Su içmeyi hiç sevmiyo. Mama biberonuyla ancak içerSuyu bebeklerınıze neyle ıcırıyorsunuz suyu cok sevıyor şuan bıberonla verıyorum ama bugun alıstırma bardagı alcam oglen Arasında hangısını alayım ne kullanıyorsunuz
Bu rahatsızlık ile ilgili bilgisi olan bir doktor araştırsın iyice ona gitsin , kardeşimin eltisi de öyleydi olmuyor diye diye en sonunda doktorun biri koydu bu teşhisi şimdi iki kızı var çaresi var araştırın ama doktor olarakArkadaslar meraba. Birsey danisacagim yardimci olabilecek cikacakmi acaba? Gorumcemin 3 basarisiz tup bebek denemesi oldu. İlki tuttu sonra düştü. 2.de yumurta dollenmedi. En son yaptirdigida embriyo tutunamadi.. 2 ay önce gen testi yaptirmişlar eşiyle. Gorumcemde kan pıhtılaşması çıkmış. Muhtemelen tup bebeklerin tutmamasi bu yüzden. Ama hep clexane igne kullanmis bu donemde. Acaba düşük doz mu verildi diyoruz. Drlar kafalariba gore vermisler testsiz. Yakinda yine tup bebek denemeyi dusunuyor nasil bi yol izlemeli
Aventinkiyle bugun ictik ilk defa sevdi :)Suyu bebeklerınıze neyle ıcırıyorsunuz suyu cok sevıyor şuan bıberonla verıyorum ama bugun alıstırma bardagı alcam oglen Arasında hangısını alayım ne kullanıyorsunuz
Canim tup bebek olacak. Zaten doktor doktor geziyor kizcagizBu rahatsızlık ile ilgili bilgisi olan bir doktor araştırsın iyice ona gitsin , kardeşimin eltisi de öyleydi olmuyor diye diye en sonunda doktorun biri koydu bu teşhisi şimdi iki kızı var çaresi var araştırın ama doktor olarak
Benim kizinda yuzu soguk. Grip malesef. İnsallah siz olmazsinizTekrar baktim 36.3 cıktı. Grip olacak gb korktum o yuzden
Ben hazir meyve mamalarindan almistim. Epey cam kavanozum oldu. Artik hazir almiyorum. Kendim yapiyorum. Gun icinde verebilirsin. Sicakken kavanozu kapatiyorum soguyunca dolaba aliyorum. Vermeden evvelde ya isitiyorum yada ilitiyorum bekleterekKızlar püre yapıp dışarı çıktığımızda yedirebilir miyiz acabaa
Nasil isitiyorsun bende öyle yapiyorum sicak sicak kavanoza alip agzini kapatip ters cevirirseniz vakumlaniyor ustelik bi kac gun sonrada yedirme sansiniz oluyor oyle konserve yapmis oluyorsunuz bir nevi.Ben hazir meyve mamalarindan almistim. Epey cam kavanozum oldu. Artik hazir almiyorum. Kendim yapiyorum. Gun icinde verebilirsin. Sicakken kavanozu kapatiyorum soguyunca dolaba aliyorum. Vermeden evvelde ya isitiyorum yada ilitiyorum bekleterek
Nasil isitiyorsun bende öyle yapiyorum sicak sicak kavanoza alip agzini kapatip ters cevirirseniz vakumlaniyor ustelik bi kac gun sonrada yedirme sansiniz oluyor oyle konserve yapmis oluyorsunuz bir nevi.
Ben bir kaba su koyuyorum icinede can kavanozu oturtuyorum yiyebilecegi kadarini yani su kaynayinca ilimis oluyor zaten. Isininca besin kaybi oluyormus
vesselam_ canim disari cikarken yanina alabilirsin termos olsa ilik tutar soguk yedirmek zorunda kalirsin ama yedirebilirsin birsey olmaz kis gunu sicak degil ya
Püreyi sıcakken kavanozlarsan kavanozu açmadığın sürece ertesi günü yada gün içinde dışarda yedirebilirsin canım. Ben meyvelerden kavanoz maması yapıyorum mesela 2 günlük pratik oluyoKızlar püre yapıp dışarı çıktığımızda yedirebilir miyiz acabaa
Normal cnm bizimde oluyo bazen hatta sormuştum bi defa hemsire olcerken öyle cıkmştı normal dediAnneler kızım uyurken ateşini ölçütün alından ölçer ile 35.3 cıktı. Çok düşük gb normal mi bilemedim
Meyveleri haşlayıp mi yapiyorsun? Tarif eder misin? Benimki haşlanmış meyveyi sevmedi. Acaba ölçüsünü mu tuttıramadın diyorum.Püreyi sıcakken kavanozlarsan kavanozu açmadığın sürece ertesi günü yada gün içinde dışarda yedirebilirsin canım. Ben meyvelerden kavanoz maması yapıyorum mesela 2 günlük pratik oluyo
Sag ol canimNormal cnm bizimde oluyo bazen hatta sormuştum bi defa hemsire olcerken öyle cıkmştı normal dedi
Aventin pengueni iyi ben memnunum. Bizim ki içerken fırsattan istifade dişlerini de kaşıyor :)
Avent damlatmazlar güzel
Avent kullanıyorum. Severek içiyor. Alışması zaman aldı ama içmeyi ogrendi:))
wee nin alistirma bardagini almistim ama elinden alamıyorum,agliyor. o yuzden simdilik kasikla veriyorum.
Su içmeyi hiç sevmiyo. Mama biberonuyla ancak içer
Gıttıgım bebek magazasında awent 6ay kalmamıs dıye adam ısı yalıtımlı dıye neovıta dıye bır marka onerdı onu aldım ama agzına almıyor buyuk geldı galıba ucu aglıyor ıcmedı suyu boşa para verdım ılerde ıcer belkı yenıden awent alcam galıba malesef ne masraflı bu bebıslerAventinkiyle bugun ictik ilk defa sevdi :)
Cok gecmis olsun canim pisik cok kotu hele kabuk bagladiysa ben tarhana vermiyorum cok erken icinde bir suru sey var cunku..Merhaba kızlar benim kız da hasta oldu öksürüyor burnu akıyor ateşi de var biraz(
Ana asıl sıkıntımız pişik ilk defa bu kadr ileri derecede pişik oldu ve bacak arası resmen sarı sarı kabuk bağladı yanık gibi baktıkça içim acıyor sizce tarhana yapmış olabilir mi tek o geliyor aklıma bir de ne önerirsiniz bi sürü krem kullandım ama sizin kullanıp memnun kaldığınız başka bişi vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?