2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Her sabah değil ama haftada birkaç kez yarım yumurta sarısı bir çay kaşığı labne herobaby kahvaltılık tahıllı mama bir çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi arada buna tahin de karıştırıyorum suyla karıştırıp veriyorum hepsini yemiyor çeyrek kase bişey oluyor onu bile bitirmiyor, sebze çorbasını da veriyorum zeytinyağı koyup onu da hiç sevmiyor yoğurt seviyor çok ve de meyve bunları hep az az tabi daha yeni yeni başladık ama memesiz de durmuyoruz

Test yapmadın mi canım tiroid problemi var mi benim düzensizliğin sebebi oymuş mesela
Problemim yok da hamilelik döneminde kullanıyordum ilaç. Doğumdan sonra da hep normaldi seviye.Endokrin doktoru devam et dedi ama çok ihmal ettim. Ondan olabilir doğruuuuuu pff bana yine endokrin yolları gözüktü
Saolasın canım

asfarovski senin nasıldı kaç gündü döngülerin düzensizken? Test yapmadım bu arada sabah yapacağım ama hiç gebelik hissetmiyorum muhtemelen senin dediğinden ötürüdür

Doyuyordur. Benimki hala emiyor ama tek meme olduğu için yetmiyordu. 3 çeşit mama denedim içmedi. 5 aylıkken doktor tavsiyesiyle ek gıdaya basladik( kilo alımı çok azalmıştı ve sürekli parmak emiyordu. Meğer acliktanmis) çorbalarla başladık pürelere geçtik. Doktorum 6 aylık olunca kıyma ver dedi. Ben doktor artı çevreyi tecrübeleri okuduklarımı harmanlayıp ona gore düzen yaptım. Kıyma erken diye düşündüm. Kivi verdim yavruya. O da ayrı tezat aslinda:)) önce tavuk suyuna şehriye corbasi verdim. Tepki vermedi. Yarın kıymalı tarhana çorbası yapacağım bakalım. Ben pureden çatalla ezip vermeye geçtim. Ebemiz erken pür e yap dedi. Yavrum görebiliyor dinlemedim onu. Sabah kahvaltı öğlen meyve akşam pür e veya çorba. Her yemekten önce ya da sonra emmek istiyor, emziriyorum. Suyu ihmal emiyorum. Bugün parmak ağzından hiç çıkmadı hurmalı muhallebi verdim akşam. Ac olduğunda uyuyamıyor benimki. Sen bilirsin diyip doymadigini. Ac olsa belli eder. Ay doydu mu az yedi yok bende. Önceden bir çay bardağı yapıyordum çorbaları baktin gerisini istiyor 1 su bardağı hazırlıyorum artık. Bebiş bir buçuk çay bardağını yiyor aryanındı ben yiyorum:)) çok konustum:)) bebişim ve sen en iyisini bilirsiniz.

yok canım cok konusmadın:) walla benımkı cok degıısık bır kız doymuyor uyumuyor dedim ek gıdadada aynısı yıne uyumuyor saat bası kalkıp emıyor ya da mama yıyor çalıstıgım sabah 6da kalktıgım ıcın çok uykususuz ve yorgunum ben suan sadece corba olarak arada balkabagı kabak havuc patates corbası yaptım ya da pürelerını yedirdim ilk çocuk olunca bır de tıtızsen cok zorlanıyor insan öyle böyle buyuyecekler saglıklı olsunlar da artık

Arkadaslar meraba. Birsey danisacagim yardimci olabilecek cikacakmi acaba? Gorumcemin 3 basarisiz tup bebek denemesi oldu. İlki tuttu sonra düştü. 2.de yumurta dollenmedi. En son yaptirdigida embriyo tutunamadi.. 2 ay önce gen testi yaptirmişlar eşiyle. Gorumcemde kan pıhtılaşması çıkmış. Muhtemelen tup bebeklerin tutmamasi bu yüzden. Ama hep clexane igne kullanmis bu donemde. Acaba düşük doz mu verildi diyoruz. Drlar kafalariba gore vermisler testsiz. Yakinda yine tup bebek denemeyi dusunuyor nasil bi yol izlemeli

Yok canim o yuzden tutunamamis degildir bende kullandigim halde dustu bi tanesi. Birde dusuk dozla basliyorz onun testi var yapiliyor gebelik ilerledikce ona gore doz arttiriliyor ve hangi genlerede pihtilasma oda onemli benim 3 gende vardi ama onemsiz genlerdeymis igne kullandim risk almamak icin kullanmasamda olurmus yani.
Raporlariyla hematologa gidip icini rahatlatabilir hangi dozu kullanmasi gerktigini ögrenebilir

Suyu bebeklerınıze neyle ıcırıyorsunuz suyu cok sevıyor şuan bıberonla verıyorum ama bugun alıstırma bardagı alcam oglen Arasında hangısını alayım ne kullanıyorsunuz

Suyu bebeklerınıze neyle ıcırıyorsunuz suyu cok sevıyor şuan bıberonla verıyorum ama bugun alıstırma bardagı alcam oglen Arasında hangısını alayım ne kullanıyorsunuz
Aventin pengueni iyi ben memnunum. Bizim ki içerken fırsattan istifade dişlerini de kaşıyor :)

Avent kullanıyorum. Severek içiyor. Alışması zaman aldı ama içmeyi ogrendi:))

wee nin alistirma bardagini almistim ama elinden alamıyorum,agliyor. o yuzden simdilik kasikla veriyorum.

Sagol canim. O sebeple düştüler diye düşünüyoduk bizde. Nasip tabi birazda. İnşallah onunda olur 9 yillik evli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…