Markete sipariş veriyor sanki. Söylediğinde samimi değil zaten. Ayrıca bebek sevmeye gelmişsin, insan her düşündüğünü söylemek zorunda değil ki Yani. Rica ederim :))) . Götürüp getiren sağ olsun derler ya, kendisi tiyatro gibiAhhahh hastaym halim yok ay nasi güldümm :)))tesekkürlerr
Yapsn bakalim oluveriyomu istedigine göre
Sen tanısan daha ne gülersin. Hmm en küçük ablası bu 41 yaşında işte. En büyüğü annemle akran 52. Benim eş tekne kazıntısı.2.evliliği o zaman ve ikiside sarışınmıymış kocaların işte buna gülünürannenle mi waww :))
AYnen canim ya elmaya kattm aksam napim baska türlü olmuyoBizimi biberon zannediyo löplöp yutuyodu sizin kötü olmuşya
Maasallah kuzumaaKizim bugun emeklemeye basladi ama geri geri :) ellerini öne uzatip kendini arkaya itiyor birde cok hızlı sekilde kendi sabit kalarak her yöne oldugu yerden dönüyor :)
Laf olsun diye bos bos konusmus resmen kocaman kadin bidee :))Markete sipariş veriyor sanki. Söylediğinde samimi değil zaten. Ayrıca bebek sevmeye gelmişsin, insan her düşündüğünü söylemek zorunda değil ki Yani. Rica ederim :))) . Götürüp getiren sağ olsun derler ya, kendisi tiyatro gibi
Cok gecmis olsun canim yaKuzucuk nasil sanci cekiyordur belkide gaz sancisi dedigin ondandir.
Gerçekten tekne kazıntısıymış :))) aman sen bakma onlara kedi erişemediği ete mundar dermiş. Doğuramamış sarı oğlan konuşuyo işteSen tanısan daha ne gülersin. Hmm en küçük ablası bu 41 yaşında işte. En büyüğü annemle akran 52. Benim eş tekne kazıntısı.
Olsun içiyomu içiyo sonuçta nasıl aldığına takılma sen sadece saatlere dikkat etAYnen canim ya elmaya kattm aksam napim baska türlü olmuyo
Tamam canim cok sükür inatci atesimizi kontrol altina alabildik düstü atesimiz dr dedi ilaci icmezse daha agir atlatir dediOlsun içiyomu içiyo sonuçta nasıl aldığına takılma sen sadece saatlere dikkat et
Ben diğer sebzeleri verdim ama karnabahar a daha sıra gelmedi ama onuda verirdimKizlar bugun karnibahar hasladim ama cekindim eline vermeye sanki bogulurmus gibi evham yapiyorum siz vermeye basladiniz mi o sekilde
Neden kuzu olmalı ve neden 3-4 kez cektiriyorsunuz hafif iri olması daha iyi değil mi ben herşeyi taneli vermeye çalışıyorumBence de doğru bende öyle yapmayı düşünüyorum, eskiden bize kuzu falan demiyorlardı dana eti verdik
Gorumcenin kızı görümcelik yapmaya kalkmasınBenim esimde evin en kucugu en buyuk gorumcemle annemin arasinda 2 yas filan var :)
En guzeli yas farkinin cok olmasi aramizda kiskanclik vs olmuyor cunku kizlariyla ogullariyla yasitim nerdeyse :)
Geçmiş olsun canım ya.Minicik bebekte taş nasıl olurmuşHepimize canımm aminnn
Gözün aydın canım.Ben de nasıl istiyorum emeklesin kucak istemez belki o zaman :)Diş bekliyorum ben de gecenin bir yarısı uyanıyor ağlıyor.Kizim bugun emeklemeye basladi ama geri geri :) ellerini öne uzatip kendini arkaya itiyor birde cok hızlı sekilde kendi sabit kalarak her yöne oldugu yerden dönüyor :)
Canim geçmiş olsunHastanedeyiz serum takılı. 3 gunde 500 gr vermişhastane hastane gezersek boyle olur işte
Yok yapmiyorlar yengelerini cok severler sagolsunlar gerci bende sevilmeyecek biri degilim haniGorumcenin kızı görümcelik yapmaya kalkmasın
sagil canim bugunde yere koydum aynisini yapti ters ters gidiyor :))Gözün aydın canım.Ben de nasıl istiyorum emeklesin kucak istemez belki o zaman :)Diş bekliyorum ben de gecenin bir yarısı uyanıyor ağlıyor.
10 gun gec kalmisizCanim geçmiş olsunnekadar gecikti ki vurmadilar
Anladigim kadariyla ki biraz psikolojiden anlarim gorumceniz bu zamana kadar hep beyaz tenli bi oglu olsun istemis ama olmamis size olan kiskancligiyla bu sozleri sarfetmis insan psikolojisi degisik cok istedigi olmayan seyleri bilinc altina atiyo ve yadsima yaparak bu sekilde cikariyo iste yani baya baya kiskanmis sizi..Lüzumsuz ve boş konuşuyor. Esmer bebek seviyormuş, oğlum keşke esmer olsaymış ... 20 ve 5 yaşında İki kızı var, kendi 41 yaşında, “ben bir tane daha kapkara bir kız yapıcam bu sene ” dediverdi sonunda :)))) . Kocası orda şok
Bende 3 görümce var, hepsi nev’i şahsına münhasır.
Cok gecmis olsun canim yaKuzucuk nasil sanci cekiyordur belkide gaz sancisi dedigin ondandir.
Benim esimde evin en kucugu en buyuk gorumcemle annemin arasinda 2 yas filan var :)
En guzeli yas farkinin cok olmasi aramizda kiskanclik vs olmuyor cunku kizlariyla ogullariyla yasitim nerdeyse :)
Alpicim hiç Yaşa başa bakmıyor böyle şeyler .yapan 60 ında bile yapıyor. SeninCok gecmis olsun canim yaKuzucuk nasil sanci cekiyordur belkide gaz sancisi dedigin ondandir.
Benim esimde evin en kucugu en buyuk gorumcemle annemin arasinda 2 yas filan var :)
Tamam gönlünden farklı birşey geçiyor olabilir ama karşında bir bebek varken annesine erkek olsaymış bu, ya da esmer olsaymış, zayıfsa kilolu olsa demek ayıp. Yorumunu merak eden var sanki...Gerçekten tekne kazıntısıymış :))) aman sen bakma onlara kedi erişemediği ete mundar dermiş. Doğuramamış sarı oğlan konuşuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?