2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim facete emzirme sanati grubuna uye olabilirsin yardimci oluyolar. Pes etme bir damla bile sut varsa umut vardir. Bol bol emzir, emzirirken yalniz ol kv gelmesin. Insallah emdikce artacaktir.

Biz hastaneden dönüyoruz kızlar perşembe tekrar görmek istedi dr ciğerleri dinlicek hava ve antibiyotige devam o güne kadar

Kızlar benim oğlum biberon almıyor ne yapacam bilmiyorum aventin ve bebedorun biberonu diliyle ittiriyor öğürüyor:)
Kaşıkla yiyip içmek istiyor.
Emiyor beni daha çok şükür..emzik alıyor.
Meyve suyu falan vermek istiyorum artık..
Önerisi olan var mı.Nasil alsitiracam biberona

Blw usulu fincanla ver icsin :))) Zor iş şu bebeler birseyi seviyorsa digerini sevmiyorlar. Ben meyve suyu yerine rendeleyip kasikla veriyorum hem posasini yemis oluyor hemde suyunu kabizlik riskide azalmis oluyor. 8.ayini bekliyorum meyve sulari icin o sirada suda icmeye alisacak oylelikle belki biberona degilde sulukla verirsin icer.

Bizimki joie mimzy çok memnunuz. Diğeri hakkında bilgim yok canım

Bunun aynısını dışarıda bir bebek mağazasında gördüm. 350 dedi 300e veririm dedi. Fırsatın varsa bebek mağazalarını dolaş. Tek kaldığı için o fiyat oluyormus

Ben alıştırma bardağı aldım. Biberonda öğüten çocuk onda biberon ucuyla su içiyor. Ben 7 biberon aldım almayıp ogurunce vazgeçtim. 5ayda ek gıdaya başladım. Kaşıkla yeti seviyor. Biberon ucunu ısırarak su içiyor arada emiyor. Alışmazsa alışmaz dediler baba bende öyle diyecegim:))

Tıpkı benimkini anlatmamışsın canım.çalışmaya başlayacağım ne yapacağım bilemedim.süt sağıp koysam biberonla içmeyecek.ne yedireceğim.nasıl yedireceğim bilemedim.emzik almıyor biberon emmiyor.kusacak resmen

Bu sabah haberlerde izledim kanım dondu

Gaziantep'te Kemal Köker caddesindeki 100'üncü Yıl Parkında bir çantanın içinde buz kalıbıyla birlikte bir bebek cesedi bulundu.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri cesedin birkaç aylık bir kız bebeğe ait olduğunu tespit etti.

Yapılan ilk incelemelerde, talihsiz bebeğin vücudunda kesik, kırık ve morluklar olduğu görüldü.

Cenaze adli tıpa kaldırıldı. Burada yapılan otopside bebeğin 5 aylık olduğu ve 3 gün önce öldüğü belirlendi.

Korkunç olayda talihsiz bebeğin nasıl ve kimler tarafından katledildiği güvenlik kameraları incelenince ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası ve mobese kayıtlarını inceleyen polis olayla ilgili olarak biri kadın 3 Suriyeliyi gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamada çocuğun annesi, ilk eşinden olan bebeğin çok ağladığı için ikinci eşi tarafından dövülerek öldürüldüğünü itiraf etti.

Kızlar mama sandalyesi olarak baby hope öneriyorum.çok sağlam ve çok kullanışlı.önü tepsili.çıkar yıka yani.6 kademe ayarlı.her türkü masa yüksekliğine ayarlanır.hafif yatış pozisyonu da var.altında oyuncak sepeti var.ayaklığı var.tekerlekli.sabitlenebiliyor.çok sağlam bişey.sitesinde 279 lira

Bende rendeliyorun veriyorum elma muz falan ama
Mandalina portakalda rendelesek oluyor mu
Bardakla içmek için deli oluyor zaten

Bende öyle diyeceğim sanirim bakalım biraz daha büyüyünce heves edip alır belki..

Emziği alıyor benimki biberonu almıyor enterasan bir bebek bu yaa..
InşaaAllah alışır canım çalışan bir bayansın kurtarıcı o biberronlar.
Ben sonuçta evdeyim.

Bugün 5.ay kontrolümüz vardı kızımın kilosu 6300 olmuş geçtiğimiz aydan buyana 250 gram almış..doktor az buldu idrar tahlili yaptık sonucu bekliyoruz inşallah bişi yoktur yavrumda...elma suyu armut suyu ve yoğurda başlıcaz bakalım inşallah kilo alır kızımda...14ocakta mama sandalyesıne oturtabılırsın dedi...daha çocuk dönmüyor bile bana erken geldi..6ayluk bebek mama sandalyesınde oturur mu ??? Oturtan var mı kuzlar...mama sandalyesi tavsiyesi var mı memnun olanlar??

6 aya girmedik ben oturtuyorum zaten destekli kucagindada oturmuyor mu canim. Saatlerce oturmayacak ki kisa kisa oturtacaksin .
Mama sandalyesine gelince nasil birsey dusundugune bagli ucuzlarindan diyorsan ben n11 den aldim marka yok ama e bebeginkine benziyor cok kullanisli su anlik kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…