Canım tekerleklerde sabitleme var.öyle olunca sıkıntı olmuyor.Mama sandalyesi tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Dün e bebekte indirim vardı chicco nun 299 tl ye düştü sabah 8e kadar ama kaçırdım bugün baktım yine 399 tl. Cam diye bir marka gördüm ama hic duymadım için tereddüt ettim güzele benziyor.. Tekerlekli olanlar kullanışlı mı? Aşırı kararsizim
6 saatte bir yarim fitil 4 saatte bir calpol bi cay kasigi verebilirsin demisti dr bana. Ama @kelebek19 arkadasimizin kizininda atesle hastaneye yatti 4 gece kaldi enfeksiyon vardi. 39dan düşmüyorsa mutlaka cocuk hastanesine gotur
Bize ateş cıkarsa antibiyotige başla dedi yazmıstı dr muz bu gece ateşlendi ve ben başladım antibiyotige aynı şekilde balgam kusuyo öksürüyo Allah yardımcınız olsun sizinde acil şifalar diliyorum inşallah gecmiş olsunBizde aynı sekildeyiz ventolin şurup verdi ama alerji yaptı yüzü kizardi sonra ventolin nebul verdi ama bi gün iyiyse ertesi gün hırlıyor balgam kusuyor resmen çok zor pazartesi tekrar götüreceğim kontrole gel demişti
Ateşlenirse ver demişti canım bize dr hırıltı cok bizde dışardan cok rahat duyuluyo başladım ben şimdi dr ne diyosa onu yap canım biz 1günün içinde böyle olduk öksürüyodu bi aydır ama cocuk böyle degildi hemen indi göğüseGeçmiş olsun.antibiyotik kullanıyor musunuz.bugun bizde doktordaydık.oksuruyor.doktor antibiyotik verdi.icirmek istemediğimi söyleyince.hirilti var daha ciğerler e inmeden başlasan iyi olur a istersen .2 gün bekle dedi. Siz kullanıyor musunuz antibiyotik.bilemedim başlasam mi
Canım cok gecmiş olsunYasadigim ilde 2 tane hastane var biri devlet biri ozel ikisi de berbatcocuk doktoru da mesai saati disinda yok. Size fitil tahlil yapilinca mi verilmisti?
Mama sandalyesi tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Dün e bebekte indirim vardı chicco nun 299 tl ye düştü sabah 8e kadar ama kaçırdım bugün baktım yine 399 tl. Cam diye bir marka gördüm ama hic duymadım için tereddüt ettim güzele benziyor.. Tekerlekli olanlar kullanışlı mı? Aşırı kararsizim
Çok zor valla sizede çok geçmiş olsun hemen iyileşir bebişlerimiz inşallahAteşlenirse ver demişti canım bize dr hırıltı cok bizde dışardan cok rahat duyuluyo başladım ben şimdi dr ne diyosa onu yap canım biz 1günün içinde böyle olduk öksürüyodu bi aydır ama cocuk böyle degildi hemen indi göğüse
Çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin inşallah
Cam campione mama sandalyesi aldim gecen hafta. Cok memnunum. Yatar pozisyonu var. Oturmak zorunda kalmiyor. Yemek yemese de uzerinde oyalaniyor. Ayrica pba free ve çin malı degil. Dusunebilirsin.
Ben oğlumda kullandım şimdi kızıma kullancam cok menunum düşme riski falanda yok..tavsiye ederimHasta meleklerimize şifa diliyorum
Arkadaşlar , kayınvalidemin ve annemin evine de mama sandalyesi alacağız (haftada 1 er gün gidiyoruz ama blw için almak istiyorum) ucuz bişeyler baktım.
E bebek baby plus marka bu sandalyeyi kullanan var mı? Kullanıcı yorumları çok olumlu ama size de sorayım dedim. Fiyatı 50 lira bu arada.
Yüksekliği nasıl canım masaya denk gelir mi?Ben oğlumda kullandım şimdi kızıma kullancam cok menunum düşme riski falanda yok..tavsiye ederim
Sagol canım inşallah sizde toparlarsınız inşallah bi an önce Allah ım acil şifalar versinÇok zor valla sizede çok geçmiş olsun hemen iyileşir bebişlerimiz inşallah
Masaya denk cnm hatta ön barı cıkıyor masayla birleştirebilirsinYüksekliği nasıl canım masaya denk gelir mi?
Gidip bakcm ama yine de sorayım:)
Çok saol:)Masaya denk cnm hatta ön barı cıkıyor masayla birleştirebilirsin
Bizim aşı ateşiydi canimYasadigim ilde 2 tane hastane var biri devlet biri ozel ikisi de berbatcocuk doktoru da mesai saati disinda yok. Size fitil tahlil yapilinca mi verilmisti?
329tl yerel 1 magazada indirimde.Tesekkur ederim tavsiyen icin :) evet bende onu almak istiyorum italyan üretimi sanirim ama hic duymadigim için tereddut etmistim.. Ne kadara almıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?