- 10 Eylül 2011
- 217
- 180
- 303
:)))tmm canım aynen acilen bir yüzük bekar gibi geziyo resmenYüzük takacak hemen alın :) büyükçe bişey seçiver gözüne gözüne göstersin sigara fırrtlatırkene
Tamam canım birazda fazlam var kiloları da vereyim inşallahOlmaz Canım, neden komik olsun. Sen zaman buldukça kendinle ilgilen. Sonuçta kendimizden zaman kıstık çocuklara Anne olmak adına. Belki şimdi zaman buldun... Bakımlı olman başta kendine iyi gelir, erteleme bence CanımBirde alyans ayarlayın eşine, kadın hala farları söndürmezse düşünürüz hep beraber.
Tmm cnm bende hem öyle düşünüyorum ama acaba demedende edemiyorum erkek sonuctaBenimki de takmaz ayrıca , bu olaydan haberin olmazdı bile eğer böyle şeylere yeltense en basiti arkadaşını uyarırdı boşuna kavga etme
Hayır neden komik olsun aksine eşinin hoşuna gider gözlerini üzerine çekmiş olursun aklınıda aynı şekildeBencede satıp almak en mantıklısı olmadıktan sonra.
Bu ara saldm da kendimi bebek oldugndan beri bu olaydan sonra bakm yapmakda komik mi olur
Hayır tabikide aksine eşinin gözlerini üzerine çekmiş olursun aklınıda tabiBencede satıp almak en mantıklısı olmadıktan sonra.
Bu ara saldm da kendimi bebek oldugndan beri bu olaydan sonra bakm yapmakda komik mi olur
Çok şükür ya valla geçmek bilmedi. Karşılamaya gitmeyi çok istiyorum ama ne melisa okadar süre bensiz durur ne de onu havaalanı kalabalığına sokabilirim eve gelmesibi beklicez babamızın artıkAh yavrum kiyamam, az kalmiş artik
Valla el birlik doğduğuna pişman ederiz demi kuzuOlmaz Canım, neden komik olsun. Sen zaman buldukça kendinle ilgilen. Sonuçta kendimizden zaman kıstık çocuklara Anne olmak adına. Belki şimdi zaman buldun... Bakımlı olman başta kendine iyi gelir, erteleme bence CanımBirde alyans ayarlayın eşine, kadın hala farları söndürmezse düşünürüz hep beraber.
Gecenlerde ben de yazdim su siralar ayni durumdayiz ki benim bebis emmiyo da artik sabah sinir uclarim yipranmis bi sekilde kalkiyorum gece boyu vizir vizir valla Allah yardimcimiz olsun bu da boyle bi sirec demekkiKizlar ya uyku durumlariniz nasil ? 2 saatte bir kalkiyor diye sikayetleniyordum gece simdi dua ediyorum 2 saatte kalksn diye yarim saate kadar dustu emiyor yatiyor geri kalkiyor geri emiyor sabaha kadar boyleyiz, uykuya hasret kaldim. Gece beslenmesini yasina girince kessem faydasi olur mu ki resmen emmek icin kalkiyor aliskanlik oldu
Tamam canımHayır neden komik olsun aksine eşinin hoşuna gider gözlerini üzerine çekmiş olursun aklınıda aynı şekilde
Ayy sagolun kızlarr sizi seviyorumValla el birlik doğduğuna pişman ederiz demi kuzu
Umarim bi surectir, boyle gitmesinden korkuyorum valla bazen oturup ben de aglamak istiyorum :)Gecenlerde ben de yazdim su siralar ayni durumdayiz ki benim bebis emmiyo da artik sabah sinir uclarim yipranmis bi sekilde kalkiyorum gece boyu vizir vizir valla Allah yardimcimiz olsun bu da boyle bi sirec demekki
Bizde seni seviyoruz canım benimAyy sagolun kızlarr sizi seviyorum
Aa ağlamıyo musun ben yeri geliyo ondan daha çok ağlıyorum :)) lohusalığım hala geçmedi bebimUmarim bi surectir, boyle gitmesinden korkuyorum valla bazen oturup ben de aglamak istiyorum :)
Bende aglıyorum hatta suan bile aglıyorum bugun inanılmaz sinirli ve gerginimAa ağlamıyo musun ben yeri geliyo ondan daha çok ağlıyorum :)) lohusalığım hala geçmedi bebim
Aynısı bende de var :)Ben bizim bebeleri heo benzetiyordum zatenbizimki de etiketçi. Oyuncağı bırakıp etiketiyle oynuyor ) hele bir de hirkamin falan o kitap gibi buyuk ve uzun ic etiketini bulduysa değme keyfine )
Benim ki de bu gün emekler pozisyona geldi o şekilde şarkılarda ritim tutuyor ama emekleme yok, tabi her şekilde sürünmeye oraya buraya dönme istediği yere o şekilde ulaşma mevcut ve tabi yürüt beni ciyaklamasından yürütmekten belim ağrıdıHayırlı olsun annesi demiştim yakında emekler diye :) bizimkinde caba var ama popoyu kaldıramıyor tembel kız
Benim ki de bu gün emekler pozisyona geldi o şekilde şarkılarda ritim tutuyor ama emekleme yok, tabi her şekilde sürünmeye oraya buraya dönme istediği yere o şekilde ulaşma mevcut ve tabi yürüt beni ciyaklamasından yürütmekten belim ağrıdı
Doğumdan itibaren vitamin kullanıyorum sanırum yeterli değil.. birde kabızlık şikayetim var.. o kadar sıvı tüketmeme rağmen bağırsaklar çalışmıyor.. artık martta randevum var.. bi çocuk doğurdum yamuldum resmen..Geçmiş olsun canım , vitamin takviyesi yap istersen bağışıklık sistemin zayıflamış belli ki. Ben de iki gündür sürünüyorum. Çocuğa geçecek diye aklım çıkıyor.
Gece emmesini azaltarak bırakın bence.. alışkanlık yaptığı zaman aç olmasa bile uyanır.. drumuz öyle söylemişti..bende beslenme süresininin arasını yavaşmyavaş uzatarak bıraktık.. şimdi sadece 23:00 de mama veriyorum o kadar..Kizlar ya uyku durumlariniz nasil ? 2 saatte bir kalkiyor diye sikayetleniyordum gece simdi dua ediyorum 2 saatte kalksn diye yarim saate kadar dustu emiyor yatiyor geri kalkiyor geri emiyor sabaha kadar boyleyiz, uykuya hasret kaldim. Gece beslenmesini yasina girince kessem faydasi olur mu ki resmen emmek icin kalkiyor aliskanlik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?