Kötü olmuş ya gecmis olsun hepinize insallah hemen toparlanirsiniz.Rica ederim canim bende merak ettim Kizim toparlamaya basladi oglum sabahtan beri atesliydi yeni düstü insallah cikmaz bu arada bende hastalandim atesm var heryerim agriyo cocuklardan banada gecti annemlerde hasta esimle idare etmeye calisiyoruz ama dinlenemiyorum hic
Hepimizde influenza olmusuz
Sagol canim benim ama hc bisey yemek istemiyorum öyle bisey ki acikmiyosun yani yatmak istiyorum sadece hapla cok az ggeciyo tekrar basliyoKötü olmuş ya gecmis olsun hepinize insallah hemen toparlanirsiniz.
Herkes hasta hastaneler aciller dolu zaten. Senin hasta olma lüksün yokHemen iyiles nane limon yap pekmez ic ihlamur kaynat insallah hemen atlat.
Maşaallah canim7 ay 8 günlük.
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin hepinize. Ayrica tum bebislerimizeRica ederim canim bende merak ettim Kizim toparlamaya basladi oglum sabahtan beri atesliydi yeni düstü insallah cikmaz bu arada bende hastalandim atesm var heryerim agriyo cocuklardan banada gecti annemlerde hasta esimle idare etmeye calisiyoruz ama dinlenemiyorum hic
Hepimizde influenza olmusuz
Amiin canim insallah sagolasinCok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin hepinize. Ayrica tum bebislerimize
İnşallah şifa olcak canım iyi düşünelim güzel şeyler olsunAynen enfluvir verdiler canim insallah
Merhaba inanın net anımsayamıyorum. Şuan 7 ay 10 günlüğüz. 7800 boyda 68-69 du sanırım kızımın. Doktor şişko bu demişti :)))Merhabalar benim bebegimin de pazartesi altinci ay asisi var kac kilo ve boyu kac sizin bebeginizin. Ek gidaya basladiniz mi
Bizde gecen hafta 7880 idi boyda 68 ama kilo kaybediyo şuanMerhaba inanın net anımsayamıyorum. Şuan 7 ay 10 günlüğüz. 7800 boyda 68-69 du sanırım kızımın. Doktor şişko bu demişti :)))
Merhaba bebeğim 6 ay 9 günlük biz aşıda hiç sorun yaşamadık kilosu 9100 g boyu 73 cm di 6 ay dolana kadar kadar sadece anne sütü aldı 9 gündür tadımlara başladık ama ben öğün olarak vermiyorum sebzeleri buharda pişirerek eline verip kendisinin keşfederek yemesini sağlıyorum yoğurdu bile cam fincana koyuyorum kendisi kaşıkla ağzına götürmeye çalışıyor ben yardımcı oluyorum çok kirleniyor ama kendisi yapınca çok daha mutlu oluyor onun gözünde mutluluğu heyecanı görmek dünyaya bedel bir süre daha ana öğünler anne sütü olarak devam edecek bence en doğrusu bu ama bebeğini sen tanıyorsunMerhabalar benim bebegimin de pazartesi altinci ay asisi var kac kilo ve boyu kac sizin bebeginizin. Ek gidaya basladiniz mi
Kıyamam yavrum ya Allah tez şifasını versin sende güçlü ol bebeğinin sana ihtiyacı var annesiKizim cumadan beri ishal artik su gibi yapti gece. Acile goturuyorum ne olur dua edin. Cocuk mahvoldu kilo vermeye basladi hic hali dermani kalmadi. Kesjn simdi kan bakilcak serum takilcak cok uzuluyorum :'(
Geçmiş olsun. Kiyamam minige. İyilessinler de kan ve serum kolay seyler. Sonucta onların iyiligi icin.Kizim cumadan beri ishal artik su gibi yapti gece. Acile goturuyorum ne olur dua edin. Cocuk mahvoldu kilo vermeye basladi hic hali dermani kalmadi. Kesjn simdi kan bakilcak serum takilcak cok uzuluyorum :'(
Keyfi yerindeyse bence bekle. Hastanelerde de çok mikrop var. Suan belli ki savunmasiz. Daha da kapmasin. Gecmis olsun size de.Gunaydin kizlar hasta bebeklerimize Rabbim sifa versin biz de kayinvalidemlerde kaldik gece merkezi sistem oldugundan ev cok soguk oldu ve sabah burnu akmaya basladi oglumun hala ara ara akiyor sizce doktora goturmeli miyim yoksa bekliyim mi
Tahminin dogru kizim rota virusu kapmis. Aşıyı aldigim halde bebeğim 1 hafta buyuk diye yapmadılar. Ebemizin ve drun yuzunden. Allah kahretsin onlari.. suan hastanede serun yiyoruz. Bir haftadir ne cekti cocugum. Once bronsit simdi rotaGeçmiş olsun. Kiyamam minige. İyilessinler de kan ve serum kolay seyler. Sonucta onların iyiligi icin.
Rota aşısı olmuş muydu?
Ya cok uzuldum cok gecmis olsun Rabbim sifa versinTahminin dogru kizim rota virusu kapmis. Aşıyı aldigim halde bebeğim 1 hafta buyuk diye yapmadılar. Ebemizin ve drun yuzunden. Allah kahretsin onlari.. suan hastanede serun yiyoruz. Bir haftadir ne cekti cocugum. Once bronsit simdi rota
Evet oyleymis arkadasimin cocuguda daha fena olmuscatterflym biz hastanelerden rota kaptik aman dikkat. İyu bir hastane olduguna emin ol
Cok tesekkur ederim evet beklemeye karar verdim oralar daha fenaymis insallah daha kotu olmazKeyfi yerindeyse bence bekle. Hastanelerde de çok mikrop var. Suan belli ki savunmasiz. Daha da kapmasin. Gecmis olsun size de.
Çok geçmiş olsun kuzuya.Tahminin dogru kizim rota virusu kapmis. Aşıyı aldigim halde bebeğim 1 hafta buyuk diye yapmadılar. Ebemizin ve drun yuzunden. Allah kahretsin onlari.. suan hastanede serun yiyoruz. Bir haftadir ne cekti cocugum. Once bronsit simdi rota
Ne yaptiniz canim nasil oldu kizinKizim cumadan beri ishal artik su gibi yapti gece. Acile goturuyorum ne olur dua edin. Cocuk mahvoldu kilo vermeye basladi hic hali dermani kalmadi. Kesjn simdi kan bakilcak serum takilcak cok uzuluyorum :'(
Böyle okuyunca ben de blw yapmak istiyorum.Peki öğürdü mü hiç,genzine kaçma durumu oldu mu?Merhaba bebeğim 6 ay 9 günlük biz aşıda hiç sorun yaşamadık kilosu 9100 g boyu 73 cm di 6 ay dolana kadar kadar sadece anne sütü aldı 9 gündür tadımlara başladık ama ben öğün olarak vermiyorum sebzeleri buharda pişirerek eline verip kendisinin keşfederek yemesini sağlıyorum yoğurdu bile cam fincana koyuyorum kendisi kaşıkla ağzına götürmeye çalışıyor ben yardımcı oluyorum çok kirleniyor ama kendisi yapınca çok daha mutlu oluyor onun gözünde mutluluğu heyecanı görmek dünyaya bedel bir süre daha ana öğünler anne sütü olarak devam edecek bence en doğrusu bu ama bebeğini sen tanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?