Sen d vitamini iç mutlakaSlm temmuz anneleri uzun bir süre yazamadım umarım hem bebişler, hemde sizler iyisinizdir. benim kız elhamdülillah çok iyi ama maalesef ben sürekli hastalanıyorum.. en son aralıkta yazmışıö o süreden beri bir türlü düzelenedim.. her ay şiddetli gribal enfeksiyon oluyorum ve toparlanamıyorum.. sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum.. bu nedenle artık sütüm de yok denecek kadar azaldı ama ben yinede vermeye çalışıyorum...eşimle ben arasında sürekli git- gel pozisyonunda hastalığımız.. ama mucize gibi bu süreçte kızım hiç hastalanmadı MaşaAllah..bugün itibariyle 7 aylık olduk..herşey yolunda sıkıntımız, pütürlü şeyleri yemiyor illa püre şeklinde olacak.. ne yapmalıyım??
Evli adamın neyine bakıyormuş pislik karı:))) bizimde bu gece bi felaketti gercekten yattım kalktm sabah oldu resmen.
Eşim geldi canım iyiyiz çok şükür.
Yatılı misafirim vardı aynen canım Allah tan kuzenim vardıda beni kaldırmadı kendi halletti sagolsun ama illaki yoruluyosun
Bide iş yerinde eşime bakan bi bayan cıktı kafayı yicem sıkıntıdan yüzüm hep sivilce içinde bayadr bakıyomus eşimin arkadası fark etmiş sigara içilen bölümde karşılaşıyolar tüm gün eşime dedim sakın bi hata yapma affı olmaz dedim saçmalama falan diyo ama nefsine yenilmez umarm
Senin eşin geldi mi bu arada canım?
Geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşsin prenses.. benimkide öğürüyor pütürlü bişey ağzına geldiği zaman..tatlı şeylere bayılıyoruz özelliklede muza.. bazen çorbanın içine bile çok az muz eklediğim oluyor.. ve bayıla bayıla yiyor o zaman..geçen tarhana yaptım sevmedi, içine çok az muz ekledim bayıldı.. bütün tabağı bitirdi.Gecmis olsun. Kan degerlerine baktin mi? Takviye vitaminler belki fayda saglar size belki bir eksikliginiz vardir esinle. Aman bebegin hasta olmasin biz 6.ayını hastaliklarla gecirdik, hâla kurtulduk diyemeyiz. Allah şifa versin tüm hastalara..
Pütürlu yeme konusu bizde de oyle. Mesela elimle kucuk bi çimdik peynir versem yiyor ama karisimlarin icindeki puturleri tek tek tükürüp oguruyor.. yada pirinç ayni sekilde elimden yiyor, corbada yemiyor.. mecbur blendarlamaya basladim, hoş zaten boylede fazla yemiyor tatlilara alismis hanfendi...
Bende mi denesemGeçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşsin prenses.. benimkide öğürüyor pütürlü bişey ağzına geldiği zaman..tatlı şeylere bayılıyoruz özelliklede muza.. bazen çorbanın içine bile çok az muz eklediğim oluyor.. ve bayıla bayıla yiyor o zaman..geçen tarhana yaptım sevmedi, içine çok az muz ekledim bayıldı.. bütün tabağı bitirdi.benim kızın damak tadı bi garip olcak sanırım..
Hadiya çok zor vallahi napcaz bilmiyom bu bebelerle :):))) bizimde bu gece bi felaketti gercekten yattım kalktm sabah oldu resmen.
Yatılı misafirim vardı aynen canım Allah tan kuzenim vardıda beni kaldırmadı kendi halletti sagolsun ama illaki yoruluyosun
Bide iş yerinde eşime bakan bi bayan cıktı kafayı yicem sıkıntıdan yüzüm hep sivilce içinde bayadr bakıyomus eşimin arkadası fark etmiş sigara içilen bölümde karşılaşıyolar tüm gün eşime dedim sakın bi hata yapma affı olmaz dedim saçmalama falan diyo ama nefsine yenilmez umarm
Daha gelmedi tatlım cumartesi akşamı gelecek:))) bizimde bu gece bi felaketti gercekten yattım kalktm sabah oldu resmen.
Bilmiyorum canım kac gündür acayip gerginim,eşimin dediğine göre evli olduğunu bilmiyormuş aynı birimde değillermiş çünkü sadece sigara içilen bölümde karşılaşıyolarmş dün içmiş gidiyomuştu eşimi görünce tekrar gelmş cıldırcam vallaEvli adamın neyine bakıyormuş pislik karı
Saglıkla kavuşun inşallah canım az kalmşDaha gelmedi tatlım cumartesi akşamı gelecek
Alyans takmıyo eşim küçük geliyo 2tane var 2side sıkıyo aynı birimde değillet evli oldugunu bilmiyodur dolayısıyla eşimin arkadaşı fark etmiş yaklaşık 1aydır bakıyormuş eşime dedim caktırmadan foto cek görcem dedim gayet bakımlı fizik cok düzgün kısmış gözleri bakıyo bide geri dönmüş birinde eşimi görünce içmiş gidiyomuştu.Hadiya çok zor vallahi napcaz bilmiyom bu bebelerle :)
Nasıl bakan ya sen nasıl öğrendin? Birde eşinin evli olduğunu bile bile mi bakıyomuş?? Eşine güveniyosan hiç dert etme. Benim eşim tanıştığımızdan beri kadınların içinde çalışıyodu ofiste.
Aminnn çok şükür 2 gecemiz kaldı. Kızım babasını öyle özlemişki dün akşam görüntülü konuştuk bi ağladı bi ağladıSaglıkla kavuşun inşallah canım az kalmş
Aminnn çok şükür 2 gecemiz kaldı. Kızım babasını öyle özlemişki dün akşam görüntülü konuştuk bi ağladı bi ağladıSaglıkla kavuşun inşallah canım az kalmş
Kuzum yapma güveniyosan eşine yapmaz. Çocuklarına kıymaz en önce. Kaç yıllık evliliğinizden vazgeçmez. Tartışmamaya çalış. Sana tavsiyem buaralar kendine bakım yap gönlünü hoş tut bide en acilinden evdeki küçük gelenleri satıp eşine yeni alyans alınAlyans takmıyo eşim küçük geliyo 2tane var 2side sıkıyo aynı birimde değillet evli oldugunu bilmiyodur dolayısıyla eşimin arkadaşı fark etmiş yaklaşık 1aydır bakıyormuş eşime dedim caktırmadan foto cek görcem dedim gayet bakımlı fizik cok düzgün kısmış gözleri bakıyo bide geri dönmüş birinde eşimi görünce içmiş gidiyomuştu.
Eşime güveniyorum ama kadn peşine düşerse evli oldugunu öğrenip de bırakmazsa eşimde bi hata yaparsa kafamda binbir soru cok kötüyüm ayrıca eşimlede tartıştım baya :'((((
Kıyamam kuzuma yaaAminnn çok şükür 2 gecemiz kaldı. Kızım babasını öyle özlemişki dün akşam görüntülü konuştuk bi ağladı bi ağladı
Bencede satıp almak en mantıklısı olmadıktan sonra.Kuzum yapma güveniyosan eşine yapmaz. Çocuklarına kıymaz en önce. Kaç yıllık evliliğinizden vazgeçmez. Tartışmamaya çalış. Sana tavsiyem buaralar kendine bakım yap gönlünü hoş tut bide en acilinden evdeki küçük gelenleri satıp eşine yeni alyans alın
Ah yavrum kiyamam, az kalmiş artikAminnn çok şükür 2 gecemiz kaldı. Kızım babasını öyle özlemişki dün akşam görüntülü konuştuk bi ağladı bi ağladı
Yüzük takacak hemen alın :) büyükçe bişey seçiver gözüne gözüne göstersin sigara fırrtlatırkeneAlyans takmıyo eşim küçük geliyo 2tane var 2side sıkıyo aynı birimde değillet evli oldugunu bilmiyodur dolayısıyla eşimin arkadaşı fark etmiş yaklaşık 1aydır bakıyormuş eşime dedim caktırmadan foto cek görcem dedim gayet bakımlı fizik cok düzgün kısmış gözleri bakıyo bide geri dönmüş birinde eşimi görünce içmiş gidiyomuştu.
Eşime güveniyorum ama kadn peşine düşerse evli oldugunu öğrenip de bırakmazsa eşimde bi hata yaparsa kafamda binbir soru cok kötüyüm ayrıca eşimlede tartıştım baya :'((((
Olmaz Canım, neden komik olsun. Sen zaman buldukça kendinle ilgilen. Sonuçta kendimizden zaman kıstık çocuklara Anne olmak adına. Belki şimdi zaman buldun... Bakımlı olman başta kendine iyi gelir, erteleme bence CanımBencede satıp almak en mantıklısı olmadıktan sonra.
Bu ara saldm da kendimi bebek oldugndan beri bu olaydan sonra bakm yapmakda komik mi olur
Geçmiş olsun canım , vitamin takviyesi yap istersen bağışıklık sistemin zayıflamış belli ki. Ben de iki gündür sürünüyorum. Çocuğa geçecek diye aklım çıkıyor.Slm temmuz anneleri uzun bir süre yazamadım umarım hem bebişler, hemde sizler iyisinizdir. benim kız elhamdülillah çok iyi ama maalesef ben sürekli hastalanıyorum.. en son aralıkta yazmışıö o süreden beri bir türlü düzelenedim.. her ay şiddetli gribal enfeksiyon oluyorum ve toparlanamıyorum.. sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyorum.. bu nedenle artık sütüm de yok denecek kadar azaldı ama ben yinede vermeye çalışıyorum...eşimle ben arasında sürekli git- gel pozisyonunda hastalığımız.. ama mucize gibi bu süreçte kızım hiç hastalanmadı MaşaAllah..bugün itibariyle 7 aylık olduk..herşey yolunda sıkıntımız, pütürlü şeyleri yemiyor illa püre şeklinde olacak.. ne yapmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?