2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bebegini buyutmeye calisirken zaman yok hic birseye derken erkekler ne yazikki ilgi sevgi bekliyor ihtiyaclarinin karsilanmasini bekliyor.
Dur yahu ne bosanmasi aldatmamis seni yalni kalinca seytana uymus bizim biraz kafalar cok mesgul yogun gerginiz o yuzden en ufak hataya tahammulumuz yok.
Bende hic bir yere gitme annen gidince otur konus. Bebegini babasiz buyutecek kadar buyuk bir hata degil bu emin ol cogu erkek bunu yapiyor ve farkina bile varmiyoruz.
Birbirinize vakit ayirmaya baslayin bebek var vakit yok vs yapmayin .
En guzeli de annene gidecegine izin alin yada hafta sonunu degerlendirip izmir icindede olsa guzel bir otele gidin havanoz degissin

Maşallah kuzuya senin kız baya hareketliydi zaten o 2aya yürür annesi sana söyliyim :)
Her gören öyle söyluyor :) Cok hareketli tepemde geziyor indirme beni diyor yatirmaya calisiyorum yakamdan cekiyor sacimi yada yuzumu yakalarsa tutunup kalkmaya calisiyor :)))
Her aksam babasi yurutuyor masallah cok guzel basiyor uzunda yüruyor sonra yoruluyor :)

Yürüme alıştırmalarını hulohopla yapıyorlar ben de pilates çemberi kullanıyorum daha küçük tutması kolay oluyor diye.
Gerci bebeler kücük daha ama büyüyünce bu yöntem çok rahat ve daha sağlıklı aklınızda olsun

Oy canım benim o yürütme olayları cok yorucu hele bende bel fıtıgı var yandım

Su anda cok kucukler onun icin bizimki daha cok basnayi ögrensin diye yoksa simdi cok erken yurumesine :) Ben ilk adim arabasi almayi dusunuyorum onunla yurutecegim insallah.

Oy canım benim o yürütme olayları cok yorucu hele bende bel fıtıgı var yandım
birde boy uzunsa bittin :))Esimin boyda uzun simdi tamamda elinden tutup yurut beni diyecek o zman zor :)

Oyy canim dur hele nee bosanmasi..yuva kolay mi kuruluyor...haklisin incitici ama lütfen agir düşünme..biraz Özlem molasi verin bence bikac gün özlet annenle beraber git kafami topluycam de

Canım sakin ol çok haklısın çok incitici bir durum ama soğukkanlı davranmak lazım. Ama ben de Al_pi gibi düşünüyorum bir yere gitme annen gitsin sen otur konuş.. ama erkekler gerçekten anlayışsız ilgi istiyorlar belki hemen şimdi olayın sıcağında yapma ama biraz vakit ayırmaya çalış biz de sıkıntılar yaşadık oluyor böyle şeyler düzelir merak etme..ama tabi kocanı sen tanırsın önce sakin ol öyle düşün öfkeyle kalkan zararla oturur derler canım düzelir inşallah..

Kızlar bnde katılıyorum size
Erkekler bencil oluyolar cidden ilk cocugumuzda bizde yasamıstk bi sürü tartsma ilgisizlik yüzünden cünkü bi anda tüm ilgi bebege verilince kendilerini kötü hissediyolar zannımca aldatma degl sonucta M Maya_06 suan sinirlisin anlıyorum seni tepkini de belli etmişsin hiç boşanmayı düşünme bunlar düzelcek bu bebikler büyüycek hersey yoluna grcek kuzum

Ahh bu erkekler bu merakları yüzünden ..cnm aceleyle öfkeyle karar verme hayat zor zaman kötü öyle hemen boşanılırmı.. eşinin niyetlenmesi bile kırıcı ama öyle şeyler oluyorki ve görüyoruzki bu yaptığı masum kalıyor.. iyi düşün konuş .. minnoş kızınıda babasız büyütme :))

Ay bu sabah bi uyandım bizimki yine boğazını kaşıyo geçen hasta olduğundaki gibi az öncede uykusunda öksürdü 2-3 kez inşallah tekrar hasta olmaz. İyiki bi dışarı çıktık hava almaya
Ay gribin üzerine bide regli mi aman Allahım nolamazzzz. Doğumdan sonra oluyomuş drum bana anlatmıştı kendi eşide çok alırı yoğun olmuş hastaneye bile hitmişler bunun yüzünden zamanında. Resmen bittim dünden beri. Belimi sırtımı sanki çiğnemişler gibi ağrıyo zaten haftasonu eşimde gidiyo ((

Pastörize süt kaynatılmaz ki anca serçe parmağını sokup içine 5 e kadar sayıp ısı parmağını ısıracak kadar ısıtacaksın. Çiğ süt kaynatılır sadece benim bildiğim

Oyy canim dur hele nee bosanmasi..yuva kolay mi kuruluyor...haklisin incitici ama lütfen agir düşünme..biraz Özlem molasi verin bence bikac gün özlet annenle beraber git kafami topluycam de

tesekkur ederım hepınıze ılgınız ıcın bugun eşim işte gece gelcek ben de ıse gıttım hıc dusunmedım kendımı ıse verdım geldım kzıımı doktora goturdum 6.hastalık olmustuk ateş ve dökuntu cok şukur ıyılesmış gunlerdır kotuydu kendımı kızıma verdım telefonlalrını da acmadım ama ılla kı eve gelcek smdılık dusunmedım bırsey ama sakın kafayla dusuncem okadar yoruyorkı bebekler dusunmeye bıle vaktım olmuyor ama saygım hıc kalmadı ona karşı neden bu erkekler boyle güzel bır kadınım bıraz kılo alsam da hala sokakta bıle dönup bır daha bakarlar o bıle farkında hala yasımdan cok cok kucuk gosterırım dunyalar guzelı bır kızı var çok şukur gecınıyoruz demekkı benı artık sevmıyor dıye dusunuyorum artık herseyın hayırlısı

Canım okuyunca sana hak verdim. Bende senin gibi düşünüyorum. Sadece ekstra meyilli olup imkanı olmadıysa yapmadığı anlamına gelmez imkanı olup yapmaması önemli ama fevri olmamak lazım dediğin gibi ben başlarda eşim her pazar kahveye gidiyor diye bu düşüncelere kapılmıştım çünkü bizim verdiğimiz emeğin binde birini ne çocuğa ne kendimize verilmediğini gördüğümüz için ve içinde bulunduğumuz durumdan aşırı hassas olduğumuz için daha kırılgan bakıyoruz

Al benden de o kadar biz yorulduk o yorulmuyor sadece yatıp döndüğü için otursa yeterdi şimdi yürümek istiyor valla bi yürüse diyorum ama daha altı aylık

İnşallah olmaz canım ya kıyamam bizim de akıntı cok fazla öksürüyo baya bi
Demekki normal bizimde bu durumumuz bende dr a gitmeyi bile düşünüyodum :)
Kac günlüğüne gidiyo eşin? Üzülme inşallah cabucak gecicek görümcen geliyo güzel vakit gecirin sizde yapın pasta börek cay kahve gezme tozma vakitt gecir güzelce inşallah

Acik acik konusmak gerek aslinda.. esimle bende sevgililikte ve evlendikten sonra birkac sıkıntı yaşadık. En son hamileyken sosyal paylaşım sitesinde bir profile baktigini gordum. Benim hatam susmak, susarak tavir yapmak oldu. Ama şöyle de bisey var ben zaten surekli psikolojik şiddet goruyorum esimden. Suan kizim hasta inan hâla bana psikolojik baski uyguluyo. Bende kızım için dayanmaya calisiyorum. Nereye kadar bilmiyorum. Ustelik maddi sikintilarimizda var. Herneyse dogumdan sonra bir arkadasiyla bulustuktan sonra mesajlasmalarinda ava cıkalım mı diye yazdigini gordum. Olay cikardim. Sacma sapan seyler soyledi. Ama bir kez daha yakalarsam kotu olcagini onu herkese ifşa edecegini soyledim. Mesajlarin ekran görüntüsü alip kendi mailime attim kaydettim sakliyorum haberi yok. 6.5 yillik iliskimiz var ve bizimde sevgimiz bitti hissediyorum. Ama kizima kiyamiyorum

benım de oyle hamıleyken baktıgı seylerın fotosunu cekmıstım senınkı gibi herkese rezıl edecegımı soyledim cok agladı benı bırakma bırsey yapmadım dıye affetmıstım ama yıne de ıcım acıyordu bırdaha yapmıycaktı guya smdı ufak da olsa yaptı ama ona gore yine uste cıkmaya calısıyor nevarmıa yaptıgında meraktan bakmıs reklamda görup yanımdan ayrılmıyormus gece gunduz kımseye bakmıyormuş ama benım ona karsı sevgım bıttı galıba en kotusu de bu! Kızım olmasa cooktan gıderdım ben de kıyamıyorum ama kızım ıcın de ne tedavıler gecırdım belkı de allah ondan ayrılmam ıcın bana evlat vermemıstı gostermek ıcın ama ben ısrar
Ettım bebegım olması ıcın,psıkolojık baskı bana da yapıyor allahtan işim var maasım var ama yıne de bebek olduktan sonra maddı sıkkıntılarımız basladı erkekler maddı sıkıntıya da kaldıramıyor ondan da bunalıyorlar bıze saldırıyorlar psıkolojık olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…