2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende onu diyorum işte tarhananın anlamı kalmıyor o bu olmayınca neden verelim ki içinde un ve yoğurt kaldı birtek:)
Bende senin gb düşünüyorum indan anamın yaptığı tarhanayı veriyorum. Çok şükür dokunmadı. Altı buçuk ayligiz

Biz bugun 7 aylık olduk ☺ Iyice buyudu gözüme bile abla olmus gibi geliyor birde sacini arkadan toplayinca kocaman kız oluyor :)
Maşaallah o kadar saçı var mı :) dediğim gibi benimki altı aylık olacak otuzunda ama çok az saçı bende bir an önce uzasın istiyorum erkek gibi biraz :)

Ayağımda sallamak şu Anda ayağımda mesela :)
Kesin emzirmem lazım dedim ama ilk sütün gelmemesi sarılık olacak korkutulması aman hastane de bırakmayayım derken ve biberona alıştı sütümü sağıyorum ve artık azalmaya başladı çünkü hareketlendikçe sağamamaya başladım keşke o korkulara kapılmasaydım

Bende onu diyorum işte tarhananın anlamı kalmıyor o bu olmayınca neden verelim ki içinde un ve yoğurt kaldı birtek:)
İçinde yoğurt var başlı başına kendin söylüyorsun ve buğdayda var ikisi de bebekler için çok besleyici.

Kızlar diş çıkarma dönemi gece uykularınız nasıldı? Benim kız 4 gündür uyumak bilmiyor ve el hep ağızda. Uyanırken agliyor, hiçbir seyden memnun olmuyor. Uykusu olsa da uyuyamıyor.

Al_pi anne olunca çocuk ne isterse onu yer ben zorlamam yemezse ölmez diyen ben 3 senedir peşinde tabak gezdirip zorla yediriyorum ikincide asla yapmam diyen yine ben ek gıda görünce kafasını saklayan ogluma sadece tadına baksın diye 40 takla atıyorum sözde bunda blw yapacam diyordum büyük konuşmamak gerek sanırım benimde sınavım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…