2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz daha iyiyim bn cocuklarnda öksürükleri cok fazla zyrtec diye bisey basladi ek olarak cigerler iyi cok sükür düzelme baslamis canim
Sen nasilsnn kuzuu nasl
Ay iyi bari kuzum iyi olun. İlaç işe yaradı dimi. Zyrtec i duymuştum ama kullanmadık hiç fayda ediyomu. Ben iyiyim canım şükür. 2 gündür hava çok güzel istanbulda kuzumla parka gidiyoruz hava alıyoruz ikimize de çok iyi geldi

İlac işe yaradı gercekten canım yarın sabah bitiyo o ilac şükür
Zyrtec de geniz akıntısına iyi geliyo alerjik bi ilac geniz akıntısına baglı öksürükleri oldugu için ikiside kullancak bakalım
Cok sevindim sizin adınıza canım temiz hava ne de iyi gelmiştir şimdi Ankara soguk bugun biraz iyi gibiydi ama cocuklar hasta olunca biyere gidesin gelmiyo işte.

Senin yaptığın karışımdan ilk kez bnde kızıma vermiştim pekmez yumurta labne , iki kere kusmuştu.. bidaha vermedim ağır gelmiş olabilir..

Fışkırarak kusma bi rahatsızlık belirtisi olabilir canım gözlemle bakalm karısımdan olsa bi kez olurdu baya bi kusmus bebiş cok gecmiş olsun
Cevap verdiğin için sağol canim. Ilk defa oldu. Cuma göz doktoruma gittiğimizde kendi doktorumuza uğrayıp soracagim

İnşallah geniz akıntılarıda geçecek tatlım melisanında hırıltısı tamamen bitmiş değil ama iyileşti şükür. Ankara yı hiç sewemedim ben ya soğuğuda soğuktur demi.
Bende adet oldum yok böyle bir ağrı. Resmen 1.5yılın acısı çıkıyo ((

Bana da saglik ocagindan verdiler canim gecen ay doktorumda ordan alirsin ucretsiz veriyorlar demisti kullaniyorum kilosuna gore damlat demislerdi 7 kilo benimki 7 damla. Altinci aya dogru bebeklerin kan degerleri dusuyormus buda huysuzluk mizmizlik yapiyormus hos benimki her turlu oyle de surekli oyalanmasi ve konusulmasi lazim.
Kizlar bu arada bebekleri sakinlestirmek yada uykusunu uzun ve sorunsuz uyutmanizi sağlayacak bir yonteminiz var mi

Canim biraz baktim reflu den veya fazla yemesinden olabiliyormus siklasirsa muhakkak doktoruna goturmen gerekirmis

İnşallah canım sizde atlatırsınız tez zamanda hemen gecmiyo.
Ankara nın soğuğu fecii hele bide meşhur ayazımız varr :)) biyere gidesi gelmiyo insanın
Bu arada bende hastalıgımın arasında oldum adet al benden de o kadar benm 2.kez olusu ama inanılmaz cok oluyo bi önceki böyle değildi niye bilemedim bende agrı zaten oldum olası var rengim attı resmen o kadar cok oluyo ki sanada coook gecmiş olsunn

Anneler geçen günlük pastörize sütü kaynattim( yogurt daha katı olsun diye) bembeyaz süt sarardi. Yogurt yaptım tadı o kadar kötü olmuş ki anlatamam. Hemen çöpe döktüm. Sütte sararma bozulma belirtisiymiş. Daha öncede kaynayıp yapmıştım boyle olmamıştı. Marka farkı demek ki. Süt mu bozuktu bilemedim. Sizi de uyarmak istedim. Bebeğe vermeden önce tadına ilk siz bakın. Bu markayı almam artık. Sü... ile baslayan. Ben memnun kalmadim.

Cok gecmis olsun canım ya 1hafta icin ası yapılmazmı rabbim sifa versin nasıl simdi durumu

Sizede çok gecmis olsun canım

Bizim doktor tahlil.yaptı kansızlık olmadığı icin baslatmadı 3ay sonra tekrar bakıcam dedi kendi doktorunla görüs bence sağlık ocakları herseyi zorla verdiriyir prosedüre uyuyorlar

Günaydın kızlar. Şubat indirimleri başladı. Cumartesi de besafe indirimde. Şimdi bu oto koltugunu isofixli mi alıyoruz? Kullananlar nasil kullaniyor? Hangisi daha rahat? Farkı var mı? Al_pi siz hangisini aldiniz isofixli mi isofixsiz mi? Kullandiniz mi? Yorumunuz nedir?
Peki bu yogurdu sarımsaklasakda mı saklasak yoksa sarımsaklamasakda mı saklasak)) (biraz boyle olmuş sorularim)

Merhaba arkdaslar çok kotuyum bu defa bebegimle ılgılı değil baska sey yazmak ıstıyorum okadar zaman gecırdık burda ıyı kotu herseyde destek olduk.. benım kocam dün aksam bırden salona gırdıgımde ıngılızce bır arkadaslık sıtesıne gırmıstı ben gırınce panık yaptı kapattı aldım telefonu baktım buldum ıncelemedım yuzune attım çıktım kavga etmedım çunku annem bızee 1 aydır gıdıcek 2 gun sonra gıttım yattım gece geldı pesımden ama kzıım uyuyordu yapmadım bırsey dıyo merak ettım dıyo ki bu ilk degıl saha once de yakaladım hamıleyken ondan önce hep ınandım.. kısmeyle gorustugu falan yok hep evde benım yanımda zaten ama ben ıcım parcalanarak bosanmak ıstıyorum benım ızmırde kımsem yok ısten ızın alarak annemle dönmeyı dusunuyorum ankaraya ama nereye kadar gelmıycem napıcam tayın ısterım orda.. agladım sabaha kadar yoruldum artık ama kızım babasız buyuycek nasıl yapcam?bırbırımızı sevıyoruz ama okadar uzagızkı ayrı yatıyoruz cınsellık çook uzun zamandır yok çunku kzıımdan zaman yok uyumadıgı için yorgunuz!!babasız mı buyuycek kızım içim parcalanıyor

Ahhh M Maya_06 yanında olup sarılmak ve hepsi geçecek demek istiyorum sana şuan. Ama önce azıcık sakin ol. Fikrimi soracak olursan tek basına bu boşanma sebebi olmasın. Merak etmiştir, boşluğa düşmüştür, ilgi bekliyordur.
Biz bebeklerin derdine ne yedi ne içti ne zaman uyudu uyandı aman altina yapti mi yapmadı mı derken erkeklerin kendi keyfinde olmaları, en çok sinirime dokunan bu. Ama onlar duzenin degistigini fark edemeyip hala eski ilgiyi bekliyorlar bizden.
Eşini sen tanırsın, evden çıkmıyor diyorsun, fiziksel bir sey yapmiyor diyorsun, gerci bu bile sana saygisizlik ama cogu zman erkekler sonucunu dusunmeden hareket etmiyorlar mi?
Eger ki daha onceki (hamile kalmadan) hareketleri de ofsayt degilse boşanmayı düşünmeden ama izin alip biraz ailenin yaninda takilarak goz dagi verebilirsin.
Ama bunu hih ben gidiyorum naparsan yap seklinde degil de, ben cok alindim yiprandim bitaz gidip dusunmeye ihtiyacim var, bu sure zarfinda sen de dusun, hovardalik mi yoksa ailen mi karar ver seklinde yaparsan ipleri koparmamis olursun.
Cunku artik bebeler var ve malesef eakisi kadar fevri olamayiz bosanma konularinda. Bosanmak kolay, ne kadar yipransan da durup savasmak ve en son asamada bosanmayi dusunmek lazim. Cunku ilerde bebegine gonul rahatligi ile her seyi denedim ama olmadi diyebilmelisin.
Bunlat bnm dusuncelerim böyle düsünmeywnler de olacaktir.

Biz sarimsaksiz aldik :) her arbada isofix olmuyor emniyet kemerine baglanmasini tercih ettik gayet memnunum yatar pozisyonu olmasi cok guzel bebisler kucuk hala kafalari dusmeden yatiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…