Balık ve eti kendim yapmadım. Oranını ayarlayamam ağır olur falan cesaret edemedim ama Hipp in 4. Ay mamalarında vahşi av somonu, süt dana gibi seçenekler var. Dünyaca ünlü marka olunca güvendim açıkcası şimdiye kadar da severek yedi. Çorbayı bir iki kaşık vereyim tepkisine göre vermem belki.Hamgisi ağır olur mu diye sordun tatlım? Benim bildiğim balık 9.aydan sonra. Et falanda 8.aydan sonra biliyorum ama. Bana kalırsa o makarna ağır gelir. Çorbada biraz karışık olmuş sanki
Bence hstayken zayıfladıysa en azından o kilo toparlanana kadar blendırdan geçir . Tadından değil kıvamından öğürüyordur belkide. Benim oğlum çok iştahlı ama sevdiği sebzeleri bile çatalla ezince o da öğürüyor istemiyor.Biz ek gida da cok geri kaldik. Bastan ben erken diye gevsek davrandim sonrada 3 hafta hastaljkla gecti. Sabahlari bebe bisküvili yumurtali mama bitiyo bma corbalara gelince ogur allah ogur. Pureleri daha cok seviyo. Ama puturlu seylere hâla alisamadi henuz erken mi bilmiyorum. Yinede blender kullanmiyorum alissin diye catal ve cam rendeyle devam
ÇOk teşekkür ederiz teyzesiamin inşallah. İyi olmaya çalışıyorum eşim gideli bu 3.gecemiz çok özlüyorum
Bu haftaya kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Hayat tuhafaz kaldi canim Allah in izniyle saglikta kavusun hayirlisiyla ne mutlu iyi bir esin var ki onsuz yapamiyosun.Bende senin gibiyim esim benim elim ayagim gibi cok bocaliyorum o gidince kendinden önce hep bizi düsünür bizsiz sosyal hayati da yok sosyal meDya bile kullanmaz bizsiz gittigi tek yer is seyahatleri Rabbim basimizdan eksik etmesin huzurumuzu daim etsin hepimizinde insallah
cok erken canim blendar kullan tabiki. Bak bir yerden ögrendim diyor ki pütürlü yemeye alistirmak icin yaptiginiz yemekten birer kasik ayirin blendardan gecirip ayirdiginizi icine katin bunu her gun arttirin puturlu yemeye zamanla alisiyormus böylelikle.Biz ek gida da cok geri kaldik. Bastan ben erken diye gevsek davrandim sonrada 3 hafta hastaljkla gecti. Sabahlari bebe bisküvili yumurtali mama bitiyo bma corbalara gelince ogur allah ogur. Pureleri daha cok seviyo. Ama puturlu seylere hâla alisamadi henuz erken mi bilmiyorum. Yinede blender kullanmiyorum alissin diye catal ve cam rendeyle devam
Aminnnn.. Ben yazsam ancak bu kadar olurdu ♡♡ Ama bazen de cok düskün oldugum icin korkuyorum Rabbim korktuguma ugratmasin ..az kaldi canim Allah in izniyle saglikta kavusun hayirlisiyla ne mutlu iyi bir esin var ki onsuz yapamiyosun.Bende senin gibiyim esim benim elim ayagim gibi cok bocaliyorum o gidince kendinden önce hep bizi düsünür bizsiz sosyal hayati da yok sosyal meDya bile kullanmaz bizsiz gittigi tek yer is seyahatleri Rabbim basimizdan eksik etmesin huzurumuzu daim etsin hepimizinde insallah
Amin , Allah insanlara akıl fikir versin, iyilikle ıslah etsin.az kaldi canim Allah in izniyle saglikta kavusun hayirlisiyla ne mutlu iyi bir esin var ki onsuz yapamiyosun.Bende senin gibiyim esim benim elim ayagim gibi cok bocaliyorum o gidince kendinden önce hep bizi düsünür bizsiz sosyal hayati da yok sosyal meDya bile kullanmaz bizsiz gittigi tek yer is seyahatleri Rabbim basimizdan eksik etmesin huzurumuzu daim etsin hepimizinde insallah
Aynen öyle..Bu haftaya kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Hayat tuhaf
Aminnnn.. Ben yazsam ancak bu kadar olurdu ♡♡ Ama bazen de cok düskün oldugum icin korkuyorum Rabbim korktuguma ugratmasin ..
Aminn canim benim umarim en kisa sürede sorunlariniz hallolur ve esin dogruyu bulabilir dualarm seninleAmin , Allah insanlara akıl fikir versin, iyilikle ıslah etsin.
Bn 5yil önce kizima almstm 45tl verdim kullanamadk hep akti ama suan icin bilemiyorum sorun giderildi mi canim alma bence :/ yazk oldu bizimki cöpe gittiBlw nin sayfasinda aventin penguenli suluguna yapilan yorumlari okudum da herkes damlatiyor cantada tasiyamiyoruz kullanissiz yazmis alacaktim ama okuyunca vazgectim :-/ Kafasi karismis hissediyor.
Evetcok erken canim blendar kullan tabiki. Bak bir yerden ögrendim diyor ki pütürlü yemeye alistirmak icin yaptiginiz yemekten birer kasik ayirin blendardan gecirip ayirdiginizi icine katin bunu her gun arttirin puturlu yemeye zamanla alisiyormus böylelikle.
Bazi sebzeler catalla eziliyor ama bazilari ezilmiyor bunlar daha cok minnaklar annesi.
Evet akıtmaya başladı. Weebabynin küçücük ald m çok seviyor onu ama o da akitiyor:)) en azından küçük. Her su icisten sonra üzerini degistiriyoruzBlw nin sayfasinda aventin penguenli suluguna yapilan yorumlari okudum da herkes damlatiyor cantada tasiyamiyoruz kullanissiz yazmis alacaktim ama okuyunca vazgectim :-/ Kafasi karismis hissediyor.
Blw nin sayfasinda aventin penguenli suluguna yapilan yorumlari okudum da herkes damlatiyor cantada tasiyamiyoruz kullanissiz yazmis alacaktim ama okuyunca vazgectim :-/ Kafasi karismis hissediyor.
Yumurtanın sarısı veriliyor canım. Beyazı en erken onuncu ayda verilebiliyor diye biliyorumAl-pi cim senin listeyi görünce bizim oğlan hiçbirşey yememiş daha dedim. Maşallah. Sebzeleri epey tattırmışsın. 6 ay kontrolünde yumurtayı sordum beyazıyla verebilirsin dedi. ( bu bilgiye yine de güvenemiyorum heryerde 1 yaş yazıyor , yanlış anladım sandım emin misiniz beyazını da mı dedim, teyit etti. vermem sanırım) hafta sonu çocukta etkilendi huzursuzluğumdan, sessizleşti gibi geliyor bana. Bir de biri sormuştu geçen 6 ayda neydi ölçümleriniz diye; 9210 gr, 75 cm, 45 cm baş .
Kizimda ben hemen 40imdan sonra görmeye basladim suan daha 2kez oldum oda düzenli gitmiyo demekki dedim her cocukta farkli oluyor:)Kızlar regl olmayan var mı aranızda .6 buçuk ay oldu hala başlamadı benimki.belki de eli kulağında.diğer bebişlerde 5 buçuk 6 ay gibi olmuştum.sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?