MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Bende senin gb düşünüyorum indan anamın yaptığı tarhanayı veriyorum. Çok şükür dokunmadı. Altı buçuk ayligizBende onu diyorum işte tarhananın anlamı kalmıyor o bu olmayınca neden verelim ki içinde un ve yoğurt kaldı birtek:)
Maşaallah benimki de ayın otuzunda altı aylık olacakBizde 28inde 7aylık olucaz inşallah
Maşaallah :)Benimki 6 ay 12 günlük canım. Ben 5 aydan beri yavas yavas ek gidaya gectim
Maşaallah o kadar saçı var mı :) dediğim gibi benimki altı aylık olacak otuzunda ama çok az saçı bende bir an önce uzasın istiyorum erkek gibi biraz :)Biz bugun 7 aylık olduk ☺ Iyice buyudu gözüme bile abla olmus gibi geliyor birde sacini arkadan toplayinca kocaman kız oluyor :)
Ayağımda sallamak şu Anda ayağımda mesela :)Anne olunca hiç yapmam dediginiz seyleri yazin bakem :))
1.Kesinlikle ayagimda sallamayacagim yatagina koyacagim uyusun öyle alişsin
2.6 aylik olunca odasi ayri olacak yanimda yatirmam (ama depremden korkuyorum bunu yapamama sebebim)
Aklima gelmedi başka :)
Maşaallah canım bende beş aydan itibaren başladım ek gıdaya yavaş yavaşBenimki 6 ay 12 günlük canım. Ben 5 aydan beri yavas yavas ek gidaya gectim
Oo herşeye yardım eder. Melisa hemen hemen 2 aylık olana kadar yanımda kaldı zor günlerimde bi o vardı yanımdaİyi bari canım yegeniylede ilgilenir ev işlerindede yardım eder arkadaş olur sana
İçinde yoğurt var başlı başına kendin söylüyorsun ve buğdayda var ikisi de bebekler için çok besleyici.Bende onu diyorum işte tarhananın anlamı kalmıyor o bu olmayınca neden verelim ki içinde un ve yoğurt kaldı birtek:)
Maşaallah o kadar saçı var mı :) dediğim gibi benimki altı aylık olacak otuzunda ama çok az saçı bende bir an önce uzasın istiyorum erkek gibi biraz :)
Maşaallah canımBiz 7 ay 2 günlüğüz
Sanki yaşında gibi saçları maşaallah darısı başımıza :)Eki Görüntüle 2099446 biz baya sacli dogduk :) masallah yani yakinda örecegim insallah :)
Maşallahhh maşallahh bizi erkek sanmaları çok normalmiş insanlar haklı :):)Eki Görüntüle 2099446 biz baya sacli dogduk :) masallah yani yakinda örecegim insallah :)
Maaşallah cnmMaşaallah benimki de ayın otuzunda altı aylık olacak
İyi bari sende bi kafa dinle :))kızkıza takılınOo herşeye yardım eder. Melisa hemen hemen 2 aylık olana kadar yanımda kaldı zor günlerimde bi o vardı yanımda
Aynen böyle oluyo canım malesef cıkana kadarKızlar diş çıkarma dönemi gece uykularınız nasıldı? Benim kız 4 gündür uyumak bilmiyor ve el hep ağızda. Uyanırken agliyor, hiçbir seyden memnun olmuyor. Uykusu olsa da uyuyamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?