2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım yaptım dün bir sebze püresi gibi birşey. 2 şey küçük çiçek brokoli , karnabahar, küçük bir havucun yarısı, yarım diş sarımsak, küçücük bir soğanın göbeği ve bir yemek kaşığı pirinç kullandım. Biraz zeytinyağı ekledim hepsini blendırdan geçirdim. Bu bitince sizin tarifleri deneyeceğim. Diğer durum ise beni, inandığım şeyleri derince sorgulamaya ve önceliklerimi tekrar belirlemeye itti. Sarsıldım.

Kıyamam çok zor bir durum olsa gerek. Ama hayatın neler getireceğide belli olmuyor tabiki. Hayırlısı neyse o olsun
İlk çorba için biraz riskli şeyler koymamış mısın tatlım?

Kıyamam çok zor bir durum olsa gerek. Ama hayatın neler getireceğide belli olmuyor tabiki. Hayırlısı neyse o olsun
İlk çorba için biraz riskli şeyler koymamış mısın tatlım?
Canım sebzelerden tatlı patates, bal kabağı, beyaz havuç ve patates denedik. Sonrada bir markanın 4. Aya uyumlu somonlu , dana ve Hintli etli menülerinden veriyorduk 10 gündür. Ben kendim hiç çorba yapmadım ama az da olsa denedi birşeyler. Doktoru baharatsız , şekersiz, unsuz doğal mevsimlik şeyleri ver dedi. Gerçi o yumurtayı bile tüm verebilirsin diyor biraz acayip ama.... Bilemedim ki çok mu ağır olur ?

SAol tatlım benim inşallah tüm bebişlerimizin. Yaa yapsam mı bilemedim bizde hiç yapılmaz
Bizde de yapmazlar aslında :)) . Ben bir arkadaşımın oğlunda görmüştüm tr. De . Oyuncak uçak tuttu seçti . aa pilot olacak fln dedik. Maksat birliktelik, eğlence olsun . Ben de burda yapamam zaten. Kim ne bilecek.

Bizde de yapmazlar aslında :)) . Ben bir arkadaşımın oğlunda görmüştüm tr. De . Oyuncak uçak tuttu seçti . aa pilot olacak fln dedik. Maksat birliktelik, eğlence olsun . Ben de burda yapamam zaten. Kim ne bilecek.
Benim kız da kuaförü seçti)) zaten tüm gün eli saçımda olmasindan anlamaliydim)

Hamgisi ağır olur mu diye sordun tatlım? Benim bildiğim balık 9.aydan sonra. Et falanda 8.aydan sonra biliyorum ama. Bana kalırsa o makarna ağır gelir. Çorbada biraz karışık olmuş sanki

Aa adetini bile bilmiyomuşum baksana :))) ben kendimi doğum gününe saklamak istiyorum. Çünkü neye niyetlensem bişey çıktı şu güne kadar

Y Yellu hayirli olsun disiniz yap kiz bugdayini ne olacak maksat eglenmek :) Ben kinasini yapamadim cok uzuluyorum bizde hic bilinmez tapilmaz ama ben yapmak istiyordum.
Dis bugdayini kesin yaparim ama :)
Esim bugun beyazlik gordum gibi dedi saatlerdir agzina bakmaya calisiyorum izin vermiyor ilk sen gördun eger dişse hediye alacaksin kizina dedim ama gormeden bisi diyemiyorum :)

Hamgisi ağır olur mu diye sordun tatlım? Benim bildiğim balık 9.aydan sonra. Et falanda 8.aydan sonra biliyorum ama. Bana kalırsa o makarna ağır gelir. Çorbada biraz karışık olmuş sanki
Gazsiz bir bebekse corba agir olmaz aslinda bizim cok sukur gaz problemimiz yok o yuzden karnabahar brokoli sogan sarimsak hep yiyor sorun olmuyor.
ama balik hindi dedi sanki onlar agir olabilir sanki :-/

Saol tatlım çok teşekkür ederim :)) ya ne bileyim babasıda olmak isterdi ee yok onsuz yapmak içim elvermiyo bide bilmiyorum diş buğdayı olayını. Bizde ben gördüm ama babası almak istiyor hediyesini bende alırım ondan habersiz :)) Al_pi

Gazsiz bir bebekse corba agir olmaz aslinda bizim cok sukur gaz problemimiz yok o yuzden karnabahar brokoli sogan sarimsak hep yiyor sorun olmuyor.
ama balik hindi dedi sanki onlar agir olabilir sanki :-/
Hepsini hiç denemeden aynı anda vermesi sorun olanilir canım. Gaz yapsa hangisi yaptı bilemez. Ben o yüzden brokoli karnıbaharı ayrı ayrı yaptım. Bir sonraki çorbasına arpacık soğan koyucam

babasi gelince yaparsin canim bugdayi kaynatcan ustunu susluycen dagitacaksin. Bir tepsiyede makas kitap ayna mesleklerle ilgili seyler iste kitap kuran koyup buydagi basindan dokuyorsun sonra bir seyi seciyor o meslegi yapacak deniyor.
babasi gitmeden gördümü disini oh ne guzel :)
Hepsini hiç denemeden aynı anda vermesi sorun olanilir canım. Gaz yapsa hangisi yaptı bilemez. Ben o yüzden brokoli karnıbaharı ayrı ayrı yaptım. Bir sonraki çorbasına arpacık soğan koyucam
Ondan dedim iste gaz sorunu yoksa hepsi karissada sorun olmuyor diye tabiki bu herkesin tercihi sadece yorum yaptim :)

Bilge kız emekleme çalışmalarına başladı. Oyuncaklara gitmeyen çocuk suluguna deli oluyor. Zorlana zorlana gitti aldı. Annem 1 haftaya emekler diyor. Hayırlısı bakalım. Sürekli oyun oynamak istiyor. Uykular iyice azaldı. Bakicimiz bugün unlu muhallebi yapmış. Yemiş biraz. Aynısını ben yaptigimda yememişti. Arada değişiklik olsun diye her şeyden veriyorum. Tatlı patatesi internetten sipariş vereceğim. Gerçekten adı gb tatlıysa yiyeceğini sanmiyorum)) balkabağını hiç sevmedi çünkü. Bizim dia yakın yakın diyorum görünürde bir şey yok. Sürekli göğsümü ısırıyor cekistiriyor cadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…