Erken dogmus annesi sonucta yinede cok iyi maaşallah Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürler versin kuzularımıza inşallah Allah ım onları her türlü kötülüklerden kazalardan belalardan korusun (amiin)Bu arada ben kısaca kendimden ve kızımdan bahsediyim :) 2 kızım var biri 6 buçuk yaşında ufaklık 16.06.2017 doğumlu . İlk hamileliğim çok güzel ve sorunsuzdu normal doğumla aldım kızımı kucağıma ama ikinci hamileliğim en başından beri sorunlarla geçti önce düşük tehlikesi sonra plesanta previa bi de bebeğimin gelişimi hep geriden gidiyodu 32. Haftada buna birde vasa previa eklendi sonra 4 hafta hastanede yatarak geçirdim hamileliğimi minik tırtıl 37. Haftaya girer girmez sezeryanla alındı 2360 gr 49 cm 32,5 cm baş çevresiyle minicik kuş kadardı gerçi hala minik bi kız ne kadar iyi yerse yesin yapısal herhalde en son 7 aylıkken kontrolde 6900 gr 66 cm olmuştu önceleri çok dert ettim kendime ama artık dert etmiyorum çok şükür sağlıklı pek hareketli değil ama olsun geriden de yapsa herşeyi bi süre sonra başarabildiğini görmek rahatlatıyo beni :)