2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Erken dogmus annesi sonucta yinede cok iyi maaşallah Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömürler versin kuzularımıza inşallah Allah ım onları her türlü kötülüklerden kazalardan belalardan korusun (amiin)

Avokado da yüksek potasyum var o yüzden mı bilmiyorum bizim gastroenteroloji uzmanı avokado verin ama abartmayin dedi ben haftada bir kere falan veriyorum

Merhaba hoşgeldin :)

Ooo başın saolsun canım Allah rahmet eylesin

Haftada 1 ya da 2 kez veriyorum ben ama tamamen kendi kafama göre takılıyorum :)

Dün akşam ve bu akşam yoktu kuzu yarın gelecek 2 gece daha kalır pazar yine yalnız olurum haftayada kalırsa 1-2 gece daha. Çok zor oluyor gerçekten
Sürekli yanında biri olsa keşke yalnız olunca insan cok kötü oluyo gercekten aile apartmanıydı sanırım yanınızda kalıcak yada tüm gün duracak kimse yokmu canım ya

Berlin güzel bir şehir. Döndükten sonra yaşadığın çok ağır. Nurlar içinde uyusunlar Canım. Çocukların görmesi ne güzel olur senin büyüdüğün yerleri. Aileni Müzeler adasına, Brandenburger e, eserlere götürürsün zaten ama çocuklara Madame Tussauds’ u mutlaka göster, bence büyüğün özellikle çok ilgisini çeker.

Öyle sebzeleri çocukken kim yemiş ki? Ben patlıcanla 19, bamya ile 23 yaşımda tanıştım :)

Sürekli yanında biri olsa keşke yalnız olunca insan cok kötü oluyo gercekten aile apartmanıydı sanırım yanınızda kalıcak yada tüm gün duracak kimse yokmu canım ya
Annem ablam falan günde bikaç saat birlikteyizde mesele akşamları. Melisada uyuyunca ev ıpıssız oluyo

Amin canım benim aynen gezdirrim bol bol heryeri biliyorum sonucta cok güzel olur inşallah Rabbim nasip ederse
Bu arada herkese hayırlı cumalar diliyorum

Annem ablam falan günde bikaç saat birlikteyizde mesele akşamları. Melisada uyuyunca ev ıpıssız oluyo
Akşam gelsinler canım söyle sende bi kac gün idare etsinler bari evde bi ses cok önemli gercekten eşim seyahate cıktıgında anneannem geliyo o olmasa duramazdım sanırım kızım var evet ama cocuklar uyuyunca dedigin gibi sessizlik oluyo

Maşallah melisaya ne güzel uyuyormuş,aç netten bir dizi keyfine bak yellu:) yalnızlığın tadını çıkar,çok özledim öyle kalmayı bizim zibidi uyusa adam akıllı ben neler yapacağım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…