2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de böyle canım sinirle değilde tatlı dille hallet diğerlerine laf verme eşinle aranı bozmalarına izin verme

Şunu farkettim aramızı bozan onlar değil ki, onlar sinirimi bozuyor . Aramızı bozan malesef eşim. Burayıda bdv ye çevirdim özür dilerim.
Üzüntüler paylastikca azalir hepimiz burda asagi yukari ayni problemleri yasiyoruz ve destek oluyoruz birbirimize nolcak sanki biz hem bebeklerden konusuruz hemde bdv olarak yürütürüz :)

Sorma bizimki yeni iş değiştirdiği için seyahatleri çok olacak ne yapacağım bilmiyorum. Havalar ısınınca bizdr gideceğiz kızımla onunla birlikte ama ne bileyim o evde yokken bomboş heryer

Kizlar bebekleriniz oturabiliyor mu artik benim ki masallah yere birakinca her yone donuyo geri geri gidiyo yakinda emekleyecek bile ama destekle bile oturtamiyorum dusuyo rahatsiz oluyo agliyo 6 bucuk aylik olduk tam mama sandalyesi de alamadim bu yuzden

Kizlar herkes esinden dertli sanirim. Biz de son gunlerde bosanma noktasina geldik hatta avukatla gorustum. Cok kararliydim ama sonra esim psikiyatriste gitmeyi kabul etti bugun beraber gittik. Gitmesek pztsi bosanma islemleri basliyordu. Biraz aydinlandik iyi geldi size de mutlaka tavsiye ederim. Daha once psikologa da gitmistik ama o pek verimli olmamisti. Insallah bu ise yarar..tabi seanslara devam edicez. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. A AcedaA Amine Busra @Gabby

Benim eşim asla gitmez. Bekarken gitmişti benim zorumla hayatta gitmem dedi bir daha. Ben kendim gidicem. Evlilik terapisti şart aslında bazen. Aileden olmayan objektif bi bakiş

Bizimkide yeni yeni oturuyo ama pek sevdigi soylenemez. Donmeyide pek sevemedi yuzuoyun durmayida sevmiyo. Yurutecte her yeri dolasiyo

Hayirli olsun insallah ise yarar. Biz de 4 aydir gidiyoruz psikiyatriste. Eşim depresyondan ötürü ilaç kullaniyor ama dr çift olarak alıyor bizi. Psikolog olmadigi icin sadece dinliyor. Aslinda terapi seklinde alsak ikimize de faydasi olurdu. Suan o hasta ben bakici modundayim.
Bakalim sizin psikiyatristin tavri nasil olacak? Gidince konusup konuşmadigi yazabilir misin? Konusmaktan kastim telkin terapi vb

Sorma bizimki yeni iş değiştirdiği için seyahatleri çok olacak ne yapacağım bilmiyorum. Havalar ısınınca bizdr gideceğiz kızımla onunla birlikte ama ne bileyim o evde yokken bomboş heryer
Öyle canım aynen Rabbim saglıkta kavustursun inşallah üzülme cok iyi anlıyorum senii

Ah canim kiyamam sen depresyona girecekken esin girmis :/ gerci senin girmemen iyi tabi :) biz de aslinda esimin ofke kontrol problemi icin gittik ama ben de girdim cift terapisi gibi oldu. Ikimiz de rahatsiz oldugumuz noktalari anlattik, doktor da tavsiyeler verdi psikolog gibi, ikimize de telkinde bulundu. Memnun kaldim acikcasi. Bana ilac yazicakti depresyon icin ama emziriyorum diye yazmadi. Depresyondaymisim meger haberim yok bu kargasada.. :)
Insallah sizin de cozum olur canim en kisa surede.

Bilinçli yapmaya başladı bu aralar gelgeli.
Baybayi arada yapıyor..
Bizimkide kumanda delisi tozyshopta gördük 60tl dedi vazgectik
Bizde mutfakta mutluyuz biraz müzik açıyorum hem oynuyorum hem yemek yapıyorum bayılıyor.
Odadan ayrılırsak arkamızdan ağlamaya başladı.
Kollarını uzatıp kucağınıza alın beni diyor
Yaa nasıl bir mucize bir insan büyüyor ve şahidiz hamd olsun bugünlere
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

Benim ki altı aylık Yerde ki hareketler aynı canım biraz dizlerinin üstünde de yükselmeye çalışıyor bizim ki daha çok yürütün beni diyor, ben beş aylıkken ek gıdaya başladım doktor tavsiyesi ile o zaman dan beri mama sandalyesinde yiyiyor ek gıdalarını, sonra destekle oturtmaya başladık şimdi oturuyor desteksiz ama bir süre sonra iki yandan bir tarafa düşüyor tam değiş ama benim ki çok hareketli canım destekle başla bence alışa alışa oturur ve mama sandalyeside al canım naçizane tavsiye rahat edesin ikea aldım ben minderi ile hem ucuz hem kullanışlı iş görüyor

Salı günü 7 ayı dolduruyor.5_10sn desteksiz oturuyor ama sonra yığılıyor.yuz üstü karnım üzerinde dönüyor ama emekleme falan yok daha.

Kizlar 1 yıllık ayrılıktan sonra yarın okula dönüyorum belki uzun bir ara verdiğim için çok zor gelicek belki de iyi gelecek ama tabi önemli olan oğlum için nasil olacağı.annem bakacak gözüm arkada değil ama işte emmesi ve emerek uyumasi düşündürüyor beni.insallah yeni doneme çabuk adapte olur kuzum.

Allah yardimcin olsun. Bende muhtemelen 1 yasini bitirince işe baslıcam. Daha şimdiden tasası tuttu beni

Merhaba kızlar

Tüm geçmişi okudum sayılır günlerdir düşünüyorum bunları paylaşmak için ama sessiz kalmak istemedim sonunda. Öncelikle sıkıntıda olan arkadaşları Allah tez zamanda feraha çıkarsın inşallah.

Ama benim kafama takılan konuyu söylemeden geçmek istemiyorum. Evet erkekler bizlerden farklı yapidalar yaradilislari böyle. Ama neden cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı ve kadının görevi olarak görüyorsunuz. Bu iki tarafında ihtiyacı ve görevi değil mi aslında. Evet anne olduk ve bir çoğumuz benim gibi ilk defa anne oldu. Ama anne olmak kadın olmaya engel mi? Bizim ihtiyacımız olamaz mi? Çocuklar elbette çoğu zaman ve enerjimizi alıyor ama hayat da devam ediyor. Eşim çocuğumun babası olmaktan önce hala benim kocam olmalı değil mi gözümüzde. Bence olaya böyle bakarsak çözüme daha rahat ulaşırız. Biz kendimizle ilgilensek eminim bu kocalarımizin da hoşuna gider ve bize daha çok destek olurlar bebeklerle ilgili herseyden önce biz daha mutlu oluruz. Her zaman gözlemlediğim olay mutlu anne mutlu bebek demek mutlu koca demek. Önce kendimizi mutlu edelim arkadaşlar.

Naçizane fikrimdir sadece beni bağlar elbette. Hepinizi görmeden tanımadan sesinizi duymadan çok seviyorum

Inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…