2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yazildigi cizildigi gibi degilmis hicbirsey. Bende once sebzeyle baslicam diyodum ama hic yemiyor ne yapalim aç durmasindansa meyve yesin diyorum
Çorbaya ve her yemeğe yoğurt koyardım büyük oğlumda 5-6 yaşına kadar o huyu sürdü :) bunda öyle yapmayalım diyordum ama dün yaptığım çorbaya öğürdü yavrucak içinde karnabahar brokoli havuç ıspanak ve kabak var , kabız diye başka bişey koymadın bunu içemedi öğürdü falan ama bugun üstüne yoğurt kattım yedi bir güzel :)

Anne olunca hiç yapmam dediginiz seyleri yazin bakem :))
1.Kesinlikle ayagimda sallamayacagim yatagina koyacagim uyusun öyle alişsin
2.6 aylik olunca odasi ayri olacak yanimda yatirmam (ama depremden korkuyorum bunu yapamama sebebim)

Aklima gelmedi başka :)

Aynen canım sanki hepsi mükemmel anne

Yanıma alıp uyutmam asla korkarım bişey olur yüzü örtülür düşer vs elli kere de olsa emzirip yerine koyuyorum sallayıp yerine koyuyorum bel mel kol kalmadı hepsi pert:)

Yanıma alıp uyutmam asla korkarım bişey olur yüzü örtülür düşer vs elli kere de olsa emzirip yerine koyuyorum sallayıp yerine koyuyorum bel mel kol kalmadı hepsi pert:)
Artik gece mecalim kalmiyor bir kac uyanmadan sonra yanima aliyorum esim gidince hemen biraz genis yatip yamulan belimi düzeltmeye calisiyorum :)
Yanimda yatmasindan korkmuyorum aksine hosuma gidiyor da ama alismasin sonra tamamen yanimda yatmak ister diye cok almiyorum.

Ya o bile bi nefes bi huzur verir evde biri var diye. Benimde küçük olan görümcem gelecek küçük dediğim 20 yaşında kafamızda az çok uyuyo bakalım

Domates ve donatesli ürünler 1 yaş öncesi yasak. Bir çok baharatta öyle biberse pişik yapar ve 8aydan önce yasak bu yüzden bebek tarhanası yapıyorlar tabi herkesin kendi tercihi hepimiz anneyiz sonuöta en iyi biz biliriz bebişlerimizi

Nasılda beni anlatmışsın +1 benden

Ben 2.5 aylıktan beri bakıcıya bırakıyorum. Kendi evinde bakıyor. Haftada (3 gün sabah 8.30 akşam 16.00) 400 tl veriyorum. Yemeğini çoğunlukla kendim hazırlayıp götürüyorum. Hatırlayamadığım zamanlarda tarif ediyorum ina göre hazırlıyor. Ilk bebeğimi ve bir arkadaşımı alıp evine gittim. Sohbet ettik. Evin temizliğine baktim. Su alma bahanesiyle mutfağa gittim düzenine baktim. Temiz bir kadın. Kız ağlayınca hemen kalktı kucağına aldı. Altı kirlenmiş herhalde değiştirir misin dedim. Poposunu silisine bezi bağlayisina davranislarina baktim. Kucaginda gezdirdi. Cocuklarini yanina yaklastirmadi uzaktan sevin dedi. Hala uzaktan sevin der. Hala hic öpmez. Televizyon izletme dedim. Sen izleyebilirsin ama çocuk uzakta olsun dedim. Ben açmam tv dedi. Tv açmaz bebeğine oyunlar oynar müzik dinlerler sohbet ederler. Bebek uyuyunca yemeğini yapar, odalarını toplar, el işi yapar. O uyanıkken hep yaninda.

@beyazinci eve her gelişimde vücudunu kontrol ettim. Bebegimin davranışlarını gözlemledim. Hala kontrol ederim kızarma morarma var mi diye. Bebeğim onun yanındayken kucağından inmek istemiyor. Beni gülerek uğurluyor. Bebeğim davranışları seni yönlendirsin. Ben istemeden bana foto video yollar. Arada görüntülü ararlar. Foto işte video işte görüntülü ara habersiz.

@beyazinci ben evimde de baktırsam ev işi beklemezdim. O senin bilecegin iş. Kiymetlime en iyi şekild e baksın ilgilensin yeter. Düşer herhangi bir durum olur sakın korkma hemen ara söyle dedim. Hemen müdehale eder hastaneye gotururuz dedim. Bakıcının korkmaması çekinmemesi çok önemli. Biz 15tatildeyiz bakicimizia gidemiyoruz ama görüntülü konuşuyoruz unutmasın diye. Görünce çıldırıyor benim kız gülücük atiyor:))) yarın çocuklarını alıp bize gelecek. Kızı uyutup hazırlık yapacağım bende. Hem kıza hem bana iyi bir arkadaş oldu. Ins sizinkide iyi olur.

Ben de uyutma konusunda büyük konuşanlardanım.. kucakta pışpışlamaya sallamaya alıştırmıycam dedim ama kucakta uyuyoruz aslında şşş pat yöntemiyle uyumayı başardık ama aşılar yüzünden yine huysuzluk oldu ve hop kucak en kısa zamanda tekrar alıştırmalıyım ama bir iyileşmesi lazım önce..

Bende onu diyorum işte tarhananın anlamı kalmıyor o bu olmayınca neden verelim ki içinde un ve yoğurt kaldı birtek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…