2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen d vitamini iç mutlaka

Evli adamın neyine bakıyormuş pislik karı

Geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşsin prenses.. benimkide öğürüyor pütürlü bişey ağzına geldiği zaman..tatlı şeylere bayılıyoruz özelliklede muza.. bazen çorbanın içine bile çok az muz eklediğim oluyor.. ve bayıla bayıla yiyor o zaman..geçen tarhana yaptım sevmedi, içine çok az muz ekledim bayıldı.. bütün tabağı bitirdi. benim kızın damak tadı bi garip olcak sanırım..

Bende mi denesem tarhana yememiz facia. Anca bebek sarkilariyla yiyoruz yinede ogurerek. Bugun yayla yaptim bakalim ne olcak

Hadiya çok zor vallahi napcaz bilmiyom bu bebelerle :)
Nasıl bakan ya sen nasıl öğrendin? Birde eşinin evli olduğunu bile bile mi bakıyomuş?? Eşine güveniyosan hiç dert etme. Benim eşim tanıştığımızdan beri kadınların içinde çalışıyodu ofiste.

Daha gelmedi tatlım cumartesi akşamı gelecek

Evli adamın neyine bakıyormuş pislik karı
Bilmiyorum canım kac gündür acayip gerginim,eşimin dediğine göre evli olduğunu bilmiyormuş aynı birimde değillermiş çünkü sadece sigara içilen bölümde karşılaşıyolarmş dün içmiş gidiyomuştu eşimi görünce tekrar gelmş cıldırcam valla

Alyans takmıyo eşim küçük geliyo 2tane var 2side sıkıyo aynı birimde değillet evli oldugunu bilmiyodur dolayısıyla eşimin arkadaşı fark etmiş yaklaşık 1aydır bakıyormuş eşime dedim caktırmadan foto cek görcem dedim gayet bakımlı fizik cok düzgün kısmış gözleri bakıyo bide geri dönmüş birinde eşimi görünce içmiş gidiyomuştu.
Eşime güveniyorum ama kadn peşine düşerse evli oldugunu öğrenip de bırakmazsa eşimde bi hata yaparsa kafamda binbir soru cok kötüyüm ayrıca eşimlede tartıştım baya :'((((

Kuzum yapma güveniyosan eşine yapmaz. Çocuklarına kıymaz en önce. Kaç yıllık evliliğinizden vazgeçmez. Tartışmamaya çalış. Sana tavsiyem buaralar kendine bakım yap gönlünü hoş tut bide en acilinden evdeki küçük gelenleri satıp eşine yeni alyans alın

Bencede satıp almak en mantıklısı olmadıktan sonra.
Bu ara saldm da kendimi bebek oldugndan beri bu olaydan sonra bakm yapmakda komik mi olur

Yüzük takacak hemen alın :) büyükçe bişey seçiver gözüne gözüne göstersin sigara fırrtlatırkene

Bencede satıp almak en mantıklısı olmadıktan sonra.
Bu ara saldm da kendimi bebek oldugndan beri bu olaydan sonra bakm yapmakda komik mi olur
Olmaz Canım, neden komik olsun. Sen zaman buldukça kendinle ilgilen. Sonuçta kendimizden zaman kıstık çocuklara Anne olmak adına. Belki şimdi zaman buldun... Bakımlı olman başta kendine iyi gelir, erteleme bence Canım Birde alyans ayarlayın eşine, kadın hala farları söndürmezse düşünürüz hep beraber.

Geçmiş olsun canım , vitamin takviyesi yap istersen bağışıklık sistemin zayıflamış belli ki. Ben de iki gündür sürünüyorum. Çocuğa geçecek diye aklım çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…