çocuk onda biberon ucuyla su içiyor. Ben 7 biberon aldım almayıp ogurunce vazgeçtim. 5ayda ek gıdaya başladım. Kaşıkla yeti seviyor. Biberon ucunu ısırarak su içiyor arada emiyor. Alışmazsa alışmaz dediler baba bende öyle diyecegim:))
Emziği alıyor benimki biberonu almıyor enterasan bir bebek bu yaa..Tıpkı benimkini anlatmamışsın canım.çalışmaya başlayacağım ne yapacağım bilemedim.süt sağıp koysam biberonla içmeyecek.ne yedireceğim.nasıl yedireceğim bilemedim.emzik almıyor biberon emmiyor.kusacak resmen
Insallah ya canm.sıkılıyo emziremeyinceCanim facete emzirme sanati grubuna uye olabilirsin yardimci oluyolar. Pes etme bir damla bile sut varsa umut vardir. Bol bol emzir, emzirirken yalniz ol kv gelmesin. Insallah emdikce artacaktir.
ama onlar icin erken asitli ya su anda verme onlari elma armut havuc suyu ver. Sen de alistirma bardaklarindan al bakalim belki onunla icer canim. Bi deneBende rendeliyorun veriyorum elma muz falan ama
Mandalina portakalda rendelesek oluyor mu
Bardakla içmek için deli oluyor zaten
mandalina portakal asitli gidaymis pişik yapabiliyormus genelde 1 yastan sonra oneriliyormusBende rendeliyorun veriyorum elma muz falan ama
Mandalina portakalda rendelesek oluyor mu
Bardakla içmek için deli oluyor zaten
6 aya girmedik ben oturtuyorum zaten destekli kucagindada oturmuyor mu canim. Saatlerce oturmayacak ki kisa kisa oturtacaksin .Bugün 5.ay kontrolümüz vardı kızımın kilosu 6300 olmuş geçtiğimiz aydan buyana 250 gram almış..doktor az buldu idrar tahlili yaptık sonucu bekliyoruz inşallah bişi yoktur yavrumda...elma suyu armut suyu ve yoğurda başlıcaz bakalım inşallah kilo alır kızımda...14ocakta mama sandalyesıne oturtabılırsın dedi...daha çocuk dönmüyor bile bana erken geldi..6ayluk bebek mama sandalyesınde oturur mu ??? Oturtan var mı kuzlar...mama sandalyesi tavsiyesi var mı memnun olanlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?