- 8 Temmuz 2017
- 700
- 2.181
- 113
Babasina kalsa ev oyuncak dolup taşacak simdi bile cesit cesit bebekler oyuncaklar var hala kizimin hic oyuncagi yokmusmus :)Kızlar çok oyuncak aliyormusunuz yada ne tür oyuncaklar alıyorsunuz bebislere:)
Canım kefir hazır mı aldın sen mi yapıyorsunŞu zamana kadar verdiklerimin listesi Brokoli
pancar
prasa
ispanak
havuc
patates
sogan
sarimsak
bal kabagi
karnabahar
avakado
labne
yumurta sarisi
lor peyniri
irmik
yogurt
kefir
Elma-armut-ayva-Muz
Aklima gelen bunlar sabah avakado yunurta labne lor peyniri veriyorum. Ertesi gun bebe buskivisi koyuyorum yumurta sarisi yerine.
Öglen genelde yogurt/kefir meyvelerden yaptigim pure yada bir tane meyve yediriyorum.
Ikindide corba yada sebze hasliyorum yine yogurduyla yediriyorum.
aksam meyve puresinden yada yine bir dilim meyve ile kapatiyoruz gunu.
Et tavuk et suyu ceviz bunlara gecmedim henüz erken oldugunu dusunuyorum. Ben verdiklerimide az az veriyorum sık yiyor ama az yiyor 3 yemek kasigi ancak.
Oyuncaklara gelirsek
oyun halisi
bir kac adet cingirank
ses cikaran oyuncaklar muzikli cek birakĺar
mama sandalyesi oyuncagi (cok sevdi dondurmeyi ögrendi)
Dönence almadim hediye geldi ama kullanmadim :)
Atimiz var hediye geldi
sirali dizme yuvarlak halka
renkli toplar
piyano
ilk adim arabasi
Ben az öz oyuncak istiyorum ama mumkün degil 4 hala 2 teyze varken :)
Hazir aldim bir kac marka önerdiler ben altınkılıç olaninı aldim migrostan.Canım kefir hazır mı aldın sen mi yapıyorsun
Teşekkür ederim canımHazir aldim bir kac marka önerdiler ben altınkılıç olaninı aldim migrostan.
Al-pi cim senin listeyi görünce bizim oğlan hiçbirşey yememiş daha dedim. Maşallah. Sebzeleri epey tattırmışsın. 6 ay kontrolünde yumurtayı sordum beyazıyla verebilirsin dedi. ( bu bilgiye yine de güvenemiyorum heryerde 1 yaş yazıyor , yanlış anladım sandım emin misiniz beyazını da mı dedim, teyit etti. vermem sanırım) hafta sonu çocukta etkilendi huzursuzluğumdan, sessizleşti gibi geliyor banaŞu zamana kadar verdiklerimin listesi Brokoli
pancar
prasa
ispanak
havuc
patates
sogan
sarimsak
bal kabagi
karnabahar
avakado
labne
yumurta sarisi
lor peyniri
irmik
yogurt
kefir
Elma-armut-ayva-Muz
Aklima gelen bunlar sabah avakado yunurta labne lor peyniri veriyorum. Ertesi gun bebe buskivisi koyuyorum yumurta sarisi yerine.
Öglen genelde yogurt/kefir meyvelerden yaptigim pure yada bir tane meyve yediriyorum.
Ikindide corba yada sebze hasliyorum yine yogurduyla yediriyorum.
aksam meyve puresinden yada yine bir dilim meyve ile kapatiyoruz gunu.
Et tavuk et suyu ceviz bunlara gecmedim henüz erken oldugunu dusunuyorum. Ben verdiklerimide az az veriyorum sık yiyor ama az yiyor 3 yemek kasigi ancak.
Oyuncaklara gelirsek
oyun halisi
bir kac adet cingirank
ses cikaran oyuncaklar muzikli cek birakĺar
mama sandalyesi oyuncagi (cok sevdi dondurmeyi ögrendi)
Dönence almadim hediye geldi ama kullanmadim :)
Atimiz var hediye geldi
sirali dizme yuvarlak halka
renkli toplar
piyano
ilk adim arabasi
Ben az öz oyuncak istiyorum ama mumkün degil 4 hala 2 teyze varken :)
Genelde hasliyorsam icine atiyorum corba yapiyorsamda yine corbaya katip blendardan geciriyorum. Ben minik soganlardan aldim arpacik olandan tek tek atiyorum yemeklerine
Biz 7 bucuk aylik olacagiz az kaldi o yuzden tattik cogu seyi masallah hepsini sevdi birtek kefiri sevmedi kokusunu aldimi agzini ceviriyor 2-3 yudumda icse kardir diye veriyorum :)Al-pi cim senin listeyi görünce bizim oğlan hiçbirşey yememiş daha dedim. Maşallah. Sebzeleri epey tattırmışsın. 6 ay kontrolünde yumurtayı sordum beyazıyla verebilirsin dedi. ( bu bilgiye yine de güvenemiyorum heryerde 1 yaş yazıyor , yanlış anladım sandım emin misiniz beyazını da mı dedim, teyit etti. vermem sanırım) hafta sonu çocukta etkilendi huzursuzluğumdan, sessizleşti gibi geliyor bana. Bir de biri sormuştu geçen 6 ayda neydi ölçümleriniz diye; 9210 gr, 75 cm, 45 cm baş .
Soğan sarımsak ben de merak ettim ama dediğin gibidir heralde. Çorba yapmadım henüz hiç bebek için, kıvamı nasıl olmalı, smoothie gibi mi olacak ? yoğurt, peynir, pekmez hiçbirşey vermedim. Günde 1 kez balıklı veya etli mama yiyor sadece.
Ben de anlamadım iki kere sorunca da doktorun hoşuna gitmedi. Yine de vermem beyazını bir süre daha. Mesela inci’nin en sevdiği çorba tarifinde neler var? Evde brokoli karnabahar fln var yapayım şimdi bişeyler.Biz 7 bucuk aylik olacagiz az kaldi o yuzden tattik cogu seyi masallah hepsini sevdi birtek kefiri sevmedi kokusunu aldimi agzini ceviriyor 2-3 yudumda icse kardir diye veriyorum :)
Yumurta yasak nasil olur ver demis allah allah her yerde +1 yas yaziyor. Hatta hazir gidalarin icerisinde vardir diye kimse almiyor ekmegi filan vermiyorlar.
Anneden etkilenir etkilenmez mi ben ananemi kaybettigimde esimde yoktu yaninda aglarken sessiz sessiz beni izliyordu o gun hep uyumustu
Masallah senin oglusa kilosu boyu gayet güzel.
Benim de gözüme batmaya başladı çok fazla şey var. Güya şımarmasın çok şeyi olmasın demiştik doğmadan. En azından dönüşümlü çıkarıyorum. Bir hafta bir grup oyuncak ; mesela müzikli peluşlar, müzikli ışıklı kitap gibi daha görsel ve işitsel uyarıcı şeyler, başka hafta resim kartları , masal kitapları, iç içe geçen kovalar, halkalar, geometrik şekiller gibi.. Oyun halısını dün geri çıkardım çok heyecanlandı. uzun süre yeni birşey almayacağım artık ben.Babasina kalsa ev oyuncak dolup taşacak simdi bile cesit cesit bebekler oyuncaklar var hala kizimin hic oyuncagi yokmusmus :)
Dün brokoli havuc sogan sarimsak karnabahar ve bir tatli kasigi princi yikadim koydum az suyla pisirdim koyu kivamli mama gibi oldu öyle daha cok seviyor hemde su degilde daha cok pisenleri yemis oluyor.Ben de anlamadım iki kere sorunca da doktorun hoşuna gitmedi. Yine de vermem beyazını bir süre daha. Mesela inci’nin en sevdiği çorba tarifinde neler var? Evde brokoli karnabahar fln var yapayım şimdi bişeyler.
Dün nerdeyse tüm gün uyudu, bugün de çok uyumuş.
Sağol. iri diyor doktoru. Biraz grafik dışı gibi ama ailede çok var 1.95-2 m. üzeriler.
bende öylr yapiyorum odasina kaldirdim oyuncaklari bir kac tane haric cikartmiyorum dönüsümlü veriyorum yeni gibi algiliyor :)Benim de gözüme batmaya başladı çok fazla şey var. Güya şımarmasın çok şeyi olmasın demiştik doğmadan. En azından dönüşümlü çıkarıyorum. Bir hafta bir grup oyuncak ; mesela müzikli peluşlar, müzikli ışıklı kitap gibi daha görsel ve işitsel uyarıcı şeyler, başka hafta resim kartları , masal kitapları, iç içe geçen kovalar, halkalar, geometrik şekiller gibi.. Oyun halısını dün geri çıkardım çok heyecanlandı. uzun süre yeni birşey almayacağım artık ben.
Tesekkur ederim canimGenelde hasliyorsam icine atiyorum corba yapiyorsamda yine corbaya katip blendardan geciriyorum. Ben minik soganlardan aldim arpacik olandan tek tek atiyorum yemeklerine
Selam canım kaç gündür yazdıklarını okuyorum ama bi fırsat bulup yazamadım sana. Çok üzüldüm yaşadıklarına. Eşinin yaptığına inanamadım çok ilginç. Nasıl oldunuz o geceden sonra peki?Ben de anlamadım iki kere sorunca da doktorun hoşuna gitmedi. Yine de vermem beyazını bir süre daha. Mesela inci’nin en sevdiği çorba tarifinde neler var? Evde brokoli karnabahar fln var yapayım şimdi bişeyler.
Dün nerdeyse tüm gün uyudu, bugün de çok uyumuş.
Sağol. iri diyor doktoru. Biraz grafik dışı gibi ama ailede çok var 1.95-2 m. üzeriler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?