Erken dogmus annesi sonucta yinede cok iyi maaşallah Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürler versin kuzularımıza inşallah Allah ım onları her türlü kötülüklerden kazalardan belalardan korusun (amiin)Bu arada ben kısaca kendimden ve kızımdan bahsediyim :) 2 kızım var biri 6 buçuk yaşında ufaklık 16.06.2017 doğumlu . İlk hamileliğim çok güzel ve sorunsuzdu normal doğumla aldım kızımı kucağıma ama ikinci hamileliğim en başından beri sorunlarla geçti önce düşük tehlikesi sonra plesanta previa bi de bebeğimin gelişimi hep geriden gidiyodu 32. Haftada buna birde vasa previa eklendi sonra 4 hafta hastanede yatarak geçirdim hamileliğimi minik tırtıl 37. Haftaya girer girmez sezeryanla alındı 2360 gr 49 cm 32,5 cm baş çevresiyle minicik kuş kadardı gerçi hala minik bi kız ne kadar iyi yerse yesin yapısal herhalde en son 7 aylıkken kontrolde 6900 gr 66 cm olmuştu önceleri çok dert ettim kendime ama artık dert etmiyorum çok şükür sağlıklı pek hareketli değil ama olsun geriden de yapsa herşeyi bi süre sonra başarabildiğini görmek rahatlatıyo beni :)
Kızlar birşey sorucam avokadoyu ne kadar sıklıkla veriyorsunuz ve verdiğinizde ne kadar bir porsiyon veriyorsunuz??benim kız avokadocu çıktı çok seviyor sade bile yiyor kemire kemireama her gün verilir mi ya da bir kere de ne kadar vermek lazım bilmiyorum hiç..
Dün akşam ve bu akşam yoktu kuzu yarın gelecek 2 gece daha kalır pazar yine yalnız olurum haftayada kalırsa 1-2 gece daha. Çok zor oluyor gerçektenGelmedi mi görümcen ?kıyamam canım yaa
Merhaba hoşgeldin :)Bende almanyada yasiyorum ilk kizimda da hic demir ilaci vermedi doktor ikinci kizim da 7 bucuk aylik demir ilaci kullanmiyoruz burda türkiyedeki gibi zorunlu bi uygulama degil bildigim kadariyla ek gidada ek ve tahillarla gereken demir ihtiyaci karsilaniyor demisti doktorumuz ve ebemiz
Bu arada ben burada 2011 yilinda vardim o zamandan beri ilk defa girip yaziyorum temmuz annesi olacakken haziranda dogum yapmak zorunda kalmistim arada sirada burada yazilanlari okuyorum ama bi türlü yazmak kismet olmamisti Merhaba herkese
Ooo başın saolsun canımİllaki sorun yaşadık adapte olamadım ilk zamanlar ve alman bi okuldan türk okuluna iki dil birbirine karısıyodu baya zorlanmıstım suan normal hersey,tabikide cok özlüyorum çünkü çok seviyordum orayı Berlin de yaşadık biz eşim ve cocuklarla bi gezmeye gitmek istiyorum inşallah.(oradaki yasantımı özlememdeki bi ayrı sebepte döndükten 2yıl sonra babam ve abimi kazada kaybetmem oldu hayatımız bi anda tepetaklak oldu Rabbim onların acısını unutturmasn başka acıda yaşatmasın inşallah )amin.
Oranın havası biraz kasvetli aynen sürekli yagmur yagardı ama yinede ben cok seviyordum
Maşallahh yavrunuza önemli olan sağlıklı olmaları kilo elbet alınır..
Kızlar birşey sorucam avokadoyu ne kadar sıklıkla veriyorsunuz ve verdiğinizde ne kadar bir porsiyon veriyorsunuz??benim kız avokadocu çıktı çok seviyor sade bile yiyor kemire kemireama her gün verilir mi ya da bir kere de ne kadar vermek lazım bilmiyorum hiç..
Erken dogmus annesi sonucta yinede cok iyi maaşallah Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürler versin kuzularımıza inşallah Allah ım onları her türlü kötülüklerden kazalardan belalardan korusun (amiin)
Merhaba hoşgeldin :)
Sürekli yanında biri olsa keşke yalnız olunca insan cok kötü oluyo gercekten aile apartmanıydı sanırım yanınızda kalıcak yada tüm gün duracak kimse yokmu canım yaDün akşam ve bu akşam yoktu kuzu yarın gelecek 2 gece daha kalır pazar yine yalnız olurum haftayada kalırsa 1-2 gece daha. Çok zor oluyor gerçekten
Amin canım benim sagolOoo başın saolsun canımAllah rahmet eylesin
Berlin güzel bir şehir. Döndükten sonra yaşadığın çok ağır. Nurlar içinde uyusunlar Canım. Çocukların görmesi ne güzel olur senin büyüdüğün yerleri. Aileni Müzeler adasına, Brandenburger e, eserlere götürürsün zaten ama çocuklara Madame Tussauds’ u mutlaka göster, bence büyüğün özellikle çok ilgisini çeker.İllaki sorun yaşadık adapte olamadım ilk zamanlar ve alman bi okuldan türk okuluna iki dil birbirine karısıyodu baya zorlanmıstım suan normal hersey,tabikide cok özlüyorum çünkü çok seviyordum orayı Berlin de yaşadık biz eşim ve cocuklarla bi gezmeye gitmek istiyorum inşallah.(oradaki yasantımı özlememdeki bi ayrı sebepte döndükten 2yıl sonra babam ve abimi kazada kaybetmem oldu hayatımız bi anda tepetaklak oldu Rabbim onların acısını unutturmasn başka acıda yaşatmasın inşallah )amin.
Oranın havası biraz kasvetli aynen sürekli yagmur yagardı ama yinede ben cok seviyordum
Öyle sebzeleri çocukken kim yemiş ki? Ben patlıcanla 19, bamya ile 23 yaşımda tanıştım :)Havuç seviyor bi tek. Patates denedim onada ogurdu bir kez de ispanak verdim o tadimlikti eh iste yemişti biraz. Bana cekerse cok secici olur yetişkin olana dek ispanak, lahana, pirasa yemedim. Ama babasina cekerse (cok dua etmistim) cop kutusu gibi ne bulursa yer :)
Annem ablam falan günde bikaç saat birlikteyizde mesele akşamları. Melisada uyuyunca ev ıpıssız oluyoSürekli yanında biri olsa keşke yalnız olunca insan cok kötü oluyo gercekten aile apartmanıydı sanırım yanınızda kalıcak yada tüm gün duracak kimse yokmu canım ya
Avokado da yüksek potasyum var o yüzden mı bilmiyorum bizim gastroenteroloji uzmanı avokado verin ama abartmayin dedi ben haftada bir kere falan veriyorum
Haftada 1 ya da 2 kez veriyorum ben ama tamamen kendi kafama göre takılıyorum :)
Amin canım benim aynen gezdirrim bol bol heryeri biliyorum sonucta cok güzel olur inşallah Rabbim nasip ederseBerlin güzel bir şehir. Döndükten sonra yaşadığın çok ağır. Nurlar içinde uyusunlar Canım. Çocukların görmesi ne güzel olur senin büyüdüğün yerleri. Aileni Müzeler adasına, Brandenburger e, eserlere götürürsün zaten ama çocuklara Madame Tussauds’ u mutlaka göster, bence büyüğün özellikle çok ilgisini çeker.
Akşam gelsinler canım söyle sende bi kac gün idare etsinler bari evde bi ses cok önemli gercekten eşim seyahate cıktıgında anneannem geliyo o olmasa duramazdım sanırım kızım var evet ama cocuklar uyuyunca dedigin gibi sessizlik oluyoAnnem ablam falan günde bikaç saat birlikteyizde mesele akşamları. Melisada uyuyunca ev ıpıssız oluyo
Annem ablam falan günde bikaç saat birlikteyizde mesele akşamları. Melisada uyuyunca ev ıpıssız oluyo
Aynen ya gece 12 olmadan uyumuyor delircem :/Maşallah melisaya ne güzel uyuyormuş,aç netten bir dizi keyfine bak yellu:) yalnızlığın tadını çıkar,çok özledim öyle kalmayıbizim zibidi uyusa adam akıllı ben neler yapacağım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?