bu çizgisinden hiç şaşmadı ki. Bilerek yapıyor . Oğlum genelde sakin bebek. Akıllı sizinki, benim kızlar fenaydı falan derken Eşim, annesine benzemiş deyince acı bir kahkaha patlattı ardından ağzını yuvarlayarak “öveet övett tabi annesi pek Akıllı “ dedi. Eşim imayı anladığı halde anlamazdan geldi. Ben sarışınım bana sataşmak için oğlumun rengini kullanıyor. Anlatsam burdan çin e yol olur. Eşim Duymuyor bile. Yüz göz olmamak için duymazdan gelip sonra eşime patlıyorum. İlk çocuğu evlilik dışı ve adam tüymüş, kendi dışlanmış Sorunlu bir tip @yellu bizim maddiyat ve cinsellik sorunsuz. Hatta diğer ablada bizi yoluyor maddi. Abllarıyla ilgili rest çekersen benle kavga ediyor. Ablalarım böyle ben ne yapayım diyor .Tam şaka hakkaten.
Yaa herkesin kendi tercihi saygı duyarım ama
Geçenlerde denk geldi dışa dönük koymuş çocuğu o kadar tuhaf duruyorduki çocuk emanet gibiydi kafa dışarıya sallanmış
Çocuğu alıp toplayasım geldi resmen.
Bende dedimiçinden böyle çocuk mi konulur bilmiyordum,demek öyle daha saglikliymis.
Yüzüne iyi görünüp, arkandan eleştiriyor. Evde ona ihtiyaç olduğu için gönüllü geldiğini unutmuş gibi...cidden nekadar düsüncesiz bır ınsanmış görümcen sen okadar incelik yap ve düğüne gelmesin öylemı çok haklısın delirmekle yakında mı oturuyorsunuz en ıyısı fazla görusmemek ne yapıyorsa yapsın! Benim eşimin ailesı de cok ıyı dıye dusunurdum ıyıler ama bıraz değişik ınsanlar evlılık gercekten zor baskasının aılesıne alısmak cok zor bır de dedıgın gibi korurlar aılelerının her bıreyını erkekler suclu oldugunu bılseler bile gecenlerde kızım hastaydı ateşlendı 3 gun bende hastaydım kayınvalıdem bızde kaldı kımsem yok dıye ama bana neler dıyor kzım sen otur allah askına ben yaparım evı toplarım dedi yapma dedım temızledı topladı banyoda eşime dıyor kı ev de cok dagınık aldıgını yerıne koymuyor dıye eşimi dolduruyo ben şok! Bısey demedım ama allaha havale ettım hastayız ya öluyoruz ev ısı yapabılsem yemek yapabılsem sen neden geldin ozman zaten ben sana yap mı dedim bu ne ıkılı oynamak
Uzak aslında sıkça yüzyüze gelmiyoruz ama telefonla, whatsapp la, kamera ile bile yapacağını yapıyor. Psikolojik baskı yapıyorlarsa imkanın varsa içlerine girmemek , mesafe en sağlıklısı . Gerçi Ben resmî duruyorum ama anlayan Yok . Eşime göre de onlar bana çok samimi hatta yüzüme söylüyorlar herşeyi ama ben mesafeliyim. laubaliliği seviyesizliği içtenlikle karıştırıyorlar.Aile fertleriyle ilgili sorunlar da zor. Allah yardimcin olsun. Biz bi nebze uzak oturuyoduk sık gorussekte ama yaz sonu tasinmayi planliyoruz nasil olcak ailelerle iç içe hiç kestiremiyorum. Çalışmaya başlarsam belki sikinti fazla olmaz bilemiyorum. Benimkilerde ailecek beni ezmek için psikolojik baskı yapiyolar. Yakinda psikiyatri ye gidicem kız iyileşsinde
Görüntülü beni aramiyorlar. Eşim görüşüdür kızı. Benim genelde isim oluyor zaten. Uzaktan selamun aleykum nasilsiniz diye bagirirm o kadar:))) lbende kendi ailemle gorustururm. Ben seninkileri aramayayım sen benimkileri arama dedim. O da ustelwmwdi zaten. O benimkilere konuşur, ben onunkilerle canım isterse konuşurum. Bu iş karşılıklı anlayış meselesi tabii. Ben ve eşim bu konuda anlayışıyız birbirimize.Yüzüne iyi görünüp, arkandan eleştiriyor. Evde ona ihtiyaç olduğu için gönüllü geldiğini unutmuş gibi...
Uzak aslında sıkça yüzyüze gelmiyoruz ama telefonla, whatsapp la, kamera ile bile yapacağını yapıyor. Psikolojik baskı yapıyorlarsa imkanın varsa içlerine girmemek , mesafe en sağlıklısı . Gerçi Ben resmî duruyorum ama anlayan Yok . Eşime göre de onlar bana çok samimi hatta yüzüme söylüyorlar herşeyi ama ben mesafeliyim. laubaliliği seviyesizliği içtenlikle karıştırıyorlar.
Evet canım öyleymiş..Yanlışsam düzeltin;
Kanguruda bebek anneye bakarsa ve ayakları açıksa saglikli bir oturuş diye biliyorum.
Düşüncesiz değil zehirli. O uçağa hiç binmediklerini düşünüyorum. Gelmiyorum demişti başta zaten. Sıkıştırınca param Yok dedi. Bir kez bile bu konuyu konuşmadı, özür dilemedi veya neden rahatsızlandı( gerçekse) anltmadı. Düğünden sonra tebrik etmedi, hediye vermedi. yada dünyayı dolaşırken, madonna ve dengi starların konserlerini kovalarken bize boşa yaptırdığı masrafı üstlenmedi. Kv yi sıkıştırıyormuş oğlumm diye seviyorsun onların oğlunu demiş. O da kızım sizinkileri de kızım diyerek seviyorum ne diyim demiş. Ki kendi ilk hamileliğini gizlemiş evlatlık verecekmiş, doğurunca ortaya çıkmış kv. verdirmemiş. 5 yıl o ortada yokken kıza bakmış büyütmüş. Yine de annesine bile fesat.cidden nekadar düsüncesiz bır ınsanmış görümcen sen okadar incelik yap ve düğüne gelmesin öylemı çok haklısın delirmekle yakında mı oturuyorsunuz en ıyısı fazla görusmemek ne yapıyorsa yapsın! Benim eşimin ailesı de cok ıyı dıye dusunurdum ıyıler ama bıraz değişik ınsanlar evlılık gercekten zor baskasının aılesıne alısmak cok zor bır de dedıgın gibi korurlar aılelerının her bıreyını erkekler suclu oldugunu bılseler bile gecenlerde kızım hastaydı ateşlendı 3 gun bende hastaydım kayınvalıdem bızde kaldı kımsem yok dıye ama bana neler dıyor kzım sen otur allah askına ben yaparım evı toplarım dedi yapma dedım temızledı topladı banyoda eşime dıyor kı ev de cok dagınık aldıgını yerıne koymuyor dıye eşimi dolduruyo ben şok! Bısey demedım ama allaha havale ettım hastayız ya öluyoruz ev ısı yapabılsem yemek yapabılsem sen neden geldin ozman zaten ben sana yap mı dedim bu ne ıkılı oynamak
neler anlatıyorsun allah aşkına sen ne acayip bir insan buuuDüşüncesiz değil zehirli. O uçağa hiç binmediklerini düşünüyorum. Gelmiyorum demişti başta zaten. Sıkıştırınca param Yok dedi. Bir kez bile bu konuyu konuşmadı, özür dilemedi veya neden rahatsızlandı( gerçekse) anltmadı. Düğünden sonra tebrik etmedi, hediye vermedi. yada dünyayı dolaşırken, madonna ve dengi starların konserlerini kovalarken bize boşa yaptırdığı masrafı üstlenmedi. Kv yi sıkıştırıyormuş oğlumm diye seviyorsun onların oğlunu demiş. O da kızım sizinkileri de kızım diyerek seviyorum ne diyim demiş. Ki kendi ilk hamileliğini gizlemiş evlatlık verecekmiş, doğurunca ortaya çıkmış kv. verdirmemiş. 5 yıl o ortada yokken kıza bakmış büyütmüş. Yine de annesine bile fesat.
Anlayacak diye bekleme. Yardıma ihtiyacım var, yoruldum, uyumam gerek diye söyle. Yoksa anlamıyorlar. Sürat yapınca da söyledin de yapmadım mi oluyor:)) yapıncaya kadar dırdır et. Işe yarar belkiKızlar mevsimdenmidir nedir yoksa vitaminsiz falan mı kaldım emzirmekten bilmiyorum tabi gece 50 kere kalkıyorum saat 2 ye kadar ayaktayım çocuk gündüz hep kucakta kollarım taşımıyor artık hepsi birleşiyor bende çok asabileştim delircem sanki çok mutsuzumkocam olacak adam da felsefeye daldı bu yaştan sonra bilime merak saldı okuyup duruyor evle benle alakası yok çıldırttı beni ya
Her aile farklı tabi. Erkeği aileden vurarak kadın kaybeder biliyorum ama ileri gidiyor. Ve sınırını ne kadar aşarsa aşsın eşim görmüyor. Eşim yokken ben de onu sokmayı düşünüyorum artık. Ama bunu düşününceyi kendime yakıştıramıyorum.Ben de bu ara eşime çok cemkiriyorum. Hee şeye kızıyorum. Sebebi tabiki uykusuzluk. Bu lohusa geri mi geldi diyor bugun:)))) benimki de ilgisizlikten bunaldı. Kendini ise verdi. Adam bedavaya çalışıyor artik:))) erkekler için en güzeli hali saha. Benimki içinden çıkmıyor. Hem enerjisini atıyor hem yoruluyor. Başka şeye sar
Görüntülü beni aramiyorlar. Eşim görüşüdür kızı. Benim genelde isim oluyor zaten. Uzaktan selamun aleykum nasilsiniz diye bagirirm o kadar:))) lbende kendi ailemle gorustururm. Ben seninkileri aramayayım sen benimkileri arama dedim. O da ustelwmwdi zaten. O benimkilere konuşur, ben onunkilerle canım isterse konuşurum. Bu iş karşılıklı anlayış meselesi tabii. Ben ve eşim bu konuda anlayışıyız birbirimize.
neler anlatıyorsun allah aşkına sen ne acayip bir insan buuu
Söylüyorum yapıyor zorla ondna sonra en ufak bir fırsat bulsun seni 3 saat uyuttum diyor mesela geçen hafta 8 de çocuğu ona verdim 11 de kalkmışım , ben bu lafa çok sinirlendim olay çıkardım sanki komşunun çocuğuna baktı sabaha kadar bendeyken noluyor haberi yok içerde yatıyor iki seksen uyuz gıcıkAnlayacak diye bekleme. Yardıma ihtiyacım var, yoruldum, uyumam gerek diye söyle. Yoksa anlamıyorlar. Sürat yapınca da söyledin de yapmadım mi oluyor:)) yapıncaya kadar dırdır et. Işe yarar belki
Gecmis olsun canim. Senin kız işi biliyormuş. Ben gece gündüz bakıyorum her şeyine koşuyorum ama o baba baba diye dolaniyor ortalikta:)))) olsun cani sagolsun:))Eşlerden konu açılmış da ohoo hiç girmeyeyim:) en azından borcu kapatayım ne yaparsak şimdi yapacağız diye 3 aylık çocukla bırakıp gitmemiş gerçi bazen iyki gitmiş diyorum delirtiyor çünkü:)
Geçmiş olsun tüm hasta kuzulara,hepimizinkiyle birlikte bizde inşallah şifa buluruz
Nefrologa gittik böbreklerdeki taş için,bir dizi tahlil istedi dün onunla uğraştık.benim zilli kızım 2 den 6 bucuğa kadar laboratuvarda bekletti çiş yapmak için:)) o arada beklerken hemşireler hoplatıp zıplatıyorlardı ayakta yapsın diye,birden anne der gibi oldu tam eşime bakacaktım duydun mu diye sonra arkadan net bir sesle an-ne dedi,tek olsam denk geldi derdim de hemşire bile gayet net dedi diyince bende bir mutluluk :))ne yalan söyleyim içten içe istiyormuşum önce anne demesini en çok benim ve annemin emeği var çünkü üzerinde.Bir hoş oldum darısı başınıza kızlar:)
Son bir şey e bebek ve jokerde de indirimler var bu ara,oto koltuğunu ne yaptınız yaa benim bakmaya da doğru dürüst fırsatım olmadı
Benimki 1saat bakamio valla 3saat rekor olur bize hele kv 24 saat icinde cocugun sadece birine en fazla 3kere mama yedirir adı 6aydir ben baktım olduYani çocuğa 3 saat baktım diye sanki çok büyük bir olaymış gibi bahsediyor ya ulan bütün gün gece bu kadın bakıyor tarafından bakamıyor olaya , en ufak bir zaman bulsun kitap okumaya oturur veya uyurkalır gel de çıldırma asla da kabul etmez onun gibi koca bulunmazmış allahım yarabbim tabi kendi hemcinsleriniğrenç ötesi oldukları için seni aldatmıyorsa öpte başına koy modundalar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?