2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

99 tl minderide var N11 den aldik. Havuc yedi bugun yogurt ve meyve yedi devamini aradi hatta tabaga eliyle daldi elinden de almadim.kendi eliyle yedi bende kameraya aldim :)

biz 6.300gr olduk ben 4 aldim bence 4+ al sen bacaklarini sıkıyo bile prima kadar ince degil azcik kalin ondan. Birde deneme paketleri var onlu ben 3 numara aldim denedim cok ufakti oyle 4u aldim

Mama sandalyemız bizimde var ama ben henüz tam oturtmadıgım icin cıkarmadım vile posetinden.seninki ne kadarlık oldu canım bizim tam 5 ay
Haftaya 6.ayimiza girecgiz insallaj canim. Ben bile yeni yeni oturtmaya basladim.

Benimkide bundan minderli sekilde aldim masaya tam denk geliyor bence cok kullanisli ben memnun kaldim acikcasi. Blw icinde hep bu sandalyeleri öneriyorlar birde
arkadaslar, bebeği mama sandalyesinde kac dk oturtabilirim? yarim saat dursa beli agrir mi acaba
cok yarim saat canim ben 15 dk max. Oturtuyorum su an icin. 6ayi doldurursa ancak yarim saate cikarabilirim. Cunku öne egiliyorlar ben yanlarina battaniye koyuyorum otururken tam doluyor yani beli

Kızlar ben mastit mi oldum naptım ya ateşim çıkıp dıruyor heryerim kırılıyor ve mememde şişlik var acıyır çok

Kızlar ben mastit mi oldum naptım ya ateşim çıkıp dıruyor heryerim kırılıyor ve mememde şişlik var acıyır çok
Hemen emzirmeye calis emmezse sag sutunu sicak dus al yine oyle nalet bisey ki sutu sagmaktan yada emzirmekten baska caren yok canim ve bol su ic

Atesin yuksekse acile git canim benim de oyle baslamisti 40 a kadar cikti atesim. Gogsum tas gibi oldu oglum ememedi hastane pompasi ile sagdim. Hemen mudahale et ilerlemeden, mastit cok kotu bisey

Aynen canım belirtiler onu gösteriyor
Duşa gir şiş olan kısma masaj yap acmaya calış bebeği emzirirken de ov orası acılsın cok gecmiş olsun parol iç bide onun agrısı cok kötü oluyo ya

Teşekkür ederim hepinize çok kötüyüm kolumu kaldıramıyorum bir de anlayışsız koca var başımda allah ıslah etsin
Canim sicak uygulama eger gogus ucu yarasindan dolayi olduysan oradaki bakterileri daha da azdiriyor. Dusta ilik su tutup tarakla tara. Mutlaka emzir ve sag. Tekrar yazmak istedim cunku ben cok cektim mastitten Allah bir daha yasatmasin. Eger bosalmazsa gogsun cerrahi mudahale uygulaniyor. Mutlaka onlem al esine de anlat durumun ehemmiyetini.

Emzirdim emiyor sıkıncada süt çıkıyor içinde şiş yerler var ve ucu da beyazlamış acıyor çok ucundaki yaradan oldu demekki yarın sağlık ocağına gitsem olur herhalde

Al_pi aklimdaki tum sorulari tek mesajla cevaplamissin :) ben de o mama sandalyesinden alacagim sanirim. Molfix i de denemek istiyorum netten toplu siparis edecektim ama numarasi konusunda kararsizdim. Bebislerin kilosu yakinmis ben de 4 alayım o zaman.

Sağolasın canım tek mesajda halletmişsin hakikaten:))

10lu pakete bir bakayım yarın bulamazsan 4+ alırım çünkü yeni prima aldım bie paket 40 tane var içinde o bitince geçeceğim.
Annemlerin yanındayım zaten hala mama sandalyesini seninkinden alayım diyorum yorumlarda da bebeğiniz hareketliyse sağlam bişey alın diyorlar.hareketli tamam da o kadar da değil deviremez herhalde

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah işe yararda toparlar hemen. Dualarım tüm hasta bebişlere

Ne icin burdayiz amaç yardımlaşma
Benim kizim cok hareketli bir bebek ama mama sandalyesine oturunca şu an keşif yapiyor egiliyor ayagini topluyor oyuncaklariyla masada oynuyor ama kimildamiyor bile masa. Ben cok baktim cok arastirdim ve internetteki butun fenomen annelerin bebek sandalyesi bu tip hic kimsede ozellikli görmedim alan da pisman olmus portatif diye masaya tam denk geliyor diye bunu almis.
Bende bunu tercih ettim herkesin kendi karari sadece alacaklara kararsizlara memnun oldugumu bildirmek istedim

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah işe yararda toparlar hemen. Dualarım tüm hasta bebişlere
İnşallah canım cok teşekkür ederim Rabbim tüm bebişlere acil şifalar versin inşallah
Bu arada diş sıkıntımızla çakıştı hastalık cok huzursuzlaştı elini agzına götürüyo hırslanıyo iyice cıldırıyo kızımda zor cıkarmıştı dişlerini

@balinmaz canim sen bebeginin uykusunu 2'den 12'ye nasil cektin? Bizimki 12'den 2'ye geriledi de.. 2'den once uyutunca gunduz uykusu gibi uyaniyor.

Bi sorum olacak hanimlar ben ssezeryanla dogum yaptim erkn oldugundan kizimin agzi miniicikti gogus ucumda yoktu vs emziremedim sagip verdim ilk 3 ay sutumu biberona alistigi icin hergun emzirmeyi denedim bu 3 ayimi aldi sonunda emzirdim 1 ay boyunca fakat disleri kasindigindanmi nazardanmi bilemedim ( kv ben ezmirirken cat die odaya girip emiyomu emiyomi die gicik gicik gereksiz davrandigi gun kiz cildirio bida emziremiodum )) elle sıkılan sagma pompam vardi artik sagilmiyo onunlada gogusum hemn firliyo tutmuyo sagamiyordum bu yuzden sutum iyice azaldi 2 ayda boyle sıkinti yasadim simdi kiz 6 aylik oldu elimle sagmaya calissamda damla damla geliodu kasikla olsun veriodum ilk baslarda da zaten 60 cc en fazla sut cikiodu benden gunde 4 5 defa 30 cc 60 cc het sagmamda cikiodu biraz dolayladim ama sorum su simdi yeniden zorda olsa emzirmye calisiyorm sizce bu sekilde sutum eskisi gibi cogalirmi bilen varmi yada yasayan

Çogalır tabiki sen yeter ki emzir. Ama artik daha az emmek istiyorlar bir de ek gıdaya geçince. Bu yuzden ozellikle gece, yada uykuluyken , yalnizken ve karanlik ortamda emzir. İlgisini cekecek seyler olmasin. Gerekirs3 kilitle kapini ,
Manuel pompa sagmiyorsa icindeki pilastik tipa eskimis yirtilmis zarar gormus olabilir. Vakumlari cok guclu onlarin geri atmasi tuhaf geldi.

hadiya kötü zamana denk gelmiş. Yalnız şu dikkatimi çekti. Diş çıkaracak her bebek o dönem hasta oluyor. Toparlasın inşallah bir an önce kuzucuk

hadiya kötü zamana denk gelmiş. Yalnız şu dikkatimi çekti. Diş çıkaracak her bebek o dönem hasta oluyor. Toparlasın inşallah bir an önce kuzucuk
Aynen canım bnmde dikkatimi cekti artık daha hassas olduklarından mu nedir ama bizimki bi tür mikropmuş bebeği bi öpüyolar bn annesiyim öyle öpmemişimdir inan yani bişey de denmiyo deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…