2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahah yerim kız seni :))) yatmadan önce hippin muhallebisini veriyodum bu şişko buna vermesende olur öğlen yediği çorbadan yap demişti :))) görümcen ne halt etti bakim

Benimki daha yeni dik oturmaya başladı,ellerini de daha iyi kullanıyor.Senden okuyunca deneyeyim dedim.Armutu haşlayıp verdim sabah.Mıncıkladı,agzına götürdü.Birkaç kere büyük parçalar kopardı.İkisini kendi attı birini ben ağzından aldım.Özeniyorum ama korkuyorum da.10 dak sonra ağlamaya başladı.Aldım.Ben yedirince daha fazla yiyor.
Bizim dr sabah elma ya da armut öğlen patates,havuç,pirinç akşamüstü yoğurt ver dedi.3. hafta yogurda bugün başladım.Sevdi.Öyle çok yemiyor.Bir tatlı kaşığı yemiştir.Bizde kabız vardı çocuk cerrahına götürdüm.Patates,piirnç,havucu yasakladı.O yüzden dr a sormadan blw listesine göre gitmeye başladım.Balkabağı veriyorum öğlen.Seviyor.6 tatlı kaşığı yiyor.

catterflym bizimde burnunuz birkaç gün altı usutmustum. Keyfi yerindeydicatesi yoktu götürmedim. Dikkat ettim yemeksiz bırakmadı. Geçti hemen. Bebeğinin durumunu sen görüyorsun. Ciğerleri boğazı iyiyse hırıltı oksuruk falan yoksa götürmüyorum.

Ben balkabağını su buharinda pişirdim mıncıkladı pek yiyemedi ertesi gün parmak boyutunda kestim tost makinesinde 2.kdemede yumuşattım dışı daha sert içi yumuşak oldu onu çok sevdi önüne 5 dilim koydum 3ünü yedi benide meyveler korkutuyor ama sebzeler rahat oldu patateside fırında yaptım onada bayıldı havucu pek beceremedim ona tekrar döneceğiz bugün yumurtayı dağıttı pek yiyemedi dökülenleri çok ben ağzına verdim yarima yakın yedi 2 küp şeker kadar peynirde yedi zaten ne kadar midesi var çok yemesi önemli değil şimdilik kahvaltıdan sonra emdi uyudu

Canım evde olduğun zamanlarda ver sende maksat yabancılık çekmesin ilk 3 gün yiyeceğe eli değince oğlum tiksiniyordu midesi bulandı öğürdü şimdi büyük zevkle pislik yapıyor

Ay cok sevindim canim insallah bizimkide gecer simdi uyuyor baya terlemis kalinda giyinmedi herzamanki isi insallah atiyordur hastaligi

Ay cok sevindim canim insallah bizimkide gecer simdi uyuyor baya terlemis kalinda giyinmedi herzamanki isi insallah atiyordur hastaligi
Terlediginde hemen üzerini değiş bezine kadar. Ben sirtina havluyla uğraşmaktansa tepeden tırnağa degisiyorum. Uzun yolculukta da her molada degisirim uzerini hasta olmasin diye.

Ahahah yerim kız seni :))) yatmadan önce hippin muhallebisini veriyodum bu şişko buna vermesende olur öğlen yediği çorbadan yap demişti :))) görümcen ne halt etti bakim
Lüzumsuz ve boş konuşuyor. Esmer bebek seviyormuş, oğlum keşke esmer olsaymış ... 20 ve 5 yaşında İki kızı var, kendi 41 yaşında, “ben bir tane daha kapkara bir kız yapıcam bu sene ” dediverdi sonunda :)))) . Kocası orda şok
Bende 3 görümce var, hepsi nev’i şahsına münhasır.

İğnelerimiz bitti idrar yolları iltihabı için kontrole getirdik,ultrason çekildi taş çıktı çok üzgünüm nefrolog takip etsin dedi.bir hafta 10 gün belki biraz daha fazla izmirde olacağız bir an önce götüreyim diyorum.var mı bildiğiniz çocuk nefrologu

Ahhahh hastaym halim yok ay nasi güldümm :)))tesekkürlerr
Yapsn bakalim oluveriyomu istedigine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…