2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya uyku durumlariniz nasil ? 2 saatte bir kalkiyor diye sikayetleniyordum gece simdi dua ediyorum 2 saatte kalksn diye yarim saate kadar dustu emiyor yatiyor geri kalkiyor geri emiyor sabaha kadar boyleyiz, uykuya hasret kaldim. Gece beslenmesini yasina girince kessem faydasi olur mu ki resmen emmek icin kalkiyor aliskanlik oldu

Tamam canım birazda fazlam var kiloları da vereyim inşallah
Bu arada eşim beni görünce geri geldi kısmı şakaydı diyo seni kıskandırmak için dedim diyo ama inanmıyorum çünkü tartıştıgımız için öyle diyo bence bilmiyorum bakalım yüzükten sonra nolcak gelişmeleri yazarm ona göre sizde bana akıl verirsiniz iyiki varsnzz

Valla el birlik doğduğuna pişman ederiz demi kuzu

Gecenlerde ben de yazdim su siralar ayni durumdayiz ki benim bebis emmiyo da artik sabah sinir uclarim yipranmis bi sekilde kalkiyorum gece boyu vizir vizir valla Allah yardimcimiz olsun bu da boyle bi sirec demekki

Gecenlerde ben de yazdim su siralar ayni durumdayiz ki benim bebis emmiyo da artik sabah sinir uclarim yipranmis bi sekilde kalkiyorum gece boyu vizir vizir valla Allah yardimcimiz olsun bu da boyle bi sirec demekki
Umarim bi surectir, boyle gitmesinden korkuyorum valla bazen oturup ben de aglamak istiyorum :)

Hayırlı olsun annesi demiştim yakında emekler diye :) bizimkinde caba var ama popoyu kaldıramıyor tembel kız
Benim ki de bu gün emekler pozisyona geldi o şekilde şarkılarda ritim tutuyor ama emekleme yok, tabi her şekilde sürünmeye oraya buraya dönme istediği yere o şekilde ulaşma mevcut ve tabi yürüt beni ciyaklamasından yürütmekten belim ağrıdı

Geçmiş olsun canım , vitamin takviyesi yap istersen bağışıklık sistemin zayıflamış belli ki. Ben de iki gündür sürünüyorum. Çocuğa geçecek diye aklım çıkıyor.
Doğumdan itibaren vitamin kullanıyorum sanırum yeterli değil.. birde kabızlık şikayetim var.. o kadar sıvı tüketmeme rağmen bağırsaklar çalışmıyor.. artık martta randevum var.. bi çocuk doğurdum yamuldum resmen..

Gece emmesini azaltarak bırakın bence.. alışkanlık yaptığı zaman aç olmasa bile uyanır.. drumuz öyle söylemişti..bende beslenme süresininin arasını yavaşmyavaş uzatarak bıraktık.. şimdi sadece 23:00 de mama veriyorum o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…