32 yaşındayım canim bana kalsa hemen bugün istiyorum ama eşim oğlan bir yaşına gelince belki diyorŞimdi okuyunca ilk bebişi olanlar ikinciyi düşünüyor musunuz ne zaman olması sizce mantıklı tabi yaşlarımızda önemli
Test yapmadın mi canım tiroid problemi var mi benim düzensizliğin sebebi oymuş meselaHadi ya ben de kızım 4 yaşına gelince yapmak istiyordum tabi şu an hamile değilsem
8-9 da çok fazla, e peşpeşe de olsa sürekli Doğum izninde olacağım
Problemim yok da hamilelik döneminde kullanıyordum ilaç. Doğumdan sonra da hep normaldi seviye.Endokrin doktoru devam et dedi ama çok ihmal ettim. Ondan olabilir doğruuuuuuTest yapmadın mi canım tiroid problemi var mi benim düzensizliğin sebebi oymuş mesela
Problemim yok da hamilelik döneminde kullanıyordum ilaç. Doğumdan sonra da hep normaldi seviye.Endokrin doktoru devam et dedi ama çok ihmal ettim. Ondan olabilir doğruuuuuupff bana yine endokrin yolları gözüktü
Saolasın canım
Benim hep tutarsız canım ne desem yalan olur yani polikistik over de var bendeasfarovski senin nasıldı kaç gündü döngülerin düzensizken? Test yapmadım bu arada sabah yapacağım ama hiç gebelik hissetmiyorum muhtemelen senin dediğinden ötürüdür
Doyuyordur. Benimki hala emiyor ama tek meme olduğu için yetmiyordu. 3 çeşit mama denedim içmedi. 5 aylıkken doktor tavsiyesiyle ek gıdaya basladik( kilo alımı çok azalmıştı ve sürekli parmak emiyordu. Meğer acliktanmis) çorbalarla başladık pürelere geçtik. Doktorum 6 aylık olunca kıyma ver dedi. Ben doktor artı çevreyi tecrübeleri okuduklarımı harmanlayıp ona gore düzen yaptım. Kıyma erken diye düşündüm. Kivi verdim yavruya. O da ayrı tezat aslinda:)) önce tavuk suyuna şehriye corbasi verdim. Tepki vermedi. Yarın kıymalı tarhana çorbası yapacağım bakalım. Ben pureden çatalla ezip vermeye geçtim. Ebemiz erken pür e yap dedi. Yavrum görebiliyor dinlemedim onu. Sabah kahvaltı öğlen meyve akşam pür e veya çorba. Her yemekten önce ya da sonra emmek istiyor, emziriyorum. Suyu ihmal emiyorum. Bugün parmak ağzından hiç çıkmadı hurmalı muhallebi verdim akşam. Ac olduğunda uyuyamıyor benimki. Sen bilirsin diyip doymadigini. Ac olsa belli eder. Ay doydu mu az yedi yok bende. Önceden bir çay bardağı yapıyordum çorbaları baktin gerisini istiyor 1 su bardağı hazırlıyorum artık. Bebiş bir buçuk çay bardağını yiyor aryanındı ben yiyorum:)) çok konustum:)) bebişim ve sen en iyisini bilirsiniz.Bu ek gıda konusunda herkes okadar farklı yaklasıyor kı bakıyorum başka yerlerden de bazıları kahvaltı ogle yemegı aksam yemegı yemeklere gecmıs bazıları 7,5 aya kadar sadece tek ögun tadım dıyor ben sabahları 3 gun tadınlık yumurta verdim bugun az labne verdım elma ya da armut puresı verıyorm bazı gunler ogleden sonra sebze corbası verdım pirinc unu vermıyorum bugun aksam ılk defa yulaf unuyla elmalı mama yedırdım bu bıle bana fazla geldi sanki midesını yormayım dıyorum bı taraftan da ac kalmasın dıyorum:/
Benimde ilacda kullanıyorum ama yok olmadım gecen ay bi oldm baska tık yokTest yapmadın mi canım tiroid problemi var mi benim düzensizliğin sebebi oymuş mesela
yok canım cok konusmadın:) walla benımkı cok degıısık bır kız doymuyor uyumuyor dedim ek gıdadada aynısı yıne uyumuyor saat bası kalkıp emıyor ya da mama yıyor çalıstıgım sabah 6da kalktıgım ıcın çok uykususuz ve yorgunum ben suan sadece corba olarak arada balkabagı kabak havuc patates corbası yaptım ya da pürelerını yedirdim ilk çocuk olunca bır de tıtızsen cok zorlanıyor insan öyle böyle buyuyecekler saglıklı olsunlar da artıkDoyuyordur. Benimki hala emiyor ama tek meme olduğu için yetmiyordu. 3 çeşit mama denedim içmedi. 5 aylıkken doktor tavsiyesiyle ek gıdaya basladik( kilo alımı çok azalmıştı ve sürekli parmak emiyordu. Meğer acliktanmis) çorbalarla başladık pürelere geçtik. Doktorum 6 aylık olunca kıyma ver dedi. Ben doktor artı çevreyi tecrübeleri okuduklarımı harmanlayıp ona gore düzen yaptım. Kıyma erken diye düşündüm. Kivi verdim yavruya. O da ayrı tezat aslinda:)) önce tavuk suyuna şehriye corbasi verdim. Tepki vermedi. Yarın kıymalı tarhana çorbası yapacağım bakalım. Ben pureden çatalla ezip vermeye geçtim. Ebemiz erken pür e yap dedi. Yavrum görebiliyor dinlemedim onu. Sabah kahvaltı öğlen meyve akşam pür e veya çorba. Her yemekten önce ya da sonra emmek istiyor, emziriyorum. Suyu ihmal emiyorum. Bugün parmak ağzından hiç çıkmadı hurmalı muhallebi verdim akşam. Ac olduğunda uyuyamıyor benimki. Sen bilirsin diyip doymadigini. Ac olsa belli eder. Ay doydu mu az yedi yok bende. Önceden bir çay bardağı yapıyordum çorbaları baktin gerisini istiyor 1 su bardağı hazırlıyorum artık. Bebiş bir buçuk çay bardağını yiyor aryanındı ben yiyorum:)) çok konustum:)) bebişim ve sen en iyisini bilirsiniz.
Son doğumdan en az bir sene geçmesi lazım diye biliyorum canım32 yaşındayım canim bana kalsa hemen bugün istiyorum ama eşim oğlan bir yaşına gelince belki diyor
Yok canim o yuzden tutunamamis degildir bende kullandigim halde dustu bi tanesi. Birde dusuk dozla basliyorz onun testi var yapiliyor gebelik ilerledikce ona gore doz arttiriliyor ve hangi genlerede pihtilasma oda onemli benim 3 gende vardi ama onemsiz genlerdeymis igne kullandim risk almamak icin kullanmasamda olurmus yani.Arkadaslar meraba. Birsey danisacagim yardimci olabilecek cikacakmi acaba? Gorumcemin 3 basarisiz tup bebek denemesi oldu. İlki tuttu sonra düştü. 2.de yumurta dollenmedi. En son yaptirdigida embriyo tutunamadi.. 2 ay önce gen testi yaptirmişlar eşiyle. Gorumcemde kan pıhtılaşması çıkmış. Muhtemelen tup bebeklerin tutmamasi bu yüzden. Ama hep clexane igne kullanmis bu donemde. Acaba düşük doz mu verildi diyoruz. Drlar kafalariba gore vermisler testsiz. Yakinda yine tup bebek denemeyi dusunuyor nasil bi yol izlemeli
Aventin pengueni iyi ben memnunum. Bizim ki içerken fırsattan istifade dişlerini de kaşıyor :)Suyu bebeklerınıze neyle ıcırıyorsunuz suyu cok sevıyor şuan bıberonla verıyorum ama bugun alıstırma bardagı alcam oglen Arasında hangısını alayım ne kullanıyorsunuz
Avent damlatmazlar güzelSuyu bebeklerınıze neyle ıcırıyorsunuz suyu cok sevıyor şuan bıberonla verıyorum ama bugun alıstırma bardagı alcam oglen Arasında hangısını alayım ne kullanıyorsunuz
Avent kullanıyorum. Severek içiyor. Alışması zaman aldı ama içmeyi ogrendi:))Suyu bebeklerınıze neyle ıcırıyorsunuz suyu cok sevıyor şuan bıberonla verıyorum ama bugun alıstırma bardagı alcam oglen Arasında hangısını alayım ne kullanıyorsunuz
wee nin alistirma bardagini almistim ama elinden alamıyorum,agliyor. o yuzden simdilik kasikla veriyorum.Suyu bebeklerınıze neyle ıcırıyorsunuz suyu cok sevıyor şuan bıberonla verıyorum ama bugun alıstırma bardagı alcam oglen Arasında hangısını alayım ne kullanıyorsunuz
Yok canim o yuzden tutunamamis degildir bende kullandigim halde dustu bi tanesi. Birde dusuk dozla basliyorz onun testi var yapiliyor gebelik ilerledikce ona gore doz arttiriliyor ve hangi genlerede pihtilasma oda onemli benim 3 gende vardi ama onemsiz genlerdeymis igne kullandim risk almamak icin kullanmasamda olurmus yani.
Raporlariyla hematologa gidip icini rahatlatabilir hangi dozu kullanmasi gerktigini ögrenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?