Sağol canım.Cok haklisin canim yinede fevri davranma suan icin sakin kal bakalim en iyisi susmak bi kac gün icin umarm anlar hatasini dualarm sennle canim
Bence de böyle canım sinirle değilde tatlı dille hallet diğerlerine laf verme eşinle aranı bozmalarına izin vermeErkekler ailesine laf söyletmez Haklida haksizda olsa .. Ailesine zerre deger vermezler ama sen bir at hemen onlardan kiymetlisi olmaz..
Ciddi sinir bozucu birsey haklisin hakli olduguna eminsin ve odalara girilip konuşuluyor hakkinda yaninda bile konusulmuyor ki daha kimbilir arkandan neler dönüyor..
Ama ablayi sevindirme mümkünse gelince sus he hi de iyiyim de sen nasilsin bile deme disardaki insan gibi davran ama onu sevindirip esinle arani bozma.
Şunu farkettim aramızı bozan onlar değil ki, onlar sinirimi bozuyor . Aramızı bozan malesef eşim. Burayıda bdv ye çevirdim özür dilerim.Bence de böyle canım sinirle değilde tatlı dille hallet diğerlerine laf verme eşinle aranı bozmalarına izin verme
Üzüntüler paylastikca azalir hepimiz burda asagi yukari ayni problemleri yasiyoruz ve destek oluyoruz birbirimize nolcak sanki biz hem bebeklerden konusuruz hemde bdv olarak yürütürüz :)Şunu farkettim aramızı bozan onlar değil ki, onlar sinirimi bozuyor . Aramızı bozan malesef eşim. Burayıda bdv ye çevirdim özür dilerim.
Oda bir yapar 2yapar akli basina gelir ordan bi kazik yerse hicc üzülme oda idrak ederŞunu farkettim aramızı bozan onlar değil ki, onlar sinirimi bozuyor . Aramızı bozan malesef eşim. Burayıda bdv ye çevirdim özür dilerim.
Sorma bizimki yeni iş değiştirdiği için seyahatleri çok olacak ne yapacağım bilmiyorum. Havalar ısınınca bizdr gideceğiz kızımla onunla birlikte ama ne bileyim o evde yokken bomboş heryerİnşallah kalmaz canım o zamn.
Bende eşime cok baglıyım aynı sen gibi her konuda en büyük destegim kendisi cumartesi geldi zaten haftaya tekrar gitmem gerekebilir diyo ben şimdiden telaşlandım 2cocukla evdede destegi cok büyük o gidince bocalıyorum resmen
Kizlar herkes esinden dertli sanirim. Biz de son gunlerde bosanma noktasina geldik hatta avukatla gorustum. Cok kararliydim ama sonra esim psikiyatriste gitmeyi kabul etti bugun beraber gittik. Gitmesek pztsi bosanma islemleri basliyordu. Biraz aydinlandik iyi geldi size de mutlaka tavsiye ederim. Daha once psikologa da gitmistik ama o pek verimli olmamisti. Insallah bu ise yarar..tabi seanslara devam edicez. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. A AcedaAAmine Busra @Gabby
Bizimkide yeni yeni oturuyo ama pek sevdigi soylenemez. Donmeyide pek sevemedi yuzuoyun durmayida sevmiyo. Yurutecte her yeri dolasiyoKizlar bebekleriniz oturabiliyor mu artik benim ki masallah yere birakinca her yone donuyo geri geri gidiyo yakinda emekleyecek bile ama destekle bile oturtamiyorum dusuyo rahatsiz oluyo agliyo 6 bucuk aylik olduk tam mama sandalyesi de alamadim bu yuzden
Hayirli olsun insallah ise yarar. Biz de 4 aydir gidiyoruz psikiyatriste. Eşim depresyondan ötürü ilaç kullaniyor ama dr çift olarak alıyor bizi. Psikolog olmadigi icin sadece dinliyor. Aslinda terapi seklinde alsak ikimize de faydasi olurdu. Suan o hasta ben bakici modundayim.Kizlar herkes esinden dertli sanirim. Biz de son gunlerde bosanma noktasina geldik hatta avukatla gorustum. Cok kararliydim ama sonra esim psikiyatriste gitmeyi kabul etti bugun beraber gittik. Gitmesek pztsi bosanma islemleri basliyordu. Biraz aydinlandik iyi geldi size de mutlaka tavsiye ederim. Daha once psikologa da gitmistik ama o pek verimli olmamisti. Insallah bu ise yarar..tabi seanslara devam edicez. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. A AcedaAAmine Busra @Gabby
Öyle canım aynen Rabbim saglıkta kavustursun inşallah üzülme cok iyi anlıyorum seniiSorma bizimki yeni iş değiştirdiği için seyahatleri çok olacak ne yapacağım bilmiyorum. Havalar ısınınca bizdr gideceğiz kızımla onunla birlikte ama ne bileyim o evde yokken bomboş heryer
Ah canim kiyamam sen depresyona girecekken esin girmis :/ gerci senin girmemen iyi tabi :) biz de aslinda esimin ofke kontrol problemi icin gittik ama ben de girdim cift terapisi gibi oldu. Ikimiz de rahatsiz oldugumuz noktalari anlattik, doktor da tavsiyeler verdi psikolog gibi, ikimize de telkinde bulundu. Memnun kaldim acikcasi. Bana ilac yazicakti depresyon icin ama emziriyorum diye yazmadi. Depresyondaymisim meger haberim yok bu kargasada.. :)Hayirli olsun insallah ise yarar. Biz de 4 aydir gidiyoruz psikiyatriste. Eşim depresyondan ötürü ilaç kullaniyor ama dr çift olarak alıyor bizi. Psikolog olmadigi icin sadece dinliyor. Aslinda terapi seklinde alsak ikimize de faydasi olurdu. Suan o hasta ben bakici modundayim.
Bakalim sizin psikiyatristin tavri nasil olacak? Gidince konusup konuşmadigi yazabilir misin? Konusmaktan kastim telkin terapi vb
Bilinçli yapmaya başladı bu aralar gelgeli.Masallah kuzuya okudum cvp vermedim simdi uyumusken doneyim dedim :)
Gelgel baybay mi yapiyor aa bilerek mi rastgele mi. Biz çak yapiyoruz bi tek baska bisi yapmiyor zaten sabit durdugu yok kucagimdayken etrafi inceleyip sonra atliyor :))
Hersey ilgisini cekiyor birtek mutfakta mama sandalyesinde uslu duruyor ben yemek filan yapinca beni izlemeye bayiliyor.
Kumanda ve telefona bayiliyor gördügü zman bi bize bi kumandaya bakiyor gülüyor kafayida egip bu sefer biz gülmeye başlıyoruz :)
Hic bir seyden habersiz dünyaya gelip bu kadar hizla büyümeleri ❤
Benim ki altı aylık Yerde ki hareketler aynı canım biraz dizlerinin üstünde de yükselmeye çalışıyor bizim ki daha çok yürütün beni diyor, ben beş aylıkken ek gıdaya başladım doktor tavsiyesi ile o zaman dan beri mama sandalyesinde yiyiyor ek gıdalarını, sonra destekle oturtmaya başladık şimdi oturuyor desteksiz ama bir süre sonra iki yandan bir tarafa düşüyor tam değiş ama benim ki çok hareketli canım destekle başla bence alışa alışa oturur ve mama sandalyeside al canım naçizane tavsiye rahat edesin ikea aldım ben minderi ile hem ucuz hem kullanışlı iş görüyorKizlar bebekleriniz oturabiliyor mu artik benim ki masallah yere birakinca her yone donuyo geri geri gidiyo yakinda emekleyecek bile ama destekle bile oturtamiyorum dusuyo rahatsiz oluyo agliyo 6 bucuk aylik olduk tam mama sandalyesi de alamadim bu yuzden
Salı günü 7 ayı dolduruyor.5_10sn desteksiz oturuyor ama sonra yığılıyor.yuz üstü karnım üzerinde dönüyor ama emekleme falan yok daha.Kizlar bebekleriniz oturabiliyor mu artik benim ki masallah yere birakinca her yone donuyo geri geri gidiyo yakinda emekleyecek bile ama destekle bile oturtamiyorum dusuyo rahatsiz oluyo agliyo 6 bucuk aylik olduk tam mama sandalyesi de alamadim bu yuzden
Allah yardimcin olsun. Bende muhtemelen 1 yasini bitirince işe baslıcam. Daha şimdiden tasası tuttu beniSalı günü 7 ayı dolduruyor.5_10sn desteksiz oturuyor ama sonra yığılıyor.yuz üstü karnım üzerinde dönüyor ama emekleme falan yok daha.
Kizlar 1 yıllık ayrılıktan sonra yarın okula dönüyorum belki uzun bir ara verdiğim için çok zor gelicek belki de iyi gelecek ama tabi önemli olan oğlum için nasil olacağı.annem bakacak gözüm arkada değil ama işte emmesi ve emerek uyumasi düşündürüyor beni.insallah yeni doneme çabuk adapte olur kuzum.
Inşallah.Salı günü 7 ayı dolduruyor.5_10sn desteksiz oturuyor ama sonra yığılıyor.yuz üstü karnım üzerinde dönüyor ama emekleme falan yok daha.
Kizlar 1 yıllık ayrılıktan sonra yarın okula dönüyorum belki uzun bir ara verdiğim için çok zor gelicek belki de iyi gelecek ama tabi önemli olan oğlum için nasil olacağı.annem bakacak gözüm arkada değil ama işte emmesi ve emerek uyumasi düşündürüyor beni.insallah yeni doneme çabuk adapte olur kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?