2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhahh hastaym halim yok ay nasi güldümm :)))tesekkürlerr
Yapsn bakalim oluveriyomu istedigine göre
Markete sipariş veriyor sanki. Söylediğinde samimi değil zaten. Ayrıca bebek sevmeye gelmişsin, insan her düşündüğünü söylemek zorunda değil ki Yani. Rica ederim :))) . Götürüp getiren sağ olsun derler ya, kendisi tiyatro gibi

Laf olsun diye bos bos konusmus resmen kocaman kadin bidee :))

Cok gecmis olsun canim ya Kuzucuk nasil sanci cekiyordur belkide gaz sancisi dedigin ondandir.

Aynen alpi hepsi birbirine girdi walla artık bende şaşırdım.maşallah senin kuzucuğa da,bizimki de tam gaz diş çıkarıyor 5.diş çıkıyor kaşla göz arasında alttan 3.dişi çıkarmış.bugün kan alınırken o kadar bağırdı ki ne var ne yok gördüm ağzında

Gece 12leri goruyorduk ama benim kız uzun bir aradan sonra ilk defa bu saatte uyudu. O da taa ilk zamanlar 2 saate bir emzirme muhabbetindeydi. Dis yakin sanirim degil mi? Surekli zombi gb saldiriyor:)( isirmaya calisiyor her tarafimi her seyi

Kizlar bugun karnibahar hasladim ama cekindim eline vermeye sanki bogulurmus gibi evham yapiyorum siz vermeye basladiniz mi o sekilde
Ben diğer sebzeleri verdim ama karnabahar a daha sıra gelmedi ama onuda verirdim

Bence de doğru bende öyle yapmayı düşünüyorum, eskiden bize kuzu falan demiyorlardı dana eti verdik
Neden kuzu olmalı ve neden 3-4 kez cektiriyorsunuz hafif iri olması daha iyi değil mi ben herşeyi taneli vermeye çalışıyorum

Benim esimde evin en kucugu en buyuk gorumcemle annemin arasinda 2 yas filan var :)
En guzeli yas farkinin cok olmasi aramizda kiskanclik vs olmuyor cunku kizlariyla ogullariyla yasitim nerdeyse :)
Gorumcenin kızı görümcelik yapmaya kalkmasın

Kizim bugun emeklemeye basladi ama geri geri :) ellerini öne uzatip kendini arkaya itiyor birde cok hızlı sekilde kendi sabit kalarak her yöne oldugu yerden dönüyor :)
Gözün aydın canım.Ben de nasıl istiyorum emeklesin kucak istemez belki o zaman :)Diş bekliyorum ben de gecenin bir yarısı uyanıyor ağlıyor.

Amine Busra cnm cok geçmiş olsun

Kızlar oğluma yaptığım tavuksulu şehriye corbasını kızımada verdim ilk defa yedi bişey zararı yoktur sanırım .. elma dışında pek bişey yemiyor şaşırdım kaldım . Avokadoyu hertürlü deniyorum yok sevmiyor ..

Gorumcenin kızı görümcelik yapmaya kalkmasın
Yok yapmiyorlar yengelerini cok severler sagolsunlar gerci bende sevilmeyecek biri degilim hani

Gözün aydın canım.Ben de nasıl istiyorum emeklesin kucak istemez belki o zaman :)Diş bekliyorum ben de gecenin bir yarısı uyanıyor ağlıyor.
sagil canim bugunde yere koydum aynisini yapti ters ters gidiyor :))
Olsun düzede gecer insallah.
Buyusun biraz daha öyle cikarsin dislerini :) Benim kizimi goren disi cikiyor diyor 7aylik olduk hala dis cikaracak diyorlar yahu bebek ne bulsa agzina goturuyor herseyde dis cikartmak degildir ya :)
Sizde belirtimi var

Anladigim kadariyla ki biraz psikolojiden anlarim gorumceniz bu zamana kadar hep beyaz tenli bi oglu olsun istemis ama olmamis size olan kiskancligiyla bu sozleri sarfetmis insan psikolojisi degisik cok istedigi olmayan seyleri bilinc altina atiyo ve yadsima yaparak bu sekilde cikariyo iste yani baya baya kiskanmis sizi..

Alpicim hiç Yaşa başa bakmıyor böyle şeyler .yapan 60 ında bile yapıyor. Senin
Gerçekten tekne kazıntısıymış :))) aman sen bakma onlara kedi erişemediği ete mundar dermiş. Doğuramamış sarı oğlan konuşuyo işte
Tamam gönlünden farklı birşey geçiyor olabilir ama karşında bir bebek varken annesine erkek olsaymış bu, ya da esmer olsaymış, zayıfsa kilolu olsa demek ayıp. Yorumunu merak eden var sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…