2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kadınla mümkün mertebe görüşmüyorum, görüşürsem görmezden gelmeye çalışıyorum ama bıktım.Daha ne vukuatları var...

Son düzenleme:
haklisin akil yaşta degil başta :) Benimkilerin yapisi saglam sanirim 6 yildir onlarlayim bir kere bile kirilmadim.
He sana benzemiyor kizin bize benziyor diyorlar ona kiriliyorum o ayri :)))

Sizlerdede hata var mi siteye girdigimde bildirimlere bakamiyorum mesela sayfayi yenileyip oyle okuyorum

Bizde de eşimin babaannesi erkek olacak deyince ayy değişik olsaydı dedi sonra doğunca da her gördüğünde değişik olaydı deyip durdu , onlarda kız yok hiç bizde de erkek bebek yoktu , dedim en sonunda valla kendi derdinize yanın bize göre çok değişik sizin şansınıZ dedim kesti sesini

Bebeğin kızı erkeği olmaz bilmiyorum benim iki oğlum var allah bağışlarsa hiç ikinci ne olur nasıl olur düşünmedim kız olsaydı da aklımdan geçmedi allah biliyor ne verirse hayırlısını versin denir saçı başı rengi kilosu hakkında konuşmakta cahillik hasetlik fesatlık daha nedir ki

Sizlerdede hata var mi siteye girdigimde bildirimlere bakamiyorum mesela sayfayi yenileyip oyle okuyorum
Kayitli sifremi kabul etmedi, sifre degistirmek zorunda kaldim ben de. Belli bir hata var.

Valla canım şöyle doktor dedi bu 3-4 kere çektirme işini iyice ezilsin diye sanırım ki biz sonra onu sebzelerle pişince elekten de geçiriyoruz :) iyice kavanoz maması gibi oluyor , doktor dana demişti eskiden şimdi daha konuşmadım ama heryerde yetiştirme tarzından dolayı daha az ilaç vs maruz kaldığı için kuzu öneriliyor

Merhaba, kan ilaci kullanio musunz bebislerinize bize doktor ferrum yazmsti 4 aylkken kullanmak istemedm ben gereksz oldgnu dusunuyor cevremden de oyle yorumlar aldm kullanmamislar genelde dun bebegi 6 ay asisina goturdm ordaki hemsire sordu kullaniyor musun diye ben de yok dedim mutlaka kullanman lazm hemen basla kan ilaci cok onemli gelisimi icib flan dedi kafam yine karisti tahlil falan da yaptirmadm oyski kanszlk icn..sizden de fikir almak istedm iztemeyerek de olsa galiba baslicamm

Boşwer kuzum sen hiç takma kafana. Böyle densiz çok ne yazık ki

Bende tahlil yaptırmadım. 6.ayda kullanmaya başladım. Evet gelişim için önemliymiş.

Kullanmiyorum 7. Ay kontrolunde kanda bakilacak ona gore verecegim saglik ocagina kullaniyorum dedim cunku cok konusuyorlar :) Doktorumuz bosuna kullanmayalim kanda bakalim öyle baslariz dedi.

Huy degistirdi canim.Uyku duzeni degisti,aglayarak uyaniyor.Dis mi acaba diyorum.

Kullanmiyorum 7. Ay kontrolunde kanda bakilacak ona gore verecegim saglik ocagina kullaniyorum dedim cunku cok konusuyorlar :) Doktorumuz bosuna kullanmayalim kanda bakalim öyle baslariz dedi.
tesekkur ederim cevapladiğin icin :) ben de senin gibi dusunuyorm canim ama kafami karistiriolar surekli :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…