- 8 Temmuz 2017
- 700
- 2.181
- 113
İkea antilop mama sandalyesi ve minderi canım tavsiye ederimBende yürütec almayacam karsiyim da Bu ara kuvetinin içinde duruyor battaniye koyduk 15 dakka falan da olsa içinde duruyor ben tek birakamiyorum zaten düşer devrilir diye daha tam oturamiyir yarın 6 ayı dolacak. Mama sandalyesi alicam ama karar veremedim hem iyi birsey olsun istiyorum hemde içinde oturmak istemezse boşa para vermiş olmanın pismanligi olmasın istiyorum kararsizim sen ne aldın canım mama sandalyesi
Canım ıkea antilop mama sandalyesi ve minderi tavsiye ederim kullanışlı hafif ucuzBende yürütec almayacam karsiyim da Bu ara kuvetinin içinde duruyor battaniye koyduk 15 dakka falan da olsa içinde duruyor ben tek birakamiyorum zaten düşer devrilir diye daha tam oturamiyir yarın 6 ayı dolacak. Mama sandalyesi alicam ama karar veremedim hem iyi birsey olsun istiyorum hemde içinde oturmak istemezse boşa para vermiş olmanın pismanligi olmasın istiyorum kararsizim sen ne aldın canım mama sandalyesi
Bizim 4.5 yas farki var bnce ya 8-9 yas fark yada pespese olmali kizim psikolojikmen cok yiprandi üzülüyorum bende bu duruma aglama krizlerimiz varŞimdi okuyunca ilk bebişi olanlar ikinciyi düşünüyor musunuz ne zaman olması sizce mantıklı tabi yaşlarımızda önemli
Benim eltimin var biri dört biri bir buçuk yaşında onlarda da sıkıntı var kıskançlık hep oluyor galiba 8-9 yaş fark biraz bana fazla gibi ben şu an 30 yaşımdayım ben beş yaş fark iyi gibi düşündüm ama demekki oda çözüm olmuyorBizim 4.5 yas farki var bnce ya 8-9 yas fark yada pespese olmali kizim psikolojikmen cok yiprandi üzülüyorum bende bu duruma aglama krizlerimiz var
Hadi ya ben de kızım 4 yaşına gelince yapmak istiyordum tabi şu an hamile değilsemBizim 4.5 yas farki var bnce ya 8-9 yas fark yada pespese olmali kizim psikolojikmen cok yiprandi üzülüyorum bende bu duruma aglama krizlerimiz var
Büyük cocuk ve anne yipraniyo iste o yas farkindada düsünüp tasinip karar verirsiniz hayirlisi olsun insallahBenim eltimin var biri dört biri bir buçuk yaşında onlarda da sıkıntı var kıskançlık hep oluyor galiba 8-9 yaş fark biraz bana fazla gibi ben şu an 30 yaşımdayım ben beş yaş fark iyi gibi düşündüm ama demekki oda çözüm olmuyor
Yas müsaitse beklenebilir cidden 4yas sendromu denen bisey var suan kizim cok etkilendi simdi diyoruz esimle ya pespese olsaymis diye suan üstesinden gelmeye calisiyoruz pedagog destegi alicaz bakalmHadi ya ben de kızım 4 yaşına gelince yapmak istiyordum tabi şu an hamile değilsem
8-9 da çok fazla, e peşpeşe de olsa sürekli Doğum izninde olacağım
Kesinlikle katiliyorum canim sizin baya iyi olmus abi de yardimci maasallah8-9 çok gibi geliyor belki ama öyle değil gerçekten her bakımdan ideal bence , büyük olan sıkıntı çıkarınca işler çok zorlaşıyor etrafımda herkes bunu yaşıyor ve okulda problem oluyor vs bizimki bana çok yardımcı oluyor peşpeşe de büyütmesi çok yıpratıcı aşağıda var alt katta offf varya perişanlık
Canim ben biraz fazla takıntılıyim maalesef nerdeyse yanımda deterjan taşıyacam o derece :) kızım bildiğin bana doğru sarkiyor eşim çok bozuluyor kızım la oturduklarinda minigim beni görünce oksurmeye beni al dercesine naralar atmaya çalışıyor .eşim al diyor bana bu kız sana aşık:) elimi yüzümü tutarak uyuyor gece gelki uyuyasin çok şükür Rabbim e bu güzellikleri tattirdigi içinAbuu 10 sene aradan sonra mi geldi diger bıdık :)) Zor iş hazır zorluga alismisken ikinciye ara vermeden yapcaksin yoksa rahatligimi bozamam :)
Olabilir canim bebekten bebege de fark eder benim 10 gundur hali yoktu yerde geldi temizlik falan derken 15 gunu buldu hep kizim kucagimdaydi dun halilari serdim yere bi koydum salonun diger ucuna kadar döne döne gitti :)
Emekliyor gibi ama bakalim bugun belli olur.
Bizimde diş yok aman gec olsun ben 11 aylikken cikarmisim bana ceksin :)
Senin minnak 1 ay geriden geliyor bence yere koyuyormusun peki ?
Aman diyim silmeden o sandalyelere koyma mikrop yuvasi o sandalyeler. Hazir kagitlarida varmis üstlerine onlardan da aliriz artik yemek yedikleri zaman kullaniriz.
Benim kizim kimin kucagia gitse yönünü bana ceviriyor :) yavas yavas atilmaya basladi gibi yada ben öyle algilamak istitorum :) @elimi atinca tutuyor cok seviniyorum. Esime diyorum galiba bu kiz beni cok seviyor :)))
İkea antilop mama sandalyesi ve minderi canım tavsiye ederim[/QUOTE
Teşekürler canım bakicam
Masallah hep boyle devam etsin insallah .. Buyuk konusmuyorum tabiki ama o kadar ara vermem supriz olursa ayri :))Büyük konuşmaa :)) bende güya başka çocuk yapmam diyordum birini büyüttüm de ikinci kalsın diyordum senelerce ama 38 yaşında ikinciyi doğurdum :)) bana zor yaşlanmışımdaha doğrusu unutmuşum alışmışım tembelliğe şimdilerde çok işim var oğlum 4. Sınıfa gidiyor ders çalışıyoruz beraber bu arada takdir aldık 99,85 puanla :) az daha okul birincisinoluyırduk neyse yani 10 sene sonra da oluyor 15 sene sonrada hiiç yapmam demeyecekmişsin :))) allah sağlık versin hepsine
Cok kisi var nerdeyse topigin yarisi izmirde :) Ama şu an aktif olan kisi sayisi az bende senin arkandayim menemendeyim ulukent perla alisverisin adresi hep ordayiz hatta yarinda gelcem :))Haklısın canım inşallah yoluna girecek alışıcaz ikimiz de..
Öyle mi ben bir seni bir de @Gabby di yanlış hatırlamıyorsam onu biliyorum..
Yapalım valla çok iyi olur ben ulukentteyim menemenle Çiğli arasında sen de bu tarafa yakınsın sanırım
Yaşım müsait olsa kesinlikle 5 yaş krese gider biri yarim gunde olsa digeriyle ayri ilgilenirim.Şimdi okuyunca ilk bebişi olanlar ikinciyi düşünüyor musunuz ne zaman olması sizce mantıklı tabi yaşlarımızda önemli
Sağol canım size de Allah kolaylık versin inşallah , yaş farkı büyük olunca abi veya abla gerçekten abilik ablalık hissederek isteyerek yapıyor bebek olduğunu bilerek ve biZimki kendi istedi kardeşi olsun adını da sen bul koy dedik ohhoo tadından yenmiyorKesinlikle katiliyorum canim sizin baya iyi olmus abi de yardimci maasallah
Amin canim insallah cok tatlilar Rabbim isteyen herkese yasatsin yavrularimiza saglikli hayirli uzun ömürler nasip etsin insallahSağol canım size de Allah kolaylık versin inşallah , yaş farkı büyük olunca abi veya abla gerçekten abilik ablalık hissederek isteyerek yapıyor bebek olduğunu bilerek ve biZimki kendi istedi kardeşi olsun adını da sen bul koy dedik ohhoo tadından yenmiyor
Ne kadar ilgili olursan o ikinci olunca ilk cocuga ilgi azalıyor ve 1. Cocugun hakkına girmiş gibi oluyor.Şimdi okuyunca ilk bebişi olanlar ikinciyi düşünüyor musunuz ne zaman olması sizce mantıklı tabi yaşlarımızda önemli
Olur insallah canim Rabbim gönlündekinin en hayirlisini versin insallahNe kadar ilgili olursan o ikinci olunca ilk cocuga ilgi azalıyor ve 1. Cocugun hakkına girmiş gibi oluyor.
Ama ne olursa olsun kardeş gerekli. Kimse sana kanından canından olan kadar yakın olamaz.
Aralarında 2.5 yaş olsun istiyorum. Aslında daha az olması belki daha iyi. Cocuk çok kendini bilmeden sanki hep evde kardeşi varmış gibi bir durum olabilir belki.
Nasip kısmet işi tabii. Şuan bir aksiyon yok ama olduğunda korunmayı düşünmüyorum. Yaş olmuş 31. 4 senede bir tane anca yaptikdiğeri ne zaman nasip olursa belki hiç olmayacak.
Amin nerde isteyen varsa nasip etsin allah acılarını göstermesinAmin canim insallah cok tatlilar Rabbim isteyen herkese yasatsin yavrularimiza saglikli hayirli uzun ömürler nasip etsin insallah
Amin amin canimAmin nerde isteyen varsa nasip etsin allah acılarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?