2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tam 2ay pişikti oğlum 13günlükken başlamıştı ve aklınıza gelecek her türlü krem kullandım mantar dahil ama geciren kremimiz bu oldu bi acmada hametan pomad bi acmada bepanthen plus sürdüm gecti ama yaranın izi gecmedi hala düşün o kadar derindi Rabbim şifa versin

Denicem mutlaka canım bu tarifini teşekkürlerr 2cocukla böyle pratik şeylere ihtiyacım var

Gece de degiş bezini canım mutlaka hametan sür bepanthen plus mutlaka al dönüşümlü kullan mutlaka geciricek Rabbim in izniyle kıyamam ya
Sık sık bez değiş yaşadım tavsiyelerim bunlar poponuzu yıkatın ıslak mendil kullanmayın fön makinasıyla kurutabilirsin ılık ayarı varsa bunları hep uyguladım vede mutlaka havalandır

Yoğurt kesilmiyor mu sıcak sebzelerin içine dökünce? Ay bende deneyeyim. Zaten verebildiğimiz sebzeler kısıtlı

Hayır canım 15 gün çeyreği ver en az mutlaka. 3 hafta sonra falan yarıma yaklaşırsın. Ben tam 1 ay sonra yarıma geçtim. Şubatta da benim eşim yok hemde 14 gün ingiltereye gidecek naparım ne ederim bilmem. Evde o olmayınca çok eksik hissediyorum kendimi

Yogurtlu yayla corbasini bizim dr kendinize yaparken ayirin yumurta sarisi bebege fazla gelir corba olunca dedi. Pirinci hasliyorum yogurt, yumurta sarisi ve un ekleyip pişince kizima ayiriyorum. Kendimize sonra baharat tuz katiyorum
Çok saol canım. Yumurta sarısını ne kadar koyuyosun?

Umarım iyi gelir canım. Nerden almıştın bebek tarhanasını bizde bilelimde almayalım

Kiyamam hametan pomad mavi olan cok iyi canim

İnşallah Alpicim , amin.
Yumurtayı 3 gün denedikten sonra bu hafta artık vermem o zaman. Bazı yerlerde ağır deniyor. Kimisi hergün verilebilir diyor. Miktarında falan Sürüncemede kalmıştım. 6. Ay kontrolünde doktora da danışayım bu konuyu unutmazsam.. Henüz yoğurt, peynir vermedim.

Benimde eşim iş seyahatinde ve aynen bende kendimi eksik hissediyorum 2sinede yetemiyorum gibi zaten kızımın kıskançlık krizleri malum cok aglıyo kendini de benide yıpratıyo tek olunca başa çıkması da zor

Tamam canım, çeyrek sarı güvenli doz o zaman
Hiç değilse ailen yakın.O bakımdan şanslısın. Çok acil işin olsa kardeşine bırak gözün arkada kalmaz. Yine de 14 gün zor geçer bilirim . Ama biz süper anneler üstesinden geliriz
Bizim ki Mart ta da iki hafta iş için gidecek. Mayıs ta 3 gün arkadaşının bekarlığa veda partisine gidecek. Hemen her ay bir plan var. Şimdiden kafamı yormayacağım.

Benimde eşim iş seyahatinde ve aynen bende kendimi eksik hissediyorum 2sinede yetemiyorum gibi zaten kızımın kıskançlık krizleri malum cok aglıyo kendini de benide yıpratıyo tek olunca başa çıkması da zor
Canım Senin iki çocukla x2 tabi ki herşey. Kolaylıklar diliyorum tüm yalnız ve kendini yalnız hisseden annelere...

Çok Sağol canım. Size de çok geçmiş olsun . Ozaman bepanthen de alayım inşallah bize de iyi gelir bizim de izi geçmeyecek gibi resmen yanık yavrumun derisi( dün akşam bir açtığımda da zeytinyağı sürdüm gece de altını değiştirdim zaten burnu tıkalı olduğu için uyanıyor bari değiştireym dedim..

Umarım iyi gelir canım. Nerden almıştın bebek tarhanasını bizde bilelimde almayalım
İzmir’de yerel bir yerden aldım canım doktor önerdi hatta.. yanlış mı verdiler acaba tarhanayı diye bile düşündüm çünkü tadı bayağı bizim yediğimz tarhana gibi oluyor ben pek bir fark göremedim..

Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?

Kahvaltıda yumurta vermediğin günler ne veriyorsun mesela canım ?? ben de şaşırdım kaldım valla bizimki de pek meyve sevmiyor evde bebe bisküvisi mi yapsam acaba
Mamasini veriyorum bazen labne lor avakado veriyorum buskiviyle mamasini karistiriyorum. Daha cok kucukler aslinda kahvalti olmasada olur o yuzden kendi mamasiyla devam ediyorum ben.
bizim doktorumuz her gun verebilirsin dedi ama ben tercih etmedim su anda kucuk kendide mideside :)
Yogurt verebilirsin ben her gun elma ve yogurt veriyorum. Sebze vermesemde mutlaka yogurt elma veriyorum birde mevsiminde olmayan meyveleri vermiyorum icim rahat etmiyor vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…