- 8 Temmuz 2017
- 700
- 2.181
- 113
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşaallahSizede gecmis olsun. Dedigin gibi olcakla öleceğe çare yok. Bende düşürmüştüm bilirsin daha onceden. İnsan istermi hic boyle bisey yasamak ama yaşanıyor işte. Sindi kizim buronsit nerde hata yaptim diye kafayi yiyorum
Hayır :)Kızlar bebek çamasır yumusaticisi kullaniyormusuz ?
Bende kullanmiyorum peki sertlesme oluyormu camasirlarda utu yapmadan giydiremiyorum hala ama kaloriferin etkisi var tabi ustunde kurutunca oluyorHayır :)
Yok canim olmuyor bos suyla yika mesela koy kurusun cok sert oluyor kusunca elimde orayi hemen yikayayim diyorum sonra mecburen makinaya atiyorum.Bende kullanmiyorum peki sertlesme oluyormu camasirlarda utu yapmadan giydiremiyorum hala ama kaloriferin etkisi var tabi ustunde kurutunca oluyor
maşallah Alpicim, inci bebeğin saçları konuşuyor.Eki Görüntüle 2099446 biz baya sacli dogduk :) masallah yani yakinda örecegim insallah :)
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum minik kuzuya.Kizlar bu gece hastanedeyiz. Dualariniza talibiz. Buronşit olmuş. 5 kez hava verdik gecmedi hiriltisi bu gecede serum ve hava verilecek
hala erkek mi diyenler var amamaşallah Alpicim, inci bebeğin saçları konuşuyor.
Hayr cnmKızlar bebek çamasır yumusaticisi kullaniyormusuz ?
Masmavi giydiriyorum kizmi diyolar Alpi bazen anlam veremiyorum gercektenhala erkek mi diyenler var ama
Sagol canim
Ben battaniyeleri için kullanıyorum. Çok şükür alerji yapmadı. Hatta kendi havlularımız için de kullanıyorum hem yumuşaklığı hem kokusu çok guzel:))Kızlar bebek çamasır yumusaticisi kullaniyormusuz ?
Geçmiş olsun canım. Allah korumuş, başını çarpmamış. Çok hızlandı bu bebişler korkuyorum bende. Ayaklanınca daha zor olacak gibi.Bugün kızım düştü. Saniyeler içinde oldu anlamadım bile. Banyo yaptırdık. Halısına sardım, çekmecesinden kıyafetini almaya gittim( normalde havlunun yanında hazır ederim. Olanakla olecege çare yok misali olacağı varmış sanirim) yavrum körüğün kenarına doğru döndü gördüm çığlık attım yüz üstü yere düştü. Kafayı çarpmadı şükür. Cani mi yandı benim cigligimdan mi korktu artık ağlama başladı. Vücudunu reflekslerini kontrol ettim. Gözde kayma kusma olursa doktora gideriz dedik. Sakinlestirdim oyunlar oynadık baktim sıkıntı yok uyuttum. Uyandı meyvesini yedi. Çok şükür sıkıntı yok. Geçen içimden bu zamana iyi düşürmeden getirdik çocuğu diye geçirmiştim. Bide düşmeden büyümez çocuk diyorlar dedim. Dememek gerekmiş.
Sadece inci’nin Saçlar değil, Her Ağzı olan da konuşuyor malesefhala erkek mi diyenler var ama
Sagol canim
Ben kullanıyorum canım bingoKızlar bebek çamasır yumusaticisi kullaniyormusuz ?
SleppyKızlar hangi bezi kullanıyorsunuz
aynisini yasadim :)Masmavi giydiriyorum kizmi diyolar Alpi bazen anlam veremiyorum gercekten
Kizimda da ayni sekilde pembe giydiriyodum erkek mi saci yok diyolardii
bizimde arkasi dokülde hala da az az dokuluyor ama geri kalan kisim masallah :)Hasta olan bebişlere cok geçmiş olsun bizde hepimiz hastayız baba hariç .. benden yavrulara bulaştı gece hiç yatmadılar burunları tıkalı olduğundan..
Al_pi maşallah saçlara benim kızda saçlı doğdu ama bukadar değil:) bizimkinin arkası hep dökülüyor önler kalmış uzun gözüne giriyor bant takıyorum
İki yaşında çocuğun bazen bu kadar olmuyor saçı maaşallah benim 2 yaşımda falan popoma geliyormuş saçım sizinki de öyle olacak sanki:)Eki Görüntüle 2099446 biz baya sacli dogduk :) masallah yani yakinda örecegim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?