2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aile fertleriyle ilgili sorunlar da zor. Allah yardimcin olsun. Biz bi nebze uzak oturuyoduk sık gorussekte ama yaz sonu tasinmayi planliyoruz nasil olcak ailelerle iç içe hiç kestiremiyorum. Çalışmaya başlarsam belki sikinti fazla olmaz bilemiyorum. Benimkilerde ailecek beni ezmek için psikolojik baskı yapiyolar. Yakinda psikiyatri ye gidicem kız iyileşsinde

Yanlışsam düzeltin;
Kanguruda bebek anneye bakarsa ve ayakları açıksa saglikli bir oturuş diye biliyorum.

Yüzüne iyi görünüp, arkandan eleştiriyor. Evde ona ihtiyaç olduğu için gönüllü geldiğini unutmuş gibi...
Uzak aslında sıkça yüzyüze gelmiyoruz ama telefonla, whatsapp la, kamera ile bile yapacağını yapıyor. Psikolojik baskı yapıyorlarsa imkanın varsa içlerine girmemek , mesafe en sağlıklısı . Gerçi Ben resmî duruyorum ama anlayan Yok . Eşime göre de onlar bana çok samimi hatta yüzüme söylüyorlar herşeyi ama ben mesafeliyim. laubaliliği seviyesizliği içtenlikle karıştırıyorlar.

Ben de bu ara eşime çok cemkiriyorum. Hee şeye kızıyorum. Sebebi tabiki uykusuzluk. Bu lohusa geri mi geldi diyor bugun:)))) benimki de ilgisizlikten bunaldı. Kendini ise verdi. Adam bedavaya çalışıyor artik:))) erkekler için en güzeli hali saha. Benimki içinden çıkmıyor. Hem enerjisini atıyor hem yoruluyor. Başka şeye sar
Görüntülü beni aramiyorlar. Eşim görüşüdür kızı. Benim genelde isim oluyor zaten. Uzaktan selamun aleykum nasilsiniz diye bagirirm o kadar:))) lbende kendi ailemle gorustururm. Ben seninkileri aramayayım sen benimkileri arama dedim. O da ustelwmwdi zaten. O benimkilere konuşur, ben onunkilerle canım isterse konuşurum. Bu iş karşılıklı anlayış meselesi tabii. Ben ve eşim bu konuda anlayışıyız birbirimize.

Düşüncesiz değil zehirli. O uçağa hiç binmediklerini düşünüyorum. Gelmiyorum demişti başta zaten. Sıkıştırınca param Yok dedi. Bir kez bile bu konuyu konuşmadı, özür dilemedi veya neden rahatsızlandı( gerçekse) anltmadı. Düğünden sonra tebrik etmedi, hediye vermedi. yada dünyayı dolaşırken, madonna ve dengi starların konserlerini kovalarken bize boşa yaptırdığı masrafı üstlenmedi. Kv yi sıkıştırıyormuş oğlumm diye seviyorsun onların oğlunu demiş. O da kızım sizinkileri de kızım diyerek seviyorum ne diyim demiş. Ki kendi ilk hamileliğini gizlemiş evlatlık verecekmiş, doğurunca ortaya çıkmış kv. verdirmemiş. 5 yıl o ortada yokken kıza bakmış büyütmüş. Yine de annesine bile fesat.

Kızlar mevsimdenmidir nedir yoksa vitaminsiz falan mı kaldım emzirmekten bilmiyorum tabi gece 50 kere kalkıyorum saat 2 ye kadar ayaktayım çocuk gündüz hep kucakta kollarım taşımıyor artık hepsi birleşiyor bende çok asabileştim delircem sanki çok mutsuzum kocam olacak adam da felsefeye daldı bu yaştan sonra bilime merak saldı okuyup duruyor evle benle alakası yok çıldırttı beni ya

neler anlatıyorsun allah aşkına sen ne acayip bir insan buuu

Anlayacak diye bekleme. Yardıma ihtiyacım var, yoruldum, uyumam gerek diye söyle. Yoksa anlamıyorlar. Sürat yapınca da söyledin de yapmadım mi oluyor:)) yapıncaya kadar dırdır et. Işe yarar belki

Her aile farklı tabi. Erkeği aileden vurarak kadın kaybeder biliyorum ama ileri gidiyor. Ve sınırını ne kadar aşarsa aşsın eşim görmüyor. Eşim yokken ben de onu sokmayı düşünüyorum artık. Ama bunu düşününceyi kendime yakıştıramıyorum.

uzun aradan sonra merhaba anneler cok sayfa birikmis okuyamadim hepsini herkesler iyidir insallah hasta olan meleklerimiz varsa gecmis olsun biz 2 ay sonunda evimize donduk kontrolumuz vardi bizim tospik iyimis duzeltme yasi 7 aylik dogum tarihine gore 9 aylik yasitlarini yakalamis kan idrar tahlili yapildi hersey normal.cikti cok sukur menenjit asisini sordum saglik bakanliginin asi takviminde yapilan baska tur.menenjitmis yaptirmaya karar verdik dun ilk.dozu yapildi ek gidayla ilgili artik herseyi yiyebilir dedi sorunsus geciyordu bizim kiz pureye karsi parca ve puturlu yemegi seviyordu zaman zalim zaman 9 aylik oldu kizim gecen bu surectr ben sagligimla ugrasirken onun buyudugunu anlayamadim hamileligimi korku ve stresten anlayamamistim oyuzden hala hamile gorsem ozenirimdogum ve sonrasinda yasadiklarimdan dogmasini anlayamadim ah ah simdi dogum gunu icin hazirlik planlari yapiyorum uzun suredir yazmayinca cok uzun oldu farkindayim kusura bakmayin bu arada hala cikan disimiz yok ama gelmesi yakinmis baba dede ame heralde anne demek istiyor diye dusunuyorum cirkin ol dedikce cirkin yapiyor kendini o an ben eriyorum her saniye ona baktikca nekadar sukretsem az diyorum

Anlayacak diye bekleme. Yardıma ihtiyacım var, yoruldum, uyumam gerek diye söyle. Yoksa anlamıyorlar. Sürat yapınca da söyledin de yapmadım mi oluyor:)) yapıncaya kadar dırdır et. Işe yarar belki
Söylüyorum yapıyor zorla ondna sonra en ufak bir fırsat bulsun seni 3 saat uyuttum diyor mesela geçen hafta 8 de çocuğu ona verdim 11 de kalkmışım , ben bu lafa çok sinirlendim olay çıkardım sanki komşunun çocuğuna baktı sabaha kadar bendeyken noluyor haberi yok içerde yatıyor iki seksen uyuz gıcık

Eşlerden konu açılmış da ohoo hiç girmeyeyim:) en azından borcu kapatayım ne yaparsak şimdi yapacağız diye 3 aylık çocukla bırakıp gitmemiş gerçi bazen iyki gitmiş diyorum delirtiyor çünkü:)

Geçmiş olsun tüm hasta kuzulara,hepimizinkiyle birlikte bizde inşallah şifa buluruz

Nefrologa gittik böbreklerdeki taş için,bir dizi tahlil istedi dün onunla uğraştık.benim zilli kızım 2 den 6 bucuğa kadar laboratuvarda bekletti çiş yapmak için:)) o arada beklerken hemşireler hoplatıp zıplatıyorlardı ayakta yapsın diye,birden anne der gibi oldu tam eşime bakacaktım duydun mu diye sonra arkadan net bir sesle an-ne dedi,tek olsam denk geldi derdim de hemşire bile gayet net dedi diyince bende bir mutluluk :))ne yalan söyleyim içten içe istiyormuşum önce anne demesini en çok benim ve annemin emeği var çünkü üzerinde.Bir hoş oldum darısı başınıza kızlar:)

Son bir şey e bebek ve jokerde de indirimler var bu ara,oto koltuğunu ne yaptınız yaa benim bakmaya da doğru dürüst fırsatım olmadı

Gecmis olsun canim. Senin kız işi biliyormuş. Ben gece gündüz bakıyorum her şeyine koşuyorum ama o baba baba diye dolaniyor ortalikta:)))) olsun cani sagolsun:))
Yarin ebebekten besafe alacagim, bugun ve yarin jokerde de indirim var ama magazada yokmus istedigim. İzofixliye karar verdim ben. Biraz pahalı olacak ama eşimi biliyorum kemeri takmayacaktir bari isofix tutsun. Haber de vermicem hic cenesini çekemem walla )
Besafe hem testleri basari ile gecmis, hem bel destegi var, yuksek ve yatiş pozisyonu var, ve her yeri dolgu malzeme ile kapli.
Britax romer, cybex, maxicosi, besafe disindakileri pek önermiyorlar. Dolgu malzemesinolmayanlar icin plastik sandalyeden farki yok diyorlar.

Herkeste ayni durumlar var demek ki.Cocuk olduktan sonra alttan almak durumunda kalan biz oluyoruz.Benim kv de iki ay oldu bana hakaret etti.Neyse sesimi cikarmadim geldim esime soyledim annesini hakli cikardi.Baktim koruyan yok babami aradim her seyi anlattim.Babam esimi aramis esim teli bardak tasiyor diye acmis,beni suclamis,elestirmis.Babam da dinlemis sonra da acmis agzini yummus gozunu.Bir guzel oturtmus.Bizim bu surecte bosanma gundeme geldi ama baktilar ki ben,oglu elden gidiyorum esimin ailesi kendilerini geri cekti.Esim normale dondu.Dondu ama babamdan korkusuna. Hic sevmiyorum artik, guvenmiyorum.
Bizde cinsellik evlendigimizden beri zayif.Adamin ihtiyaci yok.Ben kendimi ona uyumlamistim ama sorunlar baslayinca gozume carpmaya basladi.Bir bucuk yildir aramizda hicbisi olmuyor.Su an bazi sertifikalarimi tamamliyorum bitsin bakalim yoluma bakacagim.Hic cekemeyecegim bunlari.Bir de kv bana butun eksikligine ragmen seni kabul ettik diyor.Evlendigimde is guc bilmiyordum ama durustce soylemistik bunu.Eksikmisim bu yuzden.Kendi oglu bir bucuk yil oldu kocalik gorevini yapamiyor.Kim eksik acaba?

Ya herşey bu cinsellik olmuyor diye mi oluyor herkeste yani anladığım kadarıyla böyle , erkek dediğin erkek olsa işini bilir karısını da ayarlar her şeyi de becerir ama kafa yokki bebek gibi ilgiyi onlar bekliyor ben anlamadın bu ne saçmalık , çocukla bir uğraşıyoruz adamlar yoruluyor bunalıma giriyor , yani gerçekten çok acayipler ya düşüncesizler

Yani çocuğa 3 saat baktım diye sanki çok büyük bir olaymış gibi bahsediyor ya ulan bütün gün gece bu kadın bakıyor tarafından bakamıyor olaya , en ufak bir zaman bulsun kitap okumaya oturur veya uyurkalır gel de çıldırma asla da kabul etmez onun gibi koca bulunmazmış allahım yarabbim tabi kendi hemcinsleriniğrenç ötesi oldukları için seni aldatmıyorsa öpte başına koy modundalar herhalde

Benimki 1saat bakamio valla 3saat rekor olur bize hele kv 24 saat icinde cocugun sadece birine en fazla 3kere mama yedirir adı 6aydir ben baktım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…