- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
evet canim kullan at bende disarda misafirlikte kullanmak icin aldim 3kusur liraydi 2 tane aldim hatta 4 al 1 bedavaydi :) 20 tane yeter de artarda simdilik yapiskanli birde.Valla bu şubat indirimleri iyi mi kötü mü bilemedim ben deBen de termosu ve termos çantasını aldım:)) mama sandalyesi örtüsü dediğin hangisi
Al_pi ben de dışarıdaki mama sandalyeleri için kullan at bişiler var mı diye sormuştum ama yok öyle bişi dediler seninki öyle bişi mi acaba??
Hangi termosu aldin ben yorumlara baktim resimde ekleyecegim daha sicak tutuyormus onu aldim. Sen yerinden mi aldin internetten mi dun bende e bebekteydim :)))
aa hic akitmiyor canim dunden beri elimizde cokta sevdi kendi tutuyor :)Evet aynısı çok akıtıyor
oyy ne guzel yaa belkide kız olmasi daha iyi oldu. Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah canim.Günaydın kızlartekrar geldim
cok şükür cinsiyetimiz belli oldu iki doktor onayiyla bu sefer bir kız gelicek inşallah
bi garip geliyor ama hala ya oglum diye sevmeye alışmışken simdi kizim demek garip geldi.ve tekrar temmuz annesi olucam aksilik olmasa
![]()
Ben tahmin etmistim ama ne demistim unuttum :)))
Son düzenleme: