Cok gecmiş olsun canım tekrardan Rabbim acil şifalar versin kimseyi evladıyla imtihan etmesin Rabbim kıyamam kuzuma inşallah cabucak toparlar Allah a emanet olunSagol canım dün oglen ciktik. Surup ve 2 ignemiz var. Hava makinasi aldik onlar icin nefes acici ilaclar. Nem makinasi aldik. Bu sabah yine cok hiriltiliydi. Evin nemi cok dusuktu anca toparladik. Kapiya peteklere havlular astim makina calisiyo. Artik baktim olmuyo kettlede calistirdim simdi iyi
Huggiesten molfikse gectim memnunum
Bugün varsa imkanın götür aynı şekilde olduk 1hafta hastaneye gittik geldik hem orda aldık hava hem evde bronşiolit olduk bi anda ilerledi noldu anlamadım cok öksürüyosa vede hırıltı duyuyosanız mutlaka götürün cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versinKizlar oğlum baya öksürüyor.yarin doktora gidicez.sadece biz de mi böyle bilmiyorum ama tam geçti derken yine başlıyor öksürüğü.. bu defa hızlı ilerledi.
Tabi hastalık gelince ek gıda da yalan oldu.hic bir sey yeniyor iki gündür sadece emiyor.pirasa ,patates havuç püre yapıp az zeytin yağı ekliyorum.yogurt veriyorum. YumurYumurta tadımına yeni geçtik.
Çok geçmiş olsun benim büyük oğlanda hep boğazdan aşağı inerdi alleji ilacınkullanmak lazım kışın onu dedilermi size2 hafta once bogaz enfeksiyonu vardi. Geçen persembeye kadar ilac kullandik. Ama oksuruk artti. Bizde acile gittik orda baska ilac basladik. Cumartesi daha kotuydu özele goturduk başka ilaç verildi. Hep bogaz enfeksiyonu dediler. En son pazardan itibaren cok kotuydu bizde salı gecesi acile gittik orda yatış yapıldı bronşit dediler ama bence bronşitten ote bişey belkide zaturre baslangici bilmiyorum. Gece boyu serum takiliydi. Kan degerlerinde kan gazinda oksijen falan epey dusuktu. O degerleri gorunce korktum. Dun sabah daha iyiydi oglen ciktik. İlac kullabiyoruz on gun sonra tekrar muayene ettircem
Benimki sevdi masallah. Patatesle başladım sonra havuç balkabağı karnabahar falan verdim ondan sonra meyveye başladım. Yer inşallah zamanı vardır. Yoğurtla karıştırıp vermeyi denesen. Kimi çocuk öyle yiyormusmaşallah size de. sebzeleri hemen sevdi mi. ben yediremedim hiç. meyve bile biraz yeyip kusuyor. biz de 6,5 aylık
Geçmiş olsun Allah şifa versinMerhaba güzel anneler..biz güne doktorda başladık hastalığımız çok ilerledi öksürmekten helak oldu yavrum ateş de başladı..bronşiolit olmuşuz hava verdiler şimdi eve de cihaz aldık hava vericez sürekli inşallah iyi olur yavrum iki gündür anne sütü dışında ağzına hiçbir şey koymuyor su bile içiremiyoruz dikkat edin kızlar çok fena salgın varmış
Ay parçası kaçar boğazına falan asla veremem öyle eline bişey allah korusun dikkatli olun çok çok çokKızıma marul verdim bugün birde taze soğan. Ikisinde epey kemirdi:)))
Benimki sevdi masallah. Patatesle başladım sonra havuç balkabağı karnabahar falan verdim ondan sonra meyveye başladım. Yer inşallah zamanı vardır. Yoğurtla karıştırıp vermeyi denesen. Kimi çocuk öyle yiyormus
Ben daha fırsat bulup yapamadım :))) sonuçları söyleyelim birbirimize o zaman :)Tamam canım sagol bende yapayım sonucları paylasırım :))
Bende asla veremem heleki şu aralar herseyi kemirme merakında. Dün akşam kardeşim muz yalatırken sen damağınla kopar boğazında kalsın öğürürken bir kustu aklım çıktıAy parçası kaçar boğazına falan asla veremem öyle eline bişey allah korusun dikkatli olun çok çok çok
Dikkat ettim tabii.Ay parçası kaçar boğazına falan asla veremem öyle eline bişey allah korusun dikkatli olun çok çok çok
Kehribarsepetinsen aldım yellu baya da oldu biz 5aylık çıkarmıştık ondna sonra aldım.salyası azaldı ya da azalacağı vardı bilmiyorım ama ağrı konusunda bizde pek işe yaramadı sanırımKızlar kızıma diş dönemini rahat atlatması için kehribar kolye almayı düşünüyorum alan var mı nerden aldınız öneri verebilir misiniz?
Benimki muzu hep kemirerek yiyor. Eşime bile verdirmiyorum panikler müdahale edemez diye. Kendim veriyorum sadece. Bir iki Bizimki de kopardı ama tukurdu ya da yutmadan hemen ald m ağzından. Çok dikkat etmek gerek tabi. Benim kucagimdaydi koparınca hemen ağzından ald m yaprakları.Bende asla veremem heleki şu aralar herseyi kemirme merakında. Dün akşam kardeşim muz yalatırken sen damağınla kopar boğazında kalsın öğürürken bir kustu aklım çıktı
Tamam canım :)))bende bugun pek yapamam gibi büyük kuzu hasta benim hali yok hiç eşim malum yok bebişi sallıyorum daha direk yatarm bebişler uyuyunca sanırım :)Ben daha fırsat bulup yapamadım :))) sonuçları söyleyelim birbirimize o zaman :)
Ayy Allah ım korusun cok dikkatli olmak lazm bırakalm herseyi zamanında yapsınlar aceleye hiç gerek yokBende asla veremem heleki şu aralar herseyi kemirme merakında. Dün akşam kardeşim muz yalatırken sen damağınla kopar boğazında kalsın öğürürken bir kustu aklım çıktı
Çok teşekkürler canım bakacağım mutlakaKehribarsepetinsen aldım yellu baya da oldu biz 5aylık çıkarmıştık ondna sonra aldım.salyası azaldı ya da azalacağı vardı bilmiyorım ama ağrı konusunda bizde pek işe yaramadı sanırım
Bende anca bu sabah duşa girebildim ondada yapamadım :)) napim tek olunca evde biran önce duş alayımda kız mızmızlanmasın diyeTamam canım :)))bende bugun pek yapamam gibi büyük kuzu hasta benim hali yok hiç eşim malum yok bebişi sallıyorum daha direk yatarm bebişler uyuyunca sanırım :)
Aynen muzuda 1 yaşından sonra yesin canım ne olcak. Ki muz boğaza yapışan bişey yutmayı beceremezsen riske gerek yokAyy Allah ım korusun cok dikkatli olmak lazm bırakalm herseyi zamanında yapsınlar aceleye hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?