Ay iyi bari kuzum iyi olun. İlaç işe yaradı dimi. Zyrtec i duymuştum ama kullanmadık hiç fayda ediyomu. Ben iyiyim canım şükür. 2 gündür hava çok güzel istanbulda kuzumla parka gidiyoruz hava alıyoruz ikimize de çok iyi geldiBiraz daha iyiyim bn cocuklarnda öksürükleri cok fazla zyrtec diye bisey basladi ek olarak cigerler iyi cok sükür düzelme baslamis canim
Sen nasilsnn kuzuu nasl
İlac işe yaradı gercekten canım yarın sabah bitiyo o ilac şükürAy iyi bari kuzum iyi olun. İlaç işe yaradı dimi. Zyrtec i duymuştum ama kullanmadık hiç fayda ediyomu. Ben iyiyim canım şükür. 2 gündür hava çok güzel istanbulda kuzumla parka gidiyoruz hava alıyoruz ikimize de çok iyi geldi
Senin yaptığın karışımdan ilk kez bnde kızıma vermiştim pekmez yumurta labne , iki kere kusmuştu.. bidaha vermedim ağır gelmiş olabilir..Anneler kızım bugün kuzeyinde uyurken öksürmeye başladı hemen ardından iki kere fışkırarak küstü. Hemen kucağıma ald m 4 kereye yakın yine fışkırarak kustu. Bu pekmezli peynirli karşımı yumurtasına karsturmistim anlamadı güzelce yedi bitirdi. Midesi bu karışımları kabul etmiyor sanırım. Yumurta epeydir yiyoruz bu kadar kustuğu olmamıştı. Ben sebebi bu diye düşündüm ama üşürmüş de olabilir. Keyfi yerinde diye doktora götürmedim. Gözlemleyeceğim bakalim
Cevap verdiğin için sağol canim. Ilk defa oldu. Cuma göz doktoruma gittiğimizde kendi doktorumuza uğrayıp soracagimFışkırarak kusma bi rahatsızlık belirtisi olabilir canım gözlemle bakalm karısımdan olsa bi kez olurdu baya bi kusmus bebiş cok gecmiş olsun
Rica ederm canım ne demekk bilgilendirirsin bizide sorduktan sonra tekrardan gecmiş olsun Rabbim iyilik şifa nasip etsinCevap verdiğin için sağol canim. Ilk defa oldu. Cuma göz doktoruma gittiğimizde kendi doktorumuza uğrayıp soracagim
İnşallah geniz akıntılarıda geçecek tatlım melisanında hırıltısı tamamen bitmiş değil ama iyileşti şükür. Ankara yı hiç sewemedim ben ya soğuğuda soğuktur demi.İlac işe yaradı gercekten canım yarın sabah bitiyo o ilac şükür
Zyrtec de geniz akıntısına iyi geliyo alerjik bi ilac geniz akıntısına baglı öksürükleri oldugu için ikiside kullancak bakalım
Cok sevindim sizin adınıza canım temiz hava ne de iyi gelmiştir şimdi Ankara soguk bugun biraz iyi gibiydi ama cocuklar hasta olunca biyere gidesin gelmiyo işte.
Bana da saglik ocagindan verdiler canim gecen ay doktorumda ordan alirsin ucretsiz veriyorlar demisti kullaniyorum kilosuna gore damlat demislerdi 7 kilo benimki 7 damla. Altinci aya dogru bebeklerin kan degerleri dusuyormus buda huysuzluk mizmizlik yapiyormus hos benimki her turlu oyle de surekli oyalanmasi ve konusulmasi lazim.Merhaba, kan ilaci kullanio musunz bebislerinize bize doktor ferrum yazmsti 4 aylkken kullanmak istemedm ben gereksz oldgnu dusunuyor cevremden de oyle yorumlar aldm kullanmamislar genelde dun bebegi 6 ay asisina goturdm ordaki hemsire sordu kullaniyor musun diye ben de yok dedim mutlaka kullanman lazm hemen basla kan ilaci cok onemli gelisimi icib flan dedi kafam yine karisti tahlil falan da yaptirmadm oyski kanszlk icn..sizden de fikir almak istedm iztemeyerek de olsa galiba baslicamm
Canim biraz baktim reflu den veya fazla yemesinden olabiliyormus siklasirsa muhakkak doktoruna goturmen gerekirmisAnneler kızım bugün kuzeyinde uyurken öksürmeye başladı hemen ardından iki kere fışkırarak küstü. Hemen kucağıma ald m 4 kereye yakın yine fışkırarak kustu. Bu pekmezli peynirli karşımı yumurtasına karsturmistim anlamadı güzelce yedi bitirdi. Midesi bu karışımları kabul etmiyor sanırım. Yumurta epeydir yiyoruz bu kadar kustuğu olmamıştı. Ben sebebi bu diye düşündüm ama üşürmüş de olabilir. Keyfi yerinde diye doktora götürmedim. Gözlemleyeceğim bakalim
İnşallah canım sizde atlatırsınız tez zamanda hemen gecmiyo.İnşallah geniz akıntılarıda geçecek tatlım melisanında hırıltısı tamamen bitmiş değil ama iyileşti şükür. Ankara yı hiç sewemedim ben ya soğuğuda soğuktur demi.
Bende adet oldum yok böyle bir ağrı. Resmen 1.5yılın acısı çıkıyo((
Ilk defa oldu. Büyük ihtimalle fazla veya ağır geldi. Cuma soracağım insallahCanim biraz baktim reflu den veya fazla yemesinden olabiliyormus siklasirsa muhakkak doktoruna goturmen gerekirmis
Cok gecmis olsun canım ya 1hafta icin ası yapılmazmı rabbim sifa versin nasıl simdi durumuTahminin dogru kizim rota virusu kapmis. Aşıyı aldigim halde bebeğim 1 hafta buyuk diye yapmadılar. Ebemizin ve drun yuzunden. Allah kahretsin onlari.. suan hastanede serun yiyoruz. Bir haftadir ne cekti cocugum. Once bronsit simdi rota
Sizede çok gecmis olsun canımİğnelerimiz bitti idrar yolları iltihabı için kontrole getirdik,ultrason çekildi taş çıktı çok üzgünümnefrolog takip etsin dedi.bir hafta 10 gün belki biraz daha fazla izmirde olacağız bir an önce götüreyim diyorum.var mı bildiğiniz çocuk nefrologu
Maşallah kuzuya senin kız baya hareketliydi zaten o 2aya yürür annesi sana söyliyim :)Kizim bugun emeklemeye basladi ama geri geri :) ellerini öne uzatip kendini arkaya itiyor birde cok hızlı sekilde kendi sabit kalarak her yöne oldugu yerden dönüyor :)
Bizim doktor tahlil.yaptı kansızlık olmadığı icin baslatmadı 3ay sonra tekrar bakıcam dedi kendi doktorunla görüs bence sağlık ocakları herseyi zorla verdiriyir prosedüre uyuyorlarMerhaba, kan ilaci kullanio musunz bebislerinize bize doktor ferrum yazmsti 4 aylkken kullanmak istemedm ben gereksz oldgnu dusunuyor cevremden de oyle yorumlar aldm kullanmamislar genelde dun bebegi 6 ay asisina goturdm ordaki hemsire sordu kullaniyor musun diye ben de yok dedim mutlaka kullanman lazm hemen basla kan ilaci cok onemli gelisimi icib flan dedi kafam yine karisti tahlil falan da yaptirmadm oyski kanszlk icn..sizden de fikir almak istedm iztemeyerek de olsa galiba baslicamm
Ahhh M Maya_06 yanında olup sarılmak ve hepsi geçecek demek istiyorum sana şuan. Ama önce azıcık sakin ol. Fikrimi soracak olursan tek basına bu boşanma sebebi olmasın. Merak etmiştir, boşluğa düşmüştür, ilgi bekliyordur.Merhaba arkdaslar çok kotuyum bu defa bebegimle ılgılı değil baska sey yazmak ıstıyorum okadar zaman gecırdık burda ıyı kotu herseyde destek olduk.. benım kocam dün aksam bırden salona gırdıgımde ıngılızce bır arkadaslık sıtesıne gırmıstı ben gırınce panık yaptı kapattı aldım telefonu baktım buldum ıncelemedım yuzune attım çıktım kavga etmedım çunku annem bızee 1 aydır gıdıcek 2 gun sonra gıttım yattım gece geldı pesımden ama kzıım uyuyordu yapmadım bırsey dıyo merak ettım dıyo ki bu ilk degıl saha once de yakaladım hamıleyken ondan önce hep ınandım.. kısmeyle gorustugu falan yok hep evde benım yanımda zaten ama ben ıcım parcalanarak bosanmak ıstıyorum benım ızmırde kımsem yok ısten ızın alarak annemle dönmeyı dusunuyorum ankaraya ama nereye kadar gelmıycem napıcam tayın ısterım orda.. agladım sabaha kadar yoruldum artık ama kızım babasız buyuycek nasıl yapcam?bırbırımızı sevıyoruz ama okadar uzagızkı ayrı yatıyoruz cınsellık çook uzun zamandır yok çunku kzıımdan zaman yok uyumadıgı için yorgunuz!!babasız mı buyuycek kızım içim parcalanıyor
Biz sarimsaksiz aldik :) her arbada isofix olmuyor emniyet kemerine baglanmasini tercih ettik gayet memnunum yatar pozisyonu olmasi cok guzel bebisler kucuk hala kafalari dusmeden yatiyorlar .Günaydın kızlar. Şubat indirimleri başladı. Cumartesi de besafe indirimde. Şimdi bu oto koltugunu isofixli mi alıyoruz? Kullananlar nasil kullaniyor? Hangisi daha rahat? Farkı var mı?Al_pi siz hangisini aldiniz isofixli mi isofixsiz mi? Kullandiniz mi? Yorumunuz nedir?
Peki bu yogurdu sarımsaklasakda mı saklasak yoksa sarımsaklamasakda mı saklasak)) (biraz boyle olmuş sorularim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?