Benim ailem okadar düşünceli değil yazık ki. Kendi aileme muhtaç olduğumu hissettirmek istemem bu yüzden. Görümcem geldi pazara kadar burada. Hafta içide gelecek bikaç günAkşam gelsinler canım söyle sende bi kac gün idare etsinler bari evde bi ses cok önemli gercekten eşim seyahate cıktıgında anneannem geliyo o olmasa duramazdım sanırım kızım var evet ama cocuklar uyuyunca dedigin gibi sessizlik oluyo
Çok şükür canım uyuyo şimdilik ama atak dönemlerimiz çok sıkıntılıydı. Şimdi de diş çıktı baya huzursuz. Yalnızlık yetti bu kadar 6.hün bugün :))Maşallah melisaya ne güzel uyuyormuş,aç netten bir dizi keyfine bak yellu:) yalnızlığın tadını çıkar,çok özledim öyle kalmayıbizim zibidi uyusa adam akıllı ben neler yapacağım:))
Ne kadarlıksınız şuan. Bundan tam 3 hafta önce bizde öyle bir dönem geçirdik. Hatta 1i bile geçiyodu. Bizim uykumuz geliyodu o uyumuyodu. Artık en son memede sızıyodu. 10 gün kadar sürdü geçti şükür. Bendi gündüz uykusunun kalitesine inanıyorum. Gündüz iyi uyurlarsa gecede güzel geçiyo ve saatli uyutmakta çok önemli. Mesela ben 2.5saatte bir uyutmaya çalışıyorum mutlaka gün içinde. 11 gün sonra 8 aylık olucazAynen ya gece 12 olmadan uyumuyor delircem :/
canim gunduz kac saat uyuyor ve kac kere? ben de 2,5 saatte bir uyutuyorum ama yatisimiz 1-2... 12de uyusa evde bayram havasi :) bir de 1-2 saatte bir uyanmalar.. 3 -4 aydir boyleyiz, artik kabullendim. Yarıyıl tatilinde annemlerde kaldigimizda düzelme olmuştu,eve donduk yine ayni..Ne kadarlıksınız şuan. Bundan tam 3 hafta önce bizde öyle bir dönem geçirdik. Hatta 1i bile geçiyodu. Bizim uykumuz geliyodu o uyumuyodu. Artık en son memede sızıyodu. 10 gün kadar sürdü geçti şükür. Bendi gündüz uykusunun kalitesine inanıyorum. Gündüz iyi uyurlarsa gecede güzel geçiyo ve saatli uyutmakta çok önemli. Mesela ben 2.5saatte bir uyutmaya çalışıyorum mutlaka gün içinde. 11 gün sonra 8 aylık olucaz
Amladım canım o zaman en iyisi cogu gitti azı kaldı diyerek idare etmek bizde yanındayZ kendini yalnz hissetme hiçç :))Benim ailem okadar düşünceli değil yazık ki. Kendi aileme muhtaç olduğumu hissettirmek istemem bu yüzden. Görümcem geldi pazara kadar burada. Hafta içide gelecek bikaç gün
Valla günü gününe tutmuyor canım. Sabah erken kalktıysa mesela 7.5-8 gibi o gün 3 uyku yapıyo ama son uykusu yarım saatlik şekerleme. Yine günden güne farkla 2-3 saat uyumasını sağlamaya çalışıyorum. Burada paylaşmıştım instagramdan baldan anneyi takip ediyorum onun önerileriyle baya düzelme yaşadık. Sen nasıl uyutuyosun ayakta mı memede mi? Uyku saatlerin nasıl gündüzleri. Ben mesela en geç 9.5gibi uykuya geçmesini sağlamaya çalışıyorum. Her zaman olmuyo ama kesinlikle. Şurda 2 haftadır düzene girmeye başlıyo. Birde kehribar kolyesi aldık işe yarıyo galibacanim gunduz kac saat uyuyor ve kac kere? ben de 2,5 saatte bir uyutuyorum ama yatisimiz 1-2... 12de uyusa evde bayram havasi :) bir de 1-2 saatte bir uyanmalar.. 3 -4 aydir boyleyiz, artik kabullendim. Yarıyıl tatilinde annemlerde kaldigimizda düzelme olmuştu,eve donduk yine ayni..
Canımsın çok tatlısınAmladım canım o zaman en iyisi cogu gitti azı kaldı diyerek idare etmek bizde yanındayZ kendini yalnz hissetme hiçç :))
Evet o aralıklarla uyku geliyor uyutmazsam azıyor :) Bu aralar çok ağlak oldu noldu çocuğuma anlamadım yemek az mı geliyor acaba diyorum aklıma o geldi ne kadar yemek ve mama veya meme veriyor sunuz ? Benimki tombik olduğu için fazla vermeye de korkuyorum midesi büyümesin diye kafam karıştıNe kadarlıksınız şuan. Bundan tam 3 hafta önce bizde öyle bir dönem geçirdik. Hatta 1i bile geçiyodu. Bizim uykumuz geliyodu o uyumuyodu. Artık en son memede sızıyodu. 10 gün kadar sürdü geçti şükür. Bendi gündüz uykusunun kalitesine inanıyorum. Gündüz iyi uyurlarsa gecede güzel geçiyo ve saatli uyutmakta çok önemli. Mesela ben 2.5saatte bir uyutmaya çalışıyorum mutlaka gün içinde. 11 gün sonra 8 aylık olucaz
evet ben de orayi takip ederk duzelttim gunduzleri. memede uyuyoruz, atak zamanlarinda hic dogru durust uyumuyor ,memde bile . son uyku bizim de kısa, oncekiler 45 dk lik iki uyku. ama ne yapsam yapayım geceye çare olamadik, 12den once uyutursam gunduz gibi uyaniyor bi daha çok gec uyuyor. uykuyu sevmiyor demek kiValla günü gününe tutmuyor canım. Sabah erken kalktıysa mesela 7.5-8 gibi o gün 3 uyku yapıyo ama son uykusu yarım saatlik şekerleme. Yine günden güne farkla 2-3 saat uyumasını sağlamaya çalışıyorum. Burada paylaşmıştım instagramdan baldan anneyi takip ediyorum onun önerileriyle baya düzelme yaşadık. Sen nasıl uyutuyosun ayakta mı memede mi? Uyku saatlerin nasıl gündüzleri. Ben mesela en geç 9.5gibi uykuya geçmesini sağlamaya çalışıyorum. Her zaman olmuyo ama kesinlikle. Şurda 2 haftadır düzene girmeye başlıyo. Birde kehribar kolyesi aldık işe yarıyo galiba
Bizim gece 2den 12ye kadar çekebildik. Gunduz 2 saatte bir yarim saat - bir bucuk saat arası uyuyor. 7 aylık oldukNe kadarlıksınız şuan. Bundan tam 3 hafta önce bizde öyle bir dönem geçirdik. Hatta 1i bile geçiyodu. Bizim uykumuz geliyodu o uyumuyodu. Artık en son memede sızıyodu. 10 gün kadar sürdü geçti şükür. Bendi gündüz uykusunun kalitesine inanıyorum. Gündüz iyi uyurlarsa gecede güzel geçiyo ve saatli uyutmakta çok önemli. Mesela ben 2.5saatte bir uyutmaya çalışıyorum mutlaka gün içinde. 11 gün sonra 8 aylık olucaz
Düşer inşallah canım benmCanımsın çok tatlısınyapacak birşey yok. Bu geceden sonra kaldı 7. Bi yarısından aşağı düşseydik iyiydi
Kilosuna gore ihtiyacini hesaplayabilirsin. Benimki şuan 4 saatte 150 içmeye başladı..Evet o aralıklarla uyku geliyor uyutmazsam azıyor :) Bu aralar çok ağlak oldu noldu çocuğuma anlamadım yemek az mı geliyor acaba diyorum aklıma o geldi ne kadar yemek ve mama veya meme veriyor sunuz ? Benimki tombik olduğu için fazla vermeye de korkuyorum midesi büyümesin diye kafam karıştı
Bu hariç ek gıda be yiyor seninkiKilosuna gore ihtiyacini hesaplayabilirsin. Benimki şuan 4 saatte 150 içmeye başladı..
Gunde iki defa veriyorum. Haftaya 3 ogune gecmeye caliscam. Suan kahvalti bir ogun diger öğünde meyve puresi corba yada sebze puresi idiBu hariç ek gıda be yiyor seninki
Uykusu geldiğini nerden anlıyosun? Ben esnemesini falan beklemiyorum eğer 2.kez esniyosa uykusu kaçıyo demekmiş ve yorgunluktan dalamazmış dalsada felaket uykusu dedikleri yarım saat ya da 45 dk uyurmuş. Ben mi 3 ana öğün 1 ya da bazen 2 ara öğün şeklinde gidiyorum. Sabah kahwaltı öğlen çorba akşam çorba ya da muhallebi. Hergün mutlaka yoğurt bazende meyve. Sen muhallebi falan verme ama kilo alcak diye ek gıdayı kısıyosanda uyumuyo olabilir çünkü bizim sütümüzle doymazlar tamamen artıkEvet o aralıklarla uyku geliyor uyutmazsam azıyor :) Bu aralar çok ağlak oldu noldu çocuğuma anlamadım yemek az mı geliyor acaba diyorum aklıma o geldi ne kadar yemek ve mama veya meme veriyor sunuz ? Benimki tombik olduğu için fazla vermeye de korkuyorum midesi büyümesin diye kafam karıştı
İşte sorun şurda 45 dkdan sonra uyutmaya çalışıyo musun? Biliyosundur o uykuya felaket uykusu deniyo. Çok uykusu geldiğinden ya da kaçtığından yorgunluktan kısa uyuyodur. Kaçta akşam uykusuna yatırmaya çalışıyosun bide gündüz en son kaçta uyutuyosun hani en son uykusu kısa dedinyaevet ben de orayi takip ederk duzelttim gunduzleri. memede uyuyoruz, atak zamanlarinda hic dogru durust uyumuyor ,memde bile . son uyku bizim de kısa, oncekiler 45 dk lik iki uyku. ama ne yapsam yapayım geceye çare olamadik, 12den once uyutursam gunduz gibi uyaniyor bi daha çok gec uyuyor. uykuyu sevmiyor demek ki
Şimdi 2 saati gün gün 5er dakika uzat öyle uyut canım. Yarım saatlik uykudan sonra tekrar uyutmaya çalışıyo musun? Birde en son kaçta uyuyosun gece. Bizimde mesela dün gecemiz kötüydü 11e doğru uyudu gece hep uyandı ağladı muhtemelen 2.diş gelecekBizim gece 2den 12ye kadar çekebildik. Gunduz 2 saatte bir yarim saat - bir bucuk saat arası uyuyor. 7 aylık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?